Θα μου πείτε και πρόπερστι στηρίξαμε Πατέρα και πέσαμε. Και φέτος οι Σέρρες έκακαν αλλαξο.....παιχτιές με γαύρο και πάνε σούμπιτοι στη Β'. ΟΚ κάποιοι θα πέφτουν, δεν γίνεται να μην πέσει κανένας (μόνο στο ΝΒΑ δεν υπάρχει υποβιβασμός), αλλά τουλάχιστον να πέφτεις από λάθη δικά σου (π.χ. επιλογή Παράσχου, μη ενίσχυση τον Γενάρη κλπ) παρά να σε ρίχνουν με το έτσι θέλω κάποιοι!!
Και στην Αυστραλία επίσης δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα...
Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω ποιο από τα δυο είναι χειρότερο : να σε ρίξουν ή να κάνεις εγκληματικά λάθη και να πέσεις.
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε στο άρμα του ΟΣΦΠ αλλά όταν έφυγε ο Κοκότοβιτς, ο Μαρινάκης προώθησε ως λύση τον Αλέξη Αλεξανδρή που δεν ήθελε ο περούκας.
Έτσι έμεινε αβοήθητος...έβγαλε μόνος του ματάκια του
Όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοί μας του χρόνου, το μόνο που φοβάμαι είναι η δική μας ανοργανωσιά.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να παλέψεις σε όλα τα παιχνίδια καθώς μόνο αν έχεις ψηλά τον πήχυ (ή πήχη) μπορείς κάτι να καταφέρεις.
Δεν χρειάζονται βαρύγδουπες δηλώσεις (Ευρώπη, play offs) αλλά απαιτείται να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Τις περισσότερες φορες όταν βάζεις έναν στόχο, φθάνεις πολύ κοντά στο να τον πετύχεις, σπάνια έχεις απόλυτη επιτυχία.
Άρα, με αυτό το σκεπτικό, αν πάμε να μείνουμε, θα πέσουμε. Θέλει καλές κινήσεις στις μεταγραφές, καλή προετοιμασία και ΦΥΣΙΚΑ αναβάθμιση των εγκαταστάσεων το συντομότερο.
Ο Ντεμόλ μου κάνει για προπονητής. Έχει υπόβαθρο και έχει και διάθεση να δώσει πράγματα. Επιτέλους ας στηριχθεί αυτός και οι (όποιες) επιλογές που θα κάνει και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος.
Πρέπει να πάρουμε 2-3 ξένους πολύ καλούς για μας ανεβάσουν το επίπεδο. Πέρυσι η έλλειψη ποιοτικών λύσεων σε καίριες θέσεις μας οδήγησε στον υποβιβασμό. Συν η κακή διαχείριση του τότε ρόστερ που άνετα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει 5-6 βαθμούς παραπάνω.
Και ένας προβληματισμός :
Βλέπω φέτος πχ τον Αστέρα έχει τόσους παίκτες που οι μισοί είναι εκτός αποστολής τη μία φορά, την άλλη παίζουν. Αμέτρητα τα παραδείγματα. Πώς γίνεται σε όλες τις ομάδες οι αναπληρωματικοί να περιμένουν την ευκαιρία τους και σε μας να σηκώνουν μπαϊράκι όταν δεν παίζουν; Διαχρονικά έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει με μας. (Φωτεινή εξαίρεση οι Σιλά και Κουτσοσπύρος που δεν δημιούργησαν ποτέ το παραμικρό παρά τα όσα τράβηξαν)