Αποστολέας Θέμα: νιονιος-ΠΑΣ Γιαννινα  (Αναγνώστηκε 16706 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: νιονιος-ΠΑΣ Γιαννινα
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 22:40 »
(...)
Φιλιά και σε εσένα, πασά μου New!!
Δώστο μου σε εικόνα και αυτό, πασά μου!

http://images.forwallpaper.com/files/thumbs/preview/53/536649__magpies_p.jpg

2   Goals   0   
0   Ασίστ   0   
13   Τελικές Προσπάθειες   6   
6   Σουτ εντός μεγάλης περιοχής   2   
7   Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής   2   
0   Κεφαλιές   2   
4   Αποκρούσεις   8   
19   Επεμβάσεις   13   
24   Κλεψίματα   10   
10   Φάουλ   17   
2   Οφσάιντ   0   
5   Κόρνερ   3   
57   Λάθη   50   
4/17   Γεμίσματα   7/30

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Νοέ 2015 22:56 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 22:52 »
Many kisses!   :)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:06 »
Πασαρης ποιος τον εφερε τον κοζορωνη που δεν κοβει ουτε με βαλε? Εννοειται και 100% ευθυνη πετρακη
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:07 »
Νεος Νιονιος - Δημοσιοι υπαλληλοι ιωαννινων - βισματουχοι και λοιποι

2  -  0
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:10 »
Πασαρης ποιος τον εφερε τον κοζορωνη που δεν κοβει ουτε με βαλε? Εννοειται και 100% ευθυνη πετρακη
Το μπάτζετ δεν το έβγαλε ο Πετράκης.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:13 »

Του είπε ο Χριστοβασίλης του Πετράκη: "Για αμυντικό χαφ μπορούμε να πάρουμε ή τον Πογκμπά ή τον Σβαινστάιγκερ ή τον Κοζορώνη" κι ο Πετράκης επέλεξε τον Κοζορώνη επειδή τον ήξερε απ' τον Εργοτέλη.

Έχεις δίκιο. Να φύγει.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:18 »

2  -  0
Ποιοί είναι οι βισματούχοι???
Ποιόν έχουν βίσμα???
Για παράδειγμα, ο Μάρκος είναι "αδελφός" με τον Γ. Αρχηγό. Παίζει με βίσμα?
Δεν νομίζω, βέβαια.
Δώσε ονόματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:22 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:33 »

Μην τρελαίνεστε... μια ήττα εκτός κάναμε.
Μην ξεσπάμε...   
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:40 »

Μην τρελαίνεστε... μια ήττα εκτός κάναμε.
Μην ξεσπάμε...
Οκ, έχεις δίκιο.

Το από πάνω το πράσινο το ζούδιο τί είναι? Το βαζελάκι που τον ήπιε 1-0 και χαίρεται?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:49 »
ουτε απο την τηλεοραση δεν βλεπεται η ομαδα

αυτοι οι ιδιοι δεν ειναι που περισυ εβγαζαν ματια?
αυτοι οι ιδιοι δεν ειναι που περισυ ειχαν αμυνα μπετον αρμε?

προφανως εχει χαθει καθε ελεγχος στα αποδυτηρια
παιδικη χαρα
δεν υπαρχει διοικηση εδω και καιρο
τον προπονητη δεν το υπολογιζει κανεις
οι παιχτες που ηρθαν ειναι χειροτεροι απο οσους εφυγαν
οι ξενοι κοροιδευουν
και η ομαδα θα τερματισει σε μια θεση στη μεση του βαθμολογικου πινακα
μακρια απο αδειοδοτησεις μη χαλασει κανα προξενιο και εχουμε αλλα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 28 Νοέ 2015 23:50 »
Επανάληψη του αγώνα με τον Ηρακλή ζητάει ο Βάζελος, γιατί ο Πασάς έκλεψε μια μπάλα από τον Ζέκα και την έδωσε στον Βέλλιο.

(...)
και η ομαδα θα τερματισει σε μια θεση στη μεση του βαθμολογικου πινακα
(...)

Ωστόσο, θα την παραδώσει όπως την πήρε... θα ρεφάρει συμβόλαια, θα πουλήσει και με το αζημίωτο.
Ο διάδοχος θα πρέπει να ρίξει πολλά φράγκα... αλλά πού... όλοι μπατάκια ήταν, μια ζωή...   

Χριστόπουλος: «Σίγουρα κάποια στιγμή αυτή η καμπύλη θα πάει και προς τα κάτω, αλλά μετά από λίγο θα ξανανέβει»... όλα τα  μάντευε ο Τζες.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 00:00 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 05:04 »
Να πεσουν να ησυχασουμε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 09:53 »

2  -  0

ΠΑΣ - ουζο μυτιληνης 2

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 10:09 »
Παράθεση
Ο Πανιώνιος κέρδισε γιατί ήθελε περισσότερο το ματς από εμάς.

Εχω την υποψία οτι θελουν να βγαλουν τον Πανιώνιο κατευθειαν στο Europa League, να παρουν τα φραγκα και να ξεχρεωσουν, για να παρει αδεια τπαραχρονου...
(μονο εγω ρε!!)

Κατα τα αλλα ολα καλα;   :stop:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 11:31 »
Η ομάδα έπαιξε ακόμα μια φορα βαρετα ,  Ο Βελλιδης έδωσε αλλους τρεις βαθμους στον αντιπαλο , τι κάνουν οι μανατζερ και ο Μπεριος  αμέσως εθνική και αυτός.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 11:35 »
Παράθεση
Ο Πανιώνιος κέρδισε γιατί ήθελε περισσότερο το ματς από εμάς.

Εχω την υποψία οτι θελουν να βγαλουν τον Πανιώνιο κατευθειαν στο Europa League, να παρουν τα φραγκα και να ξεχρεωσουν, για να παρει αδεια τπαραχρονου...
(μονο εγω ρε!!)

Κατα τα αλλα ολα καλα;   :stop:

Και καθώς ο Σπανός είναι καλός στο ψάρεμα θα κληρωθεί με καμιά Φεροέζικη, ενώ ο δικός που είναι καλός στο άρμεγμα, που να βρει αντίστοιχη?  Αν έβγαιναν τα Rams...
Αυτός είναι... ο λόγος που δεν πήγαμε στις Φερόες. Τα παραδοσιακά μέσα παραγωγής και αΠΑΣχόλησης...

Πάντως,  δεν ξεχνώ ποτέ την προφητεία του "Σκληρού"...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 12:16 »
Πήξαμε στις προφητειες....  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 12:25 »
Λογικό!

ΠΑϊΣιος...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 12:50 »
Κάποτε στην Κόνιτσα είχε πει και την εξής προφητεία.Θα παίζεις Α εθνική αλλά θα είναι σαν να μην παίζεις Α εθνική  :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 12:59 »
Υπο αλλες συνθηκες αν χαναμε ετσι απλα απο τον Πανιωνιο θα γινονταν της πουτανας εδω μεσα πλεον ειναι τοσο μεγαλη αδιαφορια ολων μας που λεμε μωρε ''δεν παν να γαμηθουν''

Που μας καταντησε ετσι ο παπαρας

Αι σιχτιρια

Οπως τα λεει ο siatrovouni,δεν παει αλλο η κατασταση αυτη
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 13:08 »
Λογικό!

ΠΑϊΣιος...

Μια και μείνανε Αθήνα τα "ασώματα", καλό θα ήταν 1 προσκύνημα... http://www.monastiria.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=389&lang=el

Υ.Γ.: Λίγο nova, λίγο Νew... Pas.gr... έτοιμος ο τίτλος ;)
Παράθεση
Κατέβηκαν μόνο οι φανέλες, όχι η ψυχή
http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/katebekan_mono_oi_paneles_oci_e_puce
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 13:42 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 13:14 »
Α ξεχασα να αναφερω οτι τα ακατανομαστα γιουσουφακια της κερκιδας τον βρηκαν το προβλημα...Ειναι ο προπονητης και οι ποδοσφαιριστες ποιοι αλλοι ντεεεεεεεεεεε

Αλλα τι να περιμενω απο δαυτους, οταν φετος δεν πειραμε αδειοδοτηση για αλλη μια φορα και δεν μπηκαν καν στον κοπο να βγαλουν ανακοινωση ετσι για τα ματια του κοσμου

Δεν αντεχονται πλεον

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 17:10 »
   Αφού ηρέμησα ας γράψω και εγώ κάτι.

Για εμένα η τραγική ομάδα που κατεβαίνει φέτος στα γήπεδα, κυρίως στα εκτός, είναι 100% ευθύνη του κύριου Πετράκη.
   Ξέρω μερικοί θα πείτε τι φταίει αυτός ο καλός άνθρωπος ο χοντρός φταίει για όλα. Σύμφωνοι. Οι ευθύνες της διοίκησης είναι πάνω από όλα. Αλλά:
   Φαίνεται ο κόουτς βρίσκεται είτε σε μεγάλο ντεφορμάρισμα είτε σε μεγάλο βόλεμα. Ξέρει ότι δεν πάμε για τίποτε, είδε και έπαθε πέρυσι με τη χαμένη υπόθεση της πεντάδας, σου λέει μαλάκας είμαι να δουλεύω και να αγχώνομαι, να κατασκοπεύω και να τα έχω στη τσίτα όλα στα αποδυτήρια; Να χαλάσω τις σχέσεις μου με παίχτες τύπου Τσάβες που θα έπρεπε επιεικώς να παίζει αλλαγή μετά το 70-80;
    Η χαλαρότητα του κόουτς τον έχει ποτίσει σε τέτοιο βαθμό που η άμυνά μας έχει γίνει παιδική χαρά. Ο καλύτερος, υποτίθεται, κήπερ της κατηγορίας μας έχει κρεμάσει ουκ ολίγες φορές.

Η ψυχολογία και η άμυνα είναι πρωτίστως ο καθρέπτης της δουλειάς του κόουτς. Μετά έπεται η δημιουργία. Σε αυτά ο κύριος Πετράκης φέτος απέτυχε παταγωδώς, ίσως και γιατί κουράστηκε από την ανημποριά της διοίκησης και δεν έχει πλέον κίνητρο. Δεν έχει κίνητρο να δώσει στους παίχτες. Μου φαίνεται ότι έχει ρίξει λευκή πετσέτα.

Πάμε στους παίχτες:

Βελίδης: Φάντασμα του παλιού του εαυτού. Το ντεφορμάρισμά του είναι παρατεταμένο. Μου δίνει την εικόνα ότι τα έχει εγκαταλείψει. Μας κρέμασε άπειρες φορές φέτος. Μάρκο σε υποστήριξα από την αρχή, γιατί σε παρακολουθούσα από τον Σκώληκα Θεσ/νικης, παρά το γεγονός ότι πολλοί δυσπιστούσαν μαζί σου. Πλέον έχεις εγκαταλείψει τις προσπάθειες που κατέβαλες στο παρελθόν. Δεν βελτιώνεσαι αλλά χειροτερεύεις. Και αναρωτιέμαι: Δεν έχεις εγωισμό να ξεχωρίσεις και να ξεχωρίζεις από το ναυάγιο του Π.Α.Σ.;

Τσάβες: Οποιοσδήποτε προπονητής με πυγμή (στυλ Άγγελου) θα τον τοποθετούσε στο πάγκο για περισυλλογή. Η συνεισφορά του αρνητικότατη και σε αυτό το παιχνίδι, κάνει ότι γουστάρει, όσα λάθη θέλει και δεν υπάρχει κανείς στον πάγκο να τον συνετίσει.

Καρανίκας: Παίχτης αδύναμος πολύ, δεν τρέχει, δεν μαρκάρει απλά δείχνει κάπου και που ότι κατέχει το τόπι αλλά αυτό δεν φτάνει για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τις κολοσσιαίου επιπέδου ευθύνες του Χοντρου, τις γενικές και στα του ρόστερ.

Όμως εκτός αυτού, θυμάμαι προ τετραετίας τον Άγγελο να έχει μετατρέψει τον Βίλα σε φορ, σε χαφ και σε μπακ. Από εκεί που ήταν άμπαλος έγινε χρήσιμος. Από εκεί που η ομάδα μας πέθαινε στη σέντρα παίξαμε στρωτά. Από εκεί που ρουφάγαμε γκολ συνέχεια, δουλέψαμε ικανοποιητικά την άμυνα.

Θέλω να πω ότι εκτός από διοίκηση φαίνεται να πάσχουμε και από προπονητή με θέληση, διάθεση και πάθος για διάκριση.
    Θα συμφωνήσω ότι το πρώτο επηρεάζει το δεύτερο αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί ικανοί προπονητές που θα επιθυμούσαν να δουλέψουν στις αντίξοες και αντιφιλόδοξες συνθήκες της ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα.

ΥΓ: Δυστυχώς έτσι βλέπω τα πράγματα και παρακαλώ να μην ταυτιστεί η άποψή μου  με νεόκοπους επικριτές προπονητή και παιχτών.

ΥΓ1: Η χρησιμοποίηση Γιάκου έστω και ως αλλαγή σε τι αποσκοπεί ακριβώς; Είναι δυνατόν να βρίσκει θέση ο Γιάκος στην ενδεκάδα και να διώχνουμε παίχτες σαν τον Ρουμπουλάκου και τον Αυγενικού;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 17:52 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 17:53 »
Επί Άγγελου είχες ένα στόχο.Να σωθείς.Πλέον δεν υπάρχει ούτε καν αυτό.Κουτσά στραβά σώζεις την κατηγορία.Για Ευρώπη δεν παίζει λόγω άδειας.Οπότε τι μένει;Μια πορεία.Μια μέτρια πορεία.Ο μόνος λόγος για να παίξει κάποιος είναι για να πάρει μεταγραφή.Αυτός όμως είναι ατομικός στόχος.Δεν σε κάνει ομάδα.
Όσο για τις πριμαντόνες μας...Δεν έχουμε αντικαταστάτες.Δυστυχώς.Όχι στο ίδιο επίπεδο.Πετάς πχ έξω Τσάβες.Οκ τον πετάς.Μετά ποιος θα παίξει;Δεν έχει άλλος την ποιότητα του.Απλά λες μήπως βγάλει κομμάτι από αυτά που μπορεί.Αν μπορεί,αν έχει όρεξη.Το ίδιο γίνεται με όλους.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.
Χώρια τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα (οικονομικα,Λίλα κτλ).
Έχουμε πρόβλημα.Καλώς ή κακώς ξεκινάνε από το κεφάλι.Το συγκεκριμένο κεφάλι δεν μπορεί να κάνει αυτό το ηλεκτροσόκ για να πάρει μπροστά η μηχανή.Τώρα αν μπορέσει μαγικά να το κάνει δεν ξέρω.Γίνονται όμως θαύματα;
Ας ελπίσουμε όσα ακούγονται κατά καιρούς να είναι αλήθεια και η ομάδα να αλλάξει χέρια.Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάμε καλύτερα.Δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανένας αυτό.Όμως με τον Χβ δεν βλέπουμε επίσης να γίνεται τίποτα.Απλά λίγο λίγο πάμε προς το χειρότερο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 19:09 »
   Αφού ηρέμησα ας γράψω και εγώ κάτι.
(...)
  Βελίδης: Φάντασμα του παλιού του εαυτού. Το ντεφορμάρισμά του είναι παρατεταμένο. Μου δίνει την εικόνα ότι τα έχει εγκαταλείψει. Μας κρέμασε άπειρες φορές φέτος. Μάρκο σε υποστήριξα από την αρχή, γιατί σε παρακολουθούσα από τον Σκώληκα Θεσ/νικης, παρά το γεγονός ότι πολλοί δυσπιστούσαν μαζί σου. Πλέον έχεις εγκαταλείψει τις προσπάθειες που κατέβαλες στο παρελθόν. Δεν βελτιώνεσαι αλλά χειροτερεύεις. Και αναρωτιέμαι: Δεν έχεις εγωισμό να ξεχωρίσεις και να ξεχωρίζεις από το ναυάγιο του Π.Α.Σ.;
(...)

Βελίδης... του τρως το "λ",  προφανώς για το "ντεφορμέ" του.

Φεύγεις όμως από το τέρμα, ντριπλάρεις όλη την άμυνα, ακόμη και τον Μπέριο, το κέντρο και ΠΑΣ κατευθείαν στην επίθεση...
Θέλω να πω ότι ο Βελλίδης αδικείται τραγικά από τους 10... λες και φοβούνται μην τους πάρει τη θέση στη μεταγραφή τους...

Σήμερα έκανα μια "παράθεσή μας" από το 2013 νομίζω...

Από τους Γκλασμάνηδες 1974 ως τους κλασμάνηδες 2015, ο Πετράκης πήρε Ν στο Νιώνιο και ο Καλαματιανός... θα μου πεις έχασαν αλλού.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 19:15 από New Pas. Pas »