Προς Timpanistis toreros:
- Ωραίες οι φωτο με τα άδεια καθίσμ... εεεε… συγνώμη με τους οπαδούς υποδεέστερων ομάδων. Όμως οι συνεχόμενες λινάτσες-πανό που βγάζει η κάθε πουτσούλα για οποιοδήποτε θέμα δεν είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Κατάντησε κουραστικό κ γραφικότητα. Όταν γίνεται κατ’ επανάληψη και συνεχόμενα, χάνει την αξία του κ υποβαθμίζει τόσο σημαντικά θέματα όπως η απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών,
- «..καταυλακιώτες..» καλό φίλε. Χρόνια είχα να το ακούσω,
- Χθες σου έγραφα εκτός των άλλων
…."…τους κερατάδες, μας την φέρανε…", πασιόπλο μου εγώ εύχομαι αυτή τη φράση να μην την πεις και συ και γω μαζί σε λίγες μέρες....» (εννοώντας για άλλο θέμα)
Απ’ ότι βλέπω, δεν πέρασαν λίγες ώρες κ προτίμησες να ανοίξεις άλλο θέμα δίπλα που μας πονάει όλους ανεξάρτητα αν δεν ανήκουμε σε κανένα σύνδεσμο (επίτηδες το γράφω εδώ). Απ’ ότι καταλαβαίνεις υπάρχουν κ άλλοι κερατάδες που μας τη φέρανε.
Ελπίζω να μην οργανώσουμε καμιά αριστερή κίνηση-παρέμβαση εναντίων των διαρρηκτών, παίρνοντας τους τηλέφωνο και λέγοντάς τους: "…μα καλα, εδω καταπατιουνται οι κατακτήσεις της γαλλικής επανάστασης…" ή "…αυτό που κάνατε σημαινει αναστολη του συνταγματος με χωρο-χρονικα κριτηρια…", γιατί μετά ο μύλος του ολοκληρωτισμού καλά θα κάνει και θα μας αλέσει όλους μαζί…
Τα ξαναλέμε
Μεγαλόψυχε El antiPASist:
Αφού σε ευχαριστήσω που μου δίνεις άλλη μια ευκαιρία να επανορθώσω και να μην … υπεκφύγω και αφού επίσης σε ευχαριστήσω που με διαβάζεις τόσο φανατικά έχω να σου πω ότι:
- Το να απομονώνεις από τα γραφόμενά μου φράσεις και να τις αναλύεις συμπεραίνοντας πως μέσα σε αυτές κρύβονται ακροδεξιά φαντάσματα του παρελθόντος άλλων οπαδών, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει ΕΣΕΝΑ και όχι εμένα,
- Αν όπως αφήνεις να εννοηθεί προβληματίζεσαι για αυτά που γράφω ξαναδιάβασε προσεκτικά το προηγούμενο μου ποστ (αυτό με τις 6 παύλες) και απάντησε στον εαυτό σου (και όχι σε μένα πλίζ) ποια από αυτά που λέω είναι αναληθή.
- θέλοντας να σου ανταποδώσω τη «σημασία» που μου δίνεις, διαβάζω σε άλλα σου ποστ:
Για τον επερχόμενο αγώνα με τον παοκ
«…το κακο θα γινει αν παν οι γνωστοι βλακες και τους προκαλεσουν οπως και εγινε με αρη…»
Ρε αντιπασιστ για το Θεό σου. Από το 1966 που ιδρύθηκε ο ΠΑΣ, πόσες φορές έχουν προκαλέσει επεισόδια οι οπαδοί μας και πόσες οι παοκτσήδες?
Για τον αγώνα με τον άρη:
«…θα σας πω πωσ ειδα εγω τα πραγματα απο πολυκατοικια…»
Ασχολίαστο
«…οσο για την κοινοβουλευτηκη αριστερα εχει δοσει πολλεσ μαχες στους δρομους , μαχες που υστερεις αρηθμητικα κατα πολυ και κατα εξοπλισμο … αλλα εκει που αξιζε να παλεψεις για κατι καλυτερο δεν ειδα κανενα σας να λει παμε, ολοι μονο στο γηπεδο θυμαστε να κανετε τους μαγγες…».
(ξέχασες ένα εξω στην κοινοβ. αριστ.)
Μικρέ μου φίλε δε θέλω να σου ρίξω το ηθικό, αλλά έχεις την ανάγκη (άλλοι το λένε κόμπλεξ) του «να δείξω στο γήπεδο και στα φόρουμ την ιδεολογία μου για να με θεωρήσουν ψαγμένο». Επίτρεψέ μου να γράφω στα @@ μου όλες τις ιδεολογίες και να ασχολούμαι ΜΟΝΟ με τον ΠΑΣ
, έστω κ αν υστερώ σε εξοπλισμό (μπρρρρ…να μας φυλάει ο Θεός από σένα).
- Αντιναζί ο ένας, αντιφάσιστ ο άλλος… ορέ πασιάδες μου γιατί δίνεται τόση αξία στους κωλοφασίστες?
- Μάγγες έχουμε διαφορετική προσέγγιση.
Προτού κάνετε σύσταση αριστερής κίνησης-παρέμβασης-επιτροπής κατά του lemorsero για να μανουριάσουμε στο pas.gr σας λέω ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Εσύ ελ_αντιτάδε θεώρησέ το υπεκφυγή.