Αποστολέας Θέμα: Mετακινήσεις οπαδών  (Αναγνώστηκε 24186 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολική απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών
« Απάντηση #25 στις: Τρι 26 Ιαν 2010 13:08 »
Φίλε timpanistis toreros:
Respect στον 80’s τρόπο σκέψης σου, αλλά:

- από τις ταινίες των early 80’s (τα τσακάλια (1981), η στροφή (1982), οι χούλιγκανς – κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983) και άλλες πολλές) επικρατεί αυτό που λες, ότι όλο κάποιος αόρατος θέλει να κοιμήσει τη νεολαία, να τη ρίξει στη βία και τα ντραγκς για να μη σκέφτονται τα προβλήματά τους κ γενικότερα να αποχαυνωθούν. Αυτό βέβαια εδώ και 30 χρόνια σαφώς κα δεν αποδείχτηκε γιατί η νεολαία αυτών των δεκαετιών κ ειδικά του σήμερα πολύ πιο ποιοτική, μορφωμένη κ ψιλιασμένη είναι, όχι σαν τα σκούπρα του χθες. Τέλος πάντων θεωρώ πως αν κάποιος «…θηριοδαμαστής ήθελε να μας δώσει δολώματα…», ούτε που θα το παίρναμε χαμπάρι για να το συζητάμε στο pas.gr,

-κοφτήριο χρημάτων, εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου και των οπαδών . χμμμ … Σωστά. Την επιδιώκουν. Αλλά μήπως είναι λίγο ντεμοντέ ρε γαμώτο? Να σου θυμίσω ότι η έξαρση της εμπορευματοποίησης κορυφώθηκε τις περιόδους 79-80 (επαγγελματικό πρωτάθλημα) και 89-94 (ιδιωτική και καλωδιακή tv). Αυτά όμως γιατί τα συζητάμε τώρα στην κρίσιμη καμπή της ομάδας κ όχι το καλοκαίρι πίνοντας τα ποτάκια μας ήρεμα?

-‘’…καταπατούνται προσωπικά δεδομένα…»,  «…δια της αστυνομευσης…», αλήθεια δε νομίζεις ότι έχουμε πάει μπροστά σε σχέση με το παρελθόν ακόμα και στα γήπεδα? Δες πόσοι νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα έχουν βγει. Σύγκρινε στα γήπεδα τους πολλούς «μπασκίνες» του παρελθόντος με τους λίγους «κυριλέ» μπάτσους του σήμερα.  Εξαίρεση φυσικά η ύπουλη γελοιότητα του ιδιωνύμου. Τώρα αν σε πιάσουν … αντίο. Εδώ μάλιστα. 100% μαζί σου. Το κράτος εθελοτυφλεί φυλακίζοντας αυτόν που άναψε καπνογόνο και έσπασε ένα καρεκλάκι κ αφήνοντας έξω τον παιδέρα, τον έμπορο της πρέζας και αυτόν που καίει τα μαγαζιά του φτωχού κοσμάκη,

- ψυχούλα μου ωραίες οι αγαθές σκέψεις και τα όνειρα, αλλά δεν είναι για τώρα. Ο θαυμαστός κόσμος της σουπερλίγκ δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Στην α’ εθνική ή τους τρώμε (όπως έκαναν οι πρόγονοι μας πασολέδες), ή μας τρώνε. Έχω την εντύπωση πως οι βάζελοι στο οακα δεν μας κάναν ντου με φωτοβολίδες  για να «…ανοικοδομήσουμε την ενότητα μεταξύ των οπαδών…». Και μάλλον ο «φίλος μας» οπαδός του άρη δεν μπήκε σχεδόν μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να μας τονίσει τις «…κατακτήσεις της γαλλικής επανάστασης…».

-"…τους κερατάδες, μας την φέρανε…",  πασιόπλο μου εγώ εύχομαι αυτή τη φράση να μην την πεις και συ και γω μαζί σε λίγες μέρες αν δούμε το πάνω πέταλο ασπρόμαυρο με άτομα που μάλλον δε θα θέλουν να κάνουμε διάλογο για «..το σημείο Β της νέας φιλοσοφίας και την αναστολη του συνταγματος με χωρο-χρονικα κριτηρια…». Δεν είναι πιο κοντινό  αυτό και πιο πιθανό (φτου φτου μακριά) απ’ ότι να γυρίσει «..ο μύλος του ολοκληρωτισμού..» και να μας αλέσει όλους μαζί?

-είναι σίγουρο ότι θα με ρωτήσεις: «μα καλά τι θα γίνει, θα κυνηγάμε οπαδούς άλλων ομάδων για να τους κρεμάσουμε στην πλατεία?» οι απλές ερωτήσεις όμως έχουν και απλές απαντήσεις και γυρνάνε μπούμεραγκ (αλήθεια πόσο της μόδας είναι αυτή η έκφραση τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας?). Φυσικά και όχι, αλλά θα στο πω ευγενικά χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό: Δεν είναι υποκριτικό να πλακωνόμαστε για τις γαμημένες πολιτικές μας ιδεολογίες(?) χρησιμοποιώντας  ιδεολογικά(?) συνθήματα της 17Ν, ενώ όταν πρόκειται για τον ΠΑΣ να είμαστε οι καλοί Σαμαρείτες και να το παίζουμε κινέζοι αντί για γιαννιώτες?

Υ.γ.1 όλα αυτά χωρίς καμία ειρωνική διάθεση
Υ.γ.2 πασολέδικη συνείδηση φίλε. ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΗ. Έτσι είναι και έτσι νομίζω..
τα ξαναλέμε

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 26 Ιαν 2010 13:26 »
Δεν υπάρχει πασολεδικη συνείδηση.Απλή συνείδηση υπάρχει και ενσωματώνει μέσα της χιλιάδες πράγματα.Ενα από αυτά είναι και το ενδιαφέρον μερικών για τον αθλητισμό,το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο και κατ επέκταση για τον ΠΑΣ Γιάννενα.Μια συνειδησιακή επιλογή απλά και μόνο λοιπόν.

Οι φράσεις του τύπου πασολεδικη συνείδηση είναι αυτές που συνήθως λειτουργούν ως το πρώτο σκαλοπάτι για την δημιουργία μιας αρρωστημένης σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων που στο τέλος το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί οπαδούς υποκείμενα και υποχείρια,που δημιουργεί στρατούς πολύ χειρότερους απ τους συμβατικούς.Νομίμους καθ όλα στρατούς ανωνύμων εταιριών.

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 26 Ιαν 2010 14:06 »
ρε συ lemorsero σε βλεπω ολο γραφεις, λες ,ξαναλες, με ωραια λογια κρινεις τους αλλους αλλα στην ουσια δεν μας εχεις πει την γνωμη σου ακομα , ωραιες ολες αυτες οι κριτικες που κανεις στον τιμπανιστι εγω σε καποιες ειμαι και μαζει σου αλλα δε μας λες τι εσυ προτινεις ποια ειναι η λυση που εσυ δινεις .

γιατι ως τωρα μας εχεις πει 1)" να μαζεψουμε τις παρεες μας "
                                           2)"οτι εισαι υπερ του πασομετρου"
                                           3)"για πασολεδικη συνειδηση"

αλλα δε μας λες ακριβως που καταληγουν ολα αυτα τι θες-προτεινεις ακριβως να κανουμε ?

πσ δε στα λεω καθολου ειρωνικα
πσ2 περιμενω πραγματικα μια απαντηση και οχι αλλη μια υπεκφυγη οπως εχεις κανει ωσ τωρα .

πσ3
Παράθεση
είναι σίγουρο ότι θα με ρωτήσεις: «μα καλά τι θα γίνει, θα κυνηγάμε οπαδούς άλλων ομάδων για να τους κρεμάσουμε στην πλατεία?»

το μονο νοημα που βγαινει απο αυτα που εχεις πει ωσ τωρα ειναι οτι θες να φτιαξεις ενα στρατο πασολεδον που να ειναι φτιαγμενος απο παρεες που θα φρουρουν τα γιανεννα απο ξενους οπαδους , θα γινετε σκληρο casting με βαση το ποσο πας ειναι ο καθενας (πασομετρο) για το στρατο , θα πρεπει ολοι αυτοι να εχουν πανω απο ολα τον πας (uber alles pas) και ν εχουν και πασολεδικη συνειδηση.

δηλαδη κατι σαν τιν ΝΟΠΟ του βαζελου η το GHETTO της αεκ .

λυπαμε αν αυτο θες να μας πεις γιατι απο την γραφη σου δε φενετε να εισαι κανας πιτσιρικας που δε ξερει τι του γινετε αλλα μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι σου .

οπως και να εχει εγω αυτο βγαζω απο τα γραφομενα σου (και πιστευω και οι υπολοιποι) και αν δεν μας πεις εσυ ο ιδιος τι θες να πεις ετσι θα μεινουμε  με τετοια εντυπωση .

φιλικα παντα

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 26 Ιαν 2010 16:56 »
συμφωνοντας με τον ΕL_ANTIFASIST οτι δεν καταλαβαινω τα λεγομενα του lemorsero, παραθετω δρασεις:

τα αδερφια μας fentagin:

οι γειτονες μας παναιτωλικοι:

οι καταυλακιωτες τριπολιτσινοι:

ανακοινωση θυρας 4:
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

ανακοινωση super3:
http://super3.gr/main.asp

ανακοινωση πανθηρες:
http://www.panthers.gr

ανακοινωση xanthi fans:
http://www.xanthifans.gr/

έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 27 Ιαν 2010 14:55 »
                                                        Προς Timpanistis toreros:

-    Ωραίες οι φωτο με τα άδεια καθίσμ... εεεε… συγνώμη με τους οπαδούς υποδεέστερων ομάδων. Όμως οι συνεχόμενες λινάτσες-πανό που βγάζει η κάθε πουτσούλα για οποιοδήποτε θέμα δεν είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Κατάντησε κουραστικό κ γραφικότητα. Όταν γίνεται κατ’ επανάληψη και συνεχόμενα, χάνει την αξία του κ υποβαθμίζει τόσο σημαντικά θέματα όπως η απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών,
-    «..καταυλακιώτες..» καλό φίλε. Χρόνια είχα να το ακούσω,
-     Χθες σου έγραφα εκτός των άλλων
…."…τους κερατάδες, μας την φέρανε…",  πασιόπλο μου εγώ εύχομαι αυτή τη φράση να μην την πεις και συ και γω μαζί σε λίγες μέρες....» (εννοώντας για άλλο θέμα)

Απ’ ότι βλέπω, δεν πέρασαν λίγες ώρες κ προτίμησες να ανοίξεις άλλο θέμα δίπλα που μας πονάει όλους ανεξάρτητα αν δεν ανήκουμε σε κανένα σύνδεσμο (επίτηδες το γράφω εδώ). Απ’ ότι καταλαβαίνεις υπάρχουν κ άλλοι κερατάδες που μας τη φέρανε.
Ελπίζω να μην οργανώσουμε καμιά αριστερή κίνηση-παρέμβαση εναντίων των διαρρηκτών, παίρνοντας τους τηλέφωνο και λέγοντάς τους: "…μα καλα, εδω καταπατιουνται οι κατακτήσεις της γαλλικής επανάστασης…" ή "…αυτό που κάνατε σημαινει αναστολη του συνταγματος με χωρο-χρονικα κριτηρια…", γιατί μετά ο μύλος του ολοκληρωτισμού καλά θα κάνει και  θα μας αλέσει όλους μαζί…
Τα ξαναλέμε

Μεγαλόψυχε El antiPASist:

Αφού σε ευχαριστήσω που μου δίνεις άλλη μια ευκαιρία να επανορθώσω και να μην … υπεκφύγω και αφού επίσης σε ευχαριστήσω που με διαβάζεις τόσο φανατικά έχω να σου πω ότι:

-  Το να απομονώνεις από τα γραφόμενά μου φράσεις και να τις αναλύεις συμπεραίνοντας πως μέσα σε αυτές κρύβονται ακροδεξιά φαντάσματα του παρελθόντος άλλων οπαδών, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει ΕΣΕΝΑ και όχι εμένα,
- Αν όπως αφήνεις να εννοηθεί προβληματίζεσαι για αυτά που γράφω ξαναδιάβασε προσεκτικά το προηγούμενο μου ποστ (αυτό με τις 6 παύλες) και απάντησε στον εαυτό σου (και όχι σε μένα πλίζ) ποια από αυτά που λέω είναι αναληθή.
-  θέλοντας να σου ανταποδώσω τη «σημασία» που μου δίνεις, διαβάζω σε άλλα σου ποστ:
Για τον επερχόμενο αγώνα με τον παοκ

«…το κακο θα γινει αν παν οι γνωστοι βλακες και τους προκαλεσουν οπως και εγινε με αρη…» 
Ρε αντιπασιστ για το Θεό σου. Από το 1966 που ιδρύθηκε ο ΠΑΣ, πόσες φορές έχουν προκαλέσει επεισόδια οι οπαδοί μας και πόσες οι παοκτσήδες?

Για τον αγώνα με τον άρη:

«…θα σας πω πωσ ειδα εγω τα πραγματα απο πολυκατοικια…»
 Ασχολίαστο

«…οσο  για την κοινοβουλευτηκη αριστερα εχει δοσει πολλεσ μαχες στους δρομους , μαχες που υστερεις αρηθμητικα κατα πολυ και κατα εξοπλισμο … αλλα εκει που αξιζε να παλεψεις για κατι καλυτερο δεν ειδα κανενα σας να λει παμε,  ολοι μονο στο γηπεδο θυμαστε να κανετε τους μαγγες…».
(ξέχασες ένα εξω στην κοινοβ. αριστ.)

Μικρέ μου φίλε δε θέλω να σου ρίξω το ηθικό, αλλά έχεις την ανάγκη (άλλοι το λένε κόμπλεξ) του «να δείξω στο γήπεδο και στα φόρουμ την ιδεολογία μου για να με θεωρήσουν ψαγμένο». Επίτρεψέ μου να γράφω στα @@ μου όλες τις ιδεολογίες και να ασχολούμαι ΜΟΝΟ με τον ΠΑΣ :mono:, έστω κ αν υστερώ σε εξοπλισμό (μπρρρρ…να μας φυλάει ο Θεός από σένα).
- Αντιναζί ο ένας, αντιφάσιστ ο άλλος… ορέ πασιάδες μου γιατί δίνεται τόση αξία στους κωλοφασίστες?
- Μάγγες έχουμε διαφορετική προσέγγιση.
 Προτού κάνετε σύσταση αριστερής κίνησης-παρέμβασης-επιτροπής κατά του lemorsero για να μανουριάσουμε στο pas.gr σας λέω ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Εσύ ελ_αντιτάδε θεώρησέ το υπεκφυγή.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 27 Ιαν 2010 15:34 »
εχω την αισθηση οτι μπορουμε να μιλαμε και πιο πολιτισμενα. το εχει κατακτησει αυτο το φορουμ. μην πεταμε στα σκουπιδια τον κοπο μας!

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 27 Ιαν 2010 19:11 »
lesmosero δεν ειχα σκοπο να σου απαντησω γιατι νομιζω με το τελευταιο σου ποστ το ψιλομαμησες το θεμα και επειδη καπου το καντανταμε chat το φορουμ, απλα επειδη νομιζω γραφεις καποιες ανακριβιες προς εμενα και επειδη δεν μου τις εστειλες σε προσωπικο μηνημα σου απαντω για να αποκαταστησω την αληθεια . (ζητω συγνωμη εκ των προτερων απο τους υπολοιπους)

Παράθεση
Μικρέ μου φίλε δε θέλω να σου ρίξω το ηθικό, αλλά έχεις την ανάγκη (άλλοι το λένε κόμπλεξ) του «να δείξω στο γήπεδο και στα φόρουμ την ιδεολογία μου για να με θεωρήσουν ψαγμένο»

καταρχας πως συμπερανες οτι ειμαι πιο μικρος απο εσενα μονο εσυ ξερεις ,αλλα πολυ πιθανο και να ισχυει, βεβεα αυτο δε σημαινει οτι μπορεις να χρησιμοποιεις την διαφορα ηλικιας σαν επειχηρημα σε μια κουβεντα για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο μειωνοντας ετσι τα επειχηρηματα του αλλου.

επειτα εγω ουδεποτε σου εκανα προσωπικη επιθεση απλα σου ειπα την γνωμη μου για τα ωσ τωρα ποστ σου με ευγενικο τροπο και δεν νομιζω να σε εθιξα πουθενα .

αντιθετως εσυ με αυτη τη φραση με βγαζεις  ενα κομπλεξικο βλαμενο που γραφει μονο και μονο για να το παιξει ψαγμενος ,εγω θα σου πω μονο οτι ουδεποτε στο φορουμ εχω μιλισει για τη ιδεολογια μου ,σεβομαι τους νομους του φορουμ και σε θεματα για μπαλα δε μιλαω για πολιτικη .

επειτα παραθετεις 3 φρασεις απο αλλα ποστ που εχω γραψει για να μου ανταπωδωσεις την σημασια οπως λες παρολαυτα αυτο που κανεις ειναι αυτο ακριβως για το οποιο με κατηγορεις γιατι αν κατσεις και διαβασει καποιος τα ποστ μου θα  καταλαβει οτι δεν θελω να πω αυτα που παρουσιαζεις εσυ στα παραθετω κιολας για του λογου το αληθες

Παράθεση
διαβαζω πολλα εδω μεσα και θα σας πω πωσ ειδα εγω τα πραγματα απο πολυκατοικια πανω απο τους αρειανους (τους νομιμους)

καταρχας να πω οτι οι αρειανοι ειχαν  κανονικο soundsystem που επαιζε απο τεκνο μεχρη βαλκαν βεατς με 3 τρομπετες με σφιριχτρες με πιατινια και με πολυ ωραια συνθηματα που εκαναν στην κερκιδα ενα πραγματικο παρτι ελπιζω να γινουμε και εμεις καποτε ετσι

στην αρχη του αγωνα ειμουν στην 9 οπου και εχω διαρκειας(μεγαλο λαθος μου) αλλα επειδη πηγα αργα και δε γουσταρα ουτε το στριομοξιδη αλλα ουτε και να κανο μαγγεσ ατομα που δε με εκφραζουν φοναζοντας συνθηματα που δε με εκφραζουν  εφυγα στο 20 για πολυκατοικια πανω απο τους αρειανους

Παράθεση
ρε παιδια εγω λεω οι παοκτζιδες θα ερθουν που θα ερθουν ετσι κιαλιος εγω σε αυτο δε βλεπο κανα κακο ας ερθουν οσοι θελουν και με διακρητικα ουτε αυτο θα ειναι απαραιτητα κακο
το κακο θα γινει αν παν οι γνωστοι βλακες και τους προκαλεσουν οπως και εγινε με αρη
αλλα ειναι στο χερι σας (δυστηχως ειμαι πολυ μακρια για να ερθω στο ματσ) να δειξετε οτι μπορουν να συνυπαρχουν δυο διαφορετικοι οπαδοι με διακρητικα σε ενα γηπεδο και να φωναζουν για την ομαδα τους

στην τελικη στην τουμπα εγω θυμαμε παοκτζιδες που μου εδειξαν μετα χαρας το δρομο για την 8 , που μας διναν νερα μπεχο στο ημηχρονο και γενικα που στο γυρισμο συζηταγαν μετα χαρας για το ματσ μεσα στο λεοφοριο που ηταν τιγκα στους παοκτζιδες

στο τριτο δεν εχω καταλαβει τι θες να μας πεις , οτι λειπει το εξω ναι λειπει το εξω μεγαλη δουλεια λες και δε καταλαβες τι ηθελα να πω.

ενω αυτα που αναφερω εγω θα στα  παραθεσω για να δεις οτι ηθελα απλα να σου δειξω τι νοημα μπορει να βγει  γιατι δεν εξηγεις αυτο που θες να πεις ακριβως

Παράθεση
Λοιπόν παιδιά την Κυριακή αυτό που έγινε στην πόλη δεν έχει καταγραφεί ξανά ιστορικά ακόμα και σε κρισιμότερους αγώνες και από πολυπληθέστερους λαούς. Αυτό οφείλεται στη δική μας παθητική στάση τα τελευταία χρόνια. Μη με μαλώσεις πάλι πως τάσσομαι υπέρ της βίας γιατί δεν είναι έτσι. Ας κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί με την παρέα του κ ας αφήσουμε τις συμβουλές και το πνεύμα από το πληκτρολόγιο. Αυτό που προσπάθησα να σου πω είναι πως δεν αποδίδουμε ούτε το 30% (που λέει κ ο αναστό) σαν λαός. Θα φτιάξουν όμως τα πράγματα.  Βλέπω πληγωμένο εγωισμό σε όλη την πόλη κ αυτό μου αρέσει..

Παράθεση
Υ.Γ.2 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ πως είμαι υπέρ του λεγόμενου "ΠΑΣόμετρου". Θεωρώ πως μας κάνει καλύτερους...
τα ξαναλέμε

Παράθεση
Υ.γ.2 πασολέδικη συνείδηση φίλε. ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΗ. Έτσι είναι και έτσι νομίζω..
τα ξαναλέμε

αμα δεν θες λοιπον να βγαζουμε ακροδεξια φαντασματα απο τα λεγομενα σου εξηγησε μας τι θελει να πει ο ποιητης .

εγω λοιπον μεγαλε φιλε μου θα σου πω μονο πως για ακομη μια φορα (οπως γραφω και στο παραπανω ποστ μου) κριτικαρες τις γνωμες των αλλων και την δικια σου δε μας την ειπες ακομα , ενταξει ρε πασια μου ναι οι υπολοιπες ομαδες εχουν στρατους οπως λες αγριους και οι αρειανοι μας καναν πουτανα και οι αεκτζιδες μας κλεψαν τα πανω (μαλλον) , αλλα τι να κανουμε εμεις δε μας λες ,πες μας δωσε μια λυση , απο κριτες των αλλων εχει μπουχτισει ο τοπος τις λυσεις θελουμε να ακουμε και οχι τα προβληματα .

και κατι τελευταιο αφου εισαι μεγαλυτερος οπως λες (μαλλον σε ηλικια ενοεις) κρατα τα προσχηματα, κανε ανθρωπινη σηζητηση  , ασε την ειρωνεια και τις πλακιτσες και σταματα τις προσωπικες επιθεσεις.

πσ ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη εχω χρονια στο εξωτερικο και δυστηχως εχω αρχισει και ξεχναω την ελληνικη ορθογραφια ελπιζω οταν γυρισω να την ξαναμαθω

πσ 2 θα παρακαλεσω τους αδμιν να μην σβησουν το ποστ υποσχομαι οτι συνεχεια απο πλευρας μου της σηζητησης θα γινει απο προσωπικα μηνηματα

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος blue_geo

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 02 Φεβ 2010 19:48 »
Ένα μπράβο στην Αστυνομία, που όρθωσε το ανάστημά της στο κατεστημένο, στους κάφρους, στην λογική του ντου και της υπεροψίας!
Που τήρησε τους νόμους, σχήματα και προσχήματα...Εύχομαι να μην είχε απώλειες και να προστατεύει αποτελεσμεσματικά πάντα την πόλη μας.

Δεν εναντίωνομαι σε παοκτζίδες, αλλά σε αυτούς που έρχονται φορτωμένοι μπύρες για να μπουν με τσαμπουκά στο γήπεδο σκορπώντας τον τρόμο σε πολλούς που λέγαν να τους ανοίξουν τις πόρτες να μπουν μέσα για να μην τα σπάσουν... Όχι άλλοι κάφροι στην πόλη μας :stop:

:pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 02 Φεβ 2010 20:47 »
Όμως το θέμα δεν τελειώνει εδώ.
Απορρέει άλλη μια υποχρέωση ,απο αυτούς που απαγορεύουν...
Ποιά είναι αυτή???
-Ο έλεγχος της ''κρυφής'' μετακίνησης οπαδών...
Θα τους δώ τι θα κάνουν εκεί....αν θα κάνουν...

Αυτό έγραψα πρίν λίγες ημέρες...

Σήμερα στο παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (4-0 :pashat: :pashat:
τί είδαμε???

-Ελέγχους οχημάτων στους δρόμους
-διαμαρτυρίες πολιτών που είχαν πινακίδες Σαλονικιές να μη μπορούν να πλησιάσουν τα Γιάννενα
-μάζωξη Παοκτζήδων και απαγόρευσή τους να μπουν στο γήπεδο και....στην συνέχεια...

-...καταστροφές περιουσιών στην πόλη
και εντύπωση μου έκανε η είδηση ότι ΠΑΟκτζήδες επιτέθηκαν σε αστικό λεωφορείο στο Φρόντζο
το έσπασαν με πέτρες κ μαρμαρα
ενώ οι επιβάτες είχαν πέσει όλοι κάτω έντρομοι....
-Επεσαν δακρυγόνα κτλ...και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έγινε στην πόλη...
>:( >:(

-Ορίστε τα αποτελέσματα...
Σε λίγο θα φέρνουν ΜΑΤ απο την Αθήνα για ενίσχυση και προστασία της πόλης....
Τι άλλο να πούμε???
Δεν ζούμε σε σοβαρό κράτος..... >:(

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ....ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΕ

Με αγάπη...Οι νόμοι σας και τα ΠΑΟΚΙΑ σας

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 16:51 »
σε προηγουμενη συζητηση που ειχε αναπτυχθει σχετικα με τα εισιτηρια του παιχνιδιου ΠΑΣ-οσφπ, απο πολλους ειχε ζητηθει η εφαρμογη αυστηρων μετρων ασφαλειας, τα οποια θα διαφαλιζαν "υγιεινομικες ζωνες" γυρω απο το γηπεδο ωστε να αποτραπουν οι οπαδοι του ολυμπιακου.

απο τοτε ειχα εκφρασει τις διαφωνιες μου.
δυστυχως εχτες, για να καλυφθει η αδυναμια μιας παε αλλά και για να εμπεδωθει η πυγμη του υπουργου προ.πο, αγγιξαμε τον ολοκληρωτισμο στην μικρη μας πολη. οι χακι διμοιριες εκ θεσσαλονικης, οι κλουβες καθετα στους δρομους που οδηγουσαν στην 7, η πανταχου παρουσα αστυνομια, η απαιτηση της αστυνομιας να "μην ανοιξει κανενα πεταλο" (ασχετα που οι απειρωταν κανανε και παλι τα μαγικα τους...), οι απαγορευση εισοδου θεσσαλονικιωτικων αμαξιων στην πολη, οι ελεγχοι ταυτοτητας στην παε και οι ελεγχοι εισητηριων και ταυτοτητων αρκετα μακρυα απο το γηπεδο θυμιζαν περισσοτερο αστυνομοκρατουμενο μπελφαστ στα 80'ς, υπο την κυρηξη στρατιωτικου νομου, παρα ηρεμη πολη.

καταρχην θεωρω αδιαμφισβητο δικαιωμα του καθενος την ελευθερη μετακινηση και την προσβαση σε οτι αυτος θεωρει ψυχαγωγια(ειτε ειναι ρεσιταλ στο μεγαρο, ειτε ποδοσφαιρο στους Ζωσιμαδες-Κλεανθης Βικελιδης). νομιζω οτι οποιος επικαλειται τον γαλλικο διαφωτισμο και το παρεπομενο "κρατος δικαιου και ισονομιας", μιλαει για ακριβως τετοιου ειδους δικαιωματα.η τοποθετηση οποιονδηποτε φραγμων, ο διαχωρισμος της κοινωνιας σε κατηγοριες πολιτων που καποιοι εχουν το "προνομιο" και καποιοι δεν το εχουν, με βρισκει τελειως αντιθετο και καθολου δεν αρμοζει σε κοινωνιες που θελουν να λεγονται δημοκρατικες. κανενα "ανωτερας ταξης" δικαιωμα δεν μπορει να στερησει αυτες τις 2 ελευθεριες απο κανεναν και για κανενα λογο. με αυτην την εννοια η σταση του οργανωμενου κρατους και των ΠΑΕ ειναι παραφωρα αντιδημοκρατικη, μιας και εισαγει τον διαχωρισμο των πολιτων σε γιαννιωτες και μη γιαννιωτες.

το επιχειρημα της ασφαλους διεξαγωγης της ποδοσφαιρικης αναμετρησης (για χαρη του οποιου υποτιθεται οτι τσαλαπατηθηκαν τα πιο πανω δικαιωματα) ειναι εξ' αποτελεσματος εωλο. ολοι γνωριζουμε οτι οι 500 παοκτσηδες που θα μπαινανε στην κερκιδα θα προκαλουσαν λιγοτερο κακο απο αυτο που συνεβη στην πολη (που στην τελικη δεν ηταν δα και κατι τραγικο). παρ' ολα αυτα οι τιμητες της "ασφαλειας" του γηπεδου, ειναι οι ιδιοι που με τις πρακτικες τους διαλυουν καθε στοιχειωδη εννοια ""ασφαλειας"" (ναι! με διπλα εισαγωγικα, γιατι λεξη ειναι επικινδυνη) στην πολη. το αγγλικο μοντελο δηλαδη σε πληρη εφαρμογη... η ευθυνη της κοινοτητας των φιλαθλων που δεν μπορει να επιλυσει τα εσωτερικα της προβληματα και καλει για επιδιαιτησια την αστυνομια ειναι τεραστια και την αναγνωριζουμε ολοι μας-μα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα απο μονο του για να το ανοιξουμε εδω περα.

εχω ξαναπει οτι στα γηπεδα αυτη τη στιγμη διεξαγεται ενα ευρειας κλιμακας κοινωνικο πειραμα απο την πλευρα του κρατους και του ποδοσφαιρικου εμπορευνματικου οικονομικου κυκλου. ενω οι οπαδοι δεν ειναι εξ' ορισμου εγκληματιες, γινεται μια οργανωμενη προσπαθεια να παρουσιαστουν ως τετοιοι αλλα και να συρθουν ταυτοχρονα στην εγκληματοποιηση. αυτο (θα) ειναι μιας 1ης ταξης ευκαιρια για να εφαρμοστουν πειραματικα νεες νομοθεσιες (ιδιωνυμο - καταργηση προσωπικων δεδομενων - μετατοπιση στο οριο ανηλικων απο τα 18 στα 16) και τακτικες ελεγχου του πληθους. προφανεστατα τα δακρυα του κρατους για την βια μεταξυ των οπαδων ειναι κροκοδειλια. αν πραγματι κοπτοτανε για αυτη θα ειχανε ηδη καταληξει οι πρωτεργατες της Λαυριου στη φυλακη. ζητημα για αυτους ειναι να δινονται και να υπαρχουν οι αφορμες για να επαναχαρασσουν το οριο μεταξυ νομιμοτητας και παρανομιας, δηλαδη το οριο συμφωνα με το οποιο το κρατος επεμβαινει στις κοινωνικες σχεσεις και την κοινωνια εν γενει. και δυστυχως αυτες τις αφορμες τις δινουνε περιφημα οι οπαδοι που αλληλεξοντωνονται...

αν μενει κατι για τους φιλαθλους ειναι η συνειδηση της θεσης τους και η απομακρυνση απο πρακτικες που ριχνουν νερο στον μυλο του ολοκληρωτισμου. ειναι ισως η υιοθετηση ενος συνθηματος των ατρομηταιων που γραφτηκε σε λινατσα μετα τη σφαγη της Λαυριου: να σφιξουμε τα πολυχρωμα κασκολ μας γυρω απο τον λαιμο οσων μας θελουνε να αλληλοσκοτωνομαστε.

ως τοτε, δυστυχως θα ασχολουμαστε με κατινες που κοπτονται για το αυξημενο καφριλικι των αλλων οπαδων (ενω και εμεις εχουμε μπει με ντου ή μπεχο - ενω και εμεις εχουμε νιωσει θυμωμενοι που κατα το παρελθον μας απαγορευσαν να μπουμε σε ενα γηπεδο), μικρομυαλων που βαζουν στην ιδια μοιρα 2 βιτρινες στην τσιριγωτη με την παραβιαση του συνταγματος απο πλευρας κρατους, ανιδεων που δεν βλεπουν πως πισω απο τους σκοτωμους των οπαδων κρυβεται το μανιπουλαρισμα των καναλιων και των οικονομικων συμφεροντων που αρθρωνονται γυρω απο την μπαλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΙΑ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος mastak

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 20:16 »
(... )Κάθε πολίτης της Ένωσης έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί και να διαμένει ελεύθερα στο έδαφος των κρατών μελών(...)

Άρθρο 45 του ΧΑΡΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. http://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_el.pdf

Η ελευθερία μετακίνησης και εγκατάστασης με ή χωρίς κασκόλ είναιΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_movement

ΓΚΕΓΚΕ ή ΟΥΚΟΥ ΓΚΕΓΚΕ πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι είναι αυτοί οι τύποι ... εκεί με το στανιό να πάμε 50 χρόνια πίσω  :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Φεβ 2010 20:30 από mastak »

Αποσυνδεδεμένος blue_geo

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 20:31 »
ΓΚΕΓΚΕ ΓΚΕΓΚΕ, Συμφωνώ σε όλα, μόνο που όταν κάποιος σπάει περιουσίες να συλαμβάνεται αμέσως...

Α...Πήγαινε στην 7 με το κασκόλ του ΠΑΣ του να κάνεις κερκίδα με τα παοκια και τα βαζέλια...Είναι δικαίωμα σου, μην ξεχνάς, μπορείς να μπεις και μπέχο...

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 20:32 »
(... )Κάθε πολίτης της Ένωσης έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί και να διαμένει ελεύθερα στο έδαφος των κρατών μελών(...)

Άρθρο 45 του ΧΑΡΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. http://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_el.pdf

Η ελευθερία μετακίνησης και εγκατάστασης με ή χωρίς κασκόλ είναιΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_movement

ΓΚΕΓΚΕ ή ΟΥΚΟΥ ΓΚΕΓΚΕ πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι είναι αυτοί οι τύποι ... εκεί με το στανιό να πάμε 50 χρόνια πίσω  :pashat:

Αν θεωρείς οτι οι βάρβαροι μεθύστακες και τα πρεζόνια που γυρνάνε στα ελληνικά γήπεδα και προκαλούν καταστροφές σε ξένες περιουσίες που πληρώνω εγώ κι εσύ είναι ευρωπαίοι πολίτες όπως επίσης κι οτι η Ελλάδα των σημερινών νεοελλήνων είναι ευρωπαϊκή χώρα τότε τι να πω;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος mastak

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 21:18 »
Α μπράβο ... τόποιασες το θεματάκι ... οι κοινωνικες κατακτήσεις του Ευρωπαίκου πολιτισμού σε σύγκριση με άλλες κονωνικοπολιτικές δομές και πολιτισμικά πρότυπα έγκεινται στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  και στην κατανοήση και αποδοχή όλων των κοινωνικών ομάδων including βάρβαρους, μεθύστακες και πρεζόνια που λες κι εσύ και εμφανέστατα δε τσ πολυχωνέβς από ότι βλέπω.

Τώρα αν δε σαρέσει εσένα που πίνουν και είναι εξάρτημένοι απτη πρέζα και σπάνε τζάμια αυτό είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο που αφορά μόνο εσένα προσωπικά και πως αντιλάμβανεσαι κάποια πράγματα σε πολιτικόκοινωνικό επίπεδο σε σχέση με συνανθρώπους σου που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά και σοβαρά προβλήματα και δεν τους έσπασε απλά ένα τζάμι ...

Πάντως για να μένουμε στο θένα και να μη πλατιάζουμε το δικαιώμα τη ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ και ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ είναι κοινωνικές κατακτήσεις και δε παίρνουν εκπτώσεις μέσα από σπασμένα τζάμια, αυθαίρετους χαρακτηρισμούς και ΚΑΣΚΟΛ.

:pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Φεβ 2010 21:25 από mastak »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 22:19 »
Το Σάββατο να τους αφήσουμε λέω εγώ χίμα στην πόλη να τα σπάσουν και να μπουν μέσα με ντου όπως ξέρουν.Τουλάχιστον δεν θα καταπατήσουμε ευρωπαικά και πανανθρώπινα δικαιώματα.Τώρα αν έχουν δικαιώματα οι υπόλοιποι πολίτες που δεν έχουν καμιά σχέση όπως και τόσος άλλος κόσμος που έκοψε το γήπεδο και γονείς που πέρνουν τα παιδιά τους και φεύγουν στην μέση του αγώνα δεν το μετράμε....δεν το υπολογίζουμε....Δεν έχουν δικαιώματα αυτοί....

Αποσυνδεδεμένος mastak

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 22:35 »
Το Σάββατο να τους αφήσουμε λέω εγώ χίμα στην πόλη να τα σπάσουν και να μπουν μέσα με ντου όπως ξέρουν.Τουλάχιστον δεν θα καταπατήσουμε ευρωπαικά και πανανθρώπινα δικαιώματα.Τώρα αν έχουν δικαιώματα οι υπόλοιποι πολίτες που δεν έχουν καμιά σχέση όπως και τόσος άλλος κόσμος που έκοψε το γήπεδο και γονείς που πέρνουν τα παιδιά τους και φεύγουν στην μέση του αγώνα δεν το μετράμε....δεν το υπολογίζουμε....Δεν έχουν δικαιώματα αυτοί....

Anaferese se allo 8ema filos ... kai apo oso vlepw de kaneis kai prospa8eia na katalaveis ...

O SEVASMOS ENOS 8EMELIWDOUS AN8RWPINOY DIKAIWMATOS DE SYNEPAGETAI TH KATAPATHSH KAI KATARGHSH ENOS ALLOU... einai ypoxrewsh th organwmenhs politeias na SEVASTEI KAI NA PROSTATEPSEI KAI TA DYO ...

kala wre ti sas ma8ainoun ekei sta sxoleia sas ... ti skiasmena eiste eseis wre ...  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 22:38 »
Ναι αλλά μονίμως στην Ελλάδα προστατεύουμε το δικαίωμα του ενός....των οπαδών....και αυτό είναι πρόβλημα.....

ΥΓ:Το σχολείο το τέλειωσα.....

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 22:40 »
οι τελευταιοι χρειαζονται ενα χερακι ξυλο φιλε fon7 γιατι πολυ μου την δινει που βλεπω τα γηπεδα να αδειαζουν πριν καλα καλα μπουμε στο 80'. προσφατο τρανταχτο παραδειγμα το ματς με γαυρο που χαναμε 0-2  και η παλια-νεα αδειαζε (και ας λενε μερικοι οτι οι αθηναιοι φευγουν πριν τελειωσει το ματς) και μετα αρχισε να φευγει και απο το υπολοιπο γηπεδο κοσμος. ε ενταξει αυτοι ειχαν και τα ευζημα απο εμενα αλλα δεν πειραζει....

οσο για τα μπλοκα,καλα εκαναν και τα καναν γιατι πιστευω πως θα ειχαμε περισσοτερα επεισοδια. η πρωτη λαλακια αλλωστε ειναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ελεγε στα παιδια οτι θα παρουν εισιτηρια και θα δουν το ματς. εφοσον η δικια μας ΠΑΕ (???) ειπε πως δεν θα παρουν εισιτηρια η αστυνομια θεωρησε καλο να κανει μπλοκα.
τεσπα για να μην μακρυγορω θα πω οτι ειμαι εναντια στην απαγορευση !!  δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα πραγματα. θελω να πιστευω πως θα γινει οπως ειχε δηλωσει ο υπουργος προ.πο οτι θα ισχυσει για λιγες αγωνιστικες αυτο το μετρο.αλλωστε ολα αυτα που εχουν γινει ειναι χειροτερα απο οσα ειχαν γινει πριν την απαγορευση. αυτο να το σκεφτουν οι 'υπευθυνοι'

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 22:50 »
Όταν λέω φεύγουν λέω που φεύγουν για επεισόδια...Αν εσύ είχες παιδί και ήσουν στην Καβάλα θα καθόσουν στο γήπεδο;;;;Ένα από τα πολλά παραδείγματα η Καβάλα....Ενάντια στην απαγόρευση δεν λέω αλλά όχι να τα σπάμε όλα....Να σταματήσει η απαγόρευση αλλά και κάποιοι να σκεφτούν τι κάνουν και να μην τα σπάνε....

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 23:02 »
Τώρα αν δε σαρέσει εσένα που πίνουν και είναι εξάρτημένοι απτη πρέζα και σπάνε τζάμια αυτό είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο που αφορά μόνο εσένα προσωπικά και πως αντιλάμβανεσαι κάποια πράγματα σε πολιτικόκοινωνικό επίπεδο σε σχέση με συνανθρώπους σου που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά και σοβαρά προβλήματα και δεν τους έσπασε απλά ένα τζάμι ...

Προσωπικα δεν με νοιαζει αν ειναι μαστουρωμενα ή ειναι χωμενη στην πρεζα... μακρυα απο τη πολη μου θελω να ειναι....
Εκτος αν την επομενη φορα πληρωσεις εσυ τα σπασμενα απο τις βιτρινες.. και λυσε εσυ τα ουσιαστικα τους προβληματα...
Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορα.. εχω δικα μου προβληματα να λυσω..
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος mastak

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 23:41 »
Προσωπικα δεν με νοιαζει αν ειναι μαστουρωμενα ή ειναι χωμενη στην πρεζα... μακρυα απο τη πολη μου θελω να ειναι.....
Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορα.. εχω δικα μου προβληματα να λυσω..

EMFANESTATA :joker:

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 04 Φεβ 2010 00:23 »
mastak οταν αποφασεις να μιλησεις σοβαρα και να κοψεις την ειρωνια... τοτε θα μιλησουμε σοβαρα...
Σταματα να γινεσαι μπεμπης οταν δεν ξερεις τι να πεις...
Και επειδη δεν σε κοβω να περνεις απο λογια καλυτερα ας σταματησει εδω.

Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 04 Φεβ 2010 00:44 »
Α μπράβο ... τόποιασες το θεματάκι ... οι κοινωνικες κατακτήσεις του Ευρωπαίκου πολιτισμού σε σύγκριση με άλλες κονωνικοπολιτικές δομές και πολιτισμικά πρότυπα έγκεινται στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  και στην κατανοήση και αποδοχή όλων των κοινωνικών ομάδων including βάρβαρους, μεθύστακες και πρεζόνια που λες κι εσύ και εμφανέστατα δε τσ πολυχωνέβς από ότι βλέπω.

Πάντως για να μένουμε στο θένα και να μη πλατιάζουμε το δικαιώμα τη ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ και ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ είναι κοινωνικές κατακτήσεις και δε παίρνουν εκπτώσεις μέσα από σπασμένα τζάμια, αυθαίρετους χαρακτηρισμούς και ΚΑΣΚΟΛ.

:pashat:

Λεβέντη, επειδή απο δήθεν ευρωπαίους και μπουρδολόγους που διακυρήτουν τις δήθεν ελευθεριάζουσες απόψεις τους έχει χορτάσει αυτή η χώρα θα σου πω το εξής μιας και αναφέρθηκες στο ποστ μου. Λες οτι δεν τους χωνέυω. Λάθος, μου είναι αδιάφοροι αφού ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του και τις επιλογές που κάνει στη ζωή του. Όμως δεν δέχομαι να καταπατάτε η δικιά μου ελευθερία και το δικαίωμά μου να πηγαίνω στο γήπεδο να δω την ομάδα μου χωρίς να φοβάμαι αν θα μου πετάξει φωτοβολίδα ο απέναντι στο όνομα της ελευθερίας του, να φοβάμαι να βγω απο το γήπεδο μη μου την έχουν στημένη στη γωνιά επειδή δεν είμαι δικός τους, να μου σπάνε το αυτοκίνητο ή το μαγαζί γιατί έτσι τους γουστάρει. Η δικιά μου ελευθερία έχει λιγότερη σημασία απο την ελευθερία του κάφρου;;; Κάνε μου τη χάρη βραδιάτικα. 

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 04 Φεβ 2010 00:45 »
Blue_Nec_777 ,το οτι εισαι μικρος ουτε κακο ειναι αλλα ουτε κ δικαιολογει τις αντιφασεις στις αποψεις σου.ψαξτο λιγο ....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος blue_geo

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 04 Φεβ 2010 11:02 »
Όλα καλά με την ελευθερία κίνησης, πας όπου θες...Όταν βρίσκεις όμως το γήπεδο μπροστά σου για να μπεις υπάρχει ένα χαρτάκι που λέγεται εισητήριο, αν το έχεις μπαίνεις, αν δεν το έχεις δεν μπαίνεις...

Διαφωνώ με το μπλόκο στα πλαίσια της ελεύθερης κοινωνίας...Όχι στα μπλόκα λοίπόν!
Αλλά αν κάνουν 500 άτομα ντου να μπουν στο γήπεδο, πρέπει να συλληφθούν ΟΛΟΙ με βαριες κατηγοριες, πχ αντίσταση κατά της αρχης, πρόθεση για ανθρωποκτονίες εξ αμελειας κτλ κτλ κτλ...Ναι, αυτό είναι πολιτισμός, αλλά ας ξεστραβωθούμε και ας δούμε τι γίνεται σε αυτή την χώρα.