Kατα αλλα μας εχετε φαει τα αυτια μερικοι για τους νεους Μεσι που εχουμε στην ομαδα και δεν τους χρησιμοποιει ο κακος ο Πετρακης....Οσες ευκαιριες εχουν παρει ολοι τους τις εχουνε σπαταλησει!!!
Λοιπον
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ:Tεραστια ευθυνη στο γκολ με την κεφαλια,εκει που ηταν στην αρχη προσεχε μονο το αριστερο δοκαρι ,μολις καταλαβε οτι πρεπει να μοιρασει τις αποστασεις ητανε αργα.....Χαιλαιτ που βγαινει εξω απο το τερμα με την μπαλα στα ποδια με την ανεση του Μπουφον και ριχνει καραμιτο στην μπαλα και σημαδευει ποδοσφαιριστη του Αχαρναικου και γυρναει προς τα πισω το τοπι..Ευτυχως η μπαλα δεν μπηκε γκολ, αλλα εντυπωση μου εκανε η απαθεια του μολις γυρνουσε στο τερμα...Τι ειναι αυτος ρε?????Μου κανει και καθυστερυση στο τελος....Ελα μουνι στον τοπο σου.....Ρε εδω ειναι ΠΑΣ δεν ειναι Αστραπη Κατω Ραχουλας
ΣΤΡΟΥΝΑ:Ενταξει το ξερουμε οτι στον επιθετικο τομεα ειναι για τα πανυγυρια(Οχι τα Ηπειρωτικα) αλλα ρε φιλε αν ειναι δυνατον το τελευταιο διμηνο εχει ξεχασει και τι παει να πει μαρκαρισμα!!Φιλε Στρουνα νομιζω δικαιως καθαριζεις παγκο τα τελευταια παιχνιδια.......Σωστη η αλλαγη του
ΜΠΕΡΙΟΣ:Ενταξει τι να πουμε!!!!!!!!Θεος...........Ο τυπος αλλου παταει αλλου βρισκεται!!!!!!Καλα ειδικα στην φαση που κανει ζεμπεκια(αυτες ειναι ζεμπεκιες Λαμια ,κοιτα τον αρχοντα μου ανοιξατε τοπικ με κατι λιμα που μου κανουν οτι χορευουν) και παραλιγο να φαμε γκολ πραγματικα με επιασε νευρικο γελιο!!!!!!Ζητημα αμα εκανε κατι σωστο σημερα
ΣΚΟΝΔΡΑΣ:Αλλος αυτος,αυτοι ειναι τρελο διδδυμο σε φαση Μποομπεκ και Λολεκ.....Αλλα σημερα δεν ειχε πολυ δουλεια καθως χαζευε τον κολλητο του με τα τσαλιμια που εκανε...Ετσι αγορι μαθε μπαλιτσα αγορι απο τον αρχοντα της αμυνας τον Θοδωρα
ΝΑΔΑΛΕΣ:Στον αγωνα μπηκε ακομα ζαλισμενος απο τις τριπλες του Μπουμαλ.....Ρε αγορι μου ενταξει το δεχομαι να τρωςε τριπλες απο τον Μπουμαλ και να σε κανει γιο γιο ενα ολοκληρο 90λεπτο αλλα απο καποιον Αθανασιου ρε?Απο Αθανασιου??????????????????????????????????????????????Απο Αθανασιου????????????????????????????????????????????????????????????????????....Τουλαχιστον ευτυχως δεν ξεχασε να κανει καμια σεντρα της προκοπης
ΚΟΖΩΡΩΝΗΣ:Εσενα θα σε σχολιασω μονο αμα δω το σορτσακι σου η την φανελα σου λερωμενη......
ΛΙΛΑ:Λιγα πραγματα εως τιποτα για τον Λιλα,αλλα δικαιολογειται λογω τραυματισμου και λιγων παιχνιδιων που εχει πραγματιποιησει.....Εχει καταντησει η φαση του ως γκεστ σταρ.....Για λιγες παραστασεις και μοναδικες!!!!!!!Τωρα φερτε μου μια χαρτοριχτρα για να μαθω αν ξαναγωνιστει με τον ΠΑΣ μεχρι τον την καινουρια χρονια
ΗΛΙΑΔΗΣ:O μοναδικος διασωθεν του πρωτου ημιχρονου....Πραγματικα τον λυπηθηκα σε μια φαση αφου παιζει να του βγηκε η γλωσσα οταν ολοι αλλοι ειχανε πεσει στην σιεστα του μεσημεριου!!!!Στο δευτερο ημιχρονο καπου κουραστηκε και χαθηκε......Παντως ειναι ο μοναδικος απο τους πιτσρικαδες που αξιζει μια ευκαιρια
ΓΙΑΚΟΣ:Δεν ηταν ο χειροτερος παιχτης σημερα(για να προλαβω μερικους γιατι παλι για τον Γιακο θα λετε) αλλα ΓΙΑΚΟ αγορι μου,πρεπει πρωτα να δουλεψεις το μυαλο και μετα με την μπαλα...........Πραγματικα η εχει μπερδεψει την Βουρτσα με την Λουτσα η πραγματικα ειμαστε πολυ μικροι για να κατονοησουμε τετοια διανοια
ΦΕΡΦΕΛΗΣ:Πρωτα απο ολα ο σπικερ δεν ξερει απο τονισμο....Μαθε ρε αστραπογιαννε που τονιζεται το ονομα του παιδιου!!!Κατα τα αλλα ο ερμος εφαγε πολυ κλωτσια σε φαση που ειχε εκνευριστει και δεν λειτουργουσε σωστα με την μπαλα στα ποδια....Πλην του γκολ και αυτος εξαφανισμενος αλλα τουλαχιστον μαρκαρε συνεχεια και παιρνει ενα ποιντ σαν τον Ηλιαδη
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ:Αι τρομαρα σας,και μετα μου λετε για Γιακο και κουραφεξαλα......Το παλικαρακι ειναι ο αντιστοιχος Μπεριος της επιθεσης......Ενα ολοκληρο ενεννηνταλεπτο Π-Ε-Ρ-Π-Α-Τ-Α-Ε-Ι,δεν παιρνει ουτε μια διεκδικηση,δεν Μ-Α-Ρ-Κ-Α-Ρ-Ε-Ι ,δεν βλεπει ουτε δεξια του ουτε αριστερα,καλα απο κοντρολ τυφλα να εχει ο Μπενζεμα......Τι τον πηραμε αυτον????????????????????Αλλα αφου εβαλε γκολ στο μισο μετρο μετα απο καμια 15αρια και βαλε συμμετοχες εισαι θεος αγορι μου
ΤΣΑΒΕΖ-ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ-ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:Φαινεται πως ξεχωριζαν με το που μπηκαν σαν την μυγα μες το γαλα...Τι αλλο να πουμε
Κατα τα αλλα αδικει τους παγκιτες μας ο Κυρ Γιαννης
1)Τι γηπεδο ηταν αυτο(Δεν εχω την χαρα να παω ποτε μου)............Το ηλεκτρονικο ρολοι τους μαρανε τρομαρα τους
2)Ενταξει ρε μαλακα κορακα ειπαμε μικρη ομαδα ειναι ο Αχαρναικος,αντε παιξε λιγο εδρα αλλα εσυ του γαμησες την μανα.......Αντι να παιζει ο Αχαρναικος με 8 ποδοσφαιριστες για το σκληρο παιχνιδι την φαγαμε εμεις την κοκκινη και μαλιστα χωρεις να ειναι\
3)Αχαρναικος-Αχαικη-Ρομα Εξαμιλιων μετα ειναι το χαος,αν και οι δυο τελευταιες ειναι πιο οriginal φαση απο τον ιμιτασιον Αχαρναικο
4)Διαφημιση Βικος και στο Μενιδι.....