Από τις ελάχιστες φορές που όχι μόνον δεν μπόρεσα να δω παιχνίδι μας, αλλά δεν μου κακοφάνηκε κιόλα.
Ραδιοφωνάκι (όσο έπιανε δηλαδή, απαράδεχτο να μην υπάρχει κάλυψη στην εθνικη οδό ρε), ένας φίλος (για άσχετο θέμα) στο τηλέφωνο 2-3 κουβέντες, πέναλτι 1-0 και μετά (δεν ξέρω ποιός σταθμός) ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΝΑΙ, ΟΧΙ τελικά το έσωσε ο Βελλίδης ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ κι εκεί που γαμωσταυρίζω γιατί δεν καταλάβαινα προς τι τα ναιόχια του ...και τώρα γίνεται το 1-1! Σκατά.
Σαν αποτέλεσμα ντάξει, όχι το αναμενόμενο, αλλά ούτε η καταστροφή, αν κι εμένα από το πρωί όλοι χου προβλέπανε!
Κι αργά το βράδυ διαβάζω κρίσεις για την απόδοσή μας ...υπάρχει θέμα (σώπα ρε μεγάλε κάτι μας είπες τώρα).
Και βλέπω και τις φάσεις με βαρειά καρδιά.
Καλά δεν χρειάζεται συζήτηση για το αν ήταν πέναλτι, μόνη άποψη που μπορεί να στέκει, είναι ότι ο αντίπαλος κατέβασε με γιγαντιαία ταχύτητα το χέρι του δημιουργώντας ωστικό κύμα, που γκρέμισε τον Ηλιάδη...
Από τις φάσεις δεν γίνεται να εκφέρεις άποψη, αλλά για το γκολ της ισοφάρισης ίσως να δικαιούσαι.
Σ' όλη αυτή τη παρατεταμένη φάση, δεν σας φαίνεται και σας η άμυνα (εκτός ενός ίσως) τελείως μα τελείως ακίνητη; Οι άλλοι τρέχουν κι εμείς κοιτάμε...
Τέλος, δεν ασχολούμαι περισσότερο, όσοι το είδατε, το περιγράψατε μια χαρά ...δυστυχώς.
Οι φωνές για τις άδειες κερκίδες περισσεύουν.
Λίγοι και καλοί δεν ήταν το σύνθημα;
Ε τώρα έγινε λιγότεροι και ο κούκος καλύτερος.
Όσοι συνειδητά διώξαν κόσμο από το γήπεδο να παν να βρουν τους καλούς ν' αναπληρώσουν τα άδεια καθίσματα.
Πλέον όπως λέει και ο Πλην ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ για τα χειρότερα (άντε γαμήσου λέει, αλλά δεν μου επιτρέπεται σα πιτσιρίκος να χρησιμοποιώ εκφράσεις τέτοιες, ούτ' η ευγενής μου ανατροφή).
Υ.Γ.1
Γαμώ τα πανιά στην Τούμπα:
Τώρα στους ΣουΦου με κάρτα οπαδού, μετά στα σπίτια μας με ΜΑΤ του υπουργού.
Υ.Γ.2
Λέει ο προπονητής μας, ερωτώμενος για μεταγραφική ενίσχυση:
Τους ίδιους που τα πήγαν περίφημα πέρσι, έχουμε στην άμυνα (κάπως έτσι, βαριέμαι να ψάχνω)...
Αφ' ενός κόουτς δεν έχεις ακριβώς τους ίδιους στην άμυνα, αφ' ετέρου όλο και κάποιες απώλειες είχες στ' αναχώματα μπροστά στην άμυνα νομίζω...
Παίξε, ξαναλέω, καταστροφικό, αντιεμπορικό ποδόσφαιρο, δεν μας παίρνει για τίποτ' άλλο φέτο.
Υ.Γ.3
Τ' άκουσα κι αυτό κι ας ήταν στην πλάκα ...όψιμοι ΠΑΣολέδες
Κοντεύουμε να σιτέψουμε (σε καμιά πενηνταριά χρόνια), μέσα στην πίκρα και θα μας πει όψιμους ο χαμένος π' ούτ' ένα σωστό καθρέφτη δε μπόρεσε να βρει. Ουστ ρε.