Τούλεγα εγώ τ Θείου Ίγγυ π παραπονιόταν παλιά ότι έγινε το ΠΑΣ καλά κι ο ΠΑΣατέμπος σέξιον π λέμε μαναχά Χρόνια πολλά, να μη γκρινιάζει εμένα μ αρέει, τπτ αυτός, το γκαντέμιασε κι όλο και λιγότερα ευχόμαστε στον καφενέ χαμένα κορμιά
Όχι ότι δε καταχάρκα με τς ευχές δηλαδή, ή με τα ΠιέΜια, ή με τα τελέφωνα, ή με τα εΣεΜεΣια
Πολλά φχαριστώ από καρδιάς σε όλους, ξέτε ότι σας ψιλοσυμπαθώ, δεν το ξέτε;
Μα καταντίπ ρε Πλην, άσε πούναι και κοντά στς γιορτές και τρέχουν όλοι δηλαδή για γαλοπούλες, παιχνίδια, γκάτζετς και ούτε π τ δίνουν σημασία!
Ε ωρέ Λαμία μικρότερος ναι, όχι και νιάνιαρο, στα 16 (μ φαίνεται) θα μπώ τ χρον.
Ναι ρε Chily ακ εκεί όψιμος, π δε μπορεί να μοιράσει δυο αμαξιών καθρέφτες ο χαμένος!
Στεφάνια έχει, ελιές πανάκριβες όμως, γάμα τα.
Μα καταντιπ κακόβουλες λήσταρχε, είχα μακριά μαλλιά και με πέρασαν για γυναίκα ...έφαγα πόρτα.
Νιου με βανς και ψάχνω νυχτιάτκα την ιστορία (δε κράταγαν και στατιστκά τότε γμτ)...
Βοσκός ήτανε, προστάτης δεν τον είδα πθενά, άι θα μας βγάλς κανα όνομα.
Να σας πω τν αμαρτία μ, όταν πρωτοκοίταξα το μερολόγιο παλιά, οσιομάρτυρος έγραφε!
Μεγαλώνοντας δεν θμάμαι πότε και πόσο ...μεγαλομάρτυρος έγινε (μάλλον απ' τα βάσανα π τραβάω ο έρμος).
Κι αλήθεια σήμερα π μ έκανε ναψάχνω ο Νιου, πρώτη φορά τον είδα Αγιο!!!
Ε και κοίτα τώρα συμπτώσεις.
Σιχαίνομαι όσο τίποτ άλλο στη ζωή μου τους ρουφιάνους, τα καρφιά και λοιπά σκουληκοειδή υποκείμενα.
Μπορείς να με κατηγορήσεις ότι είμαι εγωιστής, πεισματάρης, ότι έχω πάντα δίκιο (καλά αυτό δεν είναι κατηγορία, αλήθεια είναι), ότι κλέβω το τσίπρο τ διπλανού μ και για χίλια δυό άλλα, αλλά αν αφήσεις υποννοούμενα για για σχέση μου με την απαχπάν κατηγορία σιχαμάτων ...την γάμησες.
Ε ο Α.Θεμιστοκλής (ο βοσκός, γι' αυτόν π δεν ήξερα τπτ, μέχρι Νιουπαρέμβασης λέω, όχι για τον καπετάν Θέμη οκ;), έδωσε καταφύγιο (
shelter π λέμε στα μέρη μας) σ' ένα κατατρεγμένο χριστιανό π τον είχαν πάρει στο κυνήγι...
Πλακώσαν οι άγριοι στη στάνη ...μολόγα ρε που τον έχεις.
Και σιγά μην του πέρνανε κουβέντα.
ΤΟν σκότωσαν στα βασανιστήρια, κουβέντα δεν του πήραν.
Να κρατάει από κει η ίδια λόξα π κουβαλάω λέτε;
Ή το άλλο ...πάλι από κει να κρατάει που ένα απ' τα ολτάιμ αγαπημένα μου είναι το...
Gimme ShelterΜυστήρια...
Νάστε καλά όλοι ρε, πολλά πολλα πολλά ευχαριστώ (πολύ μ αρέεουν τα χρονιαπολλιάσματα).
Και οι ρουφιάνοι στα λαγούμια τους.