Αποστολέας Θέμα: Ένας σύνδεσμος για κάθε ομάδα!  (Αναγνώστηκε 56493 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ένας σύνδεσμος για κάθε ομάδα!
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:32 »
Παιδιά...

Ως New οπαδός, είχα  ταυτίζει την διαχρονική κερκίδα του ΑΓΙΑΞ με τη Θ10… που να ξέρω εγώ ότι υπήρχε και Θ ΠΑΣ7!!!
Και τι απόγινε… σκούριασαν οι πίροι?
Για πείτε μου λοιπόν... αν γνωρίζετε.

Υ.Γ.: Εσύ  pagourenko1966, πιες και άστο κάτω το μπουκάλι...  συζητάμε τώρα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:35 »
Από όσο ξέρω γινόταν συχνά μεταφορά των οργανωμένων.Ξεκίνησε στην 10 κάτω από το ρολόι.Πήγε στην 7.Μετά στην 9.Τώρα είναι εκεί που είναι.Δεν ξέρω αν ήταν και στην σκεπαστή-ξεσκέπαστη.Πήγαινε και από εκεί κόσμος παλιότερα.
Δεν ξέρω αν η εκάστοτε μετακίνηση έχει να κάνει και με δημιουργία νέου συνδέσμου.Μερικές φορές πάντως η μετακίνηση έγινε και για λόγους ασφαλείας.Σε νεώτερα χρόνια όμως αυτά.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:41 »
Από όσο ξέρω γινόταν συχνά μεταφορά των οργανωμένων.Ξεκίνησε στην 10 κάτω από το ρολόι.Πήγε στην 7.Μετά στην 9.Τώρα είναι εκεί που είναι.Δεν ξέρω αν ήταν και στην σκεπαστή-ξεσκέπαστη.Πήγαινε και από εκεί κόσμος παλιότερα.
Δεν ξέρω αν η εκάστοτε μετακίνηση έχει να κάνει και με δημιουργία νέου συνδέσμου.Μερικές φορές πάντως η μετακίνηση έγινε και για λόγους ασφαλείας.Σε νεώτερα χρόνια όμως αυτά.

Σόρι, αλλά δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτε. Βόλτες μου κάνεις στις κερκίδες...

Είμαι της ισχυρογνώμης, όσες/οι γράφουν ΠΑΣ7, το σωστό θα είναι να γράφουν Θ10... είναι 2 διαφορετικά περιβάλλοντα και αλληλοσυγκρουόμενα στο ιδεατό τους...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:43 »
Σε λίγο θα ανεβάσω κάτι στο να μας ΠΑΣ μακριά.
Το πως φτάσαμε στο ΠΑΣ7 ας μας το πουν οι μεγαλύτεροι.Πως πέρασε στον κόσμο και γιατί έμεινε αυτό και όχι το ΠΑΣ10 ή κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:45 »
Για λογους ασφαλειας εφυγαν οι φιλοξενουμενοι απο την 11 και πηγαν στην 7 το 2000
αλλα οι οργανωμενοι του ΠΑΣ ειχαν φυγει ηδη απο εκει..
οι βαγερος καθοταν εκει που καθονται και τωρα(κεντρικα και προς το πανω πεταλο) ενω πολλα μελη τους ειχαν διαρκειας στην μεγαλη κερκιδα και κανανε πυρηνα στο κατω διαζωμα
χρυση εποχη για τον συνδεσμο αυτο στις αρχεςε της χιλιετιας που διανυουμε
οι εναπομειναντες ΤΑΥΡΟΙ καθοταν στην ακρη της παλιας προς το κατω πεταλο
και ενδιαμεσα συνηθως εμπαιναν τα πανο των TOROS LOCOS

ΟΙ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ με την εμαφνιση τους πηγαν στη  μεση του πεταλου (ΘΥΡΑ 12 αλλα εμπαινες απο την θυρα 1) οπου σε πολλα ματς ειδαμε και πανο TOROS LOCOS
Στη συνεχεια μετακινηθηκαν μπροστα απο την 11 στη γωνια που ενωνεται το πεταλο με την παλια και εκει πηγαν μαζι τους και οι Ατζουραιοι

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:48 »
Το πως φτάσαμε στο ΠΑΣ7 ας μας το πουν οι μεγαλύτεροι.Πως πέρασε στον κόσμο και γιατί έμεινε αυτό και όχι το ΠΑΣ10 ή κάτι άλλο.

Ποιον λες κόσμο?
Δηλ., μου λες ότι Κόσμος είναι η Θ10? Μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα  %-|

ΕΜΠΡΙΜΕ10, μΠΑΣ και θες να πεις? Κάτι τέτοιο ή στο περίπου... ?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:53 »
Κόσμος γενικότερα του ΠΑΣ.Πως φτάσαμε τόσα χρόνια μετά πιτσιρίκια που δεν πάτησαν ποτέ στην 7 να γράφουν ΠΑΣ7.Γιατί στο υποσυνείδητο έμεινε αυτό.Πως πέρασε από γενιά σε γενιά.
Δεν είπα ότι ο κόσμος του ΠΑΣ είναι μια θύρα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 12:58 »
Ο άνθρωπος που πέταξε το μπουκάλι ίσως δεν ήταν σε θέση να προστατέψει τον εαυτό του και την ομάδα (λέμε τώρα...).  Οι γύρω του γιατί δεν το έκαναν?
Εγώ, δηλαδή, που προσπαθώ να προστατέψω και τον εαυτό μου, και την ομάδα αλλά και τον διπλανό μου είμαι μαλάκας???

Kι είμαστε μαζί στη κερκίδα που λες κι όπως κρατάω το μπουκαλάκι, τσουπ το πετάω μέσα.
Και γυρνάς και μου λες ρε σιέμο κόφ' τς μαλακίες και σωστά κάνεις. Και φροντίζεις να μην πετάξω κι άλλο μπουκαλάκι από τα πυρομαχικά μου και καλά κάνεις.
Κι αυτό που κάνεις δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να μην το έχει κάνει στη κερκίδα μας. Όλοι κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε κάποιον διπλανό που είχε περισσότερα ντενουάρια από μας σε μια δεδομένη στιγμή.
Το ΕΝΑ μπουκαλάκι, μου λες πως θα το αποτρέψεις; Έστω και δίπλα σου να είναι ο πετάξας.
Τόχει στο χέρι το πετάει. Τι να κάνουν οι γύρω του; Είσαι δίπλα του εσύ. Το πετάει. Τι σκατά χάνω εδώ; Πως ΔΕν αντέδρασαν οι γύρω του και πως έπρεπε να αντιδράσουν;
Δεν μιλάμε για καταιγισμό δολοφονικών μπουκαλακίων, μιλάμε για ένα. Τι θα έπρεπε να κάνουν οι γύρω για το ΕΝΑ; Να του το πέρναν από το χέρι πριν το πετάξει; Και που ξέραν αν θα το πέταγε;

Σιγά σιγά προτείνω ν απαγορευτούν κι άλλα εκτός των ήδη απαγορευμένων (αναπτήρες, κέρματα, μουκαλάκια κλπ)
Να πηγαίνουμε γήπεδο ξυπόλυτοι, καθώς τα παπούτσια είναι (ειδικά κάτι άρβυλα) δολοφονικά εργαλεία.
Να πηγαίνουμε γήπεδο χωρίς ζώνες (δε χρειάζεται εξήγηση). Εκεί να δεις γέλιο, με τόσο σφίξιμο τα ζωνάρια, πόσοι θα φύγουν ξεβράκωτοι. Καλό θα είναι να απαγορευτούν και οι τιράντες, τα κλιπς τους είναι μεταλλικά, άσε που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ωσάν σφενδόνες εκτόξευσης.
Στέκες μαλλιών μεταλλικές στο πυρ το εξώτερον, κινητά να κατάσχονται άμα τη εμφανίσει, τα σκουλαρίκια ειδικά κάτι μεγάλα παπαπα, μπουκαλάκια που κουβαλάμε χάπια για την πίεση, τα κλειδιά μη ξεχνάμε τα κλειδιά και last but not least πασατέμπος, ξέτε τι ζημιά κάνει ένας πασατέμπος μυτερός σε κατάληλα χέρια;
Ξέχασα τα χαρτομάντηλα! Εκεί στς Κορέες λέει ο άλλος βομβάρδισε τη Νότια με κωλόχαρτα και μυξομάντηλα.

Επίσης εκτός της κάρτα φιλάθλου, αμκα αφμ κλπ, όποιος πααίν γήπεδο να έχει μαζί αντίγραφο ποινικού μητρώου, πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων (θκο τ και μέχρι 3 γενεές πριν) αλλά και πιστοποιητικό δημόσιου νοσοκομείου ότι είναι σε καταστολή για να αποτρεφτούν τα χειρότερα.

Τα διάβασες όλα τα ποστ σύνταυρε ΛΟΚΟ?
Νομίζω ναι :)
Για μούγκα στον έτσι, προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον κι ούτε γουστάρω ν' αναφέρεται το όνομά του οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.
Αλλά στο συγκεκριμένο μπουκαλόθεμα π συζητάμε, δε νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς χρη αναφοράς ο πολλά πρσφέρας στο άδειασμα των κερκίδων τύπος.

Για την τιμωρία των κοριτσιών, έπεσαν, λέει, καπνογόνα και πολλά, και όχι ένα, μπουκαλάκια και κατά των διαιτητών - το ένα των ανδρών προσγειώθηκε στο γήπεδο κι όχι στους διαιτητές νομίζω, τι συγκρίνουμε;

Ωρέ ζντΚοζιάν, που ο σχωρεμένος ο Σαλευρής είχε γίνει κινητός φραπές, τόσο πολλοί οχτροί είχαμαν μαζευτεί πάλι;
Να προστεθούν οι φραπέδες στα απαγορευμένα τώρα π το θυμήθηκα.

Και μη τα ρίχνουμε στη κανούργια φουρνιά, εξ άλλου ακόμη δε ξέμε πόσο χρονώ είναι ο μπουκαλοδολοφόνος. Κυκλοφορούσαν ιπτάμενα ελενίτ αγνώστου προελεύσεως από παλιά στους Ζωσιμάδες.

Για να ξεκαθαρίζω, η δικιά μου θέση είναι να μη πέφτει μέσα τίποτε, να ξελαρυγγιαζόμαστε για την ομάδα μέχρις εξαντλήσεως, αυτό είναι το γήπεδο.
Ξέρω ότι δεν είναι εφικτό γιατί γήπεδο πάμε και όχι σε εκκλησία ε και στο γήπεδο όταν προκαλείσαι, μπορεί και να αντιδράσεις απρόβλεπτα.

Όσον αφορά τις απαγορεύσεις...
Όσο περισσότερες τόσο χειρότερα, το μόνο που καταφέρνουν διαχρονικά είναι να εφευρίσκονται τρόποι να τις ξεπερνάς.

Μόνο εμένα ψάχνουν?
Μπα όλους τους ψάχνουν, αλλά τόσα οιωνεί δολοφονικά αντικείμενα... Ποιά να πρωτοκατάσχουν;

Περί Θύρας (old) 7 ...ε δεν ήμασταν και τα πιο ήσυχα πλασματάκια όσοι ανά καιρούς κατοικοεδρεύαμε εκεί μέσα έτσι;
Κρίμα που την κλείσανε, αυτή θα είναι στο διηνεκές η Θύρα μας, όσες 10 - 15 - 20 - 25 μας προκύψουν στο μέλλον.

60 χρονια ΠΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Δρακολιμνίσιε ...βιάζεσαι, ή ίσως είσαι δέκα χρόνια μπροστά από όλους μας εσύ  :)

Ένα μπουκαλάκι ...το ξεσκίσαμαν  :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:06 »
Τα πορτοκάλια ξέχασες.Γιατί νομίζω σε παλιότερες εποχές είχαμε κάτι θέματα με τους γείτονες απ κατ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:11 »
(...)
Τα διάβασες όλα τα ποστ σύνταυρε ΛΟΚΟ?
Νομίζω ναι :)
Για μούγκα στον έτσι, προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον κι ούτε γουστάρω ν' αναφέρεται το όνομά του οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.
Αλλά στο συγκεκριμένο μπουκαλόθεμα π συζητάμε, δε νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς χρη αναφοράς ο πολλά πρσφέρας στο άδειασμα των κερκίδων τύπος.
(...)

Με βρίσκεις  να συμφωνώ.

Πάντως, είστε άτυχοι εδώ στο forum... που δεν με πήρε η γωνία του τσιμεντόλιθου, τότε...
Ας είναι καλά ο "Άγιος" Σύνταυρος ο Ξιούτ Ξιούτ που με έσπρωξε κάτω, για να μην μείνω κάτω  %-|
Τι μπουκάλια και φραπέδες μου λες...

Υ.Γ.: Περιμένω να παιχτεί καλύτερη μπάλα στο forum και όχι την "κολοκυθιά"... στο χέρι σας είναι.

Υ.Γ.2: Και πάω ΠΑΣο... εφόσον η ιδέα "ΠΑΣ7" αντηχεί στον πυρήνα της Θ10.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:22 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:16 »
ΝέοΠΑΣ καταλαβαίνω ότι το θέμα δεν είναι το μπουκαλάκι αλλά γενικότερα οι συμπεριφορές στο Ζωσιμάδες και από που προέρχονται.Έχεις εσύ να προτείνεις κάτι;Τι μπορούμε να κάνουμε;Προφανώς αν πιάσουμε έναν έναν θα σου πει ότι καταδικάζει κάθε πράξη βίας και μακάρι να μην συνέβαινε τίποτα.Όμως τι μπορούμε να κάνουμε;Να κάνουμε κριτική και αυτοκριτική;Να κάνουμε δεν λέω.Πες όμως και εσύ τι μπορούμε να κάνουμε.Ας πει και όποιος άλλος θέλει δηλαδή.Να ακούσουμε ιδέες.Προτάσεις.Υπάρχει το βήμα.Εμπρός λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:25 »
Εμ με κουρδίζεις Φον, με τα πορτοκάλια, όντως τα ξέχασα.
Μ θες και σοβαρότητα μετά!
Συμπληρώνω:

Πορτοκάλια, νεράτζια, μήλα και κυρίως ...μπανάνες.
Ρολόγια, βραχιόλια και παντός είδους περικάρπια, αλλά και ξηροκάρπια  :)
Κραγιόν, λιπστίκια και διάφορα άλλα διαβολικά σύνεργα που κουβαλάν, κυρίως, οι κυρίες μαζί τους για να μπογιατίζονται.
Εκτός των αναπτήρων και τα ηλεκρονικά τσιγάρα, άι μούμαθαν όλοι τώρα να καπνίζουν χωρίς να φουμάρουν.
Πορτοφόλια. Θα μ πεις πορτοφόλια;;; Ε ναι αφού άδεια είναι, κάτι ύποπτο θα έχουν για να τα κουβαλάει μαζί ο κάθες.
Λινάτσες, σημαίες καιλοιπά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ασφυξιογόνα ή μέσα στραγγαλισμού, υπό κατάλληλες συγκυρίες.
Χιόνια, ξέτε τι παθαίνουν τα βαζελογαυριά με τα χιόνια; Άλλα γίνονται μπαλαρίνες άλλα εισπράττουν τρία, χώρια τον κίνδυνο χιονόμπαλλων...

Κι επειδή όλα αυτά κάποιοι τα κουβαλάνε μαζί, ε δεν απαγορεύουμε καθολικά την προσέλευση να καθαρίσουμε μια και καλή με το θέμα;
Τι τς θέμε τς κερκίδες;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:27 »
Χρειάζεται και ο χαβαλές.Το ερώτημα μου όμως παραμένει.Αρχικά στον νέοΠΑΣ αλλά και σε όποιον άλλον θέλει να εκφραστεί.Το βήμα είναι ελεύθερο.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:35 »
Παράθεση
Tι μπορούμε να κάνουμε;
Να συμβιβαστούμε οι εναπομείναντες με ομάδα προπονητήριο..; ακαδημία..;
με μικρούς κι εξελίξιμους για μικρά έξοδα-μεγάλα έσοδα, εγγυημένη σίγουρα Α' εθνική,
αλλά χωρίς οχλήσεις στα βουβάλια, συν μπόνους απ τις πωλήσεις όμως για τον προεδρούλη
και σίγουρα έτσι θα την περνάμε μέσα στην αφασία μας ζάχαρη. Γιατί όχι;
Αν μάλιστα βαράμε και παλαμάκι στις προσπάθειες και των 22 παιχτών, θάχουμε
κερασμένο και τον πασατέμπο από τον ΑΜΠη που θα χαίρεται να μας έχει πελάτη.
Μάλλον θα κλείσει έτσι κι η χαραμάδα αισιοδοξίας που βλέπει ο μπορν ιν δρακολίμνη,
αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή και η εξέλιξη, μοδάτη και οι μοδάτοι επιβιώνουν.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:37 »
(...)Έχεις εσύ να προτείνεις κάτι;Τι μπορούμε να κάνουμε;Προφανώς αν πιάσουμε έναν έναν θα σου πει ότι καταδικάζει κάθε πράξη βίας και μακάρι να μην συνέβαινε τίποτα.Όμως τι μπορούμε να κάνουμε;Να κάνουμε κριτική και αυτοκριτική;Να κάνουμε δεν λέω.Πες όμως και εσύ τι μπορούμε να κάνουμε.Ας πει και όποιος άλλος θέλει δηλαδή.Να ακούσουμε ιδέες.Προτάσεις.Υπάρχει το βήμα.Εμπρός λοιπόν.

:) Βρε μεγάλε... έχεις θεσμικό ρόλο?
Είμαι εγώ σε καμιά επιτροπή - όργανο και δεν το ξέρω?
Δεν είναι δουλειά μας αυτή.
Πρώην παραδοσιακός - μαζικός οπαδός ΠΑΣ7 και ΣΟΛΟ ΠΑΣ από το 2005 (προοδευτικά από το 2003) ... και τίποτε άλλο.
Σιγά μην είμαι ο Κοντονής ή Πάικας...

Έχω πει πολλά εδώ για φίλους και παιχνίδια...
Γνωρίζω, από τον πιο ένθερμο μπουκαλοπαππούκα της κερκίδας ... μέχρι τον κάφρο της Θ10 που τρώει 7 καθίσματα την καθισιά... και κάτι γεροντονιάτα που συμπαθώ ιδιαίτερα!

Κάθε μπαμπάς, ας μαζέψει τον κανακάρη του... και ανακύκλωση στο "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"

Υ.Γ.: Σας έχω πει πότε συμβαίνει αυτό... Μπερμπάτοφ.com

Παράθεση
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο ...
Το Google Chrome δεν μπορεί να προβάλει την ιστοσελίδα διότι ο υπολογιστής σας δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:41 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:42 »
Θεσμικό ρόλο δεν έχω.Έθεσες ένα θέμα όμως με το μπουκάλι.Μήπως πρέπει να το ΠΑΣ παραπέρα;Άντε καταδικάσαμε όλοι.Μετά;Θα βγάλουμε κάτι από την συζήτηση;Θα καταλήξουμε κάπου;Εγώ θα ήθελα να βγει κάτι θετικό.

Ντρέβεν αυτό που γράφεις μπορεί να γίνει ξεχωριστό νήμα μόνο του.Γιατί το τι μπορούμε να κάνουμε δεν είναι μόνο για την βία αλλά μπορεί να έχει πολλές εκφάνσεις στην ζωή μας.Τόσο στον ΠΑΣ όσο και εκτός ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:50 »
Μου ξέφυγε, αυτό και δεν ματαξαναμαναεπανέρχομαι.

Περί Καλύβα.
Να αποδίδουμε και τα εύσημα όπου πρέπει, ειδικά αν ο συγκεκριμένος έχει ακούσει πολλά.

Ο μόνος που επίσημα αντέδρασε και κατήγγειλε το ανεβοκατέβασμα (μετά από παραινέσεις ποιών άραγε) ανακοίνωσης στηλίτευσης του γεγονότος εκ μέρους της παε, παραιτούμενος, είναι ο Βήττας.
Οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με το αν ο Καλύβας έχει ένσημα και πόσα.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:53 »
Τη δεκαετία του 70 τη στήνανε στην πλατεία και έπεφταν καρπαζιές με μια λάθος απάντηση.
Δεκαετία 80 ξύλο στην πλατεία και καμπριολέ τα λεωφορεία των εμπριμέδων.
Δεκαετία 90 ξύλο με Πανιώνιους μέσα στο τερέν, ξύλο με Καρδιτσιώτες, Καλαματιανούς, πέτρα στο κεφάλι ποδοσφαιριστή της Λάρισας στη 7 New  :P, εκεί που ήθελες να είσαι. Απίστευτα σκηνικά στο Βόλο με το περίφημο μπουφάν...
Ντου και ξύλο στο Αίγιο όπου ρίχνεται και το τέρμα... Και πολλά πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα σε όλη τη δεκαετία του 90...

Δεκαετία 00ς Ξύλο με Βάζελους έξω από τη θύρα 7 (εκεί που ήθελες να είσαι New  :P), ολοκληρωτική καταστροφή του συνδέσμου του ΠΑΟ στα Γιάννενα (2001), σε πάροδο της Κάλαρη, ξύλο με τους Γαύρους την ίδια χρονιά, κάτι ψιλά με Αεκτζήδες. Ψιλοσυμπλοκές με Ιωνικούς στη Νίκαια. Ξύλο με  τους Πατρινούς στην γνωστή εκδρομή του Απρίλη του 2001... Σουλάτσα στο μπαράζ με Ο.Φ.Η..
2002: Ξύλο στο Αίγιο με τους Αιγιώτες και άλλα πολλά...
2003: Συμπλοκές με Βάζελους στο Ζωσιμάδες, επεισόδια με Πανιώνιο έξω από τη θύρα 7 (εκεί που ήθελες να είσαι New  :P), συμπλοκές με Σκουλήκια στο Ζωσιμάδες, με Γαύρους στο Ζωσιμάδες, με Ιωνικούς στη Νίκαια και άλλα πολλά...

....

Όσοι μπορείτε να συμπληρώσετε συμπληρώνετε.
2016: Έπεσε ένα μπουκάλι και κάποιοι θυμήθηκαν ότι οι Ηπειρώτες έχουν κουλτούρα.
Τα γράφω όλα αυτά για να θυμηθούμε την ιστορία μας από αυτούς που πάνε να την αλλοιώσουν. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί προτροπή για επεισόδια ή βία, παρά μόνο υπενθύμιση του τι έχει συμβεί στο παρελθόν.
Παρακαλώ να μην τρολαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:59 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 13:57 »
Εδώ είχαμε διακοπές αγώνων στην δεκαετία του 30 στα τοπικά ντέρμπι.Πολύ πριν τους συνδέσμους,οργανωμένους κτλ.Στην μικρή μας πόλη.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:01 »
Δε σ ξέφυγε μόνο αυτό λόκο, σ ξέφυγε εκεί και με τς αγρινιώτικες κροτίδες που θ ακρωτηρίαζαν οπαδό μας,
πως εκτός από τη δήλωση ΑΜΠη στα ράδια πως συμβαίνουν αυτά, τι να κάνουμε τώρα, ζήτησε και συγνώμη
απ τον Κωστούλα για την αναστάτωση που τς προκαλέσαμε εκείνη τη μέρα.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:08 »
Αφενός δεν καταλαβαίνεις με τη μια, αφετέρου δεν έχεις και τρόπο να ρωτάς... να ζητάς διευκρινίσεις κ.ά.,

Παράθεση
Θεσμικό ρόλο δεν έχω.Έθεσες ένα θέμα όμως με το μπουκάλι.Μήπως πρέπει να το ΠΑΣ παραπέρα;Άντε καταδικάσαμε όλοι.Μετά;Θα βγάλουμε κάτι από την συζήτηση;Θα καταλήξουμε κάπου;Εγώ θα ήθελα να βγει κάτι θετικό.

Ρώτα όσες/ους προχώρησαν πήγαν την συζήτηση όπου την πήγαν και πάψε να παριστάνεις τον μπάτσο του forum, δεν βγαίνεις καλά στον αναγνώστη - επισκέπτη… δεν το αναβαθμίζεις, δεν το κάνεις εκλυστικότερο και πάνω απ' όλα μην ΠΑΣ την συζήτηση συνεχώς στα "Εσωτερικά προβλήματα του forum"

O Νew και στα πλαίσια της πληροφόρισης έκανε τα εξής:

1.   Παρέθεσε 1 δημοσίευμα

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=4883.msg132008#msg132008

2.   Υπενθύμησε 1 περιστατικό

(...)
Έπεσε στον επόπτη ενώ βρίσκονταν 1-2 m από το κόρνερ, περίπου στο 15΄... μετά το 1ο δοκάρι. 
 :takataka: :takataka: :takataka:
(...)

... και ποιος μου λέει ότι δεν είναι ο ίδιος πορδοτσόγλανος. Βέβαια δεν φοράνε όλοι φαιοπράσινη μπουφανιά, μουστάκι και γυαλιά, για να πείτε πως το πέταξε ο γείτονας του New  :P
"Οπαδό" ο διπλανός σου το πέταξε...

3.   Σχολίασε 2 γράμματα και 2 αριθμούς

Παράθεση
Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄, ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ».

Τι προβλέπουν τα παραπάνω "γράμματα και αριθμοί": Αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ

Στα πολύ μαλακά... XX.000 ευρώ*** και 1 ματς κεκλεισμένων... ΑμΟπαδά

*** για 5000 (αφορμή) προσέφυγε ο Κρίστιαν

Το ποιος ρίχνει και ποιος τρώει μπουκάλια ψάξτο μόνος...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:11 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:19 »
Αφενός δεν καταλαβαίνεις με τη μια, αφετέρου δεν έχεις και τρόπο να ρωτάς... να ζητάς διευκρινίσεις κ.ά.,
Ρώτα όσες/ους προχώρησαν πήγαν την συζήτηση όπου την πήγαν και πάψε να παριστάνεις τον μπάτσο του forum, δεν βγαίνεις καλά στον αναγνώστη - επισκέπτη… δεν το αναβαθμίζεις, δεν το κάνεις εκλυστικότερο και πάνω απ' όλα μην ΠΑΣ την συζήτηση συνεχώς στα "Εσωτερικά προβλήματα του forum"
Δεν παίζω κανέναν μπάτσο και με προσβάλεις.Συμμετέχω σαν μέλος και εγώ.Θα μπορούσα να σε γράψω και εγώ κανονικά και να το συνεχίσω στην πλάκα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Από το να προσπαθήσω να συζητήσω σοβαρά και να ακούω διάφορα.Ξεκίνησες ένα θέμα και το έθεσα αρχικά σε σένα και σε όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει.Γιατί σε ένα φόρουμ γίνεται και συζήτηση.

Το ποιος ρίχνει και ποιος τρώει μπουκάλια ψάξτο μόνος...
Δεν χρειάζεται να ψάξω.Τον βρήκε ήδη η ΠΑΕ.Αλλά δεν ξέρουμε αν ήταν Βίκος ή Ζαγόρι όπως ρώτησε και ο παγουρένκος.Μόλις το βρούμε και αυτό θα το ανακοινώσουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:33 »
Και βγήκε ο πρόεδρας και κατακεραύνωσε στην ερα

Δε σ ξέφυγε μόνο αυτό λόκο, σ ξέφυγε εκεί και με τς αγρινιώτικες κροτίδες που θ ακρωτηρίαζαν οπαδό μας,
πως εκτός από τη δήλωση ΑΜΠη στα ράδια πως συμβαίνουν αυτά, τι να κάνουμε τώρα, ζήτησε και συγνώμη
απ τον Κωστούλα για την αναστάτωση που τς προκαλέσαμε εκείνη τη μέρα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεν ήταν στην ερα, ήταν στον σεντραγκολ.
Η συγγνώμη δεν μ ξέφκε ...δεν τη θυμάμαι.

Το ηχητικό "συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα" του προέδρου της παε, που κατακεραύνωσε το μπουκαλάκι:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:36 »
Άκου φίλε...

Είναι άλλο να μου λες ότι είμαι υπόχρεος συνέχισης μια συζήτησης που δεν άρχισα και άλλο να συζητήσουμε ως μέλη... 

... "παριστάνεις τον μπάτσο του forum" είπα... και αυτό κάνει μπαμ στο κειμενικό σου ύφος!
Θα μπορούσες να εξομαλύνεις τον λόγο... είναι μιλιταριστικός. Πώς να σου το πω...
Άθελά σου ενδεχόμενα, διατάζεις, υποδεικνύεις,  απαιτείς πράματα που θίγουν αυτοδιάθεση και ελευθεροτυπία.
Δες το λίγο... θα είναι καλό για το καλός μας.  :)

Υ.Γ.: Είναι όμως και τρόπος να πετάς τον άλλον off topic... ΣΥΣΤΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 14:44 »
Άκου φίλε...

Είναι άλλο να μου λες ότι είμαι υπόχρεος συνέχισης μια συζήτησης που δεν άρχισα και άλλο να συζητήσουμε ως μέλη... 

... "παριστάνεις τον μπάτσο του forum" είπα... και αυτό κάνει μπαμ στο κειμενικό σου ύφος!
Θα μπορούσες να εξομαλύνεις τον λόγο... είναι μιλιταριστικός. Πώς να σου το πω...
Άθελά σου ενδεχόμενα, διατάζεις, υποδεικνύεις,  απαιτείς πράματα που θίγουν αυτοδιάθεση και ελευθεροτυπία.
Δες το λίγο... θα είναι καλό για το καλός μας.  :)

Υ.Γ.: Είναι όμως και τρόπος να πετάς τον άλλον off topic... ΣΥΣΤΗΜΑ   
Αυτά είναι δικές σου υποθέσεις και όχι δικός μου σκοπός.
Αυτά και τέλος.
Για οτιδήποτε άλλο σε ΠΜ ή σε κατάλληλο νήμα.