Κάποιοι τα είπαν, απλά να υπερθεματίσω, θεωρώντας την ανακοίνωση της παε πιο υποκριτική από όποια θα σκεφτόταν να βγάλουν οι Φαρισαίοι.
Όλος ο ευχαριστώ τον κόσμο πρόλογος, για να καταλήξει στο προκείμενο.
Και ποιόν κόσμο φχαριστάει;
Αν θυμάμαι καλά, όχλο τον έλεγε τον κόσμο.
Ή τα 50 άτομα που "ας μείνουν τόσα" φχαριστάει; Γιατί με τους υπόλοιπους "Γιαννενάρες", "μοδάτους" και σια προφανώς και δε θέλει να έχει σχέση.
Μπορεί και ν απευθύνεται θα μου πεις στους άρρωστους, που πήγαν Ξάνθη και "φρόντισε" να μείνουν έξω από το γήπεδο ...ίσως.
Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.Φίλους της ομάδας ΜΑΣ...
Που ΜΑΣ στήριξαν...
Φσιιιιτ, την Ομάδα στήριξαν όχι εσάς, όπως πολύ εύστοχα διευκρινίζετε κι εσείς, Φίλοι της Ομάδας είναι, θκοί σας με δικιά σας ευθύνη, δεν θα γίνουν ποτέ, έχετε φτύσει αίμα προσπαθώντας σ' αυτή τη κατεύθυνση.
Προσεκτικοί Πάντως, σ λέει άμα γράψω φίλους ΜΑΣ θα γελάσει και η παρδαλή η γίδα.
Ε και μετά ακολουθεί η κατακεραύνωση του σχιζοφρενή δολοφόνου με το πλαστικό μπουκαλάκι.
Παρόμοια σχεδόν, όπως, με ανάλογες ανακοινώσεις, κατακεραύνωνε, όπως γράφουν και απαχπάν, τα αγνα παιδιά του πατέρα.
Από την μεριά μου περίμενα, να σταθεί στο πλευρό του μπουκαλοδολοφόνου, όπως στάθηκε πλευρικά τότε στο Αγρίνιο...
Τότε ντε που τα καπνά μας έστελναν φωτοβολιδάκια φιλοξενίας στη κερκίδα ...τότε.
Που ένα φωτοβολιδάκι έσκασε στα χέρι φιλάθλου μας κι ευτυχώς δεν του τόκοψε ...τότε.
Και βγήκε ο πρόεδρας και κατακεραύνωσε στην ερα τους δράστες ...τότε.
Που άστραψε και βρόντηξε λέγοντας το επικό: "Ε τι να κάνουμε, γίνονται αυτά στα γήπεδα..."
Κι έβγαλε από τα ρούχα τους και τους δημοσιογράφους.
Ε προφανώς το να κινδυνέψει άνθρωπος με ακρωτηριασμό είναι για την παε μας αναμενόμενο και δε τρέχει και μία δηλαδή, αλλά τους εγκληματίες με τα μπουκάλια, που μπορεί να βρέξουν και κανένα με συνέπεια πούντιασμα και ίσως πνευμονία, πρέπει εν ριπή οφθαλμου να τους πατάσσει αυστηρότατα προς παραδειγματισμό.
Όχι ρε δε νομίζω, δεν πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν γιατί θα πονέσει η τσέπη, έχω την πεποίθηση ότι δεν θέλει να στεναχωρεθεί ο όχλος, αν φάει καμιά κεκλεισμένων, αυτό τη στεναχώρησε την αγαπητή παε μας.
Εν ολίγοις:
ΔΕΝ δικαιούσαι να μιλάς αγαπητή παε.
Στο προκείμενο γιατί πολύ μεγαλύτερη αξία δόθηκε στην ανακοίνωση, απ' όση της έπρεπε:
Και βέβαια πρέπει να αποφεύγονται έστω και ρίψεις δολοφονικών μπουκαλιών.
Και βέβαια πρέπει να είμαστε κύριοι στη κερκίδα.
Αλλά
Και βέβαια άνθρωποι είμαστε.
Και βέβαια κάποια στιγμή δεν μπορούμε να κρατήσουμε σε πλήρη ηρεμία τα νεύρα μας.
Και βέβαια δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα μπουκάλι, όταν ξέρω ότι και μένα τα σκατά είχαν ανεβεί στο κεφάλι κι αν ήμουν στη κερκίδα δεν ξέρω πόσο συγκρατημένος θα ήμουνα.
Πολύ κακό για το ...μπουκάλι.
Ούτε ξέρω ποιός είναι ο τζες και πως έγινε η φάση. Δεν έκανε ΤΟ έγκλημα του αιώνα για να τον στήσουμε στο απόσΠΑΣμα. Έχουν γίνει πολύ χειρότερα, που πέρασαν χωρίς πολλά πολλά.
Όταν μιλάμε για επεισόδια ή απρεπή συμπεριφορά και κατά πόσο κάνει καλά ή άσχημα ο καθείς, σκέφτομαι το μπαράζ στον Πύργο. Είχαν φύγει όλα τα καθίσματα της κερκίδας μας μέσα σημαδεύοντας δούρο και τσορνταρχίδη. Ε δεν μπορείς να πεις ότι στον Πύργο είχαν μαζευτεί μοδάτοι ή αλλόθρησκοι, ή εξ επί τούτου θέλοντες να κάνουν ζημιά στην ομάδα, ή να δημιουργήσουν σκηνικά.
Είμαστε καλοί, είμαστε φιλικοί, είμαστε καθώς πρέπει, αλλά είμαστε και ΠΑΣ και όταν προκαλούμαστε, ε μπορεί κάποιες φορές να ξεφεύγει ένα δολοφονικό μπουκάλι.
Κι αλήθεια χαίρομαι, που το κάνουμε θέμα το μπουκάλι, από μόνο του δείχνει επίπεδο.
Υ.Γ.