Ο άνθρωπος που πέταξε το μπουκάλι ίσως δεν ήταν σε θέση να προστατέψει τον εαυτό του και την ομάδα (λέμε τώρα...). Οι γύρω του γιατί δεν το έκαναν?
Εγώ, δηλαδή, που προσπαθώ να προστατέψω και τον εαυτό μου, και την ομάδα αλλά και τον διπλανό μου είμαι μαλάκας???Kι είμαστε μαζί στη κερκίδα που λες κι όπως κρατάω το μπουκαλάκι, τσουπ το πετάω μέσα.
Και γυρνάς και μου λες ρε σιέμο κόφ' τς μαλακίες και σωστά κάνεις. Και φροντίζεις να μην πετάξω κι άλλο μπουκαλάκι από τα πυρομαχικά μου και καλά κάνεις.
Κι αυτό που κάνεις δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να μην το έχει κάνει στη κερκίδα μας. Όλοι κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε κάποιον διπλανό που είχε περισσότερα ντενουάρια από μας σε μια δεδομένη στιγμή.
Το ΕΝΑ μπουκαλάκι, μου λες πως θα το αποτρέψεις; Έστω και δίπλα σου να είναι ο πετάξας.
Τόχει στο χέρι το πετάει. Τι να κάνουν οι γύρω του; Είσαι δίπλα του εσύ. Το πετάει. Τι σκατά χάνω εδώ; Πως ΔΕν αντέδρασαν οι γύρω του και πως έπρεπε να αντιδράσουν;
Δεν μιλάμε για καταιγισμό δολοφονικών μπουκαλακίων, μιλάμε για ένα. Τι θα έπρεπε να κάνουν οι γύρω για το ΕΝΑ; Να του το πέρναν από το χέρι πριν το πετάξει; Και που ξέραν αν θα το πέταγε;
Σιγά σιγά προτείνω ν απαγορευτούν κι άλλα εκτός των ήδη απαγορευμένων (αναπτήρες, κέρματα, μουκαλάκια κλπ)
Να πηγαίνουμε γήπεδο ξυπόλυτοι, καθώς τα παπούτσια είναι (ειδικά κάτι άρβυλα) δολοφονικά εργαλεία.
Να πηγαίνουμε γήπεδο χωρίς ζώνες (δε χρειάζεται εξήγηση). Εκεί να δεις γέλιο, με τόσο σφίξιμο τα ζωνάρια, πόσοι θα φύγουν ξεβράκωτοι. Καλό θα είναι να απαγορευτούν και οι τιράντες, τα κλιπς τους είναι μεταλλικά, άσε που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ωσάν σφενδόνες εκτόξευσης.
Στέκες μαλλιών μεταλλικές στο πυρ το εξώτερον, κινητά να κατάσχονται άμα τη εμφανίσει, τα σκουλαρίκια ειδικά κάτι μεγάλα παπαπα, μπουκαλάκια που κουβαλάμε χάπια για την πίεση, τα κλειδιά μη ξεχνάμε τα κλειδιά και last but not least πασατέμπος, ξέτε τι ζημιά κάνει ένας πασατέμπος μυτερός σε κατάληλα χέρια;
Ξέχασα τα χαρτομάντηλα! Εκεί στς Κορέες λέει ο άλλος βομβάρδισε τη Νότια με κωλόχαρτα και μυξομάντηλα.
Επίσης εκτός της κάρτα φιλάθλου, αμκα αφμ κλπ, όποιος πααίν γήπεδο να έχει μαζί αντίγραφο ποινικού μητρώου, πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων (θκο τ και μέχρι 3 γενεές πριν) αλλά και πιστοποιητικό δημόσιου νοσοκομείου ότι είναι σε καταστολή για να αποτρεφτούν τα χειρότερα.
Τα διάβασες όλα τα ποστ σύνταυρε ΛΟΚΟ?Νομίζω ναι
Για μούγκα στον έτσι, προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον κι ούτε γουστάρω ν' αναφέρεται το όνομά του οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.
Αλλά στο συγκεκριμένο μπουκαλόθεμα π συζητάμε, δε νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς χρη αναφοράς ο πολλά πρσφέρας στο άδειασμα των κερκίδων τύπος.
Για την τιμωρία των κοριτσιών, έπεσαν, λέει, καπνογόνα και πολλά, και όχι ένα, μπουκαλάκια και κατά των διαιτητών - το ένα των ανδρών προσγειώθηκε στο γήπεδο κι όχι στους διαιτητές νομίζω, τι συγκρίνουμε;
Ωρέ ζντΚοζιάν, που ο σχωρεμένος ο Σαλευρής είχε γίνει κινητός φραπές, τόσο πολλοί οχτροί είχαμαν μαζευτεί πάλι;
Να προστεθούν οι φραπέδες στα απαγορευμένα τώρα π το θυμήθηκα.
Και μη τα ρίχνουμε στη κανούργια φουρνιά, εξ άλλου ακόμη δε ξέμε πόσο χρονώ είναι ο μπουκαλοδολοφόνος. Κυκλοφορούσαν ιπτάμενα ελενίτ αγνώστου προελεύσεως από παλιά στους Ζωσιμάδες.
Για να ξεκαθαρίζω, η δικιά μου θέση είναι να μη πέφτει μέσα τίποτε, να ξελαρυγγιαζόμαστε για την ομάδα μέχρις εξαντλήσεως, αυτό είναι το γήπεδο.
Ξέρω ότι δεν είναι εφικτό γιατί γήπεδο πάμε και όχι σε εκκλησία ε και στο γήπεδο όταν προκαλείσαι, μπορεί και να αντιδράσεις απρόβλεπτα.
Όσον αφορά τις απαγορεύσεις...
Όσο περισσότερες τόσο χειρότερα, το μόνο που καταφέρνουν διαχρονικά είναι να εφευρίσκονται τρόποι να τις ξεπερνάς.
Μόνο εμένα ψάχνουν?Μπα όλους τους ψάχνουν, αλλά τόσα οιωνεί δολοφονικά αντικείμενα... Ποιά να πρωτοκατάσχουν;
Περί Θύρας (old) 7 ...ε δεν ήμασταν και τα πιο ήσυχα πλασματάκια όσοι ανά καιρούς κατοικοεδρεύαμε εκεί μέσα έτσι;
Κρίμα που την κλείσανε, αυτή θα είναι στο διηνεκές η Θύρα μας, όσες 10 - 15 - 20 - 25 μας προκύψουν στο μέλλον.
60 χρονια ΠΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣΔρακολιμνίσιε ...βιάζεσαι, ή ίσως είσαι δέκα χρόνια μπροστά από όλους μας εσύ
Ένα μπουκαλάκι ...το ξεσκίσαμαν