Αποστολέας Θέμα: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος  (Αναγνώστηκε 42225 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος
« στις: Δευ 04 Ιαν 2016 13:04 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 3,5 ετών με τον δεκαοκτάχρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω την καριέρα μου σαν επαγγελματίας στον ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας."
pasgiannina.gr

Καλή αρχή!!!

http://www.epsath.gr/players/display_player.php?player_id=213
Να ναι αυτός;;

11/12/97 και έπαιζε στις μικρές του Απόλλων (Κ-17,Κ-20).Ψηλός και βαρύς αμυντικός.1.92 87κ.
http://www.fcapollon.gr/news/genika-nea/35/@949.aspx?returnpage=%2Fcms%2F10001-News.aspx%3Fpage%3D0
http://www.fcapollon.gr/cms/10074-Roster_U-20.aspx
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 04 Ιαν 2016 14:52 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος
« Απάντηση #1 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 13:30 »
Έλα ρε Blackpeter!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 17:01 »
Καλώς ήλθες, Κωνσταντίνε!
Σου εύχομαι να πανηγυρίσεις επιτυχίες με την Ομάδα μας και να πετύχεις τους στόχους σου!
Εμπιστοσύνη στον κόουτς και όλα θα πάνε καλά.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 22:51 »
Παράθεση
Blackpeter

Ωρέ στο χωριό σας τον Παναή peter τον λέτε;

:P

Καλώς ήρθε το μειράκιον.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 23:10 »
Τα ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΙΑ  ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 23:21 »
Ωρέ στο χωριό σας τον Παναή peter τον λέτε;

:P

Καλώς ήρθε το μειράκιον.

Γέρασες και δεν αναβς με τη μία, θες τσακμάκι.
Peter ... τι σούρχεται αμέσως μετά ά;

Μα deep κατά deep μειράκιον

Καλώς μας ήρθες Ντίνο.

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 14:02 »
Πολύ καλή επιλογή.

Το καλοκαίρι που τον είδα στις δοκιμές, μου θύμισε Παπάζογλου...

Αν δουλευτεί και, κυρίως αν δουλέψει, θα αφήσει εποχή.
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #7 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 14:19 »
Αφού τον είδες Πρόεδρα, πεμ:

Είναι τόσο κούτσκος όσο φαίνεται, ή στο γήπεδο αλλάζει προς το μεγαλύτερο;
Εν ολίγοις: Τον κόβεις για την Κ20, ή για τους μεγάλους;

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 20:37 »
Μακάρι να τον υπολογίσει και να του δώσει και ευκαιρίες ο Πετράκης. Μπορεί έτσι και να μη χρειαστούμε αριστερό μπακ... Βέβαια έχουμε 4 κεντρικούς ... τους εξής 2 ... οι άλλοι 2 κατά συνθήκη.

Εγώ δεν τον έκοψα για τόσο μικρό. Έδειχνε για 21 - 22. Γερός ψηλός και ψιλοτσαμουκάς όταν πήγαινε στο τόπι... και στον αντίπαλο. Μακάρι γιατί αν δεν μπει στους μεγάλους, μπορεί και να καεί.
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 22:03 »
(...) Γερός ψηλός και ψιλοτσαμουκάς όταν πήγαινε στο τόπι... και στον αντίπαλο. (...)

:pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 23 Φεβ 2016 11:43 »
Παράθεση
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 29/2 (16:00), 1/3 (16:00) και 2/3 (10:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:

ΚΙΡΤΖΙΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΜΙΓΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΠΑΟΚ
ΤΣΙΟΥΧΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ
ΡΑΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ
ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ
ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΒΕΝΑΡΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΣΚΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ ΟΜΗΡΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 2005
ΚΑΠΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, GENOA
ΣΠΙΝΤΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, MACERATESE
ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΝΕΜΑΝΙΑ, CUKARICKI
ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, HEIDENHEIM
ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΙΩΣΗΦ, KAISERSLAUTERN
http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=46367&NewsType=22&Competition=13105&Season=2000000093&Country=7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 05 Σεπ 2016 15:01 »
Για πολλούς που τον έχουν δει σε φιλικά και προπονήσεις θεωρείτε καλύτερος από Μπέριο και Σκόνδρα. Δεν ξέρω αν είναι άμεσα έτοιμος να παίξει αλλά έχει σίγουρα το μέλλον μπροστά του.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 05 Σεπ 2016 15:47 »
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΝΕΜΑΝΙΑ, CUKARICKI

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 05 Σεπ 2016 21:43 »
Γιος του θκου μας  8)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 05 Σεπ 2016 22:13 »
και καπου εδω ξεκιναμε να ανεβαζουμε ολοι παλι το βιντεακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 05 Σεπ 2016 22:34 »
Το θέμα είναι για τον Μαυροπάνο όμως και καλό θα ήταν να γραφτεί για αυτόν και όχι για τον Μιλόγεβιτς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 15 Σεπ 2016 22:49 »
Παράθεση
Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου, θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική αποκατάσταση από τον γιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη την Κυριακή 18/9 στο νοσοκομείο Metropolitan.
super-fm.gr
Περαστικά και σιδερένιος!Να γυρίσει πιο δυνατός.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 23:04 »
Παράθεση
Το θέμα είναι για τον Μαυροπάνο όμως και καλό θα ήταν να γραφτεί για αυτόν και όχι για τον Μιλόγεβιτς.

Κόντε, Μαμπουλού, Ζάιρο και δεν συμμαζεύετε ... και ξεχάσαμε εντελώς τον άνθρωπο Μαυροπάνο.
Κυριολεκτικά "μαυροπάνος"...

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει 2 λόγια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 23:01 »
Next Big Thing

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 01 Μάι 2017 15:26 »
Εάν μέχρι χτες μπορεί να συζητούσαμε για μια προσθήκη στα σέντερ μπακ...από σήμερα πιστεύω πως τη γλίτωσε τη μία μεταγραφή ο πρόεδρας.... :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 01 Μάι 2017 17:31 »
Ταλέντο υπάρχει.Γερό να είναι το παιδί μιας και πρόσφατα είχε θέμα τραυματισμού και φυσικά το μυαλό μέσα στο κεφάλι.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 01 Μάι 2017 19:42 »
Δεν εχουμε ασχημα σεντερ μπακ,ισα ισα και καλη μπαλα ξερουν,σε γενικες γραμμες,και υψος που πλεον ειναι απαραιτητο σε ολες τις ομαδες επιπεδου και εμπειρια!
Ο μικρος χτες εδειξε πως ισως αυτος μας βοηθησει λιγο στον τομεα ταχυτητα που δεν διαθετουμε στα σεντερ μπακ.
Πρεπει ομως να του δοθουν αγωνες,γιατι οταν κοντραρεις τον συνταξιουχο Αλμειδα,δεν αποτελει ασφαλες δειγμα!
Εδειξε παντως το παλικαραπολυ καλα στοιχεια και δικαιολογησε τον ντορο που ακουγεται για την παρτη του!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 23 Αύγ 2017 00:27 »
Παράθεση
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Το νέο διαμάντι του ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ήταν η αποκάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το Mats Review του Gazzetta γράφει για το νέο διαμάντι του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Επιμέλεια: Θοδωρής Βασίλης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Τρίπολη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Πετράκης ανακοινώνει την ενδεκάδα των Ηπειρωτών και μέσα σε αυτή βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Πολλοί απορούν με την απόφαση αυτή αλλά όχι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ο οποίος δοκιμάζει τον 20χρονο αμυντικό με τους βασικούς όλη την εβδομάδα πριν το ματς της Τρίπολης.

Ο Μαυροπάνος ετοιμάζεται για την τρίτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΣ και αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Η ομάδα του κερδίζει με 2-1 με τον ίδιο να είναι από τους πολυτιμότερους. Μεστή εμφάνιση, δεν έχασε μονομαχία τόσο στον αέρα όσο και με την μπάλα κάτω (είχε τις 11 από τις συνολικά 26 επεμβάσεις της άμυνας) η οποία συνδυάστηκε και με γκολ στρέφοντας πάνω του τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας κάνοντας τον Γιώργο Χριστοβασίλη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το νέο διαμάντι που έχει στην κατοχή του.

Και όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά για τον Μαυροπάνο, αλλά κυρίως για την προηγούμενη ομάδα του, τον Απόλλωνα στην οποία βρισκόταν από δέκα ετών. Ο Ηπειρώτης αμυντικός μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στις ακαδημίες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αποφασίζει να μην υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να αποχωρήσει ως ελεύθερος εκμεταλλευόμενος τον κανονισμό περί μετοίκησης που αφορά ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές λόγω σπουδών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον και ειδικότερα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης και το ενδιαφέρον αυτό μετουσιώθηκε άμεσα σε συνεργασία με τον ΠΑΣ να παίζει μόνος του έχοντας το πλεονέκτημα της καταγωγής. Τι εννοούμε; Γιώργος Χριστοβασίλης και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι από το ίδιο χωριό, τα Άγναντα Άρτας. Έτσι, το Γενάρη του 2016 ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 3.5 χρόνια. Αρχικά εντάσσεται στην U-20 της ομάδας αλλά παράλληλα παίρνει γεύση και από την πρώτη ομάδα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ένα τραυματισμός στον μηνίσκο τον αφήνει λίγο πίσω, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πάρει το βάπτισμα του πυρός και το Νοέμβριο του 2016 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος πραγματοποιεί το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Ο ίδιος συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό στις προπονήσεις και με το τέλος της σεζόν και τον ΠΑΣ αδιάφορο είχε έρθει η ώρα του. Ο Γιάννης Πετράκης του εμπιστεύεται μια θέση στην αρχική ενδεκάδα και ο Μαυροπάνος κάνει ντεμπούτο στα γήπεδα της Super League στο ματς με την Βέροια.

Επόμενη συμμετοχή κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) στις Ζωσιμάδες και ο ίδιος ψηφίζεται MVP του αγώνα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που η προσπάθεια και η απόδοσή μου ανταμείβεται με αυτό εδώ το βραβείο. Περίμενα όλη τη χρονιά να μου δοθεί η ευκαιρία, μου δόθηκε στο τελευταίο παιχνίδι και πιστεύω ότι η απόδοσή μου ήταν αρκετά καλή, με τη βοήθεια βέβαια και των συμπαικτών μου, την καθοδήγηση και τις οδηγίες που μου δώσανε», τονίζει ο ίδιος βγάζοντας το καπέλο σε συμπαίκτες και προπονητή. «Ήταν αυτό που περίμενα και ίσως πολύ καλύτερα γιατί με βοήθησαν και τα παιδιά να μπω κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας. Μέσα από τους συμπαίκτες μου προσπαθώ να βελτιώνομαι και εγώ, οι προπονητές ήταν πολύ καλοί μαζί μου».

Και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη για τον Μαυροπάνο και το σίγουρο είναι ότι το όνομά του θα μας απασχολήσει για μεγάλο διάστημα.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 23 Αύγ 2017 09:41 »
Nαι καντον φιρμα και εσυ στο gazzeta ωστε να τον χασουμε σε χρονο dt σαν το Χαρισακο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 23 Αύγ 2017 10:00 »
είναι συγχωριανός του προέδρου ο μικρός δεν τον πουλαει