Αποστολέας Θέμα: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος  (Αναγνώστηκε 42229 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος
« Απάντηση #201 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 16:13 »
Δηλαδη για να καταλαβω τι λεει ο μανατζερ του Μαυροπανου...
Οτι το καλυτερο ταλεντο και Νο.1 περουσιακο στοιχειο του παραρτηματος- θυγατρικης του παοκ το ειχε κλεισει ο βασικος του διεκδικητης και μισητος εχθρος του, ο γαυρος....

Α ρε κοντέ.... καθε κουβεντα σου και ενα ποντος στο υψος σου αλλα ορισμενες φορες ξεπερνας και τον ιδιο σου τον εαυτο...
Τhis is counted for three οπως ελεγε και μια ψυχη στο Lord of the rings....

Αλί σε καποιους ευκολοπιστους....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Κυρ 29 Απρ 2018 17:51 »
Βασικός ο Μαυροπάνος στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ  ο αγώνας στις 18.30.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Κυρ 29 Απρ 2018 18:46 »
κανένα λινκ με αγγλικά υπάρχει; Αυτό με τα αραβικά το έχω...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Κυρ 29 Απρ 2018 18:57 »
άστο βρήκα.

1-0 χάνει ο Μαυροπάνος μέχρι στιγμής

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Δευ 30 Απρ 2018 01:07 »
Παράθεση
Εξαιρετικό το ντεμπούτο Μαυροπάνου με την Άρσεναλ

«Καλύτερος από τον Μουστάφι». Το σχόλιο αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές στο επίσημο twitter της Άρσεναλ, όταν ζητήθηκε από τους followers να σχολιάσουν την εμφάνιση του νεαρού Έλληνα στόπερ. Ο Ντίνος Μαυροπάνος έπαιξε για πρώτη φορά στην Premier League και ο Αρσέν Βενγκέρ τον έριξε απευθείας στα βαθιά! Απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα στο Old Trafford. Ο 20χρονος όμως δεν… μάσησε, ούτε έδειξε να επηρεάζεται. Έκανε ολόκληρο 90λεπτο, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. «Νομίζω ότι ήταν σταθερός. Είχε ένα τάκλιν στον Λουκάκου κάποια στιγμή που έθεσε τον τόνο του ματς. Ήταν γενναίος, μετρήθηκε σωματικά με τον Φελαϊνί στην περιοχή, πριν τον αφήσει να τρέξει. Είχε ένα πολύ καλό ματς σήμερα», τόνισε από την πλευρά του ο Τιερί Ανρί.

Ο Μαυροπάνος ξεκίνησε αριστερό στόπερ, δίπλα στον Τσέιμπερς και με μπακ στην πλευρά του τον Κολάσινατς. Απέναντι του είχε να αντιμετωπίσει έναν σέντερ φορ κλάσης, αλλά και σημαντικής σωματικής δύναμης, τον Ρομέλου Λουκάκου. Παράλληλα, είχε να αντιμετωπίσει τις κάθετες κινήσεις του Ερέρα και την αναζήτηση κενών χώρων από τον Λίνγκαρντ, οι οποίοι είχαν στόχο να αποπροσανατολίσουν την άμυνα της Άρσεναλ και να δημιουργήσουν χώρους, συγκεντρώνοντας περισσότερους παίκτες προς τα αριστερά του επιθετικού 1/3, με τον Λουκάκου να κινείται κυρίως στον διάδρομο ανάμεσα στον Μαυροπάνο και στον Κολάσινατς.

Μολις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Έλληνας στόπερ έδειξε ότι… μόνο τρακ δεν έχει, ανεβαίνοντας ψηλά και «καθαρίζοντας» μιας φάση με τον Λίνγκαρντ. Στο 11′ βγήκε πολύ aggressive πάνω στον Λουκάκου στο κέντρο, στέλνοντας τη μπάλα πλάγιο, ενώ στο 14′ «καθάρισε» με ψύχραιμη κεφαλιά-πάσα προς τον Κολάσινατς. Δύο λεπτά αργότερα, τζάτζαρε ωραία τον Λουκάκου για να μαζέψει ο Οσπίνα. Στη φάση του γκολ, ο Μαυροπάνος επιτηρούσε τον Λουκάκου, ελέγχοντας τη φάση και φροντίζοντας να μην πέσει πρόωρα ώστε να τον βγάλει σε θέση βολής και να του κλείσει παράλληλα το σουτ. Η κλάση του Βέλγου του επέτρεψε να βγάλει μια σέντρα ακριβείας, η οποία οδήγησε τελικά στο τέρμα του Πογκμπά, όμως ο Μαυροπάνος χειρίστηκε καλά τη φάση απέναντι σε έναν φορ παγκόσμιας κλάσης.

Στο 25′ ο Μαυροπάνος ανέβηκε ξανά ψηλά και βρήκε με τη μία τον Ιβόμπι, ενώ έδειξε την ψυχραιμία του στα επόμενα λεπτά κάνοντας σωστές, κοντινές μεταβιβάσεις είτε προς το αμυντικό χαφ, είτε προς τα αριστερά. Χάθηκε μόνο μια μεταβίβασή του στο 36′, ενώ το λάθος που έγινε δύο λεπτά αργότερα δεν ήταν δικό του. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ είχε μια ακόμα ωραία επέμβαση στο 42′ και έκλεισε το ημίχρονο με μια ψύχραιμη τοποθέτηση.
Το πρώτο 45λεπτο του νεαρού στόπερ, λοιπόν, ήταν εξαιρετικό. Χωρίς να παίρνει πολλά ρίσκα, πρόσεχε πάντα τις τοποθετήσεις, του ανεβαίνοντας ψηλά μόνο όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες, καλύπτοντας ωραία τα ανεβάσματα του Κολάσινατς μαζί με τον Τσάκα και αντιμετωπίζοντας με καθαρό μυαλό τις επικίνδυνες φάσεις. Είχε 92% ποσοστό ευστοχία στις πάσες, τρία κοψίματα, ένα διώξιμο, ένα μπλοκάρισμα, 31 επαφές με τη μπάλα και 4 επανακτήσεις κατοχής.

Λίγα λεπτά μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, το aggressive παιχνίδι του οδήγησε στην αναγκαστική αλλαγή του Λουκάκου, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να παίξει αντιαθλητικά. Η είσοδος του Ράσφορντ έφερε ένα πιο ευέλικτο τακτικά σχήμα για τους «Κόκκινους Διαβόλους», με τον Μαυροπάνο να χρειάζεται πλέον να ελέγχει περισσότερο χώρο. Ο Ράσφορντ κινούταν περισσότερο δεξιά από ότι ο Λουκάκου, με τον Πογκμπά να αποκτά πιο ελεύθερο ρόλο και στα πρώτα λεπτά να αναζητά πέρασμα στην περιοχή και τον Λίνγκαρντ να κινείται στις παρυφές της περιοχής, προσπαθώντας να κινηθεί κάθετα.  Συχνά ήταν εκείνος που έμενε χωρίς παίκτη, φροντίζοντας για την κάλυψη στο «κουτί», ενώ είχε πάντα το νου του για να είναι τακτικά σωστός και για να κρατά τις σωστές αποστάσεις από τους συμπαίκτες του.

Στο 59′ έλεγξε τη φάση μπροστά στον Ράσφορντ για να μπλοκάρει ο Οσπίνα, ενώ στο 62′ είχε ένα ακόμα ψύχραιμο διώξιμο με το κεφάλι σε σέντρα του Αλέξις. Στο 64′ ο Βενγκέρ άλλαξε αριστερό μπακ, βάζοντάς του τον Νάτσο Μονρεάλ, όμως η αλλαγή δεν έδειξε να επηρεάζει τον νεαρό στόπερ.

Στο 69′ βγήκε πολύ δυνατά πάνω στον Αλέξις, κράτησε μπάλα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους και έδωσε ψύχραιμα αριστερά στον Μονρεάλ. Η είσοδος του Φελαϊνί δημιούργησε νέες προκλήσεις, καθώς η ομάδα του Μουρίνιο προσπαθούσε να τον βρει στο «κουτί», ώστε να εκμεταλλευτεί το σωματικό του πλεονέκτημα. Στο 71′ ο Μαυροπάνος πήρε μια σημαντική κεφαλιά προ του θηριώδους Βέλγου και στο 82′ έκλεισε ωραία μαζί με τον Μονρεάλ και ο Ισπανός εξουδετέρωσε την επικίνδυνη φάση. Στο 90′ ο Φελαϊνί είχε καλύτερη θέση, αλλά ο Ράσφορντ ήταν οφσάιντ και το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε.

Στο γκολ του Φελαϊνί που τελικά μέτρησε, ο Τσάκα ήταν εκείνος που αρχικά έχασε τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μαυροπάνο να έρχεται από πίσω και να είναι αδύνατον να αποσοβήσει το γκολ.

Συνοψίζοντας, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος κέρδισε το χειροκρότημα, κάνοντας ντεμπούτο σε μία δύσκολη έδρα, παίζοντας σε μια Άρσεναλ που είχε πολλές αλλαγές. Ψύχραιμος με τη μπάλα στα πόδια έβγαζε ηρεμία στο παιχνίδι του, με επιλογές στις πάσες χωρίς ρίσκο και χωρίς εξεζητημένες επιλογές. Ήταν άψογος τακτικά, επιθετικός στις φάσεις, με σωστή αντίληψη σε καταστάσεις… συναγερμού στην περιοχή είτε με το κεφάλι είτε με τα πόδια και πάντα απόλυτα συγκεντρωμένος.

Τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Λουκάκου, βοήθησε στο να διατηρηθεί συμπαγής η άμυνα των Λονδρέζων μετά τις αλλαγές του Μουρίνιο, μιλούσε πολύ στους συμπαίκτες του και φρόντιζε να ελέγχει χώρους και αποστάσεις χωρίς να αποσυντονιστεί λεπτό! Τελικός απολογισμός: 92% ακρίβεια στις πάσες, 49 επαφές, 37 πάσες, 4 διωξίματα, 3 κοψίματα, δύο μπλοκαρίσματα, 1 τάκλιν, κανένα φάουλ! Μια εμφάνιση που δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει!

[Πηγή: gazetta.gr]
super-fm.gr

Παράθεση
Ο Τσεχ αποθέωσε τον Μαυροπάνο!
Τουιτάρισμα με αφορμή του ντεμπούτο του Ντίνου Μαυροπάνου στην Premier League από τον Πετρ Τσεχ. Ο γκολκίπερ της Άρσεναλ αποθέωσε τον νεαρό συμπαίκτη του τόσο για την πρώτη του συμμετοχή όσο και για την απόδοση που είχε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πολύ καλή ατομική απόδοση για να συνδυάσεις το ντεμπούτο σου! Συγχαρητήρια!», έγραψε.
super-fm.gr

Μπράβο ρε παιχταρά.Έκανες το πρώτο βήμα.Μακάρι να ακολουθήσουν πολλά τέτοια.

ΥΓ:Βάλτε πρόσθετο να βάζουμε πράγμα από τα σόσιαλ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Δευ 30 Απρ 2018 22:09 »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Πεμ 03 Μάι 2018 00:00 »
ΜΕ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ                                                                                                                   
              Ο Μαυροπάνος εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να τον πάρει μαζί του για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Europa League. Ο 20χρονος αμυντικός προπονήθηκε την Τετάρτη και πέταξε με την αποστολή των κανονιέρηδων για την Μαδρίτη. Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Δευ 14 Μάι 2018 22:10 »
Παράθεση
«Ρούκι» της χρονιάς ο Μαυροπάνος!
Μετά την απόκρουση της χρονιάς ακολούθησε νέο βραβείο για παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Μαυροπάνος ήταν ο «ρούκι» της χρονιάς (καλύτερος νέος παίκτης) στα βραβεία NOVA, όπως αποφάνθηκαν οι Πετράκης και Γρηγορίου που υπερψήφισαν τον παίκτη του ΠΑΣ.

Ο Μαυροπάνος είναι στα Γιάννενα και σήμερα πέρασε και από την προπόνηση των «κυανόλευκων», όπου χαιρέτισε όλους τους πρώην συμπαίκτες του!

Δεν έγιναν πάντως δηλώσεις στη NOVA, καθώς δεν εντοπίστηκε εγκαίρως.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Δευ 13 Ιαν 2020 18:49 »
Ανακοίνωσε Μαυροπάνο η Νυρεμβέργη (pics)

Μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε τον δανεισμό του Έλληνα αμυντικού από την Άρσεναλ ο σύλλογος της Bundesliga 2.

Την δεύτερη χειμερινή της προσθήκη ανακοίνωσε η Νυρεμβέργη.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος υπέγραψε συμβόλαιο 6μηνης διάρκειας έως το τέλος της σεζόν με τον γερμανικό σύλλογο και θα φοράει την φανέλα με το Νο3.

Θα μεταβεί από το απόγευμα της Δευτέρας κιόλας στην Μαρμπέγια της Ισπανίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία που κάνει ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μετέβη τον Ιανουάριο του 2018 στην Άρσεναλ, η οποία τον απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έναντι 2.400.000€. Υπό τις οδηγίες των Βενγκέρ κι Έμερι αγωνίστηκε οκτώ φορές, εκ των οποίων οι επτά ήταν στην Premier League, μέσα στο διάστημα των δύο πρώτων σεζόν του στο Λονδίνο (2017/18 & 2018/19).

Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, που τον κράτησε εκτός για δύο μήνες (Αύγουστο - Οκτώβριο).

Τελευταία του συμμετοχή με τους Κανονιέρηδες ήταν ως βασικού και για όλη την διάρκεια, στις 12 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Με την δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ έχει 17 εμφανίσεις, με τις 8 να είναι την φετινή σεζόν.

Η Νυρεμβέργη, από την πλευρά της, βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και στο τέλος του πρώτου γύρου είναι στην επικίνσυνη ζώνη, στην 16η θέση με 17 βαθμούς στις πρώτες 18 αγωνιστικές.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας είπε για την συμφωνία:

«Ο Μαυροπάνος είναι εντάξει στην υγεία του. Είχαμε κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσουμε και το καλοκαίρι, όμως λόγω του τραυματισμού του δεν θα είχε νόημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Άρσεναλ για την εμπιστοσύνη», είπε συγκεκριμένα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Τέλος, η Άρσεναλ από την πλευρά της αποχαιρέτησε τον παίκτη ευχόμενή του τα καλύτερα για την συνέχεια της σεζόν.

Δείτε την ανάρτηση των Κανονιέρηδων καθώς και την στιγμή που ο παίκτης υπογράφει το  συμβόλαιό του:

https://twitter.com/Arsenal/status/1216721695341535233?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1216721695341535233&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fbundesliga%2Farticle%2F1434378%2Fanakoinose-mayropano-i-nyremvergi-pics

gazzetta.gr

Μακάρι το παιδί να είναι γερό και να παίξει επιτέλους μπάλα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τρι 10 Μάρ 2020 20:03 »
Στην προεπιλογή της Εθνικής ο Μαυροπάνος! (photo)
Ο νεαρός αμυντικός επιβραβεύεται για τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Νυρεμβέργη.

O Tζον Φαν Σιπ έχει ετοιμάσει την προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για τα προσεχή φιλικά με τις Κόστα Ρίκα (26/03) και Μεξικό (29/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24, μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών, στην προεπιλογή της “γαλανόλευκης” βρίσκεται και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, (γεννημένος στις 11/12/1997), που αγωνίζεται στην Νυρεμβέργη ως δανεικός, φαίνεται να ανταμείβεται για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα της γερμανικής ομάδας.

Άλλωστε, ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας, εκτιμά πολύ τα προσόντα και την ποιότητα του 22χρονου στόπερ.

Βέβαια, ο Μαυροπάνος τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, παρόλα αυτά βρίσκεται στις επιλογές του Φαν Σιπ και μένει να δούμε αν θα προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι τους αγώνες.

Να αναφέρουμε βέβαια πως δεν αποκλείεται το ταξίδι της Εθνικής μας ομάδας στις ΗΠΑ να αναβληθεί, στο πλαίσιο της πρόληψης κατά της παγκόσμιας έξαρσης του κορονοϊού.
talentabout.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Παρ 15 Μάι 2020 22:02 »
Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, στη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιώργο Βασιλείου και ήταν απολαυστικός!

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι ένας από τους πλέον εξελίξιμους Έλληνες αμυντικούς, ο οποίος είχε την ευλογία να ζήσει την ευλογία της μεταγραφης στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ σε ηλικία 20 ετών, πραγματοποιώντας ταξίδι από τον ΠΑΣ Γιάννινα, απευθείας στον λονδρέζικο σύλλογο! Για πρώτη φορά από τότε μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Instagram Live του novasports.gr.

Συγκεκριμένα μίλησε...

Για την υποδοχή από τη Νυρεμβέργη:

"Ήταν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή, με υποδέχτηκαν τέλεια. Το Λονδίνο είναι ξεχωριστό, αλλά και η Νυρεμβέργη είναι πολύ ωραία πόλη".

Για τη μεταγραφή στην Άρσεναλ:

"Μια μέρα πριν υπογράψω είχε βγει σαν φήμη, δεν καταφέρμαε να το κρατήσουμε κρυφό. Όταν το έμαθα δεν το πίστευα. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣ κύρθος Χριστοβασίλης μας το ανακοίνωσε σε εμένα και στον πατέρα μου, πίστεψα οτι μας έκανε πλάκα. Είχα άγχος μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ακόμα και όταν μπήκα στο αεροπλάνο δεν το πίστευα"!

Για τη γνωριμία με τον Αρσέν Βενγκέρ:

"Από τον ΠΑΣ στην Άρσεναλ είναι μια δύσκολη διαδικασία. Όταν συνάντησα τον Βενκγέρ ένιωσα δέος. Απευθείας ξεκίνησε να με βάζει στο κλίμα και να μου λέει τι χρειάζεται ένας αμυντικός για να παίξει στην Άρσεναλ".

Για τα αποδυτήρια της Άρσεναλ:

"Όταν μπήκα στα αποδυτήρια την πρώτη μέρα έβγαζα φωτογραφίες. Είναι μια οικογένεια. Είχα πολύ καλή σχέση με τον Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος έχει πολύ χιούμορ. Μετά την έλευση του Σωκράτη όλα έγιναν πιο απλά για εμένα".

Για το ντεμπούτο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

"Με είχε προετοιμάσει πολύ νωρίτερα ο κύριος Βενγκέρ για την πρώτη μου συμμετοχή, αλλά δεν περίμενα να με ρίξει στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει συμβεί στην καριέρα μου. Τα σχόλια που έκαναν για μένα παλιοί παίκτες της Άρσεναλ ήταν μια ικανοποίηση για τους κόπους μου".

Για τον τραυματισμό του:

"Έμεινα 1,5 χρόνο εκτός γηπέδων. Ταλαιπωρήθηκα πολύ και έπρεπε να βρω τον εαυτό μου γι' αυτό και επέλεξα να αγωνιστώ ως δανεικός σε άλλη ομάδα".

Για την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου:

"Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βελτιώνονται αισθητά. Ειδικά οι νέοι παίκτες. Στον Παναθηναϊκό πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάννης έχουν κάνει πολλή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Για την απόφαση να συνεχίσει στη Νυρεμβέργη:

"Η ομάδα δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε ο Μίκελ Αρτέτα δεν είχε το χρόνο να μου δώσει ευκαιρίες κι έτσι πήραμε την απόφαση να συνεχίσω στη Νυρεμβέργη. Στα πρώτα ματς στη Γερμανία τα πήγα αρκετά καλά, αλλά ένας παίκτης δεν κάνει ποτέ τη διαφορά. Έχουμε κάνει σπουδαία ομαδική δουλειά με τον νέο μας προπονητή. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας κάναμε προγράμματα στο σπίτι για να μείνουμε σε καλή κατάσταση".

Για το ξεκίνημα από τον Απόλλωνα Αθηνών:

"Ομάδα της γειτονιάς μου ήταν ο Απόλλων Αθηνών. Δεν κατάφερα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Με πολύ κόπο κατάφερα να πάρω το δελτίο μου από τον Απόλλωνα και συνέχισα στον ΠΑΣ Γιάννινα".

Για τις φανέλες που έχει κρατήσει:

"Έχω ανταλλάξει φανέλα με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς της Σίτι, όχι με κάποιον άλλο. Τη φανέλα του ντεμπούτου μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την έχω δώσει στους γονείς μου".

Για τα ινδάλματα του:

"Ροναλντίνιο, Μαλντίνι και Σέρχιο Ράμος τα ινδάλματα μου. Που να το περίμενα πως θα ήμουν συμπαίκτης του Σωκράτη. Είχε σκοράρει στο Μουντιάλ με την Εθνική απέναντι στην Κόστα Ρίκα και μετά από λίγα χρόνια ήμασταν συμπαίκτες στην Άρσεναλ! Η ομάδα του 2004 ήταν ξεχωριστή. Έχω μια φωτογραφία με τον Αντώνη Νικοπολίδη που ήταν προπονητής μου στην Εθνική Ομάδα Νέων".

Για τον Μίκελ Αρτέτα:

"Ο Αρτέτα είναι απίθανος προπονητής. Σκέφτεται πολλά πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο και πραγματικά σου δίνει έμπνευση".

Για το πόστερ του έξω από το Emirates:

"Δεν είχα δει το πόστερ μου έξω από το Emirates. Δεν έχω βγάλει σέλφι, δεν είμαι αυτού του τύπου. Όταν μου το είχαν πει, δεν το πίστευα".

Για την κλήση στην Εθνική Ομάδα:

"Στην Εθνική Ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είναι όνειρο και τιμή να αγωνίζεσαι για το εθνόσημο. Μακάρι κάποια στιγμή να είμαι κι εγώ στην Εθνική! Έχω έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους από την Εθνική Ομάδα. Με είχε καλέσει στην Εθνική, αλλά ήρθε ο κορωνοϊός και όλα πήγαν πίσω".

Για το αν θα γύριζε στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο:`

"Να γυρίζουμε μόνο για διακοπές στην Ελλάδα. Έχουν γραφτεί πολλά για εμένα και συλλόγους στην Ελλάδα, αλλά δεν γνωρίζω κάτι γι' αυτά τα σενάρια. Ήμουν Ολυμπιακός, αλλά όταν μπαίνεις σε επαγγελματικό επίπεδο δεν ασχολείσαι με αυτά".

Για το τι του λείπει από την Ελλάδα:

"Μου έχει λείψει η οικογένεια μου, που με έχει στηρίξει πολύ. Όλοι παρακολουθούν κάθε λεπτομέρεια από την καριέρα μου. Με έχουν στηρίξει πολύ γιατί είμαστε μια οικογένεια με αθλητικό background. Όταν έφτασα σε ένα δύσκολο σημείο, καθώς έπρεπε να συνδυάσω σχολείο και αθλητισμό δέχτηκα αμέριστη στήριξη από την οικογένεια μου!".

Για τον αμυντικό που ξεχωρίζει από την Ελλάδα:

"Ο Σεμέδο του Ολυμπιακού έχει κάνει τη διαφορά στην άμυνα του Ολυμπιακού. Αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς αμυντικούς και γενικά έχει μεγάλη βελτίωση".

Για τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό:

"Σκέφτηκα πως θα ήταν τα αποδυτήρια της Άρσεναλ μετά και δεν χάρηκα γι΄αυτό τον αποκλεισμό! Ήταν απίστευτο να βάζει αυτό το ψαλιδάκι ο Ομπαμεγιάνγκ και να χάνει αυτό το τετ α τετ. Δεν σκέφτομαι οπαδικά, τα έχω αφήσει πίσω μου όλα αυτά".

Για τις διαφορές Ουνάι Έμερι και Μίκελ Αρτέτα:

"Έμερι και Αρτέτα έχουν διαφορές. Όταν ένας προπονητής πηγαίνει σε μια ομάδα επικρατεί χαρά στην ομάδα γιατί όλοι θέλουν να δουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης του!"

https://www.novasports.gr/podosfairo/bundesliga/article/1767767/mauropanos-sto-novasports-gia-bengker-arteta-semedo-olumpiako-kai-klisi-stin-ethniki-

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 11:04 »
Ο κόκκορας του ΧΒ θα ξεπεράσει τις κότες μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή Μαυροπάνου στη Στουτγκάρδη.
Καλοφάγωτα.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 12:36 »
Ο κόκκορας του ΧΒ θα ξεπεράσει τις κότες μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή Μαυροπάνου στη Στουτγκάρδη.
Καλοφάγωτα.

Δηλαδη ???

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 13:24 »
Ποσοστά μεταπώλησης

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 15:29 »
Δανεικός πάει το πιο πιθανό, αλλά και να πάρει χρήματα μαγκιά του, δεν είδατε τι έγινε στο μπάσκετ, διαλύθηκε η ομάδα επειδή δεν βρέθηκαν επιχειρηματίες να δώσουν 250.000 Ευρώ. Οπότε σταματήστε αυτό το παραμύθι με τον Χριστοβασίλη, προς το παρόν δεν υπάρχουν παράγοντες από την περιοχή που να θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τα τοπικά αθλητικά δρώμενα και να δώσουν χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 22:32 »
Δανεικός πάει το πιο πιθανό, αλλά και να πάρει χρήματα μαγκιά του, δεν είδατε τι έγινε στο μπάσκετ, διαλύθηκε η ομάδα επειδή δεν βρέθηκαν επιχειρηματίες να δώσουν 250.000 Ευρώ. Οπότε σταματήστε αυτό το παραμύθι με τον Χριστοβασίλη, προς το παρόν δεν υπάρχουν παράγοντες από την περιοχή που να θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τα τοπικά αθλητικά δρώμενα και να δώσουν χρήματα.

Φυσικά και το είδανε. Μια χαρά το είδανε όλοι. Μπροστά όμως στο φόβο του να αφήσουν τις αυταπάτες τους που τις κρατάνε σφιχτά, είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν την τακτική της στρουθοκάμηλου.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τετ 15 Ιούλ 2020 00:02 »
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι μπαίνει και μέσα ο ΧΒ με τους σκιώδεις ισολογισμούς, τις συνδεδεμένες εταιρείες, κοκ.
Στο μπάσκετ πείτε ωρέ παιδιά πόσα έσοδα είχαν για να καταλάβουμε γιατί δεν βρέθηκε επιχειρηματίας.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Τετ 15 Ιούλ 2020 06:43 »
my8os, αν ισχύουν όλα αυτά που λες με τους σκιώδεις ισολογισμούς κοκ τότε πως καταφέρνει και παίρνει άδεια και αν την παίρνει παρανόμως πάλι μαγκιά του είναι.
Έμμεσα παραδέχεσαι και συ ότι στο μπάσκετ δεν ενδιαφέρθηκε κανένας γιατί δεν υπάρχουν έσοδα, ακολουθούν δηλαδή και αυτοί την ίδια λογική με τον ΧΒ, ότι αν δεν υπάρχουν έσοδα δεν ασχολούμαστε.
Σε τελική ανάλυση όμως το ισοζύγιο είναι ίδιο, γιατί μπορεί τα έσοδα να είναι λιγότερα αλλά είναι και τα έξοδα λιγότερα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Τετ 15 Ιούλ 2020 09:34 »
Η άδεια είναι ανεξάρτητη από τα πόσα παντελονιάζει ο ίδιος. Μαγκιά του δε λέω (και για την άδεια και για το παντελόνιασμα). Αλλά τη στιγμή που τα έσοδα στη SL1 είναι μεγάλα γι' αυτό έχεις πολλά λαμόγια και ασχολούνται ως πρόεδροι.
Για τη συνδεδεμένη εταιρεία κάποιο σχόλιο;

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Τετ 15 Ιούλ 2020 12:03 »
Από λαμόγια άλλο τίποτα, έχει γεμίσει η Ελλάδα και όχι μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου, πάντα όμως καταφέρνουν και τη γλυτώνουν, έχεις ακούσει να την πληρώνει κανένας; Καταγγελίες επομένως χωρίς αποδείξεις δεν έχουν κανένα νόημα, ούτε θα ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι λιγότερο λαμόγιο, τώρα εσύ και κάποιοι άλλοι αν έχετε αποδείξεις στον εισαγγελέα και αν βρείτε άκρη εδώ είμαστε. Πορευόμαστε μ' αυτόν που έχουμε μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο, γιατί όλα έχουν κάποιο τέλος κάποτε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Πεμ 16 Ιούλ 2020 17:23 »
Τελικά νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ και δανεικός στην Στουγκάρδη.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Παρ 16 Οκτ 2020 11:30 »
https://super-fm.gr/64225/zimia-ston-minisko-o-mayropanos/
Πόσο γκαντέμης αυτό το παλικάρι. Δεν έχει καταφέρει να βγάλει σεζόν χωρίς τραυματισμό.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Παρ 16 Οκτ 2020 12:16 »
Δεν είναι θέμα γκαντεμιάς, συνήθως ... Το ίδιο συμβαίνει και με Ρέτσο, και με τον Παπαδόπουλο, και αρκετούς άλλους.
Όλοι αυτοί, στα μικράτα τους, όταν έπρεπε να δουλέψουν το νευρομυικό τους σύστημα, ατυχώς, έπεσαν σε "κομπογιανίτες" προπονηταράδες, από αυτούς που "ανθούν" κατά εκατοντάδες στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλαίας ...
Όταν λοιπόν, κάποια στιγμή, χωρίς να έχουν περάσει το κατάλληλο μεταβατικό στάδιο, κλήθηκαν να πιέσουν το σώμα και τον οργανισμό τους στα "κόκκινα", όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ομάδες της Ευρώπης, το κορμί  τους, αλλά και η ψυχολογία τους, δεν άντεξαν ... Οι περισσότεροι των τραυματισμών τους έχουν ψυχοσωματικά χαρακτηρτιστικά ... Στο λιγότερο απαιτητικό ελληνικό πρωτάθλημα, θα είχαν πολύ λιγότερα προβλήματα.
Δεν ξέρω καν, αν, μεγαλώνοντας, αυτό μπορεί να διορθωθεί και πως. Φαντάζομαι, μόνο οι ειδικοί γνωρίζουν ...
Όπως και να `χει, εύχομαι στο παιδί τα καλύτερα, και να έχει την καριέρα που ονειρεύεται (και πιστεύω ότι) του αξίζει.