Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83747 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 05 Απρ 2014 12:58 »
Θυμισε μου γιατι εγω την εχω διαγραψει τη χρονια απο τη μνημη μου με αυτα που γινανε
Και το θεμα ειναι να μην γινει κατι ξανα επειδη οπως λες "θα στραβωσει" ή επειδη θα μας κατσει το λαχειο
Αλλα να προκυψει απο σωστο προγραμματισμο, σωστες επιλογες και παρα πολλη δουλεια
Γι αυτο εχουμε παραπονα επειδη κατι τετοιο δεν το βλεπουμε στον οριζοντα

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 06 Απρ 2014 02:18 »
Πέρσυ φυσικά αγωνιστικά έχουμε καταρρίψει πολλά ρεκόρ με τον Καλαματιανό.
Επειδή ανέφερες τον Κούγια όχι τπτ άλλο, γι αυτό το λέω... με τον κοντό ούτε 'στράβωμα' δεν πρόκεται να δεις.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 10 Απρ 2014 16:44 »
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Απρ 2014 18:39 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 24 Απρ 2014 13:34 »
Πρόταση να πουλήσει την Παναχαϊκή φέρεται ν’ έχει ο Κούγιας! Απαντά την Παρασκευή… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πρόταση να πουλήσει την Παναχαϊκή από γνωστό (ειδικά στην Πελοπόννησο) παράγοντα – επιχειρηματία φέρεται να έχει ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα μ’ έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του Sportstonoto.gr!

Ο ιδιοκτήτης της μεγάλης Παναχαϊκής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή και σε περίπτωση αρνητικής του απάντησης τότε ο εν λόγω πάντα επιχειρηματίας - όπως τουλάχιστον μας είπε πάντα ο ίδιος - θα στραφεί με τους συνεργάτες του σε επίσης μεγάλη και ιστορική ΠΑΕ, ομάδας της βορείου Ελλάδος.

Περισσότερα προσεχώς…
http://www.sportstonoto.gr/2013-07-02-15-07-41/2013-08-06-10-43-45/2013-07-02-15-09-43/item/7842-protasi-na-poulisei-tin-panaxaiki-feretai-n-exei-o-koygias-apanta-tin-paraskevi-apokleistiko
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 14:51 »
Παράθεση
Επεισόδιο μεταξύ Κούγια-Καρρά στα επίσημα του ΟΑΚΑ

Επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Καρρά, έλαβε χώρα το Σάββατο (26/04) στα επίσημα του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο ημίχρονο, ο κ. Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον κ. Καρρά και σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να τον αποκάλεσε λαμόγιο. Η επίθεση φέρεται να ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ να αποχωρήσει από το σημείο που καθόταν.

Κάποιοι μάλιστα, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, λένε ότι "εκτοξεύτηκε" ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ από τη μια πλευρά προς την άλλη.
soccerplus.gr

Παράθεση
Κούγιας προς ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: "Θα πας φυλακή"!

Φραστικό επεισόδιο διαδραματίστηκε στα VIP του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλ.Κούγια και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Π.Καρρά.

"Eσύ είσαι εισαγγελέας; Ούτε τον περιπτερά δεν μπορείς να κάνεις", του είπε σε έντονο ύφος ο κ.Κούγιας και πριν ο κ.Καρράς αντιδράσει, ο γνωστός ποινικολόγος συνέχισε: "Θα πάτε όλοι φυλακή. Γιατί ασκείς διώξεις στον Σαββίδη, στον Αλαφούζο, στον Βελλή, σε μένα και δεν κάνεις το ίδιο στον Μαρινάκη; Δεν ντρέπεσαι; Τράβα να σβήσεις καμιά ποινή".

Tο επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού Δ.Γόντικα.
dikisports.blogspot.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2014 23:14 »
Παράθεση
ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!

Κούγιας: «Ολα είναι στημένα για το στοίχημα!»

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σαρρή, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατηγορώντας τους για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής.

Ο ισχυρός άνδρας των Αχαιών, βασιζόμενος στις νέες συνομιλίες που βγήκαν στο προσκήνιο είπε μεταξύ άλλων ότι...

1) «Όλα γίνονται για το στοίχημα κι ελέγχονται από μια εγκληματική οργάνωση»

2) Θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό «να κηρύξουν έκπτωτη την ΕΠΟ».

3) Θα απαιτήσει να προβιβαστεί η Παναχαϊκή στη Super League είτε ως υπεράριθμη είτε αντί του Πλατανιά

4) Θα κινηθεί νομικά κατά παραγόντων ομάδων, μελών της ομοσπονδίας, ακόμα και κατά των διαιτητών και

5) Προϊόντος του χρόνου θα κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα 7 εκατομμύρια που πήρε ο Πλατανιάς από την Super League.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «το σύστημα ελέγχει ομάδες και όλα γίνονται για το στοίχημα», πρόσθεσε πως: «Αν εφαρμοστούν οι νόμοι, όπως υποβιβάστηκε η Γιουβέντους κινδυνεύει πιθανότατα και ο Ολυμπιακός. Ο Μότζι μιλούσε με τον αρχιδιαιτητή τότε...».

Κατήγγειλε επίσης ότι τα 4 από τα 6 παιχνίδια που έδωσε η Παναχαϊκή την επίμαχη περίοδο του 2012 ήταν στημένα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια

Πρώτον, ζητάμε να συγκληθεί εκτάκτως γενική συνέλευση της ΕΠΟ και να αποφασιστεί η άμεση τοποθέτηση της Παναχαϊκής στη Superleague. Όπως εισηγήθηκε τότε ο Πιλάβιος με Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, και τις έβαλαν να παίξoυν στη Β' Εθνική, το ίδιο να γίνει και τώρα. Και να μπει η Παναχαϊκή άμεσα στη Superleague είτε ως υπεράριθμη, είτε στη θέση του Πλατανιά.

Από την στιγμή που προκύπτει από το βούλευμα και τις τηλεφωνικές συνομιλίες ότι ο Μαρινάκης και ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σαρρής, μέσω διαιτητών, έστησαν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, για ν' ανέβει ο Πλατανιάς, πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση της Παναχαϊκής”.

Δεύτερον, ζητάμε να αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ και να επικυρωθεί η απόφαση από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ να μας επιστραφούν όλα τα χρήματα από πρόστιμα που έχουν παρακρατηθεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, από το 2009, με την Ηλιούπολη και τον Τσακογιάννη, μέχρι σήμερα. Πρόστιμα που επιβλήθηκαν για ανακοινώσεις μας είτε κατά του Τσακογιάννη, είτε για τη δήθεν δωροδοκία Σταθάκη, είτε πρόσφατα για στημένες διαιτησίες. Το ποσό που έχει παρακρατηθεί είναι 350.000 ευρώ. Ειδάλλως, θα διεκδικήσουμε δικαστικά αυτά τα χρήματα.

Τρίτον, την Τρίτη θα στείλουμε αίτημα-επιστολή, ίσως και με δικαστικό επιμελητή, στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα, στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, ενδεχομένως και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και θα ζητάμε να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Είναι αδιανόητο να έχει προκύψει ότι ο τότε πρόεδρος της Superleagueς Μαρινάκης, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σαρρής, έστηναν τα παιχνίδια μας και να μείνει η ίδια διοίκηση.

Και αυτά που διαβάσαμε στο πόρισμα ότι έλεγαν στον Κωνσταντινέα για το πώς θα σφυρίξει τον Ολυμπιακό, ήταν πανομοιότυπα με εκείνα που έλεγε ο Μπέος στον Δαλούκα για Γεωργιανούς κακοποιούς αν δεν σφύριζε όπως έπρεπε.

Τέταρτον, ζητάμε να πάρει θέση το Δ.Σ. της Ένωσης Β' Εθνικής. Είμαστε ένα μέλος της Λίγκας, το οποίο αποδεικνύεται ότι κατακρεουργήθηκε. Δεν πρέπει να τοποθετηθεί το Δ.Σ.;

Πέμπτον, θα στείλουμε επιστολή στον νυν Δήμαρχο κ. Δημαρά, στον νέο Δήμαρχο κ. Πελετίδη, στους βουλευτές Αχαΐας, στους πολιτευτές, στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στον Ιατρικό Σύλλογο, στον Εμπορικό Σύλλογο, στο Εργατικό Κέντρο και θα ζητάμε την επόμενη εβδομάδα κιόλας συγκέντρωση στο Δημαρχείο, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη θέση μας στη Superleague, μια θέση που μας έχει στερηθεί από κακουργηματικές πράξεις μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Έκτον, θα στείλουμε έγγραφο στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και θα τους καλούμε να ασκήσουν, όπως έχουν την υποχρέωση, πειθαρχικό έλεγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους συμβούλους και υπαλλήλους της ΕΠΟ που προκύπτει ότι συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση, ως πρόεδροι Ενώσεων, ως υπάλληλοι της ΕΠΟ, ως διαιτητές.

Ο Μαρινάκης έλεγε στον Σαρρή τι να κάνει κι αυτός έβαζε τους συγκεκριμένους διαιτητές να μας κατακρεουργήσουν και να φέρνουν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Τον Αμπάρκιολη, τον Κάμπαξη, τον Ιωαννίδη, τον Μάνταλο. Από τα 6 παιχνίδια μας σ' εκείνα τα πλέι οφ, τα 4 ήταν στημένα.

Εβδομον, θα ζητήσουμε να μας δοθούν, έστω στο μέλλον, τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο Πλατανιάς, αντί για την Παναχαϊκή, στη Superleague. Ειδάλλως, θα τα διεκδικήσουμε δικαστικά».

Οι μηνύσεις που θα κάνει ο Αλέξης Κούγιας

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και εγώ προσωπικά δεν είμαστε μάρτυρες στη συγκεκριμένη υπόθεση που προέκυψε τώρα. Είμαστε διάδικοι, γιατί σε ανύποπτο χρόνο είχαμε καταθέσει στους κ.κ. Λακαφώση και Κορέα μήνυση κατά των συγκεκριμένων προσώπων που τώρα αποδείχθηκε ότι συνομιλούσαν μεταξύ τους για να στήσουν την Παναχαϊκή. Εμείς τότε δεν το ξέραμε αυτό, άλλα ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε, αλλά τώρα βγήκαν και οι συνομιλίες.

Γι' αυτό και έχω αποφασίσει να καταθέσω μήνυση και αγωγή, για ηθική βλάβη, για σε προσωπικό επίπεδο κατά των Μαρινάκη, Καραπαπά, Σαρρή, Κουρίδη, Δούρου, Μπριάκου, Μάνταλου, Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Θανασακούδη, Ιωαννίδη, Δημητρόπουλου, Βαρουξάκη.

Από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της Παναχαϊκής, η Παναχαϊκή απαξιώθηκε κι έτσι χάσαμε ποδοσφαιριστές όπως ο Ντίνας, ο Σάμαρης, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, για τους οποίους υπήρχε ειδικός όρος στα συμβόλαια τους να μένουν ελεύθεροι εάν η Παναχαϊκή δεν κατάφερνε σε εύλογο χρονικό διάστημα να ανέβει στην Superleague».

Οι αποκαλύψεις για τους «συνεργάτες στην Πάτρα»

«Πολύ σύντομα θ' αποκαλύψω τους συνεργάτες της εγκληματικής οργάνωσης στην Πάτρα. Είναι πρόσωπα από την ΕΠΣ Αχαΐας, από τους παλαίμαχους, από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Όλοι αυτοί, υπό τις οδηγίες της εγκληματικής οργάνωσης, επιδίωκαν να μ' εξοντώσουν και να φύγω από την Πάτρα και την Παναχαϊκή, ώστε να γίνει η ομάδα δορυφόρος και αυτή του συστήματος.

Θέλετε να επιστρέψει η Παναχαϊκή στην εποχή του Λουκόπουλου και του διαιτητή Παύλου Κωνσταντινίδη; Που είχε γίνει παράρτημα του Ιωνικού και για να μην υποβιβαστεί παραχωρήθηκε σε ένα βράδυ ο Μικές»;

«Αντικειμενική ευθύνη Μαρινάκη, κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό»

«Υπάρχει τεράστιο θέμα και δεν το έχετε καταλάβει. Έγινε, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, στήσιμο αγώνων της Παναχαϊκής από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πώς είχαμε εμείς τότε έναν Σταθάκη για υπάλληλο και τιμωρηθήκαμε γι' αυτόν με τη δήθεν δωροδοκία;

Το ίδιο είναι. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη στις πράξεις του Μαρινάκη. Αλλά δυστυχώς όπως είδα, εξαφανίστηκε το θέμα από παντού σήμερα. Έχει πέσει ομερτά, κανείς δεν τα γράφει αυτά. Με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, προβλέπεται έκπτωση του Μαρινάκη από το αξίωμά του ισοβίως, και υποβιβασμός του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο βούλευμα φαίνεται ότι εκείνη τη χρονιά ο Μαρινάκης είχε προαποφασίσει να ανέβει η Βέροια. Και χύθηκε ατέλειωτο αίμα διαιτητικό για να ανέβει η Βέροια. Τον ρωτά ο συνομιλητής του, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, πρόεδρε ποιος θα ανέβει από την Β' στην Α' και απαντά: «Ε να μην ανεβάσουμε τον φίλο μας τον Αρβανιτίδης Μιλάμε για την απόλυτη αλλοίωση του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά. Κανονικά και η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί, αλλά πρέπει να υποβιβαστεί και για άλλα πράγματα.

Τον ίδιο έγινε και στην Ιταλία, στο σκάνδαλο Μότζι. Από λίγα τηλεφωνήματα υποβιβάστηκε η Γιουβέντους και της αφαιρέθηκαν οι τίτλοι των προηγούμενων ετών, που οι δραστηριότητες αποκαλύπτονταν. Με πολύ λιγότερα στοιχεία. Μίλαγε ο Μότζι με τον πρόεδρο των διαιτητών με υπονοούμενα που θα στήσουν παιχνίδια. Εκεί τα πειθαρχικά δικαστήρια ενήργησαν σύγχρονα».

«Στήνουν παιχνίδια για το στοίχημα»

«Το έχω πει πολλές φορές, ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι ξεκινούσαν από τον Μπέο, τον Κουρίδη και από αυτούς που έβαζαν τους διαιτητές μέσα στην ΕΠΟ και ιδιοκτήτες ομάδων, οι οποίοι είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να φτιάξουν ένα κύκλωμα που να ελέγχει απόλυτα το πρωτάθλημα. Η δική μου κρίση από αυτό το γεγονός είναι να στήνουν τα παιχνίδια για το στοίχημα.

Περί… ιδιοκτησιών

«Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, ο ιδιοκτήτης του Πλατανιά; Σε ποιον ανήκουν οι μετοχές, ποιος πληρώνει για αυτούς; Το υποψιαζόμασταν ότι ο Πανιώνιος ελέγχεται από τον Ολυμπιακό, έχει αποδειχτεί ότι του έβαζαν και τους προπονητές.

«Να παρέμβει ο Αντώνης Σμαράς»

«Πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Αντώνης Σαμαράς. Γιατί αν δεν παρέμβει, θα το πληρώσει ακριβά η ελληνική κοινωνία. Μέχρι τώρα το πληρώνω εγώ ακριβά. Είναι δυνατόν να με καλεί η κρατική ασφάλεια και να μου λέει ότι πρέπει να με προστατεύουν γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα;

«Μένουν οι Καλλονές και ο Εργοτέλης που παίζει μόνο για τα τσιμέντα»

Μια ελεύθερη Παναχαϊκή που μπαίνει στο πρωτάθλημα, όπως ο Απόλλωνας ή ο Παναιτωλικός δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα.

Η προσπάθεια τους ήταν να μπουν και στα Γιάννενα, τα οποία έχουν οικονομικά προβλήματα. Πέρυσι με τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός έπαιξε με αναπληρωματική ομάδα και εάν δεν κέρδιζαν τα Γιάννενα θα είχαν πέσει Κατηγορία. Και αντί για αυτά έπεσε ο Απόλλων, που και ιδιοκτήτη είχε και οικονομικά προβλήματα δεν είχε. Και κινδύνευσε η Ξάνθη, μια ανεξάρτητη ομάδα με φωνή. Και ποιοι μένουν στο πρωτάθλημα; Οι Καλλονές, ο Εργοτέλης που παίζει μόνο για τα τσιμέντα, ο Πανιώνιος.

Όλα αυτά δεν ακούγονται και δεν βγαίνουν προς τα έξω πια. Έμαθα ότι ο κ. Μαρινάκης έχει υπό τον έλεγχο του τον NOVA SPOR FM, έκανε πρόταση να αγοράσει τον Sentra FM. Ελέγχει εφημερίδες, περιοδικά, συμμετέχει σε μετοχικό κεφάλαιο, μέχρι πρόσφατα και στο ΣΚΑΪ.

Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη έναν νέο Μπερλουσκόνι. Οι συμπεριφορές του Μαρινάκη είναι ακριβώς αυτές. Μέσα από χρήματα που κερδίζονται από το ποδόσφαιρο, γιατί από τότε που υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ο μόνος παράγοντας που βγάζει χρήματα από το ποδόσφαιρο.

Με τα λεφτά αυτά πριμοδοτεί εφημερίδες. Τι θυμίζει αυτό; Για ποιο λόγο θέλει ο Μαρινάκης να αγοράζει εκδοτικά συγκροτήματα; Για ποιο λόγο να αποκτήσει πολιτική δύναμη. Για ποιο λόγο προσεγγίζει πολιτικούς και εισαγγελείς»;

από Sentragoal.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 27 Αύγ 2014 00:02 »
Παράθεση
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΟΝ SENTRA 103,3

«Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας»

Όπως γνωστοποίησε ο ανταποκριτής του Sentra 103,3 στην Πάτρα, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, η Παναχαϊκή προχώρησε στην πώληση του Κώστα Πλέγα στον Ολυμπιακό.

Λίγη ώρα μετά, ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Παλτά και παικταράδες» και τοποθετήθηκε για το θέμα.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε αξιοπρεπή την προσέγγιση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προς την Παναχαϊκή και το πρόσωπό του και ο σεβασμός αυτός (όπως τόνισε) οδήγησε στο να συναινέσει ώστε ο Πλέγας να καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα χαρακτήρισε απαράδεκτο τον Νίκο Νταμπίζα για τον τρόπο που προσπάθησε να αποσπάσει το «ναι» του παίκτες γι λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Σε τι σας τάραξε; Πρώτα πρώτα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Υπήρξα δικηγόρος όλων των προέδρων του στο παρελθόν, σε δύσκολες στιγμές. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν επιθέσεις εναντίον μου και συμπεριφορές εναντίον μου. Ειδικά από τη στιγμή που κατήγγειλα το κύκλωμα εκείνης της εποχής που συνελήφθη το 2011. Ειδικά με τον κύριο Μαρινάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εκείνη την εποχή και μάλιστα εκείνη την εποχή είχα κάνει και δηλώσεις ότι πρέπει να τον απεμπλέξουμε από την διαδικασία ερευνήσεως των εγκλημάτων που είχε διαπράξει εκείνο το κύκλωμα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Και στην ρεβάνς στην Πάτρα. Ουσιαστικά έχω υποστεί έναν διωγμό. Δεν υπήρξε ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό στον Ολυμπιακό.

Μπορεί εγώ να έχω υποστεί κακό. Ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητα μου γενικότερα δεν είναι του ανθρώπου που θέλει να κάνει κακό. Εγω είμαι συνεχώς αμυνόμενος. Απλώς ν θέλετε, λόγω της ξεχωριστής επαγγελματικής μου θέση, έχω τη δυνατότητα αμυνόμενος να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις με τον σωστό τρόπο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει ούτε μπράβους για να δείρει κανέναν, ούτε θα χειριστώ με τον ίδιο τρόπο τέτοιες επιθέσεις. Θα τις χειριστώ με το νόμιμο τρόπο.

Αυτή μου η άμυνα, παρεξηγήθηκε πολλές φορές και αυτοί οι οποίοι δεν θα ήθελα ποτέ είτε εγώ είτε η ομάδα της οποίας είμαι ιδιοκτήτες καλλιέργησαν μια τρομερή αντιπάθεια. Θεωρώ ότι και οι επιθέσεις τις οποίες δέχθηκα τότε, προέρχονται από τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι μπήκαν φυλακή και οι οποίοι με έξυπνο τρόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ εμού και της ομάδας μου με τον Ολυμπιακού και τον κύριο Μαρινάκη. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να αναιρέσει την πραγματικότητα που συνέβη εδώ και τρεις μέρες».

Για την αντιπαλότητα που είχε τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό: «Ολη η ιστορία της αντιπαλότητας μου με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2011, αν θυμάστε. Όταν τότε που ανέδειξε τις κασέτες του Μπέου. Τις πρώτες κασέτες. Όχι αυτές που βγήκαν μετά και συνελήφθηκαν. Εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Ηθελα να δείξω την παράνομη συμπεριφορά αυτών που έστηναν την Παναχαϊκή τότε. Και θυμάστε ότι συνελήφθηκαν ορισμένοι μια σειρά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ήταν και πολλοί γνωστοί κακοποιοί. Αυτό κάποιοι οι οποίοι ήταν στο περιβάλλον του Ολυμπιακού, το μετέτρεψαν σε αντιπαλότητα μεταξύ εμού και του Ολυμπιακού. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν από αυτούς και πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακό. Οταν είσαι ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, μιας ιστορικής ομάδας, θέλεις να έχεις πραγματικά καλές σχέσεις, γιατί αυτό επιβάλλει και η δική μου αντίληψη για το ποδόσφαιρο. Με τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οταν λοιπόν σου χτυπάει την πόρτα ο Ολυμπιακός και σου ζητάει ένα τεράστιο ταλέντο όπως είναι ο Πλέγας και θα το δείτε στο μέλλον. Ο Πλέγας είναι καλύτερος του Σάμαρη. Ο Πλέγας στην ηλικία του έχει κάνει πολύ περισσότερα πράγματα, από ότι ο Σάμαρης στην ηλικία του. Οταν λοιπόν σου χτυπάει την πόρτα ο Ολυμπιακός και σου λέει μέ έντιμο τρόπο "θέλω αυτόν τον παίκτη". Και το κάνει διοίκηση προς διοίκηση, δεν τον ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό τι έχει γίνει ως τώρα. Και σου λέει "εμένα με ενδιαφέρει ο παίκτης". Εσύ τις θα πεις εκείνη τη στιγμή».

Για το αν μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη; «Όχι, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον κύριο Μαρινάκη. Υπήρξε μια αξιοπρεπής προσέγγιση από κάθε πλευράς, από μέρους του Ολυμπιακού. Απόλυτα αξιοπρεπής και απόλυτα με σεβασμό προς ό,τι σημαίνει Παναχαϊκή και Κούγιας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η προσέγγιση οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να την αναδείξω. Δεν είμαι κομπλεξικός άνθρωπος».

Για τα όσα καταλόγιζει στον Νίκο Νταμπίζα: «Συγχρόνως είμαι υποχρεωμένος να αναδείξω την απαράδεκτη, είναι επιεικής ο όρος, συμπεριφορά του Νταμπίζα. Επί μήνες προσπάθούσε να κλέψει τον παίκτη από την Παναχαϊκή, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ ο Παναθηναϊκός. Και χωρίς να ασχοληθεί καν με την διοίκηση της Παναχαϊκής. Και με ενοχλεί πάρα πολύ μάλιστα επειδή ο Νταμπίζας είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο οποίος έχει πρόεδρο τον κύριο Αλαφούζο».

Για το ότι πρόσφατα καθόταν δίπλα στον Νίκο Νταμπίζα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή; «Κλείσαμε φιλικό υποτίθεται για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να προετοιμαστεί, δεν ήξερα όμως ότι το φιλικό ήταν για να τεστάρουν τον Πλέγα. Και συγχρόνως την ίδια στιγμή ο Νταμπίζας να πηγαίνει στο σπίτι του Πλέγα και να πείθει πίσω από το πρόσωπο το δικό μου, τους γονείς του. Επειδή το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του να υπογράψει από τώρα; Και να προσπαθώ εγώ να ανανεώσω το συμβόλαιο του Πλέγα και να βρίσκω μπροστά μου την πρόταση του Παναθηναϊκού;. Οταν λοιπόν ο άλλος αγνοεί την φυσική προσωπικότητα Αλέξης Κούγιας που έχει κάνει τόσα, τα οποία χρησιμοποιεί ως σημαία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα δικά της συμφέροντα, αυτό σε ενοχλεί 10 φορές. Θεωρώ ακραία προσβολή στο πρόσωπό μου αυτό που έκανε ο Νταμπίζας».

Για το αν θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά του συστήματος: «Απλά δεν θα γίνω ο spokesman για να εκμεταλλεύονται κάποιοι την προσωπικότητα μου και την ομάδα την οποία εκπροσωπώ. Εχουν δικαίωμα και οι οπαδοί της Παναχαϊκής να απολαύσουν την ομάδα τους στην Superleague. Δεν μπορεί να είναι ο κάθε πικραμένος στην Superleague με τα 150 εισιτήρια και η ομάδα μιας πολύς 350.000 κατοίκων να αγωνίζεται με τα χωριά».

Για το ότι φαίνεται να κάνει πίσω ώστε η Παναχαϊκή να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα; «Ποτέ. Αυτά είναι των νταραβεριτζήδων. Κανείς δεν μπορεί να ανεβάσει την Παναχαϊκή. Και να ξέρετε, εγώ κωλοτούμπας δεν είμαι. Να ξέρετε ότι αυτά που θα κληροδοτήσω στα παιδιά μου είναι ότι ο πατέρας τους ήταν ένας καλός δικηγόρος. Και στο ποδόσφαιρο επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, είτε στον Αρης Πετρούπολης, είτε στον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε στην Παναχαϊκή, προσπάθησε να βοηθήσει τους Ελληνες φιλάθλους να δουν καθαρό ποδόσφαιρο. Ομως απο εκεί και περα δεν μπορεί όλοι να εκμεταλλεύονται αυτόν και στο τέλος να είναι ο γραφικός του χώρου, ενώ στην επαγγελματική του ζωή να είναι ξεχωριστός άνθρωπος».

Για το γιατί δεν πήρε τηλέφωνο τον Αλαφούζο να του μιλήσει για τους χειρισμούς του Νταμπίζα; «Δεν είμαστε φίλοι με τον κύριο Αλαφούζου. Τον έχω συναντήσει στην ζωή μου τέσσερις φορές. Δεν έχουμε βγει ποτέ κοινωνικά, δεν έχουμε καμία επαγγελματική σχέση, δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία. Ποτέ δεν έχει γίνει ούτε καν ενημέρωση για των όσων γνωρίζω ή έχω καταθέσει. Αν θέλετε μπορείτε να τον προκαλέστε κι εσείς με κατευθείαν ερωτήσεις. Ο κύριος Αλαφούζος μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει απόψεις με ήθος για το ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που συνέβη όμως στην περίπτωση του νεαρού Πλέγα, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Ηδη η Παναχαϊκή είχε χάσει χωρίς ένα ευρώ τον Σάμαρη. Γιατί υπήρχε συμφωνία αν δεν πάμε Σούπερ Λίγκα να μείνει ελεύθερος. Και τον μεγαλώσαμε από 12 χρονών στην Πάτρα. Εγώ είμαι έξι χρόνια στην Πάτρα. Από 12 έως 20 μισό, ήταν στην Παναχαϊκή. Έφυγε ο Σάμαρης και δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Φεύγει ο Ντίνας με ψίχουλα γιατί υπήρχε συμφωνία ότι αν δεν ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα να μείνει ελεύθερος στα τρία χρόνια Αλλως θα επεκτεινόταν το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια».

από Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 27 Αύγ 2014 00:21 »
Εδώ ρε εμένα* δε διαβάζουνε, δεν πατάνε ούτε 1 like... θα διαβάσουνε τις Sentragoales.gr  %-| %-| %-|
Ας μην ήταν φέτος για Ευρώπη και θα τα λέγαμε... για τους επαγγελματίες των Ζωσιμάδων...  ως άλλος ναός του Σολομώντος. 

* συλλέκτης like
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 09 Δεκ 2014 20:28 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 10 Μάι 2015 02:20 »
Εφαγε σφαξιμο καλο ο κοντος για αλλη μια φορα ειναι η αληθεια

Αμ αλλος αυτος,αφου ρε Αλεξακη τα εχεις κανει μανταρα,με τους μισους και τους παραπανω προεδροους της Α και Β εθνικης τα εχεις βαλει και τα εχεις κανει πουτανα τι περιμενεις στο τελος να ανεβεις κατηγορια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 10 Μάι 2015 09:33 »
εκείνο που με κάνει να σκέφτομαι "περίεργα" είναι ότι δεν φαίνεται να διεκδικεί την 3η θέση αν τελικά υπάρχουν σχετικές εξελίξεις με παγανέλια ή Βασίλισσα της Ημαθίας (ενδεχόμενες τιμωρίες-υποβιβασμοί) ... ίσως κάτι γνωρίζει ... ???

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 26 Μάι 2015 15:18 »
Παράθεση
http://www.gazzetta.gr/football/article/750143/vlepei-ael-gipedo-kai-piladaki-o-koygias

-Τι είναι αυτό που σας κάνει να θέλετε, έστω και με αυτή την προοπτική, να εμπλακείτε με την ΑΕΛ; «Οι ομάδες που μπορείς να ασχοληθείς στην Ελλάδα εκτός του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη, είναι η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι πίστευα ότι είναι και η Παναχαϊκή, ενώ δεν είναι».

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια? :-?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 26 Μάι 2015 15:21 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 26 Μάι 2015 17:14 »
Ο Κούγιας παραλίγο να μας έπαιρνε το φθινόπωρο του 2000, αλλά κάπου χάλασε το θέμα γιατί δεν τα βρήκε με τον Παπανικολάου και επειδή ήξερε ότι την άνοιξη του 2001 θα ψηφιζόταν ο νόμους του Βενιζέλου για την εκκαθάριση Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 26 Μάι 2015 19:37 »
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ.

Λέει για ΑΕΛ αναφέρει όμως και την φοφη. Πιο εύκολα παίρνει την φοφη που θα είναι στην γ. Φέρνει και τον αγαπημένο του 31, τον κάνει τεχνικό σύμβουλο και κάνουν πάλι ένα δίδυμο ταμάμ οι δυο τους.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 26 Μάι 2015 20:47 »
Καλα δεν εχει και αδικο

Η Πατρα ειναι τριτη πολη της Ελλαδος και ομαδα δεν υπαρχει....Για να βρεις οπαδο της Παναχαικης πρεπει να εισαι υπερβολικα πολυ τυχερος στην Πατρα...........Πολυ ΠΟΚ ωρε μανα μου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 01 Ιούν 2015 13:26 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 01 Ιούν 2015 14:05 »
Παράθεση
«Μπράβος του Μελισσανίδη»

Αναλυτικά όσα είπε ο "ισχυρός" άνδρας της Παναχαϊκής:

«Για να μην γράφετε ό,τι θέλετε, οτιδήποτε, και χωρίς να είναι αυθεντικό. Μπράβο στην πανμέγιστη ποδοσφαιρική δύναμη που λέγεται ΑΕΚ για την άνοδό της. Είναι αδιανόητο να λείπει η ΑΕΚ από την Σούπερ Λιγκ. Όμως ακούστε και θα το δείτε… είναι πρόβλεψη. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει ανάγκη την ΑΕΚ γίνει βιωματικός ακροατής και θεατής συμπεριφορών από ανθρώπους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και που μπαίνουν για να αναδειχτούν ψυχικά για ό,τι έχουν κάνει και χωρίς σεβασμό, δεν έχει να περιμένει κάτι το ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΚ δεν αξίζει να έχει το περιβάλλον που έχει τώρα. Έχει αρχές αξίες, ήμουν πρόεδρος σε δύσκολους καιρούς. Δεν έχει άλλους οπαδούς η Ελλάδα σαν την ΑΕΚ, έχουν σεβασμό, αρχές και αξίες. Η ΑΕΚ είναι στα χέρια πλουσίων τώρα, αλλά καλά θα κάνουν να ετοιμάζονται δυστυχώς για επανάληψη ίδιου έργου. Φιλοξενούμε την ΑΕΚ, της έχουμε παραχωρήσει το γήπεδο όλο. Ήμασταν λίγοι για να απολαύσουμε ένα εκπληκτικό ματς.
Ήρθε ο μπράβος του Μελισσανίδη και ξεκίνησε την επίθεση σε μένα και στον δήμαρχο Κορίνθου. Δεν τα θέλει ο λαός της ΑΕΚ αυτά. Όταν ειδικά τους φιλοξενούμε έτσι. Είμαι μια ζωή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα χέρια μου καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε, δεν την άφησα να καταρρεύσει για την πάρω τσάμπα και δεν την πούλησα για να βγάλω λεφτά.
Δεν λυγίζω ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στη νέα παράγκα. Κόβεις ένα κεφάλι, γεννιούνται δύο. Ας δει ο κ. Κοντονής και τις επόμενες σελίδες, εκτός από τα πρωτοσέλιδα. Ο Γιάχος έκανε πως δεν είδε σήμερα το πέναλτι, έτσι ήμασταν στον 2ο γύρο συνέχεια. Τα επόμενα χρόνια δεν θα ξαναδούμε τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιο επίπεδο διαιτητών. Θα υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Έρχονται με μπράβους στο γήπεδο, χρησιμοποιούν ΜΜΕ για να εξοντώνουν αντιπάλους. Πάμε στην κυριαρχία του ενός, δίχως αρχές και αξίες. Για να κυριαρχήσουν στην επόμενη παράγκα. Ήταν τραγικά όσα έγιναν.
O ένας αστυνομικός ήταν δίπλα σε συνταξιούχο αστυνομικό που ήταν δίπλα σε μπράβο της ΑΕΚ. Με έβριζε συνέχεια και την οικογένειά μου. Ένας αστυνομικός με λήστεψε, μου πήρε και το ρολόι. Δεν ανεβαίνεις έτσι κατηγορία. Λυπάμαι για την ΑΕΚ. Μπαίνουν συνέχεια οπαδοί της ΑΕΚ. Έτσι και με τον Αχαρναϊκό που κέρδισε ένα ματς που έχανε. Ο Μελισσανίδης είναι συνέχεια με τον Παπαδόπουλο και με γνωστό διαιτητή που είναι συνέχεια μαζί δύο χρόνια.
Η ΑΕΚ χωρίς Μάνταλο και Μπακάκη δεν έχει τίποτε να δείξει για να την ξεχωρίζει. Είχε 10 πόντους μπόνους, που έγιναν με τους διαιτητές. Γιατί να είναι η ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα με 180 εκατ. ευρώ και όχι η Παναχαϊκή; Ο Μελισσανίδης έχει ένα δισεκατομμύριο ευρώ στην άκρη. Δεν έδωσε να σώσει την ΑΕΚ, εγώ πληρώνω από τα λεφτά των παιδιών μου».

http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/45246/mpravos-tou-melissanidi

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 22 Σεπ 2015 17:08 »
Απόσπασμα συνέντευξης του Αλέξη Κούγια στο gazzeta κι αναφορά σε ΠΑΣ

Παράθεση
Για μεγαλύτερο λάθος: «Η αντικατάσταση του Αναστόπουλου από τον Παπακώστα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είχαν στείλει τον Αναστόπουλο στο νοσοκομείο με πολύ βαριές κακώσεις και αποφάσισα να τον αντικαταστήσω. Ομως θα έπρεπε να τον στηρίξω μέχρι τέλους».

Για την καλύτερη απόφαση: «Κάποιες επιλογές παικτών. Στον ΠΑΣ Γιάννινα πήρα τον Κοντογουλίδη, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Αντάντο, τον Καζναφερη και τον Κόντο. Τους αγόρασα. Ολα παιδιά 17-18 ετών. Μπήκαν αυτά τα παιδιά στην ομάδα και μείναν έξω παίκτες όπως ο Καούνος και ο Βιλανάκης. Πήραμε το πρωτάθλημα "αέρα" με μεγάλη διαφορά από τον Πανθρακικό».

http://www.gazzetta.gr/football/article/805166/koygias-oloi-mporei-na-perasoyn-apo-ton-anakriti
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 13:59 »
Παράθεση
'Eξαλλος με τους... τσαμπατζήδες ο Κούγιας | Football League & Λάρισα | gazzetta.gr

Έτοιμος να λάβει δραστικά μέτρα, φέρεται να είναι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έξαλλος με τους... τσαμπατζήδες οπαδούς! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», αν και κόντρα στην Λαμία, στο γήπεδο υπήρχαν περίπου 6.000 φίλοι των «βυσσινί», η εκκαθάριση έδειξε μόλις 2.995 εισιτήρια!Αυτό έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, που έχει βάλει όριο τα 4.000 εισιτήρια ανά αγώνα, προκειμένου να μην μπαίνει ο σύλλογος μέσα.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 16:23 »
Συνέντευξη του Alexis K στον ΟΚ radio Λαρίσσης κι αναφορά σε ΠΑΣ

Παράθεση
-για την αναφορά των φαινομενικά ως οπαδών, ενώ και για τις αρπαχτές: “Είχαμε ενημέρωση πως επικοινώνησαν άνθρωποι από τον Βόλο. Όσο για όσους λένε ότι θέλω να κάνω “αρπαχτές” να σκεφτεί ότι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε η ομάδα χωρίς να έχω τις μετοχές στα χέρια μου, για να έρθουν οι παίκτες που είναι σε καλή ηλικία για να έρθει ο προπονητής και το υπόλοιπο επιτελείο, για να χρηματοδοτηθεί η προετοιμασία και όλα τα υπόλοιπα.Έτσι αυτή είναι ανταμοιβή των ανθρώπων που πήραν διαρκείας και γι΄ αυτό θα μπορεί να πάρει κάποιος και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Για τα Γιάννενα, υπάρχει μία διαμαρτυρία για ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όταν έγινε το παιχνίδι όπου και τον αποκλείσαμε στο κύπελλο Ελλάδος, ο ένας μικρότερος σύνδεσμος για να εκθέσουν τον κύριο σύνδεσμο ανέβασαν ένα πανό εναντίων τους καθώς ήταν υπεύθυνοι για την διάθεση των εισιτηρίων. Όποιος με κατηγορεί επίσης να του πω, πως εγώ στην Παναχαϊκή έχασα σχεδόν όλη μου την περιουσία.

Τέλος αν κάποιος δεν μπορεί να δει το παιχνίδι, να το ξέρετε θα το πληρώσω. Δεν μπορώ να σκεφτώ
πως δεν θα πάει ένα παιδί στο γήπεδο που θα δει έναν αγώνα”.

http://www.mikriliga.com/2015/10/27/%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B1/

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τετ 28 Οκτ 2015 10:14 »
Ως συνήθως, ο κούγιας λέει το 1/4 της αλήθειας για να κερδίσει εντυπώσεις και τα υπόλοιπα απλώς δεν τα σχολιάζει  :stop:

Άσε που αφήνει να εννοηθεί οτι για τα καπέλα που πληρώναμε ευθύνονταν κάποιος σύνδεσμος κι όχι ο ίδιος  :stop: :stop:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τετ 28 Οκτ 2015 11:36 »
Άσε που αφήνει να εννοηθεί οτι για τα καπέλα που πληρώναμε ευθύνονταν κάποιος σύνδεσμος κι όχι ο ίδιος  :stop: :stop:
το ενδιαφέρον είναι ότι αφήνει να εννοηθεί ότι ευθύνεται ο σύνδεσμος ο οποίος τότε τουλάχιστον αντιτάχθηκε σε μία άδικη απόφασή του Κούγια  ...
Απλά αυτό είναι εύκολο να το ερμηνεύσει μεταβιβάζοντας τις ευθύνες  ο Κούγιας, ως αντιπολίτευση του "μικρότερου" στον ... "μεγαλύτερο" Α.Μ. σύνδεσμο μιά και  ο "μεγαλύτερος"  γλύφει ως επάγγελμα τους προέδρους όσο αυτοί έχουν διαθέσιμα οφέλη για να απομυζηθούν  ...  άρα στην συγκεκριμένη στιγμή ο ΑΜΣ προφανώς δεν έλαβε θέση... και δίνει ακόμα και σήμερα στον Κούγια το δικαίωμα να επικαλείται ψευδώς όσα επικαλείται

Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι για το οποίο γίνεται μνεία (το οποίο δεν νομίζω ότι ήταν ένα μόνο με τον Ολυμπιακό αλλά γενικά του κυπέλλου μόλις προχωρήσαμε σε γ΄ γύρο) είχα αντιταχθεί μαζί με πολλούς άλλους και είχα μπεί με ντού στο γήπεδο χωρίς να είμαι μέλος κανενός συνδέσμου...   

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Πεμ 29 Οκτ 2015 11:24 »
Υπενθυμίζω οτι το καπέλο ίσχυσε για όλα τα ματς μετά το αιγάλεω. Με γαύρο και λάρισα δεν τα αποφύγαμε γιατί... ε, μια φορά γίνονται αυτά.

Στο ματς με ηρακλή (το έχω ξαναγράψει) πήγαμε με διαρκείας ανα χείρας για να πληρώσουμε 10ευρω (αν θυμάμαι καλά) καπέλο στην παλιά. Εκεί μας είπαν "εισιτήρια τέλος" (ώστε να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε 20ευρω στη μεγάλη). Φύγαμε για καφετέρια και στήσαμε τα διαρκείας στο τραπέζι με τις μπύρες. Συνδεόμαστε με γήπεδο και βλέπουμε την παλιά των "εισιτηρίων τέλος" μισογεμάτη.     

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή του κούγια.

Υ.Γ. Με το... καπέλο στο καπέλο που μας έβαλε να πληρώσουμε με τη λάρισα, κατάφερε να πάμε λιγότεροι στους Ζωσιμάδες απ' ότι στο αλκαζάρ.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 29 Οκτ 2015 11:44 »
Θα είχε γίνει από τις καλύτερες κερκίδες τότε αλλά το γήπεδο ήταν άδειο.Τι να πεις...