Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83752 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 29 Οκτ 2015 11:46 »
Παράθεση
Υ.Γ. Με το... καπέλο στο καπέλο που μας έβαλε να πληρώσουμε με τη λάρισα, κατάφερε να πάμε λιγότεροι στους Ζωσιμάδες απ' ότι στο αλκαζάρ.
Αλλαγή

παροτι ειχα διαρκειας στη μεγαλη το ειδα απο το πανω πεταλο λογω του καπελου..
οπως τα λεει ο φον. της πουτανας θα γινοταν σε εκεινο το ματς. αλλα...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 29 Οκτ 2015 12:45 »
Μια ακόμα μεγάλη στιγμή του κούγια.

Θεωρώ ότι εξαιτίας του χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε τελικό...
Την είχαμε την ΑΕΛ, όταν όμως γίνεται μπάχαλο η ομάδα...
Ο εκνευρισμός του κόσμου είχε περάσει ολοφάνερα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 29 Οκτ 2015 17:46 »
Ορίστε επίπεδο σύγχρονων γιαννιωτών οπαδών...

Ομολογούν σήμερα αβίαστα πως έκαναν πολυποίκιλο πόλεμο στον προεδρούλη Κούγια ΠΡΙΝ αυτός αποχωρήσει

Ενώ ΤΟΤΕ διαμαρτύρονταν εντόνως στις καταγγελίες πως είναι εχθροί της αμο και παρίσταναν όλοι τον αθώο !

Ο Κούγιας έφταιγε...

:joker:
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 21:46 »
Παράθεση
Νύκταρης: "Όποτε βλέπω τον Κούγια θα τον δέρνω"

Γιατί έτσι ρε φίλε; Αυτός δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/aochania/nuktarhs-opote-vlepw-ton-kougia-tha-ton-dernw.3801040.html

Πάντα απολαυστικός...

:)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 22:58 »
Ουπς, μετά το σώσιμο του τσάτσου μαζί με το Νικολάτση το Μαχλά (κάπου στο 2011, τον αναφέραμε στο "τσάτσος μια ζωή"), τώρα σώνει και τα Χανιά;
Ο έρμος ο ψηλός πρέπει νάχει δίκιο αυτή τη φορά, αλλά άντε να τη βγάλει καθαρή.
Γκουγκλάρετε ψίχα το ονοματεπώνυμο του αντίδικου και βγάλτε συμπεράσματα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 23:15 »
Έχεις δίκιο, ΛΟΚΟ!
Μόλις googlάρισα και βρήκα τα άπαντά του...
Παιδί μάλαμα, όχι αστεία! Μπρρρρ...

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 10:18 »
Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω εγώ παρατηρώντας μια φωτο των δυό τους (Νύκταρης & Μαχλάς) είναι οτι Νύκταρης και Λέας μοιάζουν σαν δίδυμοι.

Αχαχαχαχαχαχα  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #132 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 10:28 »
Το μόνο συμπέρασμα π βγάζω εγώ, παρατηρώντας τν απάντηση του απαχπάν, είναι ότι επειδή Λέας και ανψιά τ μεγάλη μοιάζουν σα δυό σταγόνες, είναι ότι να δείξω τα γραφόμενα στν ανψιά, θα τον πελεκήσει.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #133 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 17:54 »
Παράθεση
Λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου Κούγιας και Νύκταρης ήρθαν στα χέρια, ο γνωστός ποινικολόγος ενώ ήταν στο δρόμο προς τον ιατροδικαστή μίλησε στο gazzetta.gr για το περιστατικό.

Εκανε λόγο για «Καμόρα» που ελέγχει τη Football League, ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» τον Ηρακλή Νύκταρη, ο οποίος του φιλούσε παλιότερα τα χέρια!

Οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια στο gazzetta.gr:

Κύριε Κούγια πως συνέβη το περιστατικό με τον κύριο Νύκταρη;

«Όλη η Κρήτη γνωρίζει πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο Νύκταρης, αν κάποιος τολμήσει να τον απειλήσει. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς ντροπή, που έχει καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία, ο οποίος μου φιλούσε τα χέρια μετά την κατάθεσή μου για τις απομαγνητοφωνημένες κασέτες που ενέπλεκαν την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αυτός ο άνθρωπος τολμά να λέει ότι τον έβρισα και του έκανα χειρονομίες. Αρκεί να ρωτήσουν στα Χανιά πόσο επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο είναι.

Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά», λέει στο gazzetta.gr ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας αρχικά για το περιστατικό με τον ισχυρός άντρα των Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη και συνεχίζει κάνοντας λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο πρωτάθλημα της Football League, που επικρατεί από την «Κομόρα», όπως αποκάλεσε την εγκληματική οργάνωση που θέλει να ελέγχει το πρωτάθλημα.

«Στη Football League υπάρχει ένα περίεργο σκηνικό. Περίεργα αποτελέσματα και περίεργες συμπεριφορές προπονητών και παικτών, οι οποίες θα γίνονται όλο και πιο έντονες όσο η ΑΕΛ στην οποία είμαι πρόεδρος και ιδιοκτήτης απομακρύνεται για τη Super League. Θα κάνουν τα πάντα για να της κόψουν το δρόμο για το στοίχημα. Υπάρχουν άτομα που ανεβοκατεβάζουν ομάδες, στήνουν αγώνες, αφανείς ιδιοκτήτες που κρύβονται και κατηγορούνται για εμπόριο όπλων, ναρκωτικά. Κακουργηματικά στοιχεία και επικίνδυνα όπως ο Νύκταρης.

Είχα πάει στον Κοντονή, είχα πει ότι θα επισκεφτώ και τον πρόεδρο Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά δεν πρόλαβα. Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΑΕΛ για κακοποιούς μάνατζερ όπως ο Κολοβός, που έχει 30 παίκτες στα Χανιά, όπως είχε κάποτε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Κολοβός έχει δαρθεί άσχημα, δεν μίλησε, ο πρόεδρος της Λαμίας έκανε κάποιες καταγγελίες μετά έκλεισε το στόμα του. Υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας στη Football League. κανείς δεν έχει εξετάσει πως ο Πανελευσιανιακός έγινε Τρίκαλα, κανείς δεν ασχολήθηκε και δεν διερωτήθηκε με τα αποτελέσματα που από διπλά στο ημίχρονο έρχονται άσος. Και είναι από ίδιες ομάδες. Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί πως παίκτες που δεν έχουν πάρει δραχμή από τις ομάδες τους δεν έχουν κάνει προσφυγή. Γιατί κατά τη δική μου κρίση υπάρχουν παράνομες συμπεριφορές. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τους διαιτητές στο Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή και στο Παναχαϊκή - Λάρισα.

Η Football League, η ΕΠΟ ούτε καν ο ΟΠΑΠ ασχολούνται. Υπάρχει μια Καμόρα στη δεύτερη κατηγορία».

Το περιστατικό στο αεροδρόμιο πως συνέβη;

«Ο Νύκταρης μού είχε στήσει καρτέρι διότι γνώριζε ότι θα κατέβω στην Κρήτη για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχω αναλάβει, για ανθρωποκτονία. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, με τον κατηγορούμενο να είναι ένας πολύ επικίνδυνος εγκληματίας, η δίκη γίνεται σε δρακόντια μέτρα ασφαλείας. Πρόκειται για μία σκηνοθετημένη δολοφονία.

Ο Νύκταρης,πληροφορήθηκα ότι με έψαχνε πολλή ώρα, ρωτούσε για μένα αν πέρασα ή όχι. Όταν λοιπόν είχα περάσει σχεδόν τον έλεγχο και ήμουν σχεδόν στο αεροπλάνο, εκείνος αγνόησε τους ελέγχους και με χτύπησε στο στομάχι και στα νεφρά. Γι αυτό το λόγο πηγαίνω και στον ιατροδικαστή. Φυσικά, η δίκη ματαιώθηκε για τις 22/12 καθότι ήταν αδύνατον να παραστώ στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.

Ήταν ένα μοιραίο λάθος αυτό που έκανε ο Νύκταρης - χωρίς να θέλω να το παίξω ήρωας. Από προσωπική αξιοπρέπεια δεν υποκύπτω στους εκβιασμούς. Θα θυμάστε για τα σκαμπίλια που έλεγαν ότι θα φάω...» λέει ο γνωστός ποινικολόγος και συνεχίζει τις καταγγελίες στο gazzetta.gr:

«Στην Παναχαϊκή με είχαν αφήσει μόνο μου να παλεύω, με είχαν αφήσει ανυπεράσπιστο. Μια πολή τώρα με έχει εμπιστευτεί και δεν θέλω να μου κάνουν ό,τι και στον Πηλαδάκη. Ομάδα που το 2007 είχε πάρει το Κύπελλο εξαφανίστηκε. Ακόμη και της ΑΕΚ ο πρώην ιδιοκτήτης της χρησιμοποιούσε όλους αυτούς που προσπαθούν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο. Στα Χανιά θα δίνουν φιλικά, με εμάς όχι, θα δίνουν και την τελευταία ικμάδα του αίματός τους.

Υπάρχουν πρόεδροι που τρομοκρατούν, έχοντας συνοδεία ομάδες μπράβων. Ο Χρήστος Γιαλιάς όπου πηγαίνει έχει 10 μπράβους, έχουν καταγγελθεί αυτά, απλά οι ομάδες του ήταν στη Γ-Δ εθνική και το θέμα δεν έπαιρνε δημοσιότητα. Προκαλούν τρόμο, πρέπει να παρέμβει η εθνική και φυσικά η αθλητική δικαιοσύνη. Το ίδιο συμβαίνει και στα Χανιά με το Νύκταρη. Το ίδιο συνέβαινε στη Football League παλιότερα με ομάδες όπως η Ηλιούπολη, ο Διαγόρας, ο Αγρότικας Αστέρας, ο Εθνικός. Αυτό γίνεται και στη Super League, όπου προέδροι ομάδων είναι γνωστή για την ηθικήυποδομή τους. Μόνο που στη Football League αυτό είναι καθεστώς. Είναι σύνηθες φαινόμενο να μπαίνουν αφανείς πρόεδροι  - κακοποιοί  για το νόμιμο και παράνομο στοίχημα».
gazzeta.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 20:39 »
Τι δηλωσε ο Νυκταρης

---Πλακωθηκατε με τον κο Κουγια;

---Καλά τι ειμαι εγω να με βαρέσει ο Κουγιας; Μύγα;
Εγω τον εσπασα στο ξύλο. Οπου τον βρω θα τον βαράω.

Ποιότης...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 20:54 »
Για να λεμε του στραβου το δικιο,ο Κουγιας ειναι Κουγιας αλλα ο Νυκταρης ειναι απο τα μεγαλυτερα καθαρματα της Κρητης,δεν εχει αφησει καμια παρανομια που να εχει γλιτωσει απο αυτον

Απορω πως ο ανθρωπος αυτος δεν εχει παει στην στενη

Ο ανθρωπος αυτος ειναι οτι χειροτερο που εχει βγαλει το νησι τους
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Δεκ 2015 20:58 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 22:31 »

Απορω πως ο ανθρωπος αυτος δεν εχει παει στην στενη

οι απορίες σου,μπορούν να συνεχίσουν να ακροβατούν πάνω από τη παιδική σου αφέλεια.....  ;)
Σε όλα τα υπόλοιπα, θα με βρεις σχεδόν σύμφωνο......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 23:49 »
Αν στη θέση του Βαραβά ήταν ο κούγιας, η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά και στην πλατεία Πάργης θα 'χε κούνιες.

Όποιος κι αν είναι, όταν τσακώνεται με τον χουψου, ο άλλος έχει δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 07 Δεκ 2015 18:52 »
Για τον Κου πείτε ότι θέλετε, είναι εχθρός γκαραντί, αλλά για τον Νύχταρη προσέξτε τα λόγια σας.
Γιατί παίζει νάναι ο μόνος που φοράει παντελόνια στην τσατσοκρήτη και άρα και φίλος μας...
Τουλάχιστον έτσι ήταν επί Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Βαγγέλη Αγγελή, όπως έλεγε
ο ίδιος, ο οποίος και ήταν ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ για Κιτσιομπίλη, Κιτσιολέσχες και Κιτσιοράδια, εκείνη την εποχή.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #139 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 11:05 »
Με αναφορά και σε ΠΑΣ.

Παράθεση
Μάχη δίχως έλεος Κούγια-Παναγόπουλου και σκληροί χαρακτηρισμοί!

O πόλεμος» ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της Λάρισας (19/12), στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν πως «όλα δημιουργούνται από τον δικηγόρο κάποιων ποδοσφαιριστών Γεώργιο Παναγόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στην ΕΕΑ με την απαγόρευση της αδειοδότησης επί εποχής Πλεξίδα και να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος».

Η απάντηση του Παναγόπουλου ήταν άμεση, δεδομένου ότι απέστειλε εξώδικο κατά του Κούγια και της ΑΕΛ.

Ανέφερε, μάλιστα, για τον γνωστό δικηγόρο ότι: «Επειδή τα ταχυδακτυλουργικά νομικά τρικ παλιάς και νέας ΠΑΕ έχουν προ πολλού τελειώσει και οι επαγγελματίες παράγοντες τύπου ΚΟΥΓΙΑ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ως «ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν. Επειδή τα ίδια κόλπα του κ .ΚΟΥΓΙΑ απασχολούν και την Πάτρα, όπου κόσμος και κοσμάκης (μέχρι και φυσιοθεραπευτές της ομάδας!), ακόμη τον ψάχνουν για ακάλυπτες επιταγές, χρέη και εικονική μεταβίβαση της ΠΑΕ. Επειδή η ΕΕΑ και τα δικαστήρια δεν θα επιτρέψουν ιστορικές ομάδες, όπως η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και η ΛΑΡΙΣΑ να καταντήσουν αθύρματα στα χέρια «αδικαιολογήτως πλουτιζόντων» παραγόντων...»

Το εξώδικο του Παναγόπουλου δεν θα μπορούσε να μείνει... αναπάντητο από τον Κούγια, που απάντησε σε ανάλογο ύφος. «Ουδέποτε έστω και ένας τόλμησε να μου αποδώσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς που μου έχεις αποδώσει και δεν θα επιτρέψω και σε κανέναν να το κάνει, αλλά περισσότερο ακόμη σε εσένα, που, αντί να βρίσκεσαι κάθε μέρα στα δικαστήρια, έχεις εξασφαλίσει μόνιμη θέση στις εκπομπές του Θωμαΐδη, όπου και αν αυτός εργάζεται, με μοναδικό σκοπό την διαφήμισή σου, γεγονός το οποίο απαγορεύεται από τον Κώδικα Δικηγόρων και με αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επιφυλάσσομαι να σε καταγγείλω», αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο του Κούγια!

Η κόντρα των δύο αντρών, όμως, δεν τελείωσε! Ο Παναγόπουλος απάντησε ξανά στον Κούγια! Και αυτήν τη φορά σε πιο επιθετικό ύφος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς!

«Κι αυτό γιατί πέραν του ότι προσπαθήσατε αποτυχημένα να αυτοανακηρυχθείτε σε εξυγιαντή του ποδοσφαίρου, (προσπάθεια που κατέρρευσε με την ουσιαστική ανάκληση των καταθέσεών σας), διαπράττετε συνεχώς καθ’ εξιν και κατ’ επάγγελμα όλα αυτά που καταλογίζετε στους κατονομαζόμενους κι από σας ως «λαμόγια» συναδέλφους σας.

Επειδή για ίδιον συμφέρον επί χρόνια επιδίδεστε στην αγοραπωλησία προβληματικών ομάδων εμφανιζόμενος ως «Μεσσίας» και στην πορεία ως «Σωσίας» των προκατόχων σας κάνετε ακριβώς τα ίδια μη τηρώντας τα συμβόλαια που έχετε υπογράψει με ποδοσφαιριστές κλπ, μη τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς, αγνοώντας τους φιλάθλους των ομάδων σας, διαπράττοντας αξιόποινες πράξεις (πρόσφατα μόλις αθωωθήκατε από την κατηγορία της δωροδοκίας για την υπόθεση της Χερσονήσου, είστε κατηγορούμενος για την υπόθεση της μη υποβολής ισολογισμών, ενώ βαρύνεστε και για τη υπόθεση των ασφαλιστικών ενημεροτήτων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ), κλπ.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα σας από την ΠΑΕ ΠΑΣ και την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, βρεθήκατε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, την οποία κυριολεκτικά βυθίσατε και προ της βέβαιης διάλυσής της την εγκαταλείψατε μέσω μιας δήθεν πώλησης χωρίς ανταλλάγματα σε «περίεργους αχυρανθρώπους» αφήνοντάς την με τεράστια χρέη που εσείς δημιουργήσατε», αναφέρεται από τον Παναγόπουλο, που συνεχίζει στο ίδιο μήκος και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Τέλος, όσον αφορά την επί 26 χρόνια εμφάνισή μου στην τηλεοπτική «ΔΙΚΗ» του κ. ΘΩΜΑΪΔΗ, δεν μπορεί να έχετε ξεχάσει ότι υπήρξατε επί χρόνια και σεις εκλεκτός προσκεκλημένος της, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που απαιτούσατε και πετυχαίνατε να μονοπωλείτε το πάνελ ως «μανιακή τηλεπερσόνα» ή να στέλνετε εξώδικα στον οικοδεσπότη της εκπομπής λίγο πριν εμφανιστείτε στο σκρίν! Φυσικά και έχετε κάθε δικαίωμα να με καταγγείλετε στον ΔΣΑ, όπου αν δεν κάνω λάθος έχετε καταδικασθεί ή διωχθεί πειθαρχικά αρκετές φορές, για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που από χρόνια σας ενοχλούν, μόνο που παραβλέπετε ότι αντίθετα με σάς εγώ παρίσταμαι και μόνο σε αθλητικού περιεχομένου ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές όχι ως «TV μαϊντανός» αλλά ως επιστήμονας και αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ».

Αναλυτικά ο «χαρτοπόλεμος» Παναγόπουλου-Κούγια

http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/153009/maxi-dixos-eleos-koygia-panagopoyloy-kai-skliroi-xaraktirismoi

sdna
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 14:39 »
Ειχαμε τον Κουγια που δεν εβαζε γλωσσα μεσα του καθε μερα,και μπιρι μπιρι μπιρι τον ασταματηρο δεν ειχε και στα εκανε ζεπελιν,και τωρα φτασαμε στην αλλη ακρη να εχουμε Χριστοβασιλη που εχει πιει το αμιλητο νερο και δεν υπαρχει πουθενα και φρικαρεις απο την αναισθησια του

Τι πραγμα ειναι αυτο με εμας ωρε....

Εναν νορμαλ ανθρωπο θελουμε,τι παραλογο ζηταμεεεεεεεεε τοσα χρονια

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 14:57 »
Ειχαμε τον Κουγια που δεν εβαζε γλωσσα μεσα του καθε μερα,και μπιρι μπιρι μπιρι τον ασταματηρο δεν ειχε και στα εκανε ζεπελιν,και τωρα φτασαμε στην αλλη ακρη να εχουμε Χριστοβασιλη που εχει πιει το αμιλητο νερο και δεν υπαρχει πουθενα και φρικαρεις απο την αναισθησια του

Τι πραγμα ειναι αυτο με εμας ωρε....

Εναν νορμαλ ανθρωπο θελουμε,τι παραλογο ζηταμεεεεεεεεε τοσα χρονια

Και ο ΧΒ σαν άνθρωπος νορμάλ είναι. Δεν είναι ούτε Κούγιας, ούτε Μαρινάνακης, ούτε Τράκης, ούτε Μπέος, ούτε Μάκαρος.

Σοβαρός άνθρωπος είναι, με μειονεκτήματα αλλά δεν μας κάνει ρεζίλι με την συμπεριφορά του.

Σαν Προέδρο τον κρίνουμε και δικαίως.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 15:12 »
Τωρα γιατι προκαλεις ρε Λαμιωτη...

Ειμαι που ειμαι υπο παρακολουθηση εδωγια,τι θες να φαω τιμωρια  κεκλεισμενων των θυρων παλι για τον προεδρουλη μας  :)

Ασε με,εχει καιρο μεχρι τον Μαιο που βγαινουν οι αδειοδοτησεις:P :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #143 στις: Τετ 20 Ιαν 2016 18:40 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Κούγιας: «Ανακαλώ τη μήνυση για τον Νύκταρη»
Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην κόντρα ανάμεσα στον Ηρακλή Νύκταρη και τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα αποσύρει τη μήνυσή του. Αμφότεροι εθεάθησαν σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την αποκατάσταση των σχέσεών του με τον ισχυρό άνδρα των Χανιών: «Τον κ. Νύκταρη τον έχω ευεργετήσει στη ζωή μου. Πριν από 25 χρόνια αντιμετώπιζε τη σοβαρότερη υπόθεση της ζωής του. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου και εγώ βοήθησα τα δικαστήρια να εκδώσουν μία δίκαιη απόφαση. Ήταν ευγνώμων σε μένα. Η δεύτερη φορά που τον ευεργέτησα και ευεργέτησα και τον ΟΦΗ ήταν όταν στο πόρισμα Παπανδρέου είχε υποκλαπεί τηλεφώνημά του για κάποιο παιχνίδι του ΟΦΗ. Δεν ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, αν και του απέδιδαν αυτή την ιδιότητα.

Ο Νύκταρης είναι ένας άνθρωπος που λέει πολύ περισσότερα πράγματα και δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για το πρόσωπό του. Δεν περίμενα ποτέ μια ανακοίνωση της ΑΕΛ που αφορούσε τα Τρίκαλα, τον Πανελευσινιακό και τα Χανιά να τον εξωθήσουν σε αυτή τη συμπεριφορά εναντίον μου, που οδήγησε σε μια γροθιά από πίσω στο αεροδρόμιο. Τότε εγώ του υπενθύμισα όσα έχω κάνει.

Πραγματικά γνωρίζει και την προσωπικότητά μου και τα όσα του έχω προσφέρει, προσπάθησε μέσω τρίτων ανθρώπων να έχουμε μια συνάντηση. Αυτοί μου ζήτησαν να συναντηθούμε. Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω στον Βόλο. Ξαφνικά δέχτηκα χιλιάδες λουλούδια στο τραπέζι μου και μετά από λίγο ήρθε στο τραπέζι μου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης και μου ζήτησε να μιλήσουμε με τον Νύκταρη.

Πράγματι μιλήσαμε. Μου έκανε μια αντρίκια εξήγηση. Δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με τον τρόπο μου έδειξε ότι το μετάνιωσε τα όσα έγινε. Δεν ξεχνιούνται ορισμένα πράγματα. Δεν έχω διάθεση να πηγαίνω στην Κρήτη και οπουδήποτε αλλού και να κοιτάζω την πλάτη μου. Η συζήτηση που είχαμε ήταν ειλικρινής και ότι έχει λήξει αυτή η ιστορία. Έχω αποφασίσει να ανακαλέσω την μήνυση που υπέβαλα εναντίον του».

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 21 Ιαν 2016 09:56 »
Ο Λόγος;

Παράθεση
Δεν έχω διάθεση να πηγαίνω στην Κρήτη και οπουδήποτε αλλού και να κοιτάζω την πλάτη μου.

:P :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #145 στις: Παρ 22 Ιαν 2016 13:41 »
contra.gr
Παράθεση
Καβγάδες, ξύλο και προσβολές εκατέρωθεν τέλος για τους Ηρακλή Νύκταρη και Αλέξη Κούγια.

Οι δύο άνδρες που απασχόλησαν με τους καυγάδες τους τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άφησαν πίσω τους το μαύρο παρελθόν τους και διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης έδωσαν τα χέρια σε ένδειξη συμφιλίωσης μετά από μεσολάβηση ου προέδρου της ομάδας των Χανίων, Παναγιώτη Μποτσίβαλη.

Οι τρεις άντρες συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και για τις ομάδες τους. Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης μεσολάβησε καθώς είναι προσωπικός φίλος και με τους δύο παράγοντες, ενώ διασφάλισε την ακεραιότητα του Αλέξη Κούγια στον επόμενο αγώνα στην Κρήτη.

Θυμίζουμε ότι πριν ένα μήνα ο Ηρακλής Νύκταρης, συνελήφθη καθώς ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια στο "Ελ. Βενιζέλος", έπειτα από ανταλλαγή ύβρεων. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει πως: "Όποτε τον βλέπω θα τον δέρνω" (αναφερόμενος στον Κούγια).

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 22 Ιαν 2016 14:37 »
Παράθεση
Ξαφνικά δέχτηκα χιλιάδες λουλούδια στο τραπέζι μου

Μα... δεν είναι "λατρείας";

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 22 Ιαν 2016 15:34 »
Παράθεση
Ξαφνικά δέχτηκα χιλιάδες λουλούδια στο τραπέζι μου

Μα... δεν είναι "λατρείας";

Και λουλουδάς και δαρμένος... τον είδα στον Αρναούτογλου προχτές, που...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 09 Φεβ 2016 22:14 »
Επεισόδια οι Λαρισαίοι κάνουν συχνά, ανακοίνωση των βετεράνων τους βλέπω για πρώτη φορά, αλλά πρώτη φορά είναι κι ο Κούγιας Λάρισα.
Υπάρχει και παράπονο λέει γιατί οι οπαδοί δεν έχουν βγάλει ακόμα παρόμοια ανακοίνωση. Τουλάχιστον βρήκαν τι θα φταίει αν δεν ανέβουν.
Οπαδοί και σύστημα που πότε πρόλαβε πότε μας κάλεσε να απολογηθούμε, ένας θεός ξέρει, άσε που οι αντίπαλοι σκυλιάζουν μόνο για μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τρι 09 Φεβ 2016 22:21 »
Εγώ θέλω να δω που θα τερματίσει.3ος-4ος;Για να δούμε.Για τα εδώ οπαδικά είδαμε τι έγινε.Στην Πάτρα πάλι ήρθε σε σύγκρουση με οπαδούς.Τώρα και στην Λάρισα;;Παλιότερα δεν τον ήθελαν ούτε από έξω να περάσει.Τώρα έχει την ομάδα.Να δούμε τι θα δούμε στην συνέχεια.