Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83738 φορές)

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #175 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 12:16 »
Παράθεση
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξεμπλέξαμε   τόσο εύκολα  με τον Αλέξη !!!!!

Αγαπητέ ΑΝΤΙ-ΟΦΗ!

Όχι, δεν ξεμπλεξαμε τόσο απλά... Τις μηνύσεις τις θυμάσαι? Τη λινάτσα "αγάπη διαρκείας + 20 ευρω" τη θυμάσαι? Το σουλατσάρισμα του Κούγια μέσα στην παλιά και την υπόδειξη για συλλήψεις προς τους μπάτσους τη θυμάσαι? Τη συνέντευξη τύπου σχετικά με "έναν ινδιάνο, έναν πρεζάκια κι έναν αναρχικό" τη θυμάσαι; Τη φανέλα με το 31 τη θυμάσαι; Το ρεζιλίκι έξω από τους BV, όπου αποκαλύφθηκαν οι σχέσεις/συμφωνίες μεταξύ Κούγια και BV, το θυμάσαι?

Ξεμπλέξαμε γιατί οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (σαν συλλογικό σώμα) και αμέτρητοι οπαδοί (σαν μονάδες) σηκώσαμε ανάστημα και γυρίσαμε το κλίμα μέσα στην πόλη. Αυτό το γελίο κλίμα, τα απομεινάρια του οποίου είδαμε στο φιλικό και στο επίσημο με την ΑΕΛ, όπου διάφοροι γελίοι στη σκεπαστή βγάζανε selfie με το συνήγορο του Κορκονέα...

Με αγώνα ξεμπλέξαμε..

υ.γ. μήπως έχεις το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου σχετικά με "έναν ινδιάνο, έναν πρεζάκια κι έναν αναρχικό"? Θα είχε φάση να τα ξαναβλέπαμε!
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 13:11 »
Πάντως το youtube έχει γεμίσει με βίντεο εδώ και χρόνια του μοντελοπνίχτη που βρίζει μπροστά στους BV που κάθονται αδιαμαρτύρητα, και καταγράφονται υποτιμητικά σχόλια για τους Γιαννιώτες οπαδούς ακόμα και τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 14:00 »
Τα θυμάμαι εγώ.

Τέλος πάντων, γέλιο είχε κι αυτός, είχαμε και τα ωραία μας  :P

Αυτά που έγιναν εκεί μπροστά, ήταν γιατί του "περνούσε". Υπό άλλες συνθήκες θα είχε γίνει μαγειρίτσα.

Κι επειδή διάβασα ολόκληρη την ανακοίνωση (μην την ξαναματαπαραθέσω) αγάλιασα γέλιο. Αξίζει 2 λεπτά απ' το χρόνο σας! Κι επίσης, βγήκε ξεκάθαρα για να τα βρουν... εξωδίκως πριν αποζημιωθεί ο Αναστασιάδης κανονικά και με το νόμο.

Αυτά και Ζήτω η Τρέλα. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 14:28 »
Ε ωρε
Φραγκοφονιας ειναι, να μην δωσει την αποζημιωση θέλει

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #179 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 14:29 »
Παράθεση

Αγαπητέ ΑΝΤΙ-ΟΦΗ!

Όχι, δεν ξεμπλεξαμε τόσο απλά... Τις μηνύσεις τις θυμάσαι? Τη λινάτσα "αγάπη διαρκείας + 20 ευρω" τη θυμάσαι? Το σουλατσάρισμα του Κούγια μέσα στην παλιά και την υπόδειξη για συλλήψεις προς τους μπάτσους τη θυμάσαι? Τη συνέντευξη τύπου σχετικά με "έναν ινδιάνο, έναν πρεζάκια κι έναν αναρχικό" τη θυμάσαι; Τη φανέλα με το 31 τη θυμάσαι; Το ρεζιλίκι έξω από τους BV, όπου αποκαλύφθηκαν οι σχέσεις/συμφωνίες μεταξύ Κούγια και BV, το θυμάσαι?

Ξεμπλέξαμε γιατί οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (σαν συλλογικό σώμα) και αμέτρητοι οπαδοί (σαν μονάδες) σηκώσαμε ανάστημα και γυρίσαμε το κλίμα μέσα στην πόλη. Αυτό το γελίο κλίμα, τα απομεινάρια του οποίου είδαμε στο φιλικό και στο επίσημο με την ΑΕΛ, όπου διάφοροι γελίοι στη σκεπαστή βγάζανε selfie με το συνήγορο του Κορκονέα...

Με αγώνα ξεμπλέξαμε..

υ.γ. μήπως έχεις το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου σχετικά με "έναν ινδιάνο, έναν πρεζάκια κι έναν αναρχικό"? Θα είχε φάση να τα ξαναβλέπαμε!

Από ότι θυμάμαι Τυμπανιστή είχε πει τότε πολλά για κάποιους επαγγελματίες ρουφιάνους ψευτο-οπαδούς που μας το έπαιζαν ιστορία μέχρι να φάνε τις μάπες τους και να καταλάβουν ποια είναι η θέση τους...
Το αρχείο μου είναι πολύ μεγάλο και τα έχω όλα καταγεγραμμένα...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 14:58 »
Και δεν σταμάτησε ποτέ όπου κι αν έχει βρεθεί από τότε να τα λέει. Το ίδιο κάνει.
Κι αυτοί που τους αφορούν, το ίδιο κάνουν από τότε κάθε που τα λέει. Σιωπούν.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #181 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 15:50 »
M τόσλε ο ΤαρίφαΠΑΣ.
Από τη σημερινή Ελευθερία Λάρσας και τα "Ψιθυριστά" της.
Τώρα γιατί μούπε να το κοτσάρω στο θέμα Ψηλός ...ντεν καταλαβαίνει :joker:

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 16:55 »
Μη τα ξαναλέμε ρε, δεν υπάρχει άλλη λύση να δει προκοπή η Λάρσα.
Ποιός Κούγιας τώρα το μπατάκι... Μόνο Ψαρογιώργος λέμε. Και στη Γ'.
Δεν έμεινε κι άλλος βλεπς, χάθκε απ την πιάτσα κι ο Νταλαγιώργος μ
εκειό το λάχανο τον κολλητό του τον παπουτσά με την ΔΟΚοκαλίμπρα.
Αυτός μάλιστα, ξεφτέρι, τούπεφτε λελούδι στο ντρινκ στο μπουζοκαμάγαζο
και μέχρι να τ δώσεις κουταλάκι να το βγάλει, αφού επέμενε σώνει και καλά να το πιεί,
τ ξεπάγιαζε το δάχλο να φέρει γύρα τα παγάκια μΠΑΣ και -πελέ- κάποτε το βγάλει.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Πεμ 03 Νοέ 2016 17:30 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Παρ 04 Νοέ 2016 10:45 »
Παράθεση

Αγαπητέ ΑΝΤΙ-ΟΦΗ!

Με αγώνα ξεμπλέξαμε..

Κανένας δεν τα ξεχνάει αυτά , απλά νομίζεις ότι αποφάσισε να φύγει λόγω αυτών των αντιδράσεων ? Του τα έσκασε ο χβ γι αυτό έφυγε , δεν τον είχες ικανό να πάρει την ομάδα κ να την κατεβάσει στην Αθήνα ή να την διαλύσει όπως έκανε με Παναχαΐκή Λάμια κτλ ? Είχαμε μπλέξει με τον πιο ανισόρροπο άνθρωπο , ο Κούγιας δεν μάσησε να υπερασπιστεί τους δολοφόνους του Γρηγορόπουλου όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα , θα κολλούσε στα πανό που ανέβαιναν στο Ζωσιμάδες η στη φανέλα με το 31?

Τα ρεζιλίκια με τους βγαλμένους ώμους , τις τακουνιές , τις λιποθυμίες , τα κατακέφαλα και πολλά άλλα ευτυχώς θα τα βλέπουμε στον κάμπο της Θεσσαλίας κι όχι εδώ !     

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Παρ 04 Νοέ 2016 11:32 »
Απάντηση Κούγια σε Αναστασιάδη

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε πρόσφατες δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Διάβασα την προσωπική δήλωση του Άγγελου Ανασταδιάδη, μετά την εξώδικη καταγγελία που του κοινοποιήσαμε και η οποία ήταν απάντηση στη δική του προκλητική δήλωση περί προσφυγής στη δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος γνώριζε ασφαλώς πολύ καλά τι είχε συμβεί και τι είχε συμφωνηθεί μετά τον αγώνα στον ΠΑΟΚ.

Λυπάμαι πολύ που δυστυχώς λόγω του επαγγέλματος, αλλά και της ευγένειάς μου, πριν προσλάβω τον Αναστασιάδη δεν ρώτησα άλλους ιδιοκτήτες ομάδων που είχαν συνεργαστεί προηγουμένως μαζί του. Και δεν αναφέρομαι στην ιδιοκτησία του Πλατανιά, που όλοι γνωρίζουν πως ανέβηκε τις κατηγορίες και τι δίχτυ προστασίας είχε σε όλη του την πορεία.
Δυστυχώς, όταν είσαι καλός άνθρωπος το πληρώνεις. Καλά να πάθω!

Για ποιο "ποιόν" μιλάει ακριβώς ο Αναστασιάδης; Το επαγγελματικό μου, που εκτός των άλλων με έφερε επί 20ετία νομικό σύμβουλο δύο Πατριαρχείων εκ των οποίων παραμένω στο ένα; Μήπως το πατρικό ποιόν μου; Ή για το ότι είμαι ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας, που αφού πλήρωσα πρόστιμα 850.000 ευρώ για τις καταγγελίες μου, έφτασα να είμαι ο μοναδικός προστατευόμενος μάρτυρας, για όσα αποκάλυψα για τα υποκείμενα που είναι κατηγορούμενοι ως συμμετέχοντες στις εγκληματικές οργανώσεις που λυμαίνονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Μήπως ξέχασε ότι το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΣ δημιουργήθηκε από μένα; Μήπως έμαθε εκεί στα Γιάννενα, πού ήταν ο ΠΑΣ όταν τον ανέλαβα, πόσα χρέη είχε και πού τον άφησα; Μήπως ξέχασε πού ήταν η Παναχαϊκή όταν την ανέλαβα, πόσα χρωστούσε, πού την άφησα και πού είναι τώρα; Μήπως έμαθε αυτούς τους τέσσερις μήνες στη Λάρισα, πού και πώς ήταν η ΑΕΛ πριν ενάμισυ χρόνο και πού και πώς πορεύεται σήμερα;
Ακόμη θυμάται η ελληνική κοινή γνώμη τι είπε για μένα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Που ήταν επί ενάμισυ χρόνο και που τον έφερα!

Η λέξη "ποιόν", ειπωμένη με συγκεκριμένο τρόπο είναι άκρως υποτιμητική κι αυτοί που αγαπούν τον Θεό και μνημονεύουν σε κάθε βήμα τους την Παναγιά, δεν την χρησιμοποιούν. Ας ρωτήσει γι' αυτό τον Πνευματικό του».

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/297847/apadisi-kougia-se-anastasiadi/#.WBxU7vmLTIU

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 04 Νοέ 2016 12:21 »
Δεεεν έχει μέλλον εκεί, ότι κι αν κάνει, οι Λαρσινοί δεν σκώνουν ρεζιλίκια λέει, δεν είμαστε σαν κι εσάς, μούπαν..
Μου κάναν και παράπονα όμως... Γιατί λέω μόνο για Ψαρογιώργο ενώ υπάρχουν κι άλλοι διαθέσιμοι.
Ποιοί άλλοι λέω, αφού ο Νταλαγιώργος με το λάχανο άκυρο, ο Πλεξίδας απ το Τρίκαλο δεν φτούρησε..
Υπάρχει κι άλλος απ εκεί π φτουράει μ λέει, ποιός, ο Γιαλιάς πούναι δυναμικός κι ωραίος σαν τον Μπέο.
Ε και γιατί δεν παίρνετε κατευθείαν τον Λαρσαίο Μπέο λέω και τρέχετε καρδιτσοτρίκαλο για αντίγραφο.
Ασε μ λέει, θα θέλαμε, αλλά έχει γίνει μλκία τώρα με τον Αχιλλέα και δεν μας παίρνει, κατάλαβες..
Αμήηη, π λεν κι οι Πατρινοί, κατάλαβα, πως δεν κατάλαβα. Μωρέ...ΚΟΥΓΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΛΑΡΑ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Παρ 04 Νοέ 2016 12:57 »
Απάντηση Κούγια σε Αναστασιάδη

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε πρόσφατες δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Διάβασα την προσωπική δήλωση του Άγγελου Ανασταδιάδη, μετά την εξώδικη καταγγελία που του κοινοποιήσαμε και η οποία ήταν απάντηση στη δική του προκλητική δήλωση περί προσφυγής στη δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος γνώριζε ασφαλώς πολύ καλά τι είχε συμβεί και τι είχε συμφωνηθεί μετά τον αγώνα στον ΠΑΟΚ.

Λυπάμαι πολύ που δυστυχώς λόγω του επαγγέλματος, αλλά και της ευγένειάς μου, πριν προσλάβω τον Αναστασιάδη δεν ρώτησα άλλους ιδιοκτήτες ομάδων που είχαν συνεργαστεί προηγουμένως μαζί του. Και δεν αναφέρομαι στην ιδιοκτησία του Πλατανιά, που όλοι γνωρίζουν πως ανέβηκε τις κατηγορίες και τι δίχτυ προστασίας είχε σε όλη του την πορεία.
Δυστυχώς, όταν είσαι καλός άνθρωπος το πληρώνεις. Καλά να πάθω!

Για ποιο "ποιόν" μιλάει ακριβώς ο Αναστασιάδης; Το επαγγελματικό μου, που εκτός των άλλων με έφερε επί 20ετία νομικό σύμβουλο δύο Πατριαρχείων εκ των οποίων παραμένω στο ένα; Μήπως το πατρικό ποιόν μου; Ή για το ότι είμαι ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας, που αφού πλήρωσα πρόστιμα 850.000 ευρώ για τις καταγγελίες μου, έφτασα να είμαι ο μοναδικός προστατευόμενος μάρτυρας, για όσα αποκάλυψα για τα υποκείμενα που είναι κατηγορούμενοι ως συμμετέχοντες στις εγκληματικές οργανώσεις που λυμαίνονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Μήπως ξέχασε ότι το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΣ δημιουργήθηκε από μένα; Μήπως έμαθε εκεί στα Γιάννενα, πού ήταν ο ΠΑΣ όταν τον ανέλαβα, πόσα χρέη είχε και πού τον άφησα; Μήπως ξέχασε πού ήταν η Παναχαϊκή όταν την ανέλαβα, πόσα χρωστούσε, πού την άφησα και πού είναι τώρα; Μήπως έμαθε αυτούς τους τέσσερις μήνες στη Λάρισα, πού και πώς ήταν η ΑΕΛ πριν ενάμισυ χρόνο και πού και πώς πορεύεται σήμερα;
Ακόμη θυμάται η ελληνική κοινή γνώμη τι είπε για μένα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Που ήταν επί ενάμισυ χρόνο και που τον έφερα!

Η λέξη "ποιόν", ειπωμένη με συγκεκριμένο τρόπο είναι άκρως υποτιμητική κι αυτοί που αγαπούν τον Θεό και μνημονεύουν σε κάθε βήμα τους την Παναγιά, δεν την χρησιμοποιούν. Ας ρωτήσει γι' αυτό τον Πνευματικό του».

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/297847/apadisi-kougia-se-anastasiadi/#.WBxU7vmLTIU

...Μας διαβάζει ο Αλέξης ... :P :P :P

ΥΓ. τα bold θκά μ...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Παρ 04 Νοέ 2016 13:50 »
Κι όχι μόνο εμάς... Είδε τι γράφαν οι λαρσινοί σε όλα τα σάϊτς μετά τον αγώνα με μας, τα πήρε ο τζες,
τάκανε ποτπουρί -σαν τον Καρδινάλιο ένα πράμα- κι έβγαλε προπονητικό κατηγορώ-κατεβατό.
Αρα, για να βγάζουμε και κάνα συμπέρασμα 1ον Αντιγραφάκιας και αυτός, 2ον Αργόσχολος όπως
κι έλεγε όσο ήταν εδώ όλους όσους ασχολούνταν με το ίντερνετ(και δεν τ άρεζε τι γράφαν..)
3ον Επίορκος γιατί έσπασε δυό φορές τον όρκο τιμής πούδωκε με Τσιώλη να μη μιλήσουν οι δυό τς
πριν το ματς στ Αγρίμιο, το οποίο απέχει ακόμα 48 ώρες, θα ξαναχτυπήσει και όχι, στς 3 δεν καίγεται,
4ον πλανώνται πλάνην οικτρά αν νομίζουν τα τυριά πως θα γιορτάζουν επετειακά κάθε  1η βδομάδα
Οκτωβρίου το φόρτε του γιατί τάναι άμαθα από ντενουάρια και δεν είδαν ακόμα τπτ και 5ον πάνω στν ατυχία
τους τάναι και τυχερά, τα κανπά χαρμανιάζουν σε ντουμάνια εσωστρέφειας κι απέ θα τα γλένταγαν κι αυτά!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 17:07 »
Ο γνωστός από... τότε που γεννήθηκε, δίνει ρέστα για μια φορά ακόμα. Τα bolds από εμένα, για το γέλιο που προσφέρει. 

Ο... χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε Αστέρα και ΑΕΛ συνεχίζεται και την Κυριακή (27/11), μία μέρα μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τρίπολη που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Αυτή τη φορά το γάντι πέταξε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τα έβαλε με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα και έναν υπάλληλο της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωσε του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ:

"Ξυπνώντας στις 10 το πρωί, γιατί μετά το χθεσινό στήσιμο δεν μπορούσα όλη νύχτα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν πως θα προασπίσω τα συμφέροντα της ιστορικής ομάδας μου απ’ όσους στήνουν από το 1996 κάθε ματς που έχουν ανάγκη, πληροφορήθηκα από τον γιο μου, που το είδε στο διαδίκτυο, πως ένας κύριος Τίποτα, υπάλληλος του Αστέρα Τρίπολης, μου έκανε προσωπική επίθεση, αναφέροντας ότι έχω ανοιχτά θέματα με τη δικαιοσύνη και πως άλλα λέω μπροστά στις κάμερες και μετά παρακαλάω.

Για το δεύτερο, δεν έχω αντιληφθεί τι εννοεί και θα παρακαλούσα να το κάνει πενηνταράκια. Όσο για το πρώτο, είναι προφανές πως κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν, αντί να σιωπούν, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Οι Καϋμενάκης, Μπάκος, καθώς και οι αφοι Μποροβήλου, αφού χθες τοποθετήθηκαν στην πρώτη ανακοίνωσή μας με την γνωστή λέξη «γραφικότητες», που χρησιμοποιούσαν εις βάρος των αντιπάλων τους όλοι όσοι έστηναν ματς και τώρα είναι κατηγορούμενοι, μετά την δεύτερη ανακοίνωσή μας, που τους υπενθύμισε ποιοι χρησιμοποιούσαν αυτή τη λέξη, βρήκαν τον εν λόγω κύριο Τίποτα να μου κάνει προσωπική επίθεση, αντί να απαντήσουν οι ίδιοι επί προσωπικού στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τους προκαλώ κι εγώ λοιπόν, με το ονοματεπώνυμο μου, το οποίο είναι γνωστό στην Ελλάδα απ’ όταν γεννήθηκα, ενώ το δικό τους το ανακαλύψαμε τα τελευταία 15 χρόνια, αφού τα προηγούμενα ήταν χαμένο στην κόκκινη άμμο της Μέσης Ανατολής, να πουν ποια είναι τα ανοιχτά θέματα που έχω με την δικαιοσύνη.

Γιατί το μοναδικό που ξέρω ότι έχω είναι η στημένη δίωξή μου, επειδή δημοσιοποίησα προφορικά τις υποκλαπείσες από το Νίκο Πατέρα συζητήσεις του Μπέου με τον Δαλούκα, που αποδείκνυαν πως η τότε ΚΕΔ, την οποία ήλεγχαν οι κατηγορούμενοι του πορίσματος Ανδρέαδη, μεταξύ των οποίων οι Μποροβήλος και Μπάκος, έστηνε τα παιχνίδια της ομάδας που ήμουν ιδιοκτήτης.

Λυπάμαι κ.Μπάκο και κ.Μποροβήλο, γιατί ο υπάλληλός σας, αντί να βουλώσει το στόμα του, με προκάλεσε επί προσωπικού και είμαι αναγκασμένος να απαντήσω περαιτέρω και να σας υπενθυμίσω επίσης ότι στην υπόθεση αυτή είμαι κατηγορούμενος για "δημοσιοποίηση παράνομα υποκλαπείσης συνομιλίας", σε συνέντευξη που έδωσα στις 8/3/2011 και εξ αιτίας της οποίας η πολιτεία άρχισε να παρακολουθεί τα τηλέφωνα του Μπέου κι έτσι η ΕΥΠ υπέκλεψε τη συζήτηση του Μποροβήλου με τον Μπέο, για τα 500 χιλιάρικα που θα δίνατε σ’ αυτόν, για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης και να υποβιβαστούν οι αντίπαλοί σας.

Τελικώς βεβαίως υποβιβαστήκατε βαθμολογικά, γιατί όπως και τώρα δεν είχατε ομάδα για να μείνετε και την πλήρωσε ο ανυπεράσπιστος διοικητικά Ηρακλής, αφού πρώτα οι «δικοί σας» στην ΕΠΟ, που είναι κατηγορούμενοι στη νέα δικογραφία, βάφτισαν την πλαστογραφία πιστοποιητικού, που τιμωρούνταν τότε με 20.000€, σε δυσφήμηση του αθλήματος κι έτσι υποβιβάσθηκε ο Ηρακλής και για χάρη σας καμιά 30αριά ακόμη ομάδες.

Κι όμως, έχετε ακόμη το θράσος να μιλάτε, αντί να το βουλώσετε.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να αλλάξετε. Εύχομαι να αναγκαστείτε να το κάνετε, αν και πολύ φοβάμαι ότι είστε αμετανόητοι, αφού πάντοτε θα υπάρχουν Κύζες.

Λυπάμαι τέλος γιατί μ' αυτές τις συμπεριφορές σας, δεν προλάβαμε να σας ευχαριστήσουμε και για την υπέροχη φιλοξενία την οποία υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο πολλαπλάσιο, όπως κάνουμε άλλωστε ακόμη και με τους μεγαλύτερους εχθρούς μας, γιατί είμαστε ΑΕΛ!"

Πηγή: contra.gr

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 12 Ιαν 2017 00:19 »
Για τη διαιτησία του Αγγελου Ευαγγέλου στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά στα Περιβόλια πήρε θέση μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Αλέξης Κούγιας.

"Ρε Ευαγγέλου, κουμπάρε του Ζωγράφου και προστατευόμενε του Ακρίδα, αυτό που έκανες σήμερα είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Είσαι ίδιος με τον Αμπάρκιολη και τον Κάμπαξη. Την ίδια τύχη θα έχεις...

Ρε Αλεξέα, τελειώνεις! Πως λέγονται αυτά που έκανες σήμερα;

Αύριο θα ενημερώσω τον κ. Κουτσοκούμνη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Μπάρτζη.

Περιμένω να δω τι θα κάνουν μ' εσάς τους δύο ο Τριτσώνης κι ο Κουκουλάκης.

Πόσο μπορείς να αντέξεις άλλο αυτή τη βρωμιά;

Ποιές ομάδες θέλετε τελικά στη Super League;", αναφέρει η δήλωση του κ. Κούγια.

Το SoccerPlus επικοινώνησε με τον συνεργάτη του και κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα, ο οποίος προχώρησε στην εξής τοποθέτηση:

"Φίλε Αλέξη. Αν στην Ελλάδα ποινικοποιείται η κουμπαριά, τότε θα πρέπει να φύγω από τη χώρα. Καλή χρονιά".

http://www.soccerplus.gr/article/67737-apantisi-akrida-sti-dilosi-koygia-gia-eyaggeloy
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #191 στις: Τρι 14 Φεβ 2017 17:13 »
Παράθεση
Κούγιας
CONTRA.GR 14 ΦΕΒ. 2017 11:59 Main Image
0
SHARES
Άγιο είχε ο Αλέξης Κούγιας, το όχημα του οποίο συγκρούστηκε με νταλίκα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Aγιο είχε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (13/2) στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Υλίκης τράκαρε με φορτηγό.

Από το όχημα βγήκε ο Αλέξης Κούγιας ευτυχώς χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Πηγή: Οnlarissa.gr

Αυτο που λεμε, "κακο σκυλι ψωφο δεν εχει;"
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τρι 14 Φεβ 2017 19:29 »
Δεν ισχυρίστηκε πως ηθελαν να τον δολοφονήσουν οι οχτροί του  :P :P :P

(Σαν τον Βασίλη Λεβέντη;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τρι 14 Φεβ 2017 20:28 »
Δεν ισχυρίστηκε πως ηθελαν να τον δολοφονήσουν οι οχτροί του  :P :P :P

(Σαν τον Βασίλη Λεβέντη;)

Ρε μΠΑΣ και έγινε φορτηγατζής ο Ματίας ?  :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τρι 14 Φεβ 2017 21:50 »
Υ.Γ. Για το άνανδρο και φθηνό σχόλιο για το survivor απαξιώ και να ασχοληθώ.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/296916/eksallos-me-koygia-o-piladakis-i-lailapa-toy-tzampa-magka

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τετ 01 Μάρ 2017 20:55 »
Κούγιας: «Αυτοί κανονίζουν τα πάντα στο ποδόσφαιρο εδώ και είκοσι χρόνια»
1 Μαρτίου 2017, 13:25
(...)
Για τον Σαββάκη (πρώην ιδιοκτήτης Πανθρακικού): Είναι οικογενειάρχης και φίλος. Όμως το ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός το στήσανε το ματς με τον Χριστοβασίλη για να μείνουμε εμείς στην απ' έξω.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Παρ 03 Μάρ 2017 20:24 »
Άλλο τηλεόραση και ραδιόφωνο και άλλο δικαστήριο

ΑΛΛΟΥ το όνειρο κι αλλού το θαύμα.
Και την πάτησα κι εγώ που κάνω τον έξυπνο.
Οτι στην κατάθεση του Κούγια (φωτό) για τα «στημένα» θα έτρωγε η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Τρίχες κατσαρές.
Για τους περισσότερους εκ των κατηγορουμένων μόνο καλά λόγια είχε να πει.
Για τον Τσακογιάννη: «Τον έχω αδικήσει. Δεν ξέρω αν τα παιχνίδια τα έπαιζε και στο Στοίχημα.

Ο Τσακογιάννης έχει μία ευθύτητα, είναι ο πιο άντρας απ' όλους εδώ μέσα. Το τι έχει κάνει στη ζωή του δεν το ξέρω». Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: «Ξέρω ότι είναι ένας οικογενειάρχης. Είναι ένα άτομο που χαίρεσαι να τον έχεις φίλο. Δεν τον θεωρώ καθόλου επικίνδυνο.

Εχει μια θαυμάσια γυναίκα και δύο θαυμάσια κοριτσάκια. Είναι ένα χαρισματικό άτομο». Για τον Μπέο: «Υποπτεύομαι, αλλά συγκεκριμένα περιστατικά δεν έχω. Βρέθηκε σε διασταυρωμένα πυρά. Εχει αδικήσει τη δημόσια εικόνα του. Δεν γνωρίζω ποια είναι η εγκληματική οργάνωση για την οποία κατηγορείται ούτε αν έστησε αγώνες για το στοίχημα».

Για τον Κουντούρη: «Τον γνωρίζω καλά. Είναι προσωπικός μου φίλος. Αν λέει (σ.σ. στην κασέτα) ότι θα κάνει κάτι, τους δουλεύει».
Για Ζαβαντία και Ντότση: «Ακούγονται πάρα πολλά γι' αυτούς, αλλά δεν ξέρω προσωπικά. Ο Ντότσης ξέρω είναι ένας έντιμος μάνατζερ».

Για τον Χρυσοχοΐδη: «Τον γνώριζα και μου έκανε εντύπωση γιατί είναι ένας τζέντλεμαν». Για τον Μπάκο: «Ξέρω ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος». Για τον Μποροβήλο: «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο».
Για τον Παντέλη: «Ηταν έντιμος ποδοσφαιριστής και καλός προπονητής».
Για τον Σαββάκη: «Είναι οικογενειάρχης και φίλος». Για τον Μενδρινό: «Εγώ τον έχω μεγαλώσει.

Δεν ξέρω αν έκανε κάτι».
Για να καταλήξει: «Ο Μπέος, ο Τσακογιάννης κι ο Παπαδόπουλος δυνατότητα να ορίσουν διαιτητές δεν είχαν».
Συμπέρασμα: Το αυτονόητο: Αλλο τηλεόραση, ραδιόφωνο και εφημερίδα κι άλλο το δικαστήριο.

http://www.sentragoal.gr/kostas_kaisaris/arthro/enas_kontra_se_olous_kai_tous_kerdizei-130841702/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Παρ 03 Μάρ 2017 20:38 »
Μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα:
Ο Κούτρης και ο Μπέριος είναι παιχταράδες που μπορούν να σταθούν σε ομάδα που χτυπάει Ευρώπη.Είναι χρυσά παιδιά και αδαμάντινοι χαρακτήρες.

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Σαβ 04 Μάρ 2017 23:13 »
Κατι που εχει να κανει με τον πρωην αλλα και την εκδηλωση της ΕΠΣΗΠ.
Ρε καρντασια εχετε καλεσμενο τον αλλοπροσαλο που λιγες μερες ειχε βγαλει ολο τον ΠΑΣ στημενο?
Ρε παλικαρια εχετε φωναξει αυτόν που χωρις καμια αποδειξη την ειπε σε παιχτες του ΠΑΣ?
Και τι περιμενατε ? Να σας τιμησει ο επίσημος ΠΑΣ?
Καλα και αγια εκανε ο προεδρος και δεν πατησε ουτε απ'εξω.
Άλλη φορα να προσεχετε τις παρεες σας.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #199 στις: Παρ 10 Μάρ 2017 13:52 »
http://www.monsters-larissa.gr/index.php/home

...

Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου και για αυτό θα αγωνιστούμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμιά συζήτηση μαζί του. Υπάρχει μόνο μια λύση για το καλό της ομάδας μας. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια, θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών του.

...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.