Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83755 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #375 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 16:41 »
Παράθεση
Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, η παρουσιάστρια ανέφερε «έλα μωρέ Αλέξη τώρα! Δεν πειράζει! Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά… Δεν πειράζει τώρα, άσε τη!», κάνοντας τον δικηγόρο να απαντήσει «εγώ έχω την άποψη ότι όταν ενώνεσαι με μια γυναίκα, για όσο διάστημα, εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το πώς θα κάνεις τη ζωή αυτού με τον οποίο ενώνεσαι καλύτερη και αυτό είναι στο διηνεκές. Όταν με τον άνθρωπο αυτό έχεις φέρει δύο παιδιά στη ζωή, είναι αδύνατον να σκεφτείς να κάνεις τον άλλον δυστυχισμένο».
Αχ, τι γλυκούλης....

(ένα emoticon με καρδούλα δεν έχμε να βάλω)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 19:21 »
"....Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο..." Α.ΚΟΥΓΙΑΣ

ούτε τον εμετό μου δεν αξίζεις ρε κοντέ.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 20:49 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 20:52 »
Δεν εχετε καταλαβει.Δεν ψαχνει για προπονητη για βοηθο του ψαχνει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 21:02 »
Μπορεί να κάνει προπονητή και βοηθό εξίσου επιτυχημένα.

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 22:30 »
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν στην κερκίδα και στο δεύτερο κατέβηκε στον πάγκο αν αυτό λέει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Σαβ 10 Μάρ 2018 22:35 »
Σημασία έχει τότε,
σε ποιο ημίχρονο ήταν καλύτερη η ΑΕΛ
για να δούμε αν θα κοουτσάρει σε ολόκληρο το επόμενο παιχνίδι...

Υ.Γ.
Στο γκαλοπ του Contra, ψηφίζω Μόρα

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Τετ 14 Μάρ 2018 19:26 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Τετ 14 Μάρ 2018 19:31 »
Αδικία για τον Αχιλλέα.Το CV του είναι μισό.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Τρι 27 Μάρ 2018 14:54 »
Παράθεση
  "Ήταν καθαρά συναισθηματική ψήφος. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι από μικρό παιδί ήμουν Παναθηναϊκός. Μάλιστα, έκανα Παναθηναϊκό και το γιο μου. Ο γιος μου ήταν Ολυμπιακός, γιατί ο καλύτερός του φίλος είναι ο γιος του Τόμιτς. Μετά το παιχνίδι με τον Καλόπουλο τον μετέπεισα".

http://www.filathlos.gr/larisa/411193-koygias-o-gios-moy-etan-olympiakos-kai-ton-ekana-panathenaiko

Ψευτάκο, σε θυμάμαι καθαρά να δηλώνεις ότι ο γιος σου είναι Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Και μάλιστα είχε στενοχωρηθεί πάαααρα πολύ όταν (δόξα τον Θεό!) πήρες τον Πούλο...  :P
Ρε κερατά, μία, ΜΙΑ φορά, να έχεις πει άραγε αλήθεια στη ζωή σου?

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Τρι 27 Μάρ 2018 21:36 »
Παράθεση
  "Ήταν καθαρά συναισθηματική ψήφος. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι από μικρό παιδί ήμουν Παναθηναϊκός. Μάλιστα, έκανα Παναθηναϊκό και το γιο μου. Ο γιος μου ήταν Ολυμπιακός, γιατί ο καλύτερός του φίλος είναι ο γιος του Τόμιτς. Μετά το παιχνίδι με τον Καλόπουλο τον μετέπεισα".

http://www.filathlos.gr/larisa/411193-koygias-o-gios-moy-etan-olympiakos-kai-ton-ekana-panathenaiko

Ψευτάκο, σε θυμάμαι καθαρά να δηλώνεις ότι ο γιος σου είναι Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Και μάλιστα είχε στενοχωρηθεί πάαααρα πολύ όταν (δόξα τον Θεό!) πήρες τον Πούλο...  :P
Ρε κερατά, μία, ΜΙΑ φορά, να έχεις πει άραγε αλήθεια στη ζωή σου?
ΔΕΝ κρύβει ποτέ το ύψος του.....  :pashat:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ...!

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Τετ 04 Απρ 2018 17:28 »
Ανακοίνωση σχετικά με του λόγους της αποχώρησης του Τάσου Λαγού από την ΑΕΛ, αλλά και δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Φυντάνης σε οπαδική εκπομπή του Παναθηναϊκού σχετικά με την ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«1. Η ΑΕΛ λόγω του ότι σε διάφορα sites διαδίδονται και δημοσιεύονται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστού Τάσου Λαγού διάφορες ιστορίες, για τους λόγους που διεκόπη πρόωρα η συνεργασία του με την ΑΕΛ, θα τοποθετηθεί επίσημα γι αυτό το θέμα μετά από τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό για το Πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Πράγματι συνέβη σοβαρότατο επεισόδιο μεταξύ του κ. Κούγια και του Λαγού μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μετά από παρατήρηση του κ. Κούγια προς τον Λαγό να μην επαναλάβει ποτέ ξανά συμπεριφορές σαν αυτή προς τον προπονητή, όταν αντικαταστάθηκε λόγω κακή απόδοσης κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, αλλά γι αυτό το επεισόδιο ο Λαγός ζήτησε συγγνώμη και δεν ετέθη από τότε εκτός ομάδος.

Ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας αφορά άλλη συμπεριφορά του Λαγού προς τον νεό προπονητή μας κ. Αντωνίου, όπου προσπάθησε να εμπλέξει και άλλους Έλληνες παίκτες, η οποία ήταν πρωτοφανής για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος της διακοπής της συνεργασίας.

2. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητική η συμπεριφορά του πρώην προπονητού μας Ηλία Φυντάνη, ο οποίος περιφέρεται σε διάφορα ΜΜΕ, με τελευταία εμφάνιση του σε εκπομπή οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, όπου ισχυρίστηκε διάφορα θέματα, τα οποία αφορούν δήθεν μελλοντική του ενασχόληση με την ΑΕΛ, αλλά και και του ότι δήθεν αυτός ανακάλυψε και καθιέρωσε τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Μασούρα.

Η πόρτα της ΑΕΛ για τον κ. Φυντάνη όσο υπάρχει ο κ. Κούγιας θα είναι ερμητικά κλειστή και τους λόγους τους ξέρει καλύτερα από τον καθένα αυτός.

Όσον αφορά την ανακάλυψη του Μασούρα, αυτόν τον ανακάλυψε ο συνεργάτης του κ. Κούγια στην Παναχαϊκή, πολιτικός μηχανικός κ. Λεωνίδας Παπαθωμάς, όταν ήταν 15 ετών και αγωνίζονταν ως σέντερ φορ και είχε πετύχει 45 τέρματα.

Εκείνη τη χρονιά προσελήφθη ως προπονητής της Παναχαϊκής ο κ. Δημήτρης Σπανός, ο οποίος τα 3 προηγούμενα χρόνια ήταν προπονητής στην Ερμιονίδα.

Για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ο κ. Σπανός δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στον τελευταίο και αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα πρωταθλήματος με τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας στη θέση δεξιού μπακ κατόπιν απαιτήσεως του κ. Κούγια, θέση όπου έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του με ιδιαίτερη επιτυχία.

Από εκείνη την ημέρα ο κ. Σπανός τον χρησιμοποίησε ανελλιπώς σε όλα τα μπαράζ για την άνοδο στην Super League, όπου συμμετείχαν η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, η ΑΕΛ και η Παναχαϊκή και αμέσως μετά ο Γιάννης Μασούρας ακολούθησε τον κ. Κούγια μαζί με όλα τα άλλα νεαρά παιδιά στη Λάρισα, όπου και χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια μόνο από τον κ. Ντόστανιτς ως αλλαγή σε διάφορες θέσεις κατακτώντας το Πρωτάθλημα της Football League 2015-16.

Έκτοτε κανείς προπονητής της ΑΕΛ (Τσιώλης, Αναστασιάδης, Πάους) τον εμπιστεύτηκαν, στέλνωντας τον να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα υποδομής και πάλι με απαίτηση του κ. Κούγια να του δοθούν ευκαιρίες αγωνίστηκε επί Φυντάνη, αρχικά ως έξω αριστερά (στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) και τελικώς να έχει μονιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις δεξιά, τις οποίες μοιράζεται με τους ιδιαίτερα ταλαντούχους Ρέντζα και Ντέλετιτς.

Ο Μασούρας ούτε είχε ούτε έχει μάνατζερ και έχει εμπιστευτεί την ποδοσφαιρική του καριέρα στον κ. Κούγια, ο οποίος είναι δεύτερος πατέρας του».

ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Τετ 04 Απρ 2018 17:42 »
Καταρχάς να αναφέρεις πηγή όταν φέρνεις ένα κείμενο.

Κατά τα άλλα τι να πρωτοπείς για τον έναν και μοναδικό...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 12:57 »
Παράθεση
(...) "Ο γιος μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ. Είναι βαθυστόχαστο παιδί και στεναχωρήθηκε. Ήταν ο μόνος που μου έδωσε κουράγιο. Του είπα: «Αν δεν πάθω σήμερα εγκεφαλικό, δεν θα πάθω ποτέ ρε Χρήστο». Και μου απάντησε: «Όχι ρε πατέρα, σε παρακαλώ»".(...)

http://www.filathlos.gr/aek/416639-koygias-o-lazaros-apo-proen-podosphairistes-egine-protagonistes

Ξεφτίλα ρε μ@λάκα να χρησιμοποιείς το παιδί σου για να αναδείξεις ξανά το εγώ σου...
Φτου σου ρε.  :stop:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Δευ 30 Απρ 2018 20:38 »
Παράθεση
(...) "Ο γιος μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ. Είναι βαθυστόχαστο παιδί και στεναχωρήθηκε. Ήταν ο μόνος που μου έδωσε κουράγιο. Του είπα: «Αν δεν πάθω σήμερα εγκεφαλικό, δεν θα πάθω ποτέ ρε Χρήστο». Και μου απάντησε: «Όχι ρε πατέρα, σε παρακαλώ»".(...)

http://www.filathlos.gr/aek/416639-koygias-o-lazaros-apo-proen-podosphairistes-egine-protagonistes

Ξεφτίλα ρε μ@λάκα να χρησιμοποιείς το παιδί σου για να αναδείξεις ξανά το εγώ σου...
Φτου σου ρε.  :stop:
μια στάλα "εγώ"  έχει ο μαύρος,τόσο δα,κάπου πρέπει να πατήσει κ αυτό για να αναδειχτεί.....   :pashat:

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Τετ 09 Μάι 2018 20:40 »
To Πρωτάθλημα τέλος! Περιμένουμε τον 3.07 να μας πει που ανήκουν οι μετοχές της ΠΑΕ, όπως για μια ακόμη φορά υποσχέθηκε ότι θα κάνει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Τετ 09 Μάι 2018 20:55 »
Μερικοὶ Γιαννινάρες παρακαλάνε κι ὅλας νὰ εἶναι ἀλήθεια!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Τετ 09 Μάι 2018 20:55 »
Άσε, φίλε ΛΑΜΙΑ, έχει άλλα θέματα τώρα...  ;)
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1228142/prosfygi-dyo-stin-ael

Μερικοὶ Γιαννινάρες παρακαλάνε κι ὅλας νὰ εἶναι ἀλήθεια!
Ω! ΝΑΙ!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Πεμ 12 Ιούλ 2018 14:51 »
Όλοι λένε ότι είναι λάθος. Αυτός όμως νομίζει ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν ομάδες – δορυφόροι, πείτε μου όμως από τις 16 ομάδες σήμερα, ποιες είναι δορυφόροι μεγάλων ομάδων, καμία!»

Αλεξης Κουγιας

Παψαμε να ειμαστε δορυφοροι.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/488799/koygias-oyte-stin-oygkanta-tetoio-sxedio-gia-podosfairo

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Πεμ 12 Ιούλ 2018 16:50 »
Όλοι λένε ότι είναι λάθος. Αυτός όμως νομίζει ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν ομάδες – δορυφόροι, πείτε μου όμως από τις 16 ομάδες σήμερα, ποιες είναι δορυφόροι μεγάλων ομάδων, καμία!»

Αλεξης Κουγιας

Παψαμε να ειμαστε δορυφοροι.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/488799/koygias-oyte-stin-oygkanta-tetoio-sxedio-gia-podosfairo
αμα δεν έχει άποψη τοο ΟΥΦΟ για τους δορυφόρους,ποιος θα νάχει?

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Παρ 20 Ιούλ 2018 23:47 »
Παράθεση
Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Κούγιας!

Γιώργος Φραδελάκης
Παραγοντική βόμβα έσκασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον Ιωνικό!
Ο Ιωνικός που βρίσκεται πλέον στη Γ΄ Εθνική έχει νέο ιδιοκτήτη κι αυτός είναι ο Αλέξης Κούγιας! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o γνωστός δικηγόρος και νυν μεγαλομέτοχος της Λάρισας επισκέφτηκε το γήπεδο του Ιωνικού στη Νίκαια, οριστικοποιώντας τη συμφωνία και πρωταρχικός του στόχος είναι το συμμάζεμα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα ο Ιωνικός αναμένεται να πάρει και δανεικούς ποδοσφαιριστές από την ΑΕΛ, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα της Νίκαιας στο νέο ξεκίνημα υπό την ηγεσία του Αλέξη Κούγια.

Εδώ να σημειωθεί και ένα παιχνίδι που έχει παίξει η μοίρα. Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την ομάδα με την οποία είχε ξεκινήσει την παραγοντική του θητεία ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους δύο άνδρες όπως είναι γνωστό να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

από sdna.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 00:15 »
Μακραν οι χειροτερη ρατσα οπαδων στην Ελλαδα  οι Ιωνικοι αν και λιγοι.Μπορει να τους αντιπαθω σφοδρα αλλα πραγματικα τους βγαζω το καπελο σε θεμα εδρας μεσα στην Αθηνα

Δεν βλεπω πως θα γλιτωσει το ξυλικι ο Κουγιας εκει..Καθοσον δεν εχει καν ιδεα τι σημανει χαρντ χουλιγκανιλικι ο κοντος μου φαινετε

p.s)Ολες τις ομαδες ο κοντος οσες παρατουσε τις αφηνε ψιλοκομπλε οικονομικα,αλλα εχω την εντυπωση πως την Λαρισα ,εξεπητιδες θα αφησει φεσι χοντρο για να τιμωρησει τους οπαδους της..Βλεοω ζορια χοντρα για τα τυρια!!!!Οχι πως θα με χαλασει,γιατι οπαδικα απο επαρχια δεν εχω ξαναδει πιο μεγαλο κομπλεξ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 01:34 »
δε νομίζω ότι μπορεί να έχει δυο ομάδες,όποιος ξέρει καλύτερα ας πει.....
υγ...αν κάποιος εξίσου μπορεί να απαντήσει ποια σκατόφαρα είναι χειρότερη,ανάμεσα στους ιωνικούς κ τους προοδευτικάνους.....  >:( μια χαρά είναι κ οι δυο τους εκεί στα τάρταρα της γ εθνικής,δε μου χουν λείψει καθόλου.....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 01:43 »
Από την μια κατηγορεί για προέδρους με διπλές ομάδες και από την άλλη κάνει ακριβώς αυτό.
Πόσο σουρεάλ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 12:55 »
Πρόεδρος ο 16χρονος γιος του Κούγια!
Όσο για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας του Ιωνικού; Ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να τοποθετήσει στον προεδρικό θώκο τον 16χρονο γιο του, Χρήστο, ο οποίος πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου του Κολεγίου Αθηνών.
http://www.sdna.gr/podosfairo/g-ethniki/article/492230/anelave-ton-ioniko-o-koygias