Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83753 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #475 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 17:10 »
Κούγιας: "Ουδέποτε είπα ότι έχω συμβόλαια"
Ο Αλέξης Κούγιας με διευκρινιστική δήλωσή του τόνισε ότι ουδέποτε είπε ότι έχει στην κατοχή του συμβόλαια που αποδεικνύουν ότι στον ΠΑΟΚ ανήκουν ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Με διευκρινιστική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι ουδέποτε είπε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ότι έχει στην κατοχή του συμβόλαια που αποδεικνύουν ότι στον ΠΑΟΚ ανήκουν ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Ενημερώθηκα μετ' εκπλήξεως ότι διάφορες ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ ανέφερα ότι έχω στην κατοχή μου συμβόλαια, που αποδεικνύουν ότι τρεις ακόμα ομάδες και συγκεκριμένα ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκουν στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διαψεύδω κατηγορηματικώς την συγκεκριμένη είδηση. Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω στην διάθεσή μου συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού.

Μίλησα μόνο για δύο συμβόλαια, τα οποία αφορούσαν στη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στις 27/02/2015, στον Γιάννη Αυδή, συνέταιρο και αντιπρόσωπο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε πωλήσει ένα ακίνητο στον Ιβάν Σαββίδη.
sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 17:17 »
AΥΔΗ ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 18:27 »
Παράθεση
Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω στην διάθεσή μου συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού

...ενώ για τον ΠΑΣ;   ;)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 20:14 »
Να δημοσιοποιήσει τα συμβόλαια που -λέει οτι- έχει από τις 27/2/15. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Τετ 04 Μάρ 2020 13:23 »
Να δημοσιοποιήσει τα συμβόλαια που -λέει οτι- έχει από τις 27/2/15.
όχι ακόμα... είναι σε ένα ράφι ψηλά στη βιβλιοθήκη κ δεν τα φτάνει.... περίμενε να έρθει ένα ψηλό παιδί που έχει γι αυτή τη δλεια στο γραφείο....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Κυρ 22 Μάρ 2020 20:55 »
12/14

Πέρασα με... 5!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Μάρ 2020 21:34 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Κυρ 22 Μάρ 2020 21:35 »
Κάτσε μην δίνεις στοιχεία.Να δούμε και άλλους.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Δευ 23 Μάρ 2020 11:28 »
12/14

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 07:17 »
13/14 έχασα τη Λαμία!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Τετ 29 Απρ 2020 15:55 »
Παράθεση

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναμένεται να κινηθεί εκ νέου κατά της ομάδας από τη Θράκη

Νέα καταγγελία κατά της Ξάνθης προετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας και η ΑΕΛ. Οπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη «η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία μόλις αρχίσουν τα πλέι οφ».
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1470160/koygias-tha-kanoyme-kataggelia-kata-tis-xanthis

ε ρε γέλια... και με τον χαμό που γίνεται για γαύρο και την ομάδα του λαθρέμπορα θα υπάρχει άφθονο γέλιο το καλοκαίρι. Απλά ελπίζω να μη μας βγει το γέλιο σε κακό (π.χ. να αποφασίσουν τα πρωταθλήματα ως μη γενόμενα).

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Τετ 29 Απρ 2020 16:25 »
Ο ψηλός έχει βγάλει τρίχες στη γλώσσα από τα γλυφοκώλια στην αρκούδα...

Παράθεση
Κούγιας: «Είχε δίκιο ο Μαρινάκης όταν με είπε σκουπίδι…» 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sportime.gr/ael/kougias-iche-dikio-o-marinakis-otan-me-ipe-skoupidi/&ved=2ahUKEwjRrYXo3Y3pAhUytHEKHd2AAQ4QxfQBMAB6BAgFEAQ&usg=AOvVaw0-8vts1qjbGxdsgPum0QUw&cshid=1588166604559

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Τετ 29 Απρ 2020 16:50 »
Ο ψηλός έχει βγάλει τρίχες στη γλώσσα από τα γλυφοκώλια στην αρκούδα...

Παράθεση
Κούγιας: «Είχε δίκιο ο Μαρινάκης όταν με είπε σκουπίδι…» 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sportime.gr/ael/kougias-iche-dikio-o-marinakis-otan-me-ipe-skoupidi/&ved=2ahUKEwjRrYXo3Y3pAhUytHEKHd2AAQ4QxfQBMAB6BAgFEAQ&usg=AOvVaw0-8vts1qjbGxdsgPum0QUw&cshid=1588166604559
ή που έχει δίκιο κ μεταξύ τους οι "επενδυτές" είναι ένας κόσμος όμορφος αγγελικά πλασμένος που απλά παίζουν "Μονόπολη" κ κάνουν τη πλάκα τους, ή που ο 1.79 είναι παρανοϊκός....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Τετ 29 Απρ 2020 16:55 »
Περίπτωση να παίζουν και τα δύο δεν υπάρχει?  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Τετ 01 Ιούλ 2020 20:11 »
Κούγιας: «Γέλαγαν Μπέος, Γκαγκάτσης όταν ήμουν στα Γιάννενα, αλλά σύντομα θα ξανακλάψουν»
Απάντηση Κούγια σε Μπέο με «άρωμα» ΠΑΣ Γιάννινα! Με αφορμή δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για την εποχή που ο Αλέξης Κούγιας ήταν «αφεντικό» στον ΠΑΣ Γιάννινα στις οποίες είπε σε στο ραδιόφωνο του Metropolis: «Επί Γκαγκάτση δεν γινόταν αυτά. Δεν τον βλέπαμε τότε. Για κλωτσιές τον είχαμε. Γελάγαμε μαζί του. Ξαφνικά συμμετέχει, έθεσε και υποψηφιότητα. Άσε τον Αλέκο να λέει, λοιπόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα τις δηλώσεις του ιδιοκτήτου του ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέα Μπέου στο site του ραδιοφώνου του ΠΑΟΚ του Μετρόπολις, αυτού του αγνώμονα τύπου που πήρε την Πύδνα Κίτρους και ενώ είναι ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου, χωρίς να ντρέπεται την έκανε ΝΠΣ Βόλος για να εξαφανίσει τον Ολυμπιακό και τη Νίκη από το Βόλο, ότι όταν ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης κυρίαρχος του ποδοσφαίρου, τότε που ήμουν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα κι ενώ αποκλείαμε τον Ολυμπιακό του Ριβάλντο και του Κόκκαλη σε διπλούς αγώνες, ο Γκαγκάτσης, ο Μπέος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος γελάγανε μαζί μου και ανεβάζανε στην Α΄Εθνική τον Εργοτέλη του Τζώρτζογλου με 3 εισιτήρια τον αγώνα, τον Πανθρακικό σε 5 χρόνια 5 κατηγορίες, όσο δηλαδή σπούδαζε στη Νομική Κομοτηνής ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος εργαζόταν ως διευθυντής στον Πανθρακικό και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Πράγματι γελάγανε για αυτά που έκαναν εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και εμού και ανέβαζαν αντί του ΠΑΣ Γιάννινα με τους χιλιάδες οπαδούς εκτός από τον Πανθρακικό, τον Θρασύβουλο Χασιάς των 30 εισιτηρίων, τη Βέροια του έντιμου ιδιοκτήτου Αρβανιτίδη με τις 5 πτωχεύσεις και τους 100 οπαδούς, τον Αγροτικό Αστέρα του δεξιού χεριού του Θωμά Μητρόπολου του Ριαβόγλου, τον Λεβαδειακό του Κομπότη του άλλου κουμπάρου του Γκαγκάτση με τα 50 εισιτήρια και εμένα με τιμωρούσαν με κατοσταριές ευρώ πρόστιμα, γιατί έλεγα ότι με στήνουν και δεν μπορούσα να το αποδείξω.

Και δεν γελούσαν μόνο επί Γκαγκάτση, αλλά και επί Πιλάβιου, όταν κουμάντο έκανε ο Νίκος Πατέρας, αφού με τα δικαστήρια του Βίκτωρα Μητρόπουλου έφαγαν πρώτα τον Γκαγκάτση και τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.

Μετά όμως το γέλιο τους βγήκε ξινό, γιατί ο Πατέρας για να τους εκδικηθεί, επειδή έγιναν φίλοι του Μαρινάκη και τον άδειασαν, ενώ μέχρι τότε η αντρούκλα ο Μπέος έκανε διακοπές με τον Πατέρα και τον Μαρινάκη στη Μύκονο και στο Nammos, μου έδωσε τις κασέτες που τους έγραφε το Μάρτιο του 2011 και το γέλιο τους βγήκε ξινό και αρχίσανε τα κλάματα και τα παρακάλια.

Αφού τους μπουζουριάσανε πρώτα, όπως λέει και η άλλη αντρούκλα ο καρπαζοεισπράκτορας ο Τζώρτζογλου με τις ψεύτικες μηνύσεις, ότι δήθεν και εγώ εκτός του Μπέου τον προπηλάκισα, και τους είδε όλη η Ελλάδα με χειροπέδες στην Εισαγγελία Αθηνών και με βρίζανε, γιατί όπως λέγανε τότε εγώ με τον Πατέρα τους κλείσαμε φυλακή, τους μπουντρουμιάσανε κιόλας στις φυλακές Ναυπλίου και τότε αυτή η αντρούκλα ο Μπέος έστελνε τη φουκαριάρα την τότε γυναίκα του να παρακαλάει για να βγει από τη φυλακή, στην οποία θα ήταν ακόμη αν ο Μαρινάκης δεν τον λυπότανε και δεν της έδινε 300 χιλιάρικα για την εγγύηση και αν εγώ δεν λυπόμουν τα παιδιά τους και τους ίδιους, πιστεύοντας ότι θα διορθωθούνε και έτσι τους βοήθησα στα δικαστήρια αρχικά να πέσουν στα μαλακά και τελικά να αθωωθούν μετά από χρόνια καταδίκης.

Δυστυχώς όλη αυτή η παρέα από τον Θωμά τον Μητρόπουλο μέχρι τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, θέλω να πιστεύω εκτός του Τσακογιάννη, γιατί δεν τον ακούω πουθενά, δεν διορθώνεται με τίποτα και ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος γράφει ακόμα και τις ανακοινώσεις του Πανουργιά και ο Μπέος κάνει τις ίδιες ψευτομαγκιές και ειρωνείες.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί είναι ότι το ελληνικό κράτος έχει αλλάξει και οι κρατικές υπηρεσίες γνωρίζουν τα πάντα και τα μεταδίδουν στην Κυβέρνηση και σε συνεργασία με την UEFA θέλουν να κάνουν το ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα καθαρή κοινωνική εκδήλωση και όχι βρώμικη όπως είναι και προβλέπω πάλι να τους μπουζουριάζουνε, γιατί κάνουν ακριβώς τα ίδια και με την ίδια ακριβώς μέθοδο και τότε βλέπω πολύ κλάμα και είναι και μεγάλοι άνθρωποι πια.

Επειδή όλοι αυτοί κάνουν και τις πολύ αντρούκλες έχω να τους υπενθυμίσω ότι όσον αφορά αυτούς, τα κλάματα που αυτοί έριχναν ήταν λυγμοί και τα παρακάλια πολλά, ενώ εγώ όλα αυτά τα χρόνια παρά το ότι από το 1996 υφίσταμαι όσα υφίσταμαι για τις ομάδες μου μόνο στο ποδόσφαιρο, γιατί στη δουλειά μου κυριαρχώ, ούτε φυλακή πήγα, ούτε ξεφτιλίστηκα, ούτε έκλαψα παρακαλώντας να με λυπηθούν για να βγω από τη φυλακή, ούτε παρακάλεσα να λυπηθούν τα παιδιά μου για να αθωωθώ, ούτε εξαφανίστηκαν οι ομάδες μου από το ποδόσφαιρο, ούτε λύγισα ο ίδιος ποτέ και εδώ και 5 χρόνια είμαι ιδιοκτήτης μιας ιστορικής ομάδας, της μεγάλης ΑΕΛ με το ένα Πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα, που κανείς δεν έχει τολμήσει να την κατηγορήσει για κάτι βρώμικο και να είναι σίγουροι ότι όσα χρόνια θα ζήσω και κορυφαίος δικηγόρος θα είμαι και ευτυχισμένος πατέρας και η ομάδα μου κάθε ημέρα θα είναι καλύτερη και δεν θα ντρέπομαι, όπως ο Μπέος ντρέπεται και φοβάται να πει ότι είναι ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλος, να πω ότι είμαι ιδιοκτήτης της, αλλά αντιθέτως θα είμαι υπερήφανος και θα το διατυμπανίζω.

Όταν έχεις το θράσος να λες ότι γέλαγες για όσα μου έκανες με τον Γκαγκάτση όταν ήμουν στα Γιάννενα, να ξέρεις ότι θα έρθει πολύ γρήγορα η ώρα που θα ξανακλάψεις.

Και να θυμάσαι, ο δήμαρχος δεν είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεως, ούτε ο Δήμος είναι δική του επιχείρηση, αλλά είναι δημόσιος υπάλληλος και ο Νόμος είναι πολύ αυστηρός για τις ποινικές παραβάσεις των Δημάρχων, ειδικά για την παράβαση καθήκοντος.

Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια στη Λάρισα και σε αυτή τη δίκη που έχει αναβληθεί 7 φορές.

Και όπως κατάλαβες πριν από λίγες μέρες και στο δικαστήριο που ήσουν ο ίδιος παρών, άλλος είναι ο Αλέξης ο Κούγιας ο δικηγόρος στα δικαστήρια και άλλος ο Αλέξης ο Κούγιας στα γήπεδα.

Δυστυχώς εκτός από αγνώμων είσαι και αμετανόητος και οι αφίσες που κόλλαγε στη Σαρωνίδα ο Οικονομίδης και τον έχουν εντοπίσει οι κάμερες, εκτός της παράβασης καθήκοντος που έχει καταδικαστεί, θα σου βγουν σε πάρα πολύ μεγάλο κακό όσον αφορά τα κωλύματα του Δημάρχου.

Εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, αλλά αν με πειράξεις ανοίγεις το κουτί της Πανδώρας.

Ακόμη και στο τελευταίο δικαστήριο που έχασες παρά τα όσα λες και κάνεις εις βάρος μου εγώ σου φέρθηκα και σαν πατέρας και σαν άνθρωπος και έχω και μάρτυρες και την Κασσιανή και τον Πέτρο τον Καϊμακάμη, ενώ εσύ πάλι έκανες και κάνεις τον ψευτόμαγκα και το πλήρωσες και θα το πληρώνεις.

Υ.Γ. Και ο Γκαγκάτσης με τον οποίον γελάγατε εις βάρος μου εμένα διάλεξε ως δικηγόρο του για να τον υπερασπιστώ μετά τις καταδίκες του και ήδη στη μία υπόθεση αθωώθηκε.

Αν όμως είναι αλήθεια ότι γελάγατε μαζί εις βάρος μου καλά θα κάνει να ψάξει να βρει έναν άλλον δικηγόρο να τον υπερασπίζεται.

Περιμένω να σε διαψεύσει.

Είναι άλλη υπόθεση να είσαι χοντρός και θρασύς και άλλο πράγμα είναι να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά να το λέει η καρδιά σου…».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Τετ 01 Ιούλ 2020 20:32 »
"...και σε συνεργασία με την UEFA θέλουν να κάνουν το ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα καθαρή κοινωνική εκδήλωση και όχι βρώμικη όπως είναι..." Χιούμορ που το έχεις ρε Κούγια

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Πεμ 03 Δεκ 2020 18:50 »
Επίθεση Κούγια σε Νιαρχάκο καταγγέλει ο Άρης

... Όχι μόνο του επιτέθηκε φραστικά, αλλά ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, χειροδίκησε εναντίον του με αποτέλεσμα να του σκίσει το πουκάμισο!!! Αυτή είναι η «φιλοξενία» που μας παρείχε σήμερα ο κ. Κούγιας...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Πεμ 03 Δεκ 2020 21:32 »
Μετα τα 7 γκολ που μαζεψε απο ΑΕΚ και Αρη ,αρχισε τις καταγγελιες , τα υπονοουμενα , τις ειρωνείες και τις μακροσκελεις ανακοινωσεις .
Ποιος ; Αυτος που πριν 3 μερες μιλουσε για το ποσο καλες ειναι οι διαιτησιες φετος , ποσο δικαιες προς ολες τις ομαδες , και ποσο βοηθησε το VAR σε αυτο.
 Ειναι ο ιδιος που δεν εβγαλε αχνα οταν η διαιτησια εκανε δωρο στην ομαδουλα του τους τρεις βαθμους στο μεταξυ μας ματς , με την ανυπαρκτη αποβολη Λωλη και αλλες ομορφιες.
Α! Και φυσικα αυτος που εχει παντα 3 ( και παραπανω ) δανεικους απο οποιον κανει κουμαντο . Φετος εχει τρεις απο τον γαυρο ...

ΟΥΣΤ ρε !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Δεκ 2020 21:36 από christos »

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Παρ 04 Δεκ 2020 20:02 »
Πάντως ήταν, είναι και θα είναι απολαυστικός.

Ελπίζω ο Θεός του ποδοσφαίρου να κόβει μέρες από κάτι πουθενάδες που δεν προσφέρουν τίποτα (ονόματα δε λέμε) και να του δίνει χρόνια.

Στο ΠΑΝΘΕΟΝ κι αυτός, μαζί με λίγους κι εκλεκτούς.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 21:37 »
Πάλι φασαρίες κάνει στο Αγρίνιο (παίζει να τον έσφαξαν πάντως). Διαβάζω οτι τράβηξε το Γιαν Τάτση την ώρα που έκανε δηλώσεις μετά το ματς για να φύγουν  :P

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 22:01 »
Κακο αποτελεσμα το σημερινο .

Η απολυτως διαπλεκομενη ομαδουλα του Κουγια ( ειπαμε , τρεις δανεικοι απο γαυρο φετος, σταθερα τρεις - τεσσερις δανεικοι καθε χρονια απο ΠΟΚ / Μπαοκ ) δεν πεφτει .
Αντιθετως , ανετα εβλεπα στην 13η θεση το Αγρινιο.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 12:52 »
Πάλι φασαρίες κάνει στο Αγρίνιο (παίζει να τον έσφαξαν πάντως). Διαβάζω οτι τράβηξε το Γιαν Τάτση την ώρα που έκανε δηλώσεις μετά το ματς για να φύγουν  :P

Αρσενικό παλιάς κοπής ο ψηλός. Τότε που τα αντρόγυνα πηγαίναν επίσκεψη σε κάποιο σπίτι και οι γυναίκες καθόταν στην κουζίνα και οι άντρες στο σαλόνι ξεχωριστά. Και αν έμπαινε η κυρά στην αντροπαρέα να φέρει καμιά μπύρα και πήγαινε να πάρει μέρος στην κουβέντα των αντρών, σηκωνόταν όρθιος ο σύζυγος να την απωθήσει με περίσσεια λεβεντιά και ανάστημα λέγοντας το κλασικό "τράβα μέσα στην κουζίνα εσύ μωρή λες και έχεις ιδέα από πολιτικά"   

Να πω ρε Γιάννη ότι ήρθες από άλλη χώρα και δεν ήξερες τι σε περιμένει. Τον έφαγες στην μάπα εδώ, τον έζησες, τι να πω. Σε έτρωγε ο ντάχας μ' φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 13:27 »
-Δεν το βλέπω τον ΓιανΤατς να μένει πολύ στον κάμπο.
-Ο ψυχασθενής κοντός τώρα θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί.
-Στα Γιάννενα όταν τον ευνοούσαν τούμπεκα.
-Αν δεν μας είχε νικήσει στον πάτο μαζί με τη Λαμία θα ταν χωρίς νίκη.
-Μια ζωή στη κλάψα κοντέ, κανόνισε άμα συναντήσεις τον Κλάτενμπεργκ να μη το παίξεις δαρμένος όπως στον Τριανταφυλόπουλο.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 18:01 »
αν όντως τον έσφαξε το κοράκι, χαίρομαι.... δεν τον τράβηξε το Τάτση,τον εζμπρωξε απ'ότι φαίνεται... πόσο πιο  χαμηλά να πέσει ο Τάτσης;

Fidel Castro