Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83749 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #500 στις: Πεμ 17 Δεκ 2020 18:43 »
ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ένα μήνα αποκλεισμό από τα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο

Με συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα, τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών (και πρόστιμο 5.000 ευρώ) για τη συμπεριφορά του στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Άρη (2/12) και με ακόμη 15 ημέρες για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό (7/12), για το οποίο επιβλήθηκε επίσης στην ΠΑΕ ΑΕΛ πρόστιμο 1.500 ευρώ.

https://www.newsit.gr/athlitika/ael-o-aleksis-kougias-timorithike-me-ena-mina-apokleismo-apo-ta-gipeda-kai-xrimatiko-prostimo/3183946/

Τι άλλο θα μας βρει με αυτό το έρμο το 2020. Πόσα να αντέξουμε ρε πουστμ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Κυρ 10 Ιαν 2021 17:10 »
Σήμερα. Εικαστική παρέμβαση στο αλκαζάρ. Κρίμα να μην παίζουν εκεί αυτή την αγωνιστική. Θα πληρώσει συνεργείο καθαρισμού να τα σβήσουν μέχρι την άλλη βδομάδα ή θα βάλει κανα μουσαμά;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Σαβ 20 Φεβ 2021 22:49 »
&t=20s

Περιστέρι 20/2/2021

...Σε όποιο γήπεδο κι αν πάει τις τρώει δεν έχει όσιο και ιερό...   

Σαν να βλέπεις τον Ρίζο στον ρόλο του Ζήκου.

"Μαλώνεις ρε; μαλώνεις ρε; μην ακούς εσύ που λέει άστον κράτα με κόντρα."

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Κυρ 21 Φεβ 2021 10:51 »
Εφω μετράω καμμια σαρανταριά άτομα!
Επιτρέπεται;

Γιατί σε μας, ο γάβρος μέτραγε αν ήταν παραπάνω από 10

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Κυρ 21 Φεβ 2021 11:07 »
Eγώ από το βίντεο βλέπω οτι είτε  ο Κούγιας λέει ψέματα για το 1.79 ύψος του είτε στο Περιστέρι είναι όλοι 2μέτροι

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Κυρ 21 Φεβ 2021 15:42 »
Και με lockdown και χωρις lockdown μια ζωή φάπες τρως κοντέ. Πώς και δεν έκανες τον πεθαμένο πάλι.  :P :P
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 19:55 »

Αιχμηρό πανό κατά του Αλέξη Κούγια κρέμασε η Θύρα 13 στα κάγκελα που βρισκόταν (προ εποχής κορωνοϊού) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται η έναρξη του εντός έδρας ντέρμπι της ομάδας της με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Super League 1.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να στείλουν το μήνυμά τους για την υπόθεση που έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 20:23 »
Άραγε εκεί το κατέβασαν το πανό;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 14:48 »
Ψάχνω τη συνέντευξη του Κούγια... Ήταν σήμερα στις 13:30... Έχουμε κανένα νέο??
 :)) :))

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 15:03 »
Τώρα μιλάει στο ael radio.Στο ζουμί είπε ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μεταβιβάστηκε στον Αυδή συνεργάτη του Συγγελίδη, ότι έχει τα συμβόλαια ότι μίλησε με Αυδή και τα παραδέχτηκε όλα, ότι ο χβ είναι εικονικός ιδιοκτήτης,και διεμήνυσε την ΕΕΑ να κάνει έλεγχο στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο,και εφορία,τα χρέη τα χει πληρώσει ο Ιβάν,και παλεύει με θηρία μιας και μπλέκει και Παναιτωλικό, Βόλο,για πολύιδιοκτησια.Κλασικος Κούγιας.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 19:08 »
Τρία πουλάκια κάθονταν.....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 19:11 »
Ο κούγιας μίλησε σήμερα ή πάλι κάτι του έτυχε;

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 20:01 »
Ο Κούγιας μίλησε αλλά απ ότι άκουσα, λίγο βέβαια γιατί βλακείες δεν κάθομαι να ακούω, είπε πάλι τα ίδια που είπε το 15. Περί Αυδή και βλακείες. Επίσης ένας άλλος λόγος που ο ΠΑΣ πρέπει να χάσει βαθμούς είναι ότι πούλησε τον Βελλίδη για 750χιλιαρικα ενώ δεν πούλησε τον Πασχαλάκη και αυτός έκανε προσφυγή. Ο Πασχάλης όπως είπε έπρεπε να πουληθεί 5μυρια αλλά αυτός έκανε προσφυγή. Έτσι ο ΠΑΣ πρέπει να τιμωρηθεί γιατί αυτό αποδεικνύει ότι ο ΠΑΣ είναι ομάδα του Σαββίδη. Τρικυμία εν κρανίο.......

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 20:18 »
Πραγματικά ότι να ναι
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 20:31 »
Δεν τα γράφουν πουθενά γτ δεν τον παίρνουν στα σοβαρά με αυτά που λέει.
Ο τύπος είναι αστείος

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 21:03 »
Ειπε διαφορα λοιπον ο κυρ Αλεκος.
Δυσκολο βεβαια σε αυτα που λεει να υπαρχει δωση αληθεια...
Η οικογενεια Αυδη τα τελευταία καμποσα χρονια εχει χρεη προς το δημοσιο. Τα οποια αναγραφονται και στις λιστες με τους οφειλέτες του δημοσίου που δίνει κατα καιρούς το κρατος στην δημοσιότητά. Αν λοιπον ειχε γινει μεταβίβασή μετοχων στο ονομα τους (εστω και εικονική) την επόμενη στιγμη το Ελληνικο Δημοσιο θα μπορουσε να παρει αυτες τις μετοχες.
Χωρια που παρουσιάζει τον Αυδη σαν επισημο αντιπρόσωπο του Συγγελιδη πραγμα που ειχε πάψει εδω και μια 10ετια τουλαχιστον.
Θυμόταν ο Αλεκος εναν Αυδη απο τα Γιαννενα και το πεταξε στα χαμενα  αλλον.
Το -12 (οπως η Ξανθη πέρυσι) που ονειρεύεται δεν ευσταθεί. Η Ξανθη εφαγε -7 για την πολυιδοκτησια (που αν το κυνήγαγε στο CAS θα ειχε δικαιωθει  οπως ο παοκ) και -5 για την μη δηλωση της πωλησης του ξενοδοχειου...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 21:15 »
Κούγιας: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα μεταβιβάστηκε το 2015 στον Κώστα Αυδή»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ υποστήριξε πως έχει αλλάξει η μετοχική σύνθεση του «Αγιαξ της Ηπείρου» και τον κατήγγειλε για μη δήλωση της μεταβίβασης των μετοχών του

Σε δημόσιες καταγγελίες γύρω από το υπάρχων ιδιοκτησιακό καθεστώς του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σήμερα (6/5) ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υποστήριξε ότι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» μεταβιβάστηκε  τον Φεβρουάριο του 2015 στον Κώστα Αυδή, επιχειρηματία από τα Γιάννινα και έκτοτε η μετοχική σύνθεση της ομάδας έχει διαφοροποιηθεί. Οτι δηλαδή υπάρχει μεταβίβαση της ΠΑΕ χωρίς να έχει ελεγχθεί/δηλωθεί.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μετέφερε πως έχει ήδη προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ και ανέφερε πως «μου είπαν το καλοκαίρι της περιόδου 2016-17 ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανήκει στον Χριστοβασίλη. Ρώτησα σε ποιον ανήκει; Μου είπαν ότι ανήκει σε άλλον. Ξαναρώτησα σε ποιον ανήκει και μου είπαν ότι τον ξέρω. Γιαννιώτης τους είπα, Γιαννιώτης μου είπαν. Είναι μπροστινός, έχει την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και ουσιαστικά διαχειρίζεται τα χρήματα άλλων. Εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ ποιος ήταν. Πριν από λίγο καιρό μου τα είπαν όλα. Στις 22/2/2015 οι μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα μεταβιβάστηκαν, με τη διαμεσολάβηση του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη, στον Γιάννη και Κωνσταντίνο Αυδή, αντιπροσώπους του Συγγελίδη στα Γιάννενα και συγκεκριμένα σε εταιρεία συμβολαιογραφείου που εδρεύει στην Αθήνα. Μεταβιβάστηκαν με δυο συμβόλαια στον Κωνσταντίνο Αυδή και στο γιο του Γιάννη Αυδή 153.189 μετοχές από τον Γεώργιο Χριστοβασίλη χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ, ο οποίος ουσιαστικά από εκείνη την ημέρα και μετά ήταν εικονικό πρόσωπο. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες ήταν οι συνεταίροι του Πολυχρόνη Συγγελίδη, συνιδιοκτήτη της Ξάνθης κατά 50%. Είναι αυτός που μεταβίβασε το ξενοδοχείο της Ξάνθης και το προπονητικό κέντρο στον ανηψιό του Ιβάν Σαββίδη. Επισκέφθηκα τον κ. Αυδή ο οποίος μου τα παραδέχτηκε όλα και μου είπε ότι έφταιξε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου είπε σε παρακαλώ έχω εγγόνια, φοβάμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε.  «Ποιος είναι ο Κώστας Αυδής; Ο Αυδής, εκτός από την αντιπροσωπεία του Συγγελίδη στα Γιάννενα, είναι και συνεταίρός του, με πολύ μικρό ποσοστό, στο υπόγειο γκαράζ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που στα Γιάννενα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Συγγελίδη. Εκείνη την ημέρα, όχι στην τελευταία μας επικοινωνία, μου είπε και κάτι το οποίο δεν έχω διασταυρώσει ακόμα. Ηθελα να τον ρωτήσω ότι 'καλά πήρατε τις μετοχές, ζητήσατε άδεια από την ΕΕΑ για να είναι νόμιμες;' Γιατί πήρε τις μετοχές με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό; Μου είπε ότι ουσιαστικά αυτός θα ήταν ο άνθρωπος που θα κατοχύρωνε τα συμφέροντα του ανθρώπου που έδωσε λεφτά στον Γιώργο Χριστοβασίλη».

Μετά σχολίασε ότι «έκανε έναν έλεγχο η εφορία σε πρώτο στάδιο και διαπίστωσε φορολογικές παραβάσεις 3.000.000 ευρώ από τη διαχείριση Χριστοβασίλη, από το 2008 μέχρι το 2014. Ο καταλογισμός έγινε τον Δεκέμβριο του 2014, δύο μήνες πριν τη μεταβίβαση των μετοχών. Ο τελικός αριθμός έφτανε χρέος 8.000.000 ευρώ τα οποία καταλογίστηκαν οπότε αυτομάτως κατέρρεε ο ΠΑΣ Γιάννινα και για αυτό το λόγο ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε υποχείριο και μου είπε ο Αυδής ότι τα χρήματα τα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει και μάλιστα του έκανα μια ερώτηση και εκεί μου είπε κάτι που επίσης πρέπει να ερευνηθεί, και αυτό λέμε ότι ζητάμε από την ΕΕΑ.  Είτε ο ίδιος, είτε μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο ίδιος λίγους μήνες πριν που ήταν; Στον Ιβάν Σαββίδη στο ανταλλακτήριο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη. Ηταν πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και για αυτό επελέγη ουσιαστικά να ελέγχει απόλυτα την ιδιοκτησία του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί για να έχουμε νόμιμη μεταβίβαση πρέπει να περάσει από την ΕΕΑ, να εγκριθεί αφού ελεγχθεί το πόθεν έσχες αυτού ανάλογα με το κίνητρο. Γιατί αυτός πήρε μια ΠΑΕ φτηνά και την πήρε όταν είχε χρέος 8.000.000 ευρώ χρέη, που σημαίνει δηλαδή ότι ουσιαστικά αυτός που πλήρωνε τα χρέη, γιατί πλήρωναν 100.000 το μήνα, είναι και αυτός που ελέγχει την ΠΑΕ».

Μεταξύ άλλων είπε και πώς «εγώ όλα αυτά τα έχω καταγγείλει εγγράφως την ημέρα που προανήγγειλα τη συνέντευξη 28 Απριλίου 2021, γιατί εγώ δεν γνωρίζω αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα. Εχω συμβόλαιο γιατί υπάρχει συμβόλαιο, αλλά δεν μπορώ να το δημοσιοποιήσω. Ομως η ΕΕΑ είναι ανεξάρτητη αρχή, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει φορολογικούς και τραπεζικούς ελέγχους στα υποθηκοφυλάκεια, στα συμβολαιογραφεία και ζήτησα να γίνει έλεγχος στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο, να πάρουν τα αντίγραφα των συμβολαίων για να δούνε αν πράγματι αυτό που μου είπε ο Αυδής και αυτά που μου έδειξε είναι αλήθεια. Εδώ δεν είναι θέμα πολυιδιοκτησίας αλλά θέμα με τη μετοχική σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα. Από τη στιγμή που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης και μετέχει στις συσκέψεις στην Super League, κάνει φορολογικές δηλώσεις, κάνει δηλώσεις για την αδειοδότηση, έπαιξε ο ΠΑΣ στην Ευρώπη και δεν είναι πραγματικός ιδιοκτήτης καταλαβαίνεται ότι εδώ υπάρχει παράβαση με την οποία μέχρι την ημέρα που τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη υπήρχε ποινή υποβιβασμού και τώρα τιμωρείται με -12 βαθμούς, όπως τιμωρήθηκε η Ξάνθη γιατί παρέλειψε να ενημερώσει για την μετοχική αλλαγή την ΕΕΑ. Τώρα αν αυτά που μου είπε ο Αυδής είναι αλήθεια και πράγματι πριν από λίγο καιρό μεταβιβάστηκε το ανταλλακτήριο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη, αυτό θα το ψάξει η επιτροπή. Πράγματι το μεταβίβασε ο Αυδής ή κάποιος από το περιβάλλον αυτών που αυτός μου είπε; Ποιοι ήταν αυτοί που το έκαναν;  Η καταγγελία μας αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών. Εμείς ξαναλέω κάνουμε καταγγελία για την μεταβίβαση των μετοχών και όχι για πολυιδιοκτησία».

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1590281/koygias-o-pas-giannina-metavivastike-2015-ston-kosta-aydi

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 23:39 »
Επαθε Εδεσσαικός.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Παρ 07 Μάι 2021 00:31 »
Οι δηλώσεις του ψυχασθενή με λίγα λόγια:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Παρ 07 Μάι 2021 12:40 »
Πραγματικά νομίζω κοροϊδευόμαστε. Ποιος Αυδής;
Δεν είμαι και στην τσέπη του για να ξέρω τι έχει ο άνθρωπος, αλλά έχω την εντυπωση ότι έχει χρεωκοπήσει κι μάλιστα πριν το 2015 που αναφέρει ο ψηλός για τη συναλλαγή.
Η αντιπροσωπία αυτοκινήτων που είχε την εφαγε η μαρμαγκα, το ίδιο νομίζω και μια επιχείρηση με σωλήνες που είχε δίπλα.
Όσο για το πάρκινγκ δε γνωρίζω τι έχει γίνει. Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι γίνονται διαβουλεύσεις να το πάρει ο Δήμος. Αν ξερει κάποιος καλύτερα ας μας ενημερώσει.
Είναι δυνατό να μπήκε μπροστά σε τέτοια συναλλαγή ένας άνθρωπος όντας χρεωκοπημένος;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Παρ 07 Μάι 2021 18:28 »
Πες οτι εγω τον πιστευω τον κουγια οτι λεει αληθεια
Καταγελλει λοιπον κατι
Γιατι δεν τον μηνυει καποιος για συκοφαντικες δηλωσεις?

Ας καλεσουν τον χριστοβασιλη οι αρμοδιες επιτροπες
Τι οφειλει να κανει ο χριστοβασιλης τοτε?
Να εμφανισει τα χαρτια που αποδεικνυουν το αντιθετο απο αυτο που λεει ο κουγιας
Και τοτε ο κοντος θα γινει ρεντικολο
Γιατι δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Παρ 07 Μάι 2021 18:40 »
Προφανώς όλοι έχουν λερωμενη τη φωλιά τους. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο κανείς δεν πορεύεται με το σταυρό στο χέρι. Τώρα για τον κοντό τι να πεις; γνωστή περίπτωση εξ αρχαιοτάτων χρόνων. Όταν δεν του πάνε τα πράγματα όπως θέλει μπορεί να σου παρουσιάσει το μυρμήγκι για ελέφαντα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Παρ 07 Μάι 2021 22:56 »
Θα έπρεπε κάποια στιγμή η ΠΑΕ να κινηθεί νομικά εναντίον του.Έχει κουράσει το πράγμα.Σέρνει αυτήν την κατάσταση χρόνια και δυσφημεί την ομάδα.
Από την άλλη φαίνεται τι γλίτσας είναι ο ψηλός.Κρίμα τους όρκους που έδωσε.Είναι προφανές ότι δεν τον νοιάζει η δικαιοσύνη.Απλά παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει στην κατηγορία.Για την πάρτη του το κάνει και μόνο.Ακόμα χειρότερα που έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας.Δεν σέβεται τίποτα.Θα έρθει εδώ τελευταία αγωνιστική και θα παρακαλάει για το διπλό.