Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83762 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 23 Μάρ 2014 11:21 »
Δικηγόρος είναι... όλο αλήθειες θα λέει;  :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 23 Μάρ 2014 11:38 »
με τέταρτο διαιτητή τον Τεδεκέλη

Τεβεκέλης... όπως λέμε Καλαθενός, Αγγελάκης, Βελλιώδης, Κεχαγιάς, Δούρος, Τσαγκαράκης, Κωνσταντινίδης, Μιντιούρης, Μπριάκος... :P
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Παρ 28 Μάρ 2014 10:41 »
Παράθεση
Κούγιας: «Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια στον Άρη»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη νέα προσπάθεια στον Άρη κρατώντας χαμηλούς τόνους τονίζοντας ότι δεν αναφέρεται σε ονόματα για να μην δημιουργηθούν προσδοκίες.

«Νιώθω πολύ αμήχανα, όταν με ρωτάνε για το τι έφταιξε που ο Άρης έφτασε σε αυτήν του κατάσταση. Θα ήταν προτιμότερο, να βρισκόνταν ενώπιον του τηλεοπτικού φακού σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ή κάποιο μέλος της διοίκησης να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο. Ο Άρης έχει ασύλληπτη δυναμική, και εχθές έγινα μάρτυρας μιας συγκλονιστικής εκδήλωσης», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος για να προσθέσει:

«Μιλάω με σοβαρούς ανθρώπους, που έχουν τεράστια κοινωνική προσφορά στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινάει μια τεράστια προσπάθεια, επτά συνολικά ανθρώπων μέχρι στιγμής, με αποκλειστικό στόχο να ήμαστε στρατιώτες της ομάδας. Έχουμε συμφωνήσει να προσφέρουμε τεχνογνωσία και χρήματα και είμαι βέβαιος πως η προσπάθεια θα έχει ευτυχή κατάληξη», είπε ενώ αναφερόμενος στον Γκάλη είπε: «Χθες θα ήθελα να ήμουν ο Νίκος Γκάλης έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Μακάρι ο Νίκος Γκάλης να ηγηθεί αυτής της κίνησης!».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Άρης μπορεί να έπεσε αγωνιστικά, αλλά μην είστε σίγουροι ότι θα υποβιβαστεί. Αναμφίβολα θέλω τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ, όπου με σωστές τακτικές μπορεί να γίνει βιώσιμος και να πληρώνει τα χρέη του. Το άρθρο 99, για τον ποδοσφαιρικό Άρη πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Υπήρξε λάθος χειρισμός από την νομική υπηρεσία της ομάδας, και απορώ γιατί δεν ζήτησαν έφεση. Αυτομάτως η έδρα κατοκύρωσε την αρνητική απόφαση που βγήκε για την υπόθεση, και έτσι αυτή η έφεση δεν έχει καμία τύχη. Νομικά αυτό είναι δεδικασμένο».

Για τον Σκόρδα: «Όταν υπήρχε η λαίλαπα Ζαχουδάνη ήρθαν και με βρήκαν δύο άνθρωποι, χωρίς να γνωριζόμαστε. Ήταν ο Σκόρδας και ο Δαμιανίδης. Τους πήρα από το χέρι, πήγαμε σε πολιτικούς και λύσαμε το πρόβλημα του Αρη με τον άνθρωποι που πούλησε μέχρι και το `Δασυγένειο'. Εγώ σέβομαι τον κ. Σκόρδα. Είναι από αυτούς που κλαίγανε χθες. Έχω σεβασμό στους ανθρώπους που υποφέρουν. Μπορεί να έχεις υπερχειλίζουσα προσωπικότητα αλλά να μην έχεις τα προσόντα να διοικήσεις έναν κολοσσό, όπως ο Αρης».

Τέλος ανέφερε: «Πραγματικά οι άνθρωποι που διοίκησαν τα τελευταία δέκα χρόνια το σύλλογο πρέπει να έχουν φοβερές τύψεις. Είναι αδιανόητο πως απέτυχαν και δημιούργησαν κολοσσιαία χρέη».

από gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 31 Μάρ 2014 00:43 »
-Μου το'στειλε Σύνταυρος αγαπητός
και με έκανε να γελάω όλη νύχτα ....
(...)
Εξώδικο Κούγια στον Αντώνη Πανούτσο!
 στις δε ομάδες που ήμουν ιδιοκτήτης και είμαι ιδιοκτήτης, δηλαδή τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ,

... καλοί μου αναγνώστες 8)

(...)
Το θυμάμαι αλλά είπα μήπως...
Μάλλον η έντονη επιθυμία γεννά παραφροσύνη...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 31 Μάρ 2014 00:48 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 02 Απρ 2014 14:32 »
Νέες φοβερές δηλώσεις και αποκαλύψεις, ξανά, που αλλού, στον φίλο, αδερφό και σύνγαυρο του κυρ Βαγγέλη, Γεωργούτζο, όπου άστραψε και βρόντηξε ο mr Κ, μιλώντας επί μία ώρα περίπου!

"Ελπίζω και εύχομαι μόνο να μη ρίξουν και τον μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα…."

«Γεμάτη, κατίνες, αδελφές, λαμόγια και δουλοπάροικους η Πάτρα…»!!!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 02 Απρ 2014 21:41 »
Νέες φοβερές δηλώσεις και αποκαλύψεις, ξανά, που αλλού, στον φίλο, αδερφό και σύνγαυρο του κυρ Βαγγέλη, Γεωργούτζο, όπου άστραψε και βρόντηξε ο mr Κ, μιλώντας επί μία ώρα περίπου!

"Ελπίζω και εύχομαι μόνο να μη ρίξουν και τον μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα…."

«Γεμάτη, κατίνες, αδελφές, λαμόγια και δουλοπάροικους η Πάτρα…»!!!

Παντως ψυχωση του εχουν γινει τα Γιαννινα.....

Οπου και να παει οτι και να πει τσουπ με το καλο λογο στο στομα του ειναι για εμας....Τελικα μονο για για τους ψυχασθενεις ειμαστε :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 02 Απρ 2014 22:15 »
Κούγια ψυχάρα για πάντα Γιαννενάρα  :P

Τον είχε ο Ρίβας με τον Τσωλη προχτές. Ετοιμος είναι. Αμα τ σφυρίξουν κόσεψε πίσω ίσια. Ετσι τον έκοψα. Δεν βρήκε πθενά ότι βρήκε εδώ είπε.

Μέχρι και για τα παιδιά που δεν είχε πρόβλημα να τα χαρτζιλικώνει, αλλά μόνο που ήθελαν να του επιβάλουν παίχτες και υπαλλήλους στα γραφεία, είπε ότι τα συγχωρεί και δεν τς κρατάει κακία. Ετσι είπε :joker:
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 00:43 »

Τελικα μονο για για τους ψυχασθενεις ειμαστε :P

γιατι εμεις τι ειμαστε τοσα χρονια που ασχολουμαστε με τον ΠΑΣ? ενα προβληματακι τοπικα το χουμε ολοι μας!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 15:44 »
γιατι εμεις τι ειμαστε τοσα χρονια που ασχολουμαστε με τον ΠΑΣ? ενα προβληματακι τοπικα το χουμε ολοι μας!

μόνο που εμείς δεν έχουμε κόκκινη φερράρι να κυκλοφορούμε...  :P

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 16:15 »
Εγω θελω να φυγει ο Χρηστοβασιλης και να γυρισει ο Κουγιας και να τα χει συγχωρεσει και να τα χει καλα 'με τα παιδια", οπως λεει ενας παρπανω.
 Τοτε εχω να ριξω χοντρο γελιο μ αυτα που θα γραφετε μερικοι εδω μεσα.
Καλα λενε μερικοι.... "Ε ρε Κουγιας που σας χρειαζεται"....

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 16:22 »
αλλοι μπορει να μη ριξουν γελιο ομως! γιατι θα χασουν κ την "κουταλα" και τα κουμαντα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 17:00 »
Εγω θελω να φυγει ο Χρηστοβασιλης και να γυρισει ο Κουγιας και να τα χει συγχωρεσει και να τα χει καλα 'με τα παιδια", οπως λεει ενας παρπανω.

Ο Κούγιας να κάτσει εκεί που κάθεται! Κανένας μας δεν το θέλει!

Το πρόβλημα με τον Κούγια μετά την φυγή του, το έχουν όσοι τον υμνούσαν, τον είχαν φίλο και συνεργάτη!

Υ.Γ. Από εκεί πέρα όμως και άσχετα με το θέμα τα λαμόγια  δεν αντιμετωπίζονται με ήπιες τακτικές, αλλά μόνο με κάτι ανάλογο.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 18:02 »

αλλοι μπορει να μη ριξουν γελιο ομως! γιατι θα χασουν κ την "κουταλα" και τα κουμαντα!

Σωστά και τα 2!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 21:29 »

Στις ποσες μαλακιες που ελεγε ο ψυχασθενης ελεγε και μερικες αληθειες,η δεν ειναι ετσι????

Και κατι αλλο

Ο ψυχανωμαλος ειχε δηλωσει καποτε οτι αμα δει πως θα του γυρισει την πλατη η πολη,θα φυγει απο την ομαδα....Το κρατησε τον λογο του,αν και δεν τοο περιμενα!!!!Ναι εκει το παραδεχτηκα οσο και να ακουγεται οξυμωρο.......Ο ΧΒ ομως ο σοβαρος ο ανθρωπος εεεε,δεν το κουναει ρουπι,βλεπεις η μασα ειναι καλη...1.200.000 ευρω δεν ειπαμε??????????

Ο Κοντος ηταν γελωτοποιος καραγκιοζης αλλα χομπιστας με την μπαλα,ο ΧΒ θα μου πεις τι ειναι?

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Απρ 2014 21:49 από ayuto1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 21:52 »
Τον Κουγια τον εδιωξε ο λαος του ΠΑΣ.
 Εσυ και καποιοι αλλοι που στο ιντερνετ ειστε επαναστατες μεγαλοι, μπειτε μπροστα τωρα,να συμπαρασυρετε κι εμας που ειματε η λιγο μεγαλυτεροι η βαριομαστε, να διωξετε και τον Χρηστοβασιλη.
 Και στο λεω χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 03 Απρ 2014 22:15 »
Ποιος λαος μωρε φιλε?

Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας σαν συνταυροι.....Ο Κοντος μονος του εφυγε!!Δηλαδη τι νομιζεις οτι αμα ηθελει να μεινει,δεν θα εμενε??Εδω κοτζαμ Μπατατουδης και Βουλινος δεν ξεκουβαλουσαν απο τον ΠΑΟΚ που γινονταν της πουτανας και νομιζεις πως εμεις με τοσο ευκολια διωξαμε τον ψυχασθενη...Καλα μην πιασω και τον μεγα Χρηστιδη πιο χιονιζε εβρεχε δεν κουνιονταν ρουπι απο την ΠΑΕ

Ο ΧΒ επρεπε να καταλαβει πως η μπογια του δεν περναει,και μονο που ειναι Ηπειρωτης(μονο στα χαρτια για εμενα)και επαιξε ολη αυτη την πουστια το καλοκαιρι επρεπε να πει μαγκες τελος...εκανα τρομερα λαθη,τα παραταω...Ανταυτου συνεχιζει την κοροιδια,αλλα για αυτον ο λογος που ειναι ακομα εδω ειναι γιατι περναει καλα η τσεπη του,οσο για την ομαδα και εμας δεκαρα δεν δινει
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Απρ 2014 22:19 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 04 Απρ 2014 07:59 »

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 04 Απρ 2014 08:50 »
 Εσυ και καποιοι αλλοι που στο ιντερνετ ειστε επαναστατες μεγαλοι, μπειτε μπροστα τωρα,να συμπαρασυρετε κι εμας που ειματε η λιγο μεγαλυτεροι η βαριομαστε, να διωξετε και τον Χρηστοβασιλη.

Ο ιδιος ο Κουγιας καταλαβε ότι σχολασε απ'την ομαδα όταν με συνοπτικες διαδικασιες απεσυραν την στηριξη τους προς αυτόν

οι Καχριμανης και Χητος,ενα τηλεφωνο και ο συντακττης των πασλοιμωτων αρκουσαν για να του μεταφερουν το ''τελείωσες,

το κραξιμο του κοσμου από μονο του θηωρω δεν θα αρκουσε να τον βαγερει.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Παρ 04 Απρ 2014 12:50 »

παντως αν με εβριζε μπροστα σε ολους δεν θα καθομουν κ με σταυρωμενα χερια!
στο λεω γτ μιλας για ιντερνετ,αρα προφανως ησουν εκει στον δρομο οταν τον "εδιωξε ο λαος του ΠΑΣ"
ελα ομως που αν δεν υπηρχε το ιντερνετ δεν θα ανεβενε εκεινο το βιντεακι να δουμε ολοι ποιοι κανουν την κοτα μπροστα κ απο πισω λενε αλλα....
και υποσημειωση γτ θα πεταχτητε διαφοροι! μιλαω για μια μεριδα οπαδων της ομαδας μας που καναν την κοτα,οχι για ολους η οσους δεν παρεβρισκονταν!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 04 Απρ 2014 13:14 »
Προφανως και το "συμφωνω" που πατησα ειναι κατα λαθος, Αραχθε, οπως ειναι επισης προφανες οτι ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη. Διοτι αλλα εγραψα εγω και αλλα απαντας εσυ. Κοινως εισαι εκτος θεματος.
 Gila, θεωρω οτι ο Κουγιας, οταν ειδε εμπαργκο στα διαρκειας, εκεινο το καλοκαιρι, οτι ηταν Αυγουστος και ειχε πουλησει 75, τοτε καταλαβε οτι δεν τον παιρνει πια.
Αρα τον εδιωξε ο λαος του ΠΑΣ.
 Οταν επισης ειδαν ολα τα Γιαννενα, το ιστορικο πανι που κρεμασαν τα παιδια των Απειρωταν, με τους Αργεντινους και το ¨"εσυ εισαι η ντροπη μας", αφυπνιστηκε πολυς κοσμος.
 Ολα αυτα συνετελεσαν στο να συσπειρωθει εναντιον του ο κοσμος του ΠΑΣ, κανοντας τον να καταλαβει, οτι πλεον ειναι ανεπιθυμητος.
 Ακομα και ο Χητος με τον Καχριμανη, απ την γενικη κατασταση επιρεαστηκαν και εκοψαν περα.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Απρ 2014 13:18 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 04 Απρ 2014 13:20 »
μιλησες για επαναστατες του pc γιαυτο και δεν νομιζω να ειμαι εκτος θεματος!
οι επαναστατες "του δρομου" ομως αλλα μου δειξαν τοτε κ σε μενα και σε ολη την ελλαδα!
και εγω μιλησα για τους συγκεκριμενους,τωρα αν ανηκεις εκει κ θιγεσαι αλλο αυτο.... ειναι δικο σου θεμα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 04 Απρ 2014 13:34 »
Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Χωρίς σχόλια.......

ΚΟΥΓΙΑΣ vs ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ (Blue Vayeros)

απει ρωταν vs κουγιας

απει ρωταν vs κουγιας 2

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #97 στις: Παρ 04 Απρ 2014 13:46 »
Και η τριτοτέταρτη, αλλά ίσως η πρώτη, όψη της λίρας "ΠΑΣ", κερκίδες γεμάτες σε παιχνίδι Βου εθνικής, κερκίδες που έχουν τόσο κόσμο, όσο μαζεύουμε τώρα σε 3-4 παιχνίδια σούπερ-τρομάρα της-λιγκ.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 04 Απρ 2014 15:30 »
Αφου λοιπον τοτε επι κουγια ειχανε ξεσηκωθει ολοι να τον διωξουνε γιατι σημερα δεν κανουνε το ιδιο?
Σημερα που τα πραγματα ειναι χειροτερα με διαφορα
Γιατι απλουστατα οι συνεχομενες <αλλα ταυτοχρονα δουλοπρεπεις και ξεφτιλισμενες απο καθε αποψη> παρουσιες στην α εθνικη βουλωνουνε στοματα ανθρωπων φοβισμενων χωρις οραμα
Ετσι εχει μαθει ο μεσος ελληνας
Ειναι ακριβως το ιδιο που κανει ο σαμαρας σπερνοντας τον φοβο οτι μετα απο αυτον θα ερθει το χαος
Το οποιο εχει ερθει ηδη αλλα εμεις κανουμε πως δεν το βλεπουμε
Τραγικες συμπεριφορες και καταστασεις γενικα
Πατε παλι το καλοκαιρι να αγορασετε διαρκειας να βοηθησετε την τσεπη του
Εχει υπερθεαμα του χρονου με ελευθεροπουλο προπονητη < θυμιζω το 2-3 με πανιωνιο εδω μεσα το 2009-2010 και τι εκπληκτικη αποδοση ειχε>

Αυτο που μου εχει χαρισει ο κουγιας με τον πεντακαθαρο και παλικαρισιο αποκλεισμο του γαυρου δεν ξερω ποσα χρονια θα περασουνε για να το ξαναδω
Με αυτον που εχουμε δεν προκειται να το δω ποτε ειμαι σιγουρος

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σαβ 05 Απρ 2014 12:32 »
Αυτο που μου εχει χαρισει ο κουγιας με τον πεντακαθαρο και παλικαρισιο αποκλεισμο του γαυρου δεν ξερω ποσα χρονια θα περασουνε για να το ξαναδω
Με αυτον που εχουμε δεν προκειται να το δω ποτε ειμαι σιγουρος

Πέρσυ νομίζω έχεις πολλά να θυμάσαι. Μπορεί να 'στραβώσει' πάλι και να κάτσει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.