Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83759 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #400 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 13:03 »
Αγοράζει μια ομάδα για κάθε ένα συγγενή.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 13:27 »
16 χρονων σε εμενα οι γονεις μου ουτε παπακι δεν μου αγοραζαν..............
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 13:54 »

Χαχαχα εμ τι να κάνουμε,  έτσι είναι ο καπιταλισμός.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 14:03 »
Ζήλεψε τον Ιβάν που 'έδωσε' στον γιο του τον Πας  :P

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 14:06 »
Ο ΠΑΣ είναι ανεξάρτητος.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 14:54 »
Πρόεδρος ο 16χρονος γιος του Κούγια!
Όσο για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας του Ιωνικού; Ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να τοποθετήσει στον προεδρικό θώκο τον 16χρονο γιο του, Χρήστο, ο οποίος πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου του Κολεγίου Αθηνών.
http://www.sdna.gr/podosfairo/g-ethniki/article/492230/anelave-ton-ioniko-o-koygias
τη κόβω για "παραμύθια φούρναρη" όλη την ιστορία(για λόγους που έχουν να κάνουν με τη νομοθεσία κ το εμπορικό δίκαιο).....κρίμα όμως,γιατί θα νάχε πλάκα να δω τον Κοντό να λέει  ότι κ του Χριστόδουλου,στα ορκ του Ιωνικού...... ;)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Σαβ 21 Ιούλ 2018 14:56 »
γιατί τώρα που μεγάλωσες,νομίζεις ότι θα σου πάρουν?  :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Σαβ 11 Αύγ 2018 18:00 »
https://www.onsports.gr/podosfairo/story/601869/ionikos-ayto-einai-to-plano-toy-koygia

"....Το μυστικό της επαγγελματικής μου επιτυχίας ήταν η λαχαναγορά Αθηνών. Από εκεί ξεκίνησα τις πρώτες μου υποθέσεις....."

https://www.onsports.gr/podosfairo/story/601869/ionikos-ayto-einai-to-plano-toy-koygia

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Τρι 18 Σεπ 2018 20:57 »
Κούγιας: «Tα δάνεια του Πηλαδάκη θα τα ξεπληρώσει ο Ρέμος, η Θεοδωρίδου, η "καβάλα στο δελφίνι"»

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τη διοίκηση της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ.»

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνημένα στο θέμα χρήσης της AEL FC Arena. Η δήλωσή του:

«Μου διάβασαν την ανακοίνωση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ και εξ υποχρεώσεως την άκουσα. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι αυτούς τους νταβατζήδες της Γήπεδο ΑΕ, που έχουν το θράσος, αφού επί τρία χρόνια με εκβίαζαν καθημερινώς και μου πήραν 1.350.000€, ενώ οι εισπράξεις από τα πάμφθηνα διαρκείας και τα εισιτήρια αγώνων τα τρία αυτά χρόνια, προ φόρων, είναι ζήτημα να έφτασαν τις 850.000€, να κάνουν και ανακοινώσεις περί οικονομικών υποχωρήσεων του Πηλαδάκη χωρίς να αναφέρουν ότι οι οικονομικές υποχωρήσεις σταμάτησαν στο νούμερο των 370.000€ το χρόνο.

Δυστυχώς για τον Πηλαδάκη και την παρέα του, αλλά και γι αυτούς που είτε ιδιοτελώς, είτε ανιδιοτελώς του έδωσαν δημόσια γη, για να κάνει μία ιδιωτική επιχείρηση, όπως είπαν στο δικαστήριο της 17/5/2018 ο τοποτηρητής του Τσακμακίδης και ο δικηγόρος του Ευθυμίου, μου είναι αδιάφορο τι θα λένε και τι θα γράφουν από δω και πέρα, γιατί όσο εγώ είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, αυτοί δεν θα ξαναπάρουν από εμένα ούτε ένα ευρώ.

Από εδώ και πέρα τα 129.000.000€ δάνεια του Πηλαδάκη θα τα ξεπληρώνει στον συναυλιακό αυτόν χώρο και στο χώρο των φωτοβολταϊκών ο Ρέμος, η Παπαδοπούλου, ο Αργυρός, η Θεοδωρίδου, η "καβάλα στο δελφίνι" και τα "κίτρινα σπαθιά".

Εγώ περιμένω τη δικαστική απόφαση για να πάρω μέρος του 1.350.000€ πίσω.

Και για να μην αγωνιά ο κόσμος, επειδή εγώ δεν είμαι Πηλαδάκης για να προπωλήσω εισιτήρια διαρκείας με εξωφρενικές τιμές για 3 χρόνια και να μη γυρίσω ποτέ πίσω τα χρήματα, τις επόμενες ημέρες που θα τοποθετηθώ επισήμως για το μέλλον μου στην ΑΕΛ, θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το πως θα επιστραφούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα 135.000€ που έχουμε εισπράξει συνολικά από τα παμφθηνα διαρκείας των 50 και 70€, εφόσον οι κάτοχοι τους θέλουν να τους επιστραφούν και δεν επιθυμούν με αυτά να παρακολουθούν τους αγώνες στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, όπου είμαι βέβαιος ότι η Επιτροπή Σταδίου με τον άξιο Πρόεδρο κ. Κωσταρόπουλο και τους άξιους συνεργάτες του και τον άξιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη θα κάνουν τα πάντα ώστε να αγωνιζόμαστε.

Αλίμονο εάν δεν μπορεί η δημοτική αρχή της Λάρισας με έναν τόσο άξιο Δήμαρχο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έναν τόσο άξιο Περιφερειάρχη, το Υφυπουργείο Αθλητισμού με έναν τόσο άξιο Υφυπουργό και η Επιτροπή Διοίκησης του σταδίου Αλκαζάρ να μην μπορούν να κάνουν τα απαραίτητα για να αγωνίζεται η ΑΕΛ μας στην ιστορική της έδρα, χωρίς να έχει ανάγκη νταβατζήδες, όταν ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Δήμαρχος Χανίων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, ο Δήμαρχος Λέσβου, ο Δήμαρχος Λιβαδειάς, ο Δήμαρχος Αγρινίου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, γήπεδα τα οποία παραδοσιακά ήταν γήπεδα Β' και Γ' Εθνικής τα μετέτρεψαν σε γήπεδα Super League μέσα σε ένα μήνα, για να μπορούν οι οικογένειες των οπαδών των τοπικών ομάδων να παρακολουθούν τους αγώνες τους.

Και ένα τελευταίο: Κωστάκη μου είναι αδιάφορο αν θα το κλείσεις το γήπεδο και να σου δώσω και μία συμβουλή. Μπορείς να κάνεις την ιδιωτική σου επιχείρηση και κοτέτσι, χωρίς βεβαίως να λέγεται AEL FC ARENA.

Η στάμνα πολλές φορές πάει στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει.

Δυστυχώς για σένα και την παρέα σου έχω αδειάσει συναισθηματικά για ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.

Αν είχες τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μια χθεσινή συζήτηση με τα παιδιά μου, θα καταλάβαινες ότι έχασες οριστικά την κότα με τα χρυσά αβγά.

Νομίζω ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη πλησιάζει και το τέλος της ανοχής της Τράπεζας Πειραιώς.

1.350.000€ είναι πολλά λεφτά τη σημερινή εποχή...»
https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/23159/koygias-ta-daneia-toy-piladaki-tha-ta-xeplirosei-o-remos-i-theodoridoy-i-kavala-sto-delfini

ΥΓ1 Πολλοι αξιοι μαζευτηκαν
ΥΓ2 Ποια ειναι η καβαλα στο δελφινι;

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Σαβ 29 Σεπ 2018 21:28 »
Το μεγαλύτερο έγκλημα έγινε από την γαλάζια Δημοτική Παράταξη και τους γαλάζιους παράγοντες της ερασιτεχνικής ΑΕΛ του τότε, διότι παραχώρησαν την ΚΡΑΤΙΚΗ έκταση ΔΩΡΕΑΝ στο λαμόγιο τον Πηλαδάκη, χωρίς να διασφαλιστεί η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και χρήση του γηπέδου από την ΑΕΛ.

Ο σκοπός του Πηλαδάκη ήταν να φτιάξει το γήπεδο και τα εμπορικά καταστήματα, να πουλήσει την ΑΕΛ και να επιβιώνει από τις εμπορικές χρήσεις του οικοδομήματος και το μίσθωμα που θα κατέβαλε η ΑΕΛ. Ευτυχώς δεν του βγήκε...

Δεν ξέρω αν θα φύγει ή θα μείνει ο Κούγιας, πάντως η ΑΕΛ πρέπει να επιστρέψει στο Αλκαζάρ. Μακάρι να πιέσει ο κοντός και να επισκευαστεί ούτως ώστε να γυρίσει στην φυσική της έδρα η ομάδα. Καταραμένο το κωλογήπεδο του Παραδάκη.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 13:43 »

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 21:15 »
Τι κακός που ήταν ο πηλαδακης,τι πολιτικά αφελής που ήταν η δημοτική αρχή,πόσες θυσίες ακόμα να κάνει ο πρόεδρος της Λάρισας,που δεν πήγε εκεί για να κονομισει,ούτε είναι αφελής (2 μέτρα άντρας κ αφελής,ήταν μόνο ο μπασκετμπολίστας Χρήστος Τσέκος),τι θα γίνει το ΑΕΛ φκ αρένα που το χουμε χρυσοπληρωσει όλοι μας,τι θα απογινουμε αν αν χαθεί ο κάθε λογής Κούγιας απ το ελληνικό ποδόσφαιρο....δε γαμιεστε κ οι βάρβαροι κ όσοι δεν ξέρουν πως θα ζήσουν χωρίς αυτούς!

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 13:30 »
Aντε να γελασουμε και λιγο,ψυχωπλακωθηκαμε το Σαββατο

Απάντηση Κούγια για το πανό: «Ο "κοντός" έχει μεγάλα γεννητικά όργανα»!

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με αιχμηρό τρόπο για το πανό που αναρτήθηκε εναντίον του έξω από το "AEL FC Arena" πριν το χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, χαρακτηρίζοντάς τον "κοντό".

Aναλυτικά η απάντηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ:

Μου έστειλαν αναρτήσεις πολύ γνωστού site από την Αθήνα, το οποίο προέβαλε ένα μεγάλο πανό γραμμένο με μαύρο σπρέι και το οποίο έγραφε "είσαι κοντός για την ΑΕΛ".

Είναι γνωστό ότι με εμφάνισε σαν κοντό, ενώ δεν είμαι και το ύψος μου είναι 1,79, αυτή η γνωστή κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος όταν αποκάλυψα το κύκλωμα των ανέντιμων δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων που ήταν γεμάτο χυδαίες αδελφές, με μερικούς εκ των οποίων έκανε παρέα σε μοναστήρια (υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες).

Αυτή η αγνώμων κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος, που τον έσωσα στην υπόθεση του σκάφους Therapy με την κοκαΐνη στη Μύκονο, γιατί μου το ζήτησε πολύ μεγάλη προσωπικότητα της Ελλάδος, που τον προστάτευε εκείνο το διάστημα και τον πήρε από το σκάφος με ελικόπτερο λίγο πριν επέμβουν οι λιμενικοί και αστυνομικοί κι έτσι δεν συνελήφθη, επειδή κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα των δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων, με ορισμένους εκ των οποίων ήταν προσωπικός φίλος, κατασκεύασε με σκοπό να με αποδυναμώσει ως μάρτυρα αυτήν τη ψεύτικη εικόνα μου ότι δήθεν είμαι κοντός, χωρίς βεβαίως αυτό κανείς να το πιστέψει, αφού κυκλοφορώ παντού καθημερινά και τίποτα δεν είναι κρυφό που να αφορά την προσωπικότητα μου, αλλά το χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που με μισούν είτε γιατί αποκαλύπτω και εκθέτω τις παρανομίες τους στο ποδόσφαιρο είτε γιατί με βρίσκουν απέναντι τους σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.

Στη Λάρισα το χρησιμοποίησε κατά κόρον καθημερινά στις εκπομπές του σε έναν χωρίς όνομα και χωρίς πρόγραμμα ραδιοφωνικό σταθμό, ένας που σε ηλικία 55 ετών έκανε αίτηση για να γίνει δόκιμο μέλος του ΠΣΑΤ, γιατί δεν πήραμε τον γιο του στην U20 της ΑΕΛ κάνοντας τον και επαγγελματία και το χρησιμοποίησαν και χτες σε αυτό το πανό τα περίπου 100 περιθωριακά αλβανάκια με κουκούλες, που σήκωσαν το πανό και τα οποία κατευθύνει μέσα από τις φυλακές ο Αλβανός έμπορος ναρκωτικών Ελβίρ Λάσκο με το προσωνύμιο Τσε, γιατί αρνήθηκα να τον υπερασπιστώ στο δικαστήριο που αντιμετωπίζει και που απειλείται με ισόβια κάθειρξη (είναι ό ίδιος ο οποίος με κινητό που τελειώνει σε 94 με απείλησε για τον γιο μου) και εκτός φυλακών οι αδελφικοί του φίλοι Λευτέρης Μήτσης (αυτός μου ζήτησε να με πληρώσει για να τον υπερασπιστώ), Νίκος Ράγιας και Ραφαήλ Χαλκιάς (αυτοί με είχαν πληρώσει όταν τον υπερασπίστηκα σε μικρότερης απαξίας αδικήματα), αλλά και 5 μέλη της Ερασιτεχνικής παλιά μέλη των Monsters που είχαν στενή σχέση με τον Πηλαδάκη.

Σε όλους αυτούς θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά το εξής:

Ο "κοντός" έχει πολύ μεγάλα γεννητικά όργανα και θα τα χρησιμοποιήσει για να τους κάνει αυτό που έκανε σε αυτούς και που στο παρελθόν τον εκβίαζαν και είναι τώρα κατηγορούμενοι στο Koriopolis και στην τελευταία υπόθεση των 27 κατηγορουμένων και θα τους κλείσει φυλακή.

Μετά τη φυλακή έρχεται και η απέλαση στην Αλβανία.

Το σχέδιο τους για να με εκβιάσουν ώστε να φύγω παραδίδοντας τις μετοχές μου δωρεάν στην Ερασιτεχνικη για να διαχειρίζονται τα έσοδα της ΑΕΛ που εγώ έφερα άνθρωποι που έχουν γεμίσει με απλήρωτα γραμμάτια μπασκετμπολίστες (Καμάρας και υπόλοιποι) σε μένα δεν περνάει.

Όσοι πολέμησαν τον δίκαιο αγώνα μου στο ποδόσφαιρο είτε εξαφανίστηκαν είτε μπήκαν φυλακή.

Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Ελευθερία, επειδή εδώ και λίγο καιρό είμαι δικηγόρος του αντιδίκου του Γιώργου Δημητρακόπουλου, πρώην ευρωβουλευτού, πρώτου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και πραγματικού ιδιοκτήτου της εφημερίδας Ελευθερία, προβάλει με ολοσέλιδα δημοσιεύματα τις ενέργειες αυτών των ακραίων κακοποιών και αυτών που τους ενθαρρύνουν, αλλά θέλω να του πω ότι όσο υπάρχει η ΠΑΕ ΑΕΛ και δεν καταντήσει πάλι ερασιτεχνικό σωματείο από τις ενέργειες των κακοποιών και της Ερασιτεχνικής, που έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να υποβιβαστεί, εγώ δεν πρόκειται να πουλήσω τις μετοχές μου ούτε θα τις χαρίσω σε κανέναν και το πρόβλημα θα το έχει ο ίδιος.
https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/526564/apantisi-koygia-gia-pano-o-kontos-exei-megala-gennitika-organa

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 14:20 »
Ολοκληρη ανακοινωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακατεψε δικαστες, αδερφες, κοκαινες, ελικοπτερα, μοναστηρια κτλ για τον αν ειναι ο προεδρος της κοντος.
Περιμενω ανακοινωση χριστοβασιλη με φωτο σε ζυγαρια και επιθεση σε ολους εμας τους χοντρούς του φορουμ
 :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Οκτ 2018 15:21 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 17:39 »
Σύντομη περιγραφή
Το SEROPRAM περιέχει σιταλοπράμη, ένα δικυκλικό παράγωγο του φθαλενίου με αντικαταθλιπτική δράση. Η σιταλοπράμη είναι εκλεκτικός αναστολέας της επαναπρόσληψης της σεροτονίνης.

Ενεργά συστατικά
1  Σιταλοπράμη
0DHU5B8D6V - CITALOPRAM
Η σιταλοπράμη (citalopram) είναι ένα δικυκλικό παράγωγο του φθαλενίου με αντικαταθλιπτική δράση. Η σιταλοπράμη είναι εκλεκτικός αναστολέας της επαναπρόσληψης της σεροτονίνης.

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 08:34 »
ρε παιδιά πάλι κόντυνε και πήγε 1,79; Ο Τιραμόλα είναι;  :joker:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 16:55 »
Όσο ψηλώνει αυτός, κονταίνει η ΑΕΛ..
κρίμα για μια ιστορική ομάδα
και περισσότερο κρίμα που το ελληνικό ποδόσφαιρο
συνεχίζει να τον παίρνει στα σοβαρά..

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 17:23 »
Όσο ψηλώνει αυτός, κονταίνει η ΑΕΛ..
κρίμα για μια ιστορική ομάδα
και περισσότερο κρίμα που το ελληνικό ποδόσφαιρο
συνεχίζει να τον παίρνει στα σοβαρά..
  κρίμα για ποιο ποδόσφαιρο;

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 17:33 »
Όσο νυχτώνει ο Κούγιας θα ψηλώνει!!!!! :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 23:51 »
Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, η αελ πρέπει να επιδοτείται για να κάνει τον πρόεδρα ο κούγιας.

Αλέξης, Αχιλλέας, Κομπότης, Λουκόπουλος, Πανόπουλος... Πρέπει να επιδοτούνται οι ομάδες για να κάνουν τον πρόεδρα.

Σούλης, Αλενατόρε, Αλέφας, Φυντάνης, Βαζάκας... Πρέπει να επιδοτούνται οι ομάδες να τους έχουν προπονητές.

Κι άλλοι πολλοί...

Μόνη υποχρέωση να συμμετέχουν όλοι στις συνεντεύξεις Τύπου και να βγάζουν όσο το δυνατόν περισσότερες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια των ματς (να υπάρχει και ρήτρα).

Τα έχω ξαναπεί, δε βλέπεις που δε βλέπεις, γιατί να μην πέφτει το γέλιο της μαϊμούς και να φεύγουν όλοι χαρούμενοι απ' τα γήπεδα;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #420 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 18:41 »
ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Επεισόδια με Κούγια στις κερκίδες! (pics)

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1285678/epeisodia-me-koygia-stis-kerkides-pics

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 19:14 »
Τελικά ,κ δε ξέρω πως η επιστήμη το ερμηνεύει,το μόνο πρόβλημα του είναι μάλλον η σχέση του με το φακό...στη θέση του θα χα γίνει φανατικός μουσουλμάνος,να αποφεύγω τις φωτογραφίες, ή σαμάνος...τι δε καταλαβαίνετε μωρέ;τον αδικεί ο φακός,κ του βγήκε το όνομα του ανθρώπου...ΔΕΝ φαίνονται τα 180 cm μπόι του,κ βέβαια ούτε ντυμένος μπορεί να πείσει τους κακεντρεχης αντιπάλους του,για τα μεγάλα του πελε.... γαμιονται τελικά η προβοκάτσια της φωτογραφίας,κ οι κανόνες ηθικής....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 20:11 »
Κάτι μας θυμίζει το σκηνικό.

Γρήορα ή πιο γρήγορα ο εν λογω θα εγκαταλείψει και την ΑΕΛ.

Τον Ιωνικό τον έχει έτοιμο άλλωστε και τον περιμένει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 20:52 »
Κάτι μας θυμίζει το σκηνικό.

Γρήορα ή πιο γρήγορα ο εν λογω θα εγκαταλείψει και την ΑΕΛ.

Τον Ιωνικό τον έχει έτοιμο άλλωστε και τον περιμένει.

Έχει παρατήσει τον Ιωνικο. Προς το παρόν δεν έχει αλλού να πάει. Δεν γλυτωνουν εύκολα οι Λαρισαιοι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 21:17 »
Παράθεση
Κούγιας: «Τρέχανε σαν τα π………ακια»

Νέα ανακοίνωση της ΑΕΛ με τον Αλέξη Κούγια να στέκεται στην ομάδα του αλλά και όλα όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή για την εμφάνιση της ομάδας.

Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε νέο προπονητή και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας.

Σε λίγο θα μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν μας δίνουν πέναλτι και μας κόβουν επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ θέλω να το δώσω στους χιλιάδες οπαδούς μας που κατεξευτέλισαν αυτά τα 15 αποβράσματα με επικεφαλής τους γνωστούς Αλβανούς και τον Χαλκιά, που μόλις πήγα απέναντι μόνος τρέχανε σαν τα π………ακια και από την πολύ πρέζα σκόνταφταν κι έπεφταν κάτω.
Στους χιλιάδες πραγματικούς οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο με τα παιδιά τους και με χειροκρότησαν για την προσπάθεια που κάνω έδωσα μία υπόσχεση και θα την τηρήσω:

Αυτά οι 15 Αλβανοί πρεζάκηδες και οι φίλοι τους οι Έλληνες που κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών στη Λάρισα και καταστρέφουν τα πιτσιρίκια στο γήπεδο ποτίζοντας τα χασίς και ηρωίνη δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο μας.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο αλλά και σε όποιο άλλο παιχνίδι τολμήσουν να έρθουν θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Από σήμερα ακόμη και στο σπίτι τους θα βλέπουν εφιάλτες, γιατί γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συγχωρήσει ποτέ όποιον έβρισε τη μάνα μου.

Έχω κάνει υπομονή 3 χρόνια, αλλά ο χρόνος τους τελείωσε.

Αυτή τη στιγμή στις φωτογραφίες βλέπω τα πρόσωπα τους ένα ένα.

Όσο γι αυτόν που κάνει εμπόριο όπλων με το κρητικό επώνυμο και που παρακάλαγε να μπει στο συμβούλιο της ΑΕΛ τις προηγούμενες μέρες έχω ανοίξει ειδικό λογαριασμό»
από Gazzetta.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!