Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83758 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #425 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 21:34 »
Βλέποντας της φωτογραφίες παραπάνω πάει να πλακωθεί με το χαλόνι που του φωνάζει δεν ξέρω και εγώ τι.Του την πέφτουν οι γύρω και τον πάνε βόλτα.Μετά έρχονται τα σεκιούριτι και καθαρίζουν και αρχίζει πάλι νέα αντεπίθεση.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Σαβ 27 Οκτ 2018 23:55 »
Κάτι μας θυμίζει το σκηνικό.

Γρήορα ή πιο γρήγορα ο εν λογω θα εγκαταλείψει και την ΑΕΛ.

Τον Ιωνικό τον έχει έτοιμο άλλωστε και τον περιμένει.

Έχει παρατήσει τον Ιωνικο. Προς το παρόν δεν έχει αλλού να πάει. Δεν γλυτωνουν εύκολα οι Λαρισαιοι...
. Τι εννοείς , έχει παρατήσει τον ιωνικό;άφησε το πιτσιρίκι το γιο του να κάνει το αγροτικό του στη Νίκαια,κ δεν είναι αυτός από πίσω; χλωμό....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Κυρ 28 Οκτ 2018 20:15 »
Μ' αρέσει που κάποτε τα τυριά κορόιδευαν εμάς οτι μας γλεντάει ο πανύψηλος και μας ξεφτιλίζει και οτι υποτίθεται οτι "εμείς δε θα τον αφήναμε καν να πάρει την αϊλάρα" και οτι υποτίθεται οτι "αυτά δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ποτέ στην αϊλάρα μας" και άλλα τέτοια κομπλεξικά.

Εδώ οι τύποι έχουν πάει την ξεφτίλα 3 ταχύτητες παραπέρα:

από sport24:
Παράθεση
ΑΕΛ-ΟΦΗ: Έξαλλος ο Κούγιας, κατευθύνθηκε προς όσους τον έβριζαν!
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, άφησε τη θέση του στα επίσημα και πήγε στην απέναντι θύρα για να τα βάλει με μερικούς φίλους της ομάδας της Λάρισας που τον έβριζαν.
H κόντρα των φίλων της ΑΕΛ και δη των οργανωμένων με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Αλέξη Κούγια συνεχίστηκε και πέρασε σε άλλο επίπεδο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Με την έναρξη του αγώνα και με τα δυο πέταλα να είναι κλειστά μετά από απόφαση του Κούγια κάποιοι φίλοι των οργανωμένων της Λάρισας βρέθηκαν σε κεντρικές θύρες και με την έναρξη του ματς άρχισαν να βρίζουν τον ισχυρό άνδρα των "βυσσινί" με χυδαία συνθήματα.
Ο μεγαλομέτοχος της  ΑΕΛ, που ήταν στις θέσεις των επισήμων, ακούγοντας τα συνθήματα "τρελάθηκε", έφυγε από την θέση του και πήγε ακριβώς απέναντι όπου και είχε διαπληκτισμό με όσους τον έβριζαν. Δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις ενώ κάποια στιγμή ο Κούγιας βρέθηκε πεσμένος στα σκαλοπάτια. Η ένταση κράτησε για αρκετά λεπτά πριν λήξει με την παραίνεση των ψυχραιμότερων και των σεκιούριτι του γηπέδου.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια των συνθημάτων εις βάρος του Κούγια όλο το υπόλοιπο γήπεδο αποδοκίμαζε τα συνθήματα αυτά.

Παράθεση
«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή για την εμφάνιση της ομάδας.
Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε νέο προπονητή και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας.
Σε λίγο θα μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν μας δίνουν πέναλτι και μας κόβουν επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ.
Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ θέλω να το δώσω στους χιλιάδες οπαδούς μας που κατεξευτέλισαν αυτά τα 15 αποβράσματα με επικεφαλής τους γνωστούς Αλβανούς και τον Χαλκιά, που μόλις πήγα απέναντι μόνος τρέχανε σαν τα π………ακια και από την πολύ πρέζα σκόνταφταν κι έπεφταν κάτω.
Στους χιλιάδες πραγματικούς οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο με τα παιδιά τους και με χειροκρότησαν για την προσπάθεια που κάνω έδωσα μία υπόσχεση και θα την τηρήσω:

Αυτά οι 15 Αλβανοί πρεζάκηδες και οι φίλοι τους οι Έλληνες που κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών στη Λάρισα και καταστρέφουν τα πιτσιρίκια στο γήπεδο ποτίζοντας τα χασίς και ηρωίνη δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο μας.
Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο αλλά και σε όποιο άλλο παιχνίδι τολμήσουν να έρθουν θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.
Από σήμερα ακόμη και στο σπίτι τους θα βλέπουν εφιάλτες, γιατί γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συγχωρήσει ποτέ όποιον έβρισε τη μάνα μου.
Έχω κάνει υπομονή 3 χρόνια, αλλά ο χρόνος τους τελείωσε.
Αυτή τη στιγμή στις φωτογραφίες βλέπω τα πρόσωπα τους ένα ένα.
Όσο γι αυτόν που κάνει εμπόριο όπλων με το κρητικό επώνυμο και που παρακάλαγε να μπει στο συμβούλιο της ΑΕΛ τις προηγούμενες μέρες έχω ανοίξει ειδικό λογαριασμό»

:)) :)) :))

ΥΓ. Σόρι που γελάω αλλά νομίζω οτι τους αξίζει

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #428 στις: Κυρ 28 Οκτ 2018 23:10 »
Πολύ καλά κάνεις και τα επισημαίνεις φίλτατε.

Σε εμάς ο Κοντός μόνο το χέστη το Βρυκ ξεφτέλισε που κάθισε σαν κότα.

Δυστυχώς εξαιτίας του Βρυκ πήρε η μπάλα όλους μας.

Αλλά τα τυριά με τον υπέροχο κόσμο τους και τους κομάντο χουλιγκάνους που είναι;

Α ρε χωριαταραίοι. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι είχατε δυο τρεις διοικήσεις με πολύ μυαλό.Τίποτα άλλο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Κυρ 28 Οκτ 2018 23:25 »
Κάτι μας θυμίζει το σκηνικό.

Γρήορα ή πιο γρήγορα ο εν λογω θα εγκαταλείψει και την ΑΕΛ.

Τον Ιωνικό τον έχει έτοιμο άλλωστε και τον περιμένει.

Έχει παρατήσει τον Ιωνικο. Προς το παρόν δεν έχει αλλού να πάει. Δεν γλυτωνουν εύκολα οι Λαρισαιοι...
. Τι εννοείς , έχει παρατήσει τον ιωνικό;άφησε το πιτσιρίκι το γιο του να κάνει το αγροτικό του στη Νίκαια,κ δεν είναι αυτός από πίσω; χλωμό....

Τέλος από τον Ιωνικό, εδώ και αρκετό καιρό

Παράθεση

Τέλος από τον Ιωνικό ο Κούγιας!

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 - 18:51

Με επίσημη ανακοίνωσή του από το σάιτ της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε την αποχώρηση της οικογένειάς του από τη διοίκηση του Ιωνικού.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα των Θεσσαλών την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες, με αναφορές στις οικονομικές συμφωνίες που είχαν γίνει το καλοκαίρι, όταν κι ελήφθη η απόφαση να εμπλακεί στα διοικητικά τους.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια Κούγια ανακοινώνει την αποχώρηση της από το ιστορικό σωματείο Ιωνικός.

Η οικογένεια Κούγια δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει γεγονότα και ονοματεπώνυμα που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση εκτός και αν προκληθεί.
Η οικογένεια Κούγια εισήλθε στην διοίκηση του Ιωνικού κατόπιν προσκλήσεως του κ. Φώτη Σιακάρα όταν ο κ. Σιακάρας είπε στον κ. Κούγια, ότι εάν δεν υπάρξει κάποιο πρόσωπο το οποίο να έχει την δυνατότητα να καλύψει το ποσό των 70.000,00€ στην διάρκεια ενός χρόνου το παθητικό του προϋπολογισμού του Ιωνικού στην Γ’ Εθνική, ο ιστορικός Ιωνικός κατά την τρέχουσα περίοδο θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιώς.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Ιωνικού προσδιορίσθηκε στα 150.000,00€.

Ο κ. Σιακάρας διαβεβαίωσε την οικογένεια Κούγια ότι το υπόλοιπο των χρημάτων ύψους 80.000,00€ ήταν εγγυημένα από τις ακαδημίες του συλλόγου, από τα εισιτήρια διαρκείας και από τις πινακίδες.

Η συμφωνία ήταν ότι τα χρήματα αυτά θα τα διαχειρίζονταν η οικογένεια Κούγια ώστε με την συμπλήρωση των χρημάτων που θα έβαζε η ίδια να υπήρχε μία απόλυτη οικονομική συνέπεια και διαφάνεια.

Μέχρι σήμερα και παρά το ότι με την συμφωνία που υπήρχε η οικογένεια Κούγια έπρεπε να συνεισφέρει στον προυπολογισμό του Ιωνικού 7.000,00€ το μήνα αυτή έχει καταβάλει το ποσό των 30.000,00€.

Αυτό το οποίο δημιούργησε σήμερα την απόφαση μας να αποχωρήσουμε είναι ότι εκτός των 30.0000,00€ που κατέβαλε η οικογένεια Κούγια, χωρίς να γνωρίζει για τα υπόλοιπα, στο ταμείο του Ιωνικού χωρίς να ενημερωθούμε εισήλθαν άλλες 45.000,00€ τα οποία διαχειρίστηκαν πρόσωπα τα οποία βάσει της συμφωνίας δεν είχαν κανένα τέτοιο δικαίωμα δηλαδή σε χρονικό διάστημα 2 μηνών (Αύγουστο – Σεπτέμβριο) στο ταμείο του Ιωνικού εισήλθαν 75.0000,00€, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, τα οποία διαχειρίστηκαν άλλα πρόσωπα χωρίς καμία ενημέρωση της οικογένειας       Κούγια.

Ευχαριστούμε τους αγνούς οπαδούς του Ιωνικού για την αγάπη τους αλλά από την πρώτη στιγμή κάναμε γνωστό σαν οικογένεια ότι είμαστε ιδιοκτήτες της εταιρείας και εγγυητές της ιστορίας της τεράστιας ποδοσφαιρικής δύναμης ΑΕΛ και το μόνο που επιθυμούσαμε ήταν όπως βοηθήσαμε την ΑΕΛ να βγεί από τις ακαθαρισίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου σ την Γ’ Εθνική και να βρίσκεται σήμερα και συνεχώς στην SUPER LEAGUE, με αδειοδότηση για την Ευρώπη και χωρίς οικονομικά προβλήματα, ο ίδιο θα προσπαθούσαμε σε βάθος πενταετίας και με τον Ιωνικό χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσουμε την ευθύνη μας για την επάνοδο της ΑΕΛ στην πραγματική της θέση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ούτε τους Ιωνικάρες κάναμε, ούτε μεγάλα λόγια είπαμε».

gazzeta.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Τρι 30 Οκτ 2018 22:19 »
Τελείωσε γρήγορα το remake επεισόδιο "ο Κοντος ξανά πρόεδρος",κ αυτή τη φορά χωρίς να εμφανιστούν ινδιάνοι....μαλάκια...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Σαβ 01 Δεκ 2018 23:46 »
Παράθεση
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια
Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018

Προς τους 5 απέναντι εμπόρους ναρκωτικών και τα 25 μπασταρδάκια αλβανάκια τους, την κυρία Τούρτα και τον κύριο Τούρτα, που σε λίγο φυλακίζονται μαζί με τον Ελβίρ:

Όσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς!

Ώρα 19:30:

Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας!

Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων.

Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα.

Οι Έλληνες Δικαστές όταν σε καταδικάζουν για ναρκωτικά και είσαι Αλβανός, την άλλη μέρα σε στέλνουν πίσω στη βρώμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα σου.

Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα.

Τον Ελβίρ, τον Ράγια, τον Μπέτσι, τον Τούρτα και τη χοντρή γυναίκα του θα τους τακτοποιήσω όπως πρέπει και πάντα με τον Νόμο.
http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/2488-prosopiki-dilosi-k-aleksi-koygia

Τις είχε και παλιά αυτές τις ρατσιστικές εξάρσεις ή τώρα στα τελευταία μόνο;

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 00:56 »
Για τη χοντρή γυναίκα του λες ???? :P  :P :P :P
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 01:17 »
όπως και το "βρώμικη χώρα σου"

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως δεν βρίσκεται ένας, πιο τρελός από αυτόν, εισαγγελέας να τον χορέψει στο ταψί..

Ελπίζω μόνο να το διαβάσει καμιά UEFA
όχι πως μου φταίει σε τίποτα η ΑΕΛ
γιατί αυτή θα την πληρώσει
αλλά για το γαμώ το..

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #434 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 02:30 »
Ποιος πανυψηλος κοντος έλεγε μετα το 2-0, ελεω ανυπαρχτης κοκκινης:

Αι στο διαολο με τους βρωμιαρηδες, που θελαν και βαθμο εδω μεσα...

Ναι αυτος ο πεντακαθαρος ο Σακιλ με καταγωγη υποτιθεται την ιδια με τους βρωμιαρηδες.

Πολυ στα σοβαρα παίρνουμε τον σάικοψηλό, σώνει. Ο ανθρωπος ειναι αλλού, είναι φανερό.

Υ.Γ.
Αυτοι δεν ήταν π μας δουλεύανε που δεν τον διώχναμε;
:)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 12:23 »
Παράθεση
Υ.Γ.
Αυτοι δεν ήταν π μας δουλεύανε που δεν τον διώχναμε;

Αυτοί ήτανε... :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 14:11 »
Αν η π....α μεγαλώνει με τον τρόπο που ψηλώνει ο ίδιος, τον κόβω 6 εκ. σε στύση!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 17:54 »
Το ωραιο θα ειναι να πραγματοποιηθει η επιθυμια ορισμενων απο εδω μεσα, να πεσει δηλαδη η ομαδα στην Γ΄Εθνικη και να παει ο Κουγιας στον προεδρο του ερασιτεχνη και να ζητησει την ομαδα και μετα να την δωσει στον γιο του να κανει τον προεδρο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Κυρ 09 Δεκ 2018 21:12 »

Παράπονα από τη διαιτησία του Κοτσάνη έχει η ΑΕΛ. Την ώρα του δεύτερου ημιχρόνου, οι "βυσσινί" εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω τις οποίες επιτέθηκε στον Δραμινό ρέφερι, στον επόπτη Κωνσταντίνου, στον Τριτσώνη, τον Περέιρα και ζήτησε για διαιτητή από εδώ και πέρα τον... Λάκη Γαβαλά.

Στο 53' του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: "Κύριοι, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ανεξάρτητη, χωρίς δανεικούς και ο ιδιοκτήτης της βγάζει το ψωμί του τίμια μέσα από την επιστήμη του 45 χρόνια. Γι αυτό ούτε χρειάζεται να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ κρυφά και να γίνει αχυράνθρωπος, ούτε να στήνει παιχνίδια για να εξοικονομεί τα χρήματα για τον προϋπολογισμό της ΑΕΛ. Γι αυτό κύριοι της ΚΕΔ να σέβεστε την ομάδα μας, την ιστορία της και τον κόσμο μας.

Εάν αυτό που κάνουν οι Κοτσάνης και Κωνσταντίνου σε κάθε φάση, που δίνουν όλα τα φάουλ ανάποδα και την μπάλα συνεχώς στον ΠΑΟΚ, εάν δεν αποβάλλεται ρε Κοτσάνη ο Κρέσπο, που μπροστά σου δίνει αγκωνιά στο στομάχι του Γκόικοβιτς και μετά τραυματίζει μπροστά στα μάτια σου τον Μπαργκάν με καρατιά χωρίς να πάρει ούτε κίτρινη, εάν ο Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα είναι επόπτης Super League κι έχει δώσει 5 ανάποδες υποδείξεις στα 2 μέτρα μπροστά του, τότε να πουλήσει και ο κ. Κούγιας τις μετοχές του κρυφά για να δούμε άσπρη μέρα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε φάση με την ανοχή σου Κοτσάνη κάνουν εγκληματικά φάουλ και δεν παίρνουν ούτε κάρτα και πήραν 2 ανύπαρκτες κάρτες, την πρώτη ο Καρανίκας και την άλλη ο Ακόστα, κι έτσι αποβλήθηκε ο Καρανίκας και θα παίξουμε για άλλο ένα παιχνίδι με παίκτη λιγότερο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Να γίνουμε κι εμείς ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πλατανιάς και η Βέροια των προηγουμένων χρόνων, γιατί απ' ότι καταλαβαίνουμε άσπρη μέρα δεν θα δούμε. Δυστυχώς η σημερινή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μαύρη- κατάμαυρη σαν το χρώμα της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Καληνύχτα σας κύριοι.

Ζήτω ο Περέιρα.

Ζήτω οι ξένοι διαιτητές.

Ζήτω ο Τριτσώνης.

Ζήτω ο τίμιος Καλύβας.

Και καλές γιορτές...

Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!

Εμείς από δω και πέρα θέλουμε διαιτητή τον Λάκη Γαβαλά".

Λίγο μετά εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

"Ρε Κοτσάνη ντροπή!

Μπροστά σου ο Μαουρίτσιο ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο του Ντέλετιτς.

Εάν δεν θέλεις να βγάλεις κίτρινη ή κόκκινη, βγάλε μια φούξια...

Μια πορτοκαλί..

Τι έγινε ρε Κοτσάνη;

Τι κάνει ο Μάτος στον Μιλοσάβλιεβιτς μπροστά στα μάτια σου;

Θα αγριέψει ο Λάκης Γαβαλάς, πρόσεχε!

Μπράβο ρε Κοτσάνη, μας έβαλες στο τέρμα, κι έρχονται και εκλογές...".

Ακολούθησε και τρίτη:

"Γεια σου Λουτσέσκου προπονητάρα με τα συστήματα σου και με τους παικταράδες σου".

Πηγή: https://www.sport24.gr/football/omades/Ael/pae-ael-emeis-apo-dw-kai-pera-theloyme-diaithth-ton-lakh-gavala.5384244.html

Ο Κοντός πάλι μας πιάνει στο στόμα του. Η υπογράμμιση δική μου. Πάλι λέει τα ίδια χωρίς βέβαια να δίνει ποτέ εκείνη την περιβόητη συνέντευξη με τις αποκαλύψεις...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Κυρ 09 Δεκ 2018 21:16 »
Νομίζω σήμερα έπιασε επίπεδο Πανόπουλου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Κυρ 09 Δεκ 2018 23:03 »
Κούγιας: "Δεν κατεβαίνουμε με την ΑΕΚ"
Η ΑΕΛ δεν προτίθεται να κατέβει στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Λάρισα, σύμφωνα με δήλωση του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά:

Έχω δώσει πολύ μεγάλους αγώνες από το 1996 και μετά για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επί 4 χρόνια με προστάτευε η Ελληνική Αστυνομία γιατί κατήγγειλα τους κακοποιούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πλήρωσα πολύ ακριβά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με την Παναχαϊκή και αγωνιστικά και οικονομικά.

Έχω πληρώσει για όλες τις αλήθειες που έλεγα, γιατί δήθεν με τις δηλώσεις μου δυσφήμιζα το ελληνικό ποδόσφαιρο, περισσότερα από 750.000€ πρόστιμα.

Όλα αυτά τα έκανα για να ξεβρωμίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι για να το παραβρωμίσω.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν ξεβρώμισε, αλλά με αναγκάζει αυτό που συμβαίνει να καταθέσω αύριο στον εξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Γραμμένο όλα τα δελτία της ΑΕΛ.

Το είχα δηλώσει ότι θα το κάνω μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη και τη χυδαία διαιτησία του Λάμπρου και του Γιαννίκου.

Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.

Δυστυχώς οι οικονομικές μου δυνατότητες δεν μου επιτρέπουν να είμαι ιδιοκτήτης ούτε του ΠΑΟΚ, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επιτρέπω σε κανένα υποκείμενο να με προσβάλλει, να προσβάλλει την ιστορική ομάδα μου με ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα και τους χιλιάδες οπαδούς μας.

Ντρέπομαι γιατί δυσφημίζομαι σαν προσωπικότητα συνυπάρχοντας με όλα αυτά τα υποκείμενα.

Ελπίζω ο Λουτσέσκου να μην βρίσει τον Κρίστινσον στη Λάρισα στο δεύτερο γύρο.

Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με την ΑΕΚ του κακοποιού του ελληνικού ποδοσφαίρου του Γιάννη Παπαδόπουλου, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορεί να το σώσει ούτε ο Βασιλειάδης, ούτε η επιτροπή της FIFA, ούτε ο Αλέξης Δέδες, ούτε ο εξυγιαντής του δικηγόρος κ. Γραμμένος.
novasports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Κυρ 09 Δεκ 2018 23:16 »
Αυτόν τον Π.Α.Σ. Γιάννινα που τον πάει που τον φέρνει σε κάθε ανακοίνωση τον αναφέρει.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Δευ 10 Δεκ 2018 08:57 »
μια χαρά τη δουλεία του κάνει ο τύπος

και μετά το ξάνθη - αελ έλεγε έλεγε έλεγε, μέχρι κι εμείς εδώ στο φόρουμ φτάσαμε να λυπηθούμε την αελ για το τι έπαθε που αδικήθηκε

και ήρθε μετά το μεταξύ μας παιχνίδι και μια χαρά τον έκανε μάγκα ο διαιτητής και πήρε το τρίποντο

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Δευ 10 Δεκ 2018 09:34 »
Όπως μπορεί το παλεύει για να σωθεί η ομάδα του.Είτε με γραφικότητες είτε με άλλο τρόπο την δουλειά του την κάνει.Άλλος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και νομίζει ότι κάθε μέρα είναι τ Άη Γιαννιού.Κίτσο μόνο την ομάδα και τους οπαδούς λυπάμαι.Εσύ και στην football league θα τα κονομάς.Ξέρεις εσύ...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Δευ 10 Δεκ 2018 20:22 »
Έχει ο κερατάς ένα μοναδικό ταλέντο να συντάσσει επιστολές τρίτων εκθειάζοντας τον εαυτό του και το έργο του. Δις ιζ Κούγιας ιντιντ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Τετ 06 Φεβ 2019 21:15 »

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Τετ 06 Φεβ 2019 22:02 »
 :)) :)) :))

Κλαιω ρε πουστη !!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Τετ 06 Φεβ 2019 22:09 »
Παραιτήθηκε και πάλι σήμερα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Πεμ 07 Φεβ 2019 09:16 »
Παράθεση
Κούγιας: «Ο Ολυμπιακός πληρώνει παίκτες σε Άρη, Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα»

Χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (6/2) ο Αλέξης Κούγιας. Φυσικά η συζήτηση δεν σταμάτησε στην ΑΕΛ.

Η… μπάλα πήρε πολλούς ακόμα. Σε μία στροφή του λόγου του θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε η ΑΕΛ είχε σχέση εξάρτησης με τον Ολυμπιακό, έφερε διάφορα παραδείγματα από άλλες ομάδες. Ομάδες που θεωρεί ανταγωνιστικές προς τους «βυσσινί» και οι οποίες ενισχύθηκαν από τους Πειραιώτες σε αντίθεση με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε να πάρουμε άλλα 500.000 από τον Μασούρα, που τον έδωσαν στον άμεσο ανταγωνιστή μας. Δείτε που έδωσαν Μάνο και Μανθάτη. Δεν πήραμε ούτε έναν ποδοσφαιριστή, ενώ μας λένε θυγατρική του Ολυμπιακού. Έχετε δει τι είναι ο Μάνος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τι είναι ο Μπανανά για τον Πανιώνιο. Θα δείτε τι είναι ο Φετφατζίδης, τι είναι ο Σιώπης και οι υπόλοιποι που πήγαν στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει και ο Τζανακάκης. Όλων τα συμβόλαια πληρωμένα από τον Ολυμπιακό».

Παράθεση

Κούγιας: «Ιδιοκτήτης πάρκινγκ έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Σχεδόν τους πάντες πήρε η μπάλα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας την Τετάρτη (6/2). Ήταν, άλλωστε, διάρκειας 90 λεπτών.

Το σημαντικότερο νέο ήταν πως αποχωρεί από την ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως υπάρχουν ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Πανιώνιος) που έχουν παίκτες πληρωμένους από τον Ολυμπιακό. Δεν περιορίστηκε, όμως, σε αυτά.

Για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα. Ούτε τώρα μίλησε με ονόματα, αλλά τόνισε πως έχει τα συμβόλαια σε περίπτωση που χρειαστεί.

Σε μία αποστροφή του λόγου του κάλεσε όλους όσους γνωρίζουν επενδυτές που να ενδιαφέρονται για την ΑΕΛ, να τον φέρουν σε επαφή. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι δε θέλει αχυράνθρωπους και κάπου εκεί είπε πως «πρόσφατα εμφανίστηκαν κάποιοι από την Αμερική στον ΟΦΗ. Δεν λέω κάτι, αλλά έχω δικαίωμα να υποψιάζομαι. Εμφανίστηκαν κάποιοι στην Ξάνθη από τη Ρωσία. Ένας ιδιοκτήτης πάρκινγκ στα Γιάννενα να παίρνει τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν δύο χρόνια και κανείς να μην ασχολείται. Εχω τα συμβόλαια στα χέρια μου. Κατά σύμπτωση ο ίδιος είχε πουλήσει στον κ. Σαββίδη μία εβδομάδα πριν το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη. Και να παίρνει το 51% και μάλιστα εξοφλημένο με δύο συμβόλαια. Τα νούμερα των συμβολαίων είναι 10.238 και 10.239 σε κεντρικό γραφείο της Αθήνας για όποιον θέλει να βγάλει γλώσσα».

Από sportime.gr

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Πεμ 07 Φεβ 2019 10:57 »
Κούγιας: «Ιδιοκτήτης πάρκινγκ έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Σχεδόν τους πάντες πήρε η μπάλα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας την Τετάρτη (6/2). Ήταν, άλλωστε, διάρκειας 90 λεπτών.

Το σημαντικότερο νέο ήταν πως αποχωρεί από την ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως υπάρχουν ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Πανιώνιος) που έχουν παίκτες πληρωμένους από τον Ολυμπιακό. Δεν περιορίστηκε, όμως, σε αυτά.

Για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα. Ούτε τώρα μίλησε με ονόματα, αλλά τόνισε πως έχει τα συμβόλαια σε περίπτωση που χρειαστεί.

Σε μία αποστροφή του λόγου του κάλεσε όλους όσους γνωρίζουν επενδυτές που να ενδιαφέρονται για την ΑΕΛ, να τον φέρουν σε επαφή. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι δε θέλει αχυράνθρωπους και κάπου εκεί είπε πως «πρόσφατα εμφανίστηκαν κάποιοι από την Αμερική στον ΟΦΗ. Δεν λέω κάτι, αλλά έχω δικαίωμα να υποψιάζομαι. Εμφανίστηκαν κάποιοι στην Ξάνθη από τη Ρωσία. Ένας ιδιοκτήτης πάρκινγκ στα Γιάννενα να παίρνει τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν δύο χρόνια και κανείς να μην ασχολείται. Εχω τα συμβόλαια στα χέρια μου. Κατά σύμπτωση ο ίδιος είχε πουλήσει στον κ. Σαββίδη μία εβδομάδα πριν το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη. Και να παίρνει το 51% και μάλιστα εξοφλημένο με δύο συμβόλαια. Τα νούμερα των συμβολαίων είναι 10.238 και 10.239 σε κεντρικό γραφείο της Αθήνας για όποιον θέλει να βγάλει γλώσσα».