Αποστολέας Θέμα: This is Kougias  (Αναγνώστηκε 83761 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: This is Kougias
« Απάντηση #50 στις: Δευ 17 Φεβ 2014 10:46 »
Πάτρα: Με σοβαρό αιμάτωμα ο Αλέξης Κούγιας
Ποιους κατονομάζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή ως δράστες της επίθεσης

Σοβαρό εξωτερικό αιμάτωμα διέγνωσαν οι γιατροί μετά την αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής χθες το βράδυ, και αφού είχει λήξει ο αγώνας της πατρινής ομάδας με τον Πανηλειακό.

Οι γιατροί συνέστησαν στον κ. Κούγια ανάπαυση και μετά από τρεις ημέρες να ξανακάνει αξονική τομογραφία, προκειμένου να ελεγχθεί η πορεία του αιματώματος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό αναφέρει:

Στα κατεπείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Αγίου Ανδρέα και στο χειρουργικό τμήμα οδηγήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας  μετά το δολοφονικό χτύπημα στο πίσω μέρος στο κεφάλι.

Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας την ίδια στιγμή ο κατηγορούμενος στη δίκη με τα στημένα μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, Βαγγέλης Αγγελής, τον κλώτσησε στα πόδια ενώ ένας μπράβος τον χτύπησε από πίσω στο κεφάλι.

Η εγκληματική επίθεση έγινε μέσα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής ενώ ο κ. Κούγιας συζητούσε αμέριμνος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν αμέσως και ο κ. Κούγιας λόγω του μεγάλου οιδήματος στον κρόταφο μετεφέρθη κατεπειγόντως με εντολή των ιατρών του Αγίου Ανδρέα, στην νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημίου του Ρίο Πατρών όπου και υποβάλλεται σε νευροχειρουργικές εξετάσεις και πρόκειται σε λίγο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία λόγω του σοβαρού χτυπήματος.

Οι δράστες έχουν συλληφθεί λόγω της διαπράξεως του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης λόγω αυτεπαγγέλτου διώξεως αφού όλο το επεισόδιο έγινε μπροστά στους αξιωματικούς και αστυνομικούς του Ε’ αστυνομικού τμήματος Πατρών.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει αύριο (σήμερα) εκτενή ανακοίνωση για τους μπράβους που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού και τις επιθέσεις που έκανε, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα, κατά των παικτών και των προπονητών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 14:27 »
panachaikifc.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Δημιουργήθηκε στις Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 11:31

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Αχαιούς που  υποστήριξαν με πάθος την νέα μεγάλη ομάδα μας.

Τους θέλουμε όλους μαζί μας .

Θέλουμε στο γήπεδο τους οργανωμένους, όλους μαζί, όχι μεμονωμένα.

Είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε στην Super League ,τα έχουμε όλα, είμαστε η τρίτη μεγαλύτερη   πόλη της Ελλάδος, έχουμε ένα από τα 4 ωραιότερα στάδια της Ελλάδας, έχουμε προπονητικό κέντρο και είμαστε και η καθαρότερη ομάδα της Ελλάδας, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δανεικούς παίκτες και με καθαρούς προπονητές.

2) Λόγω της νοσηλείας του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλεξίου Κούγια η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία ενέργεια  ούτε εις βάρος των δύο δραστών της επιθέσεως του κ. Κούγια ούτε εις βάρος της ΠΑΕ Πανηλειακός.

Εις βάρος των δύο δραστών ο κ. Κούγιας δεν έχει υποβάλει ακόμα μήνυση και η όλη διαδικασία εναντίον τους κινήθηκε αυτεπάγγελτα από την αστυνομία, η οποία και τους συνέλαβε αφού όλα έγιναν μπροστά σε τουλάχιστον 30 αστυνομικούς.

Ο κ. Κούγιας ούτε είδε, ούτε γνώριζε ποιοι τον χτύπησαν , ούτε υπέδειξε να συλλάβουν κάποιον.

Τους δράστες τους συνέλαβε η αστυνομία και τους απέδωσε την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Αυτά για να μην γράφονται ανοησίες σε ανακοινώσεις από τον Πύργο .

2)Προσωπική δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή  κ. Αλεξίου Κούγια

Θέλω να ευχαριστήσω με τις πιο θερμές ευχές μου τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης αλλά κυρίως τους ανώνυμους αστυνομικούς που και εμένα προσωπικά διέσωσαν από το εγκληματικό μένος και την άνανδρη επίθεση από πίσω των «παραγόντων» του Πανηλειακού, αλλά θέλω να τους ευχαριστήσω  κυρίως,  για το ότι διαφύλαξαν την σωματική ακεραιότητα των παικτών μας  από την εγκληματική επίθεση των μπράβων που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά το τέλος του αγώνα .

Χωρίς την βοήθεια της αστυνομίας οι εγκληματίες που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού, οι φωτογραφίες των οποίων υπάρχουν και είναι στην διάθεση όλων των αρμοδίων, θα είχαν προκαλέσει θύματα.

Πρέπει να καταλάβει ο πρόεδρος του Πανηλειακού ότι τα πρόσωπα που είναι στο περιβάλλον του και κάνουν κουμάντο στην ομάδα είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που ήταν στο περιβάλλον  του Μπέου, του Τσακογιάννη, του Χρηστοβασίλη και άλλους από αυτούς τους  οδήγησαν στην φυλακή, κατηγορούμενους για σοβαρά  κακουργήματα και άλλους να είναι υπόδικοι για κακουργήματα και να χρειάζεται η μαρτυρική κατάθεση του κ. Κούγια για να αθωωθούν.

Ας κάνει τον κόπο ο πρόεδρος του Πανηλειακού να ζητήσει τις κασέτες της ΕΥΠ για να καταλάβει ποιο είναι το περιβάλλον του  Πανηλειακού και που τον οδηγούν.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω την απόλυτη λύπη μου για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου, γιατί για τον άλλον που είναι για τα θελήματα, τον Χριστόπουλο, δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ καθόλου.

Πρέπει να καταλάβει ο πρόεδρος του Πανηλειακού ότι το ποδόσφαιρο  δεν είναι μπουζουκομάγαζο που όταν  δεν πληρώσει κάποιος τον λογαριασμό ή πειράξει κάποια τραγουδίστρια φωνάζει τους μπράβους και τον  δέρνουν.

Το ποδόσφαιρο θέλει γνώση, θέλει υπομονή, θέλει ηθικό περιβάλλον και όχι περιβάλλον εγκληματιών, γιατί ειδικά στις μικρές πόλεις ο κόσμος και η υγιής κοινωνία πολύ εύκολα σου γυρίζουν την πλάτη και μένεις μόνος σου με τον Αγγελή και με τους άλλους.

Θανάση όταν σε καλούν στο σπίτι τους, σε υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο, και αυτός που σε καλεί υπερηφανεύεσαι ότι είναι χρόνια φίλος σου, και εσύ πηγαίνεις στο σπίτι του και στο σπίτι 350.000 οπαδών με 10 μπράβους αυτό δεν είναι ούτε φιλία ούτε αντριλίκι.

Ευτυχώς που στην αποστολή του Πανηλειακού υπήρχε ο Κύριος  Νίκος Ζερβός για να σώσει τα προσχήματα.

Λυπάμαι πολύ για όλους σας και λυπάμαι ειδικά για το θράσος να εκδώσετε και ανακοίνωση.

Εγώ δεν είμαι Μαυρονάσιος να τον σαπίζεται στο ξύλο, να του σπάτε την μύτη και να μην τολμάει να κάνει μήνυση.

Έχετε πέσει σε τοίχος και δεν το έχετε καταλάβει.

Η Παναχαϊκή και εγώ είμαστε πολύ μεγάλα μεγέθη για εσάς και το περιβάλλον σας.

Εσύ και το περιβάλλον σου παρεξήγησες την απλότητα μου και το ότι λόγω του ποδοσφαίρου έχουμε πει στο παρελθόν και μια κουβέντα παραπάνω.

Από εδώ και πέρα ο καθένας εκεί που ανήκει.

Και μια κουβέντα για τον Γιάννη :

Να μην φοβάται, όσα έγιναν στην Πάτρα δεν αλλάζουν τίποτα μεταξύ μας, τα παντελόνια είναι για τους αληθινούς άντρες.

Έχω δημιουργήσει άποψη και για τον ίδιο και για την οικογένεια του και γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 15:07 »
Ο Βαγγελακης της καρδιας μας.....

Ρε τι ειναι τουτοι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 15:15 »
Πρέπει να καταλάβει ο πρόεδρος του Πανηλειακού ότι τα πρόσωπα που είναι στο περιβάλλον του και κάνουν κουμάντο στην ομάδα είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που ήταν στο περιβάλλον  του Μπέου, του Τσακογιάννη, του Χρηστοβασίλη και άλλους από αυτούς τους  οδήγησαν στην φυλακή, κατηγορούμενους για σοβαρά  κακουργήματα και άλλους να είναι υπόδικοι για κακουργήματα και να χρειάζεται η μαρτυρική κατάθεση του κ. Κούγια για να αθωωθούν.

Το ποδόσφαιρο θέλει γνώση, θέλει υπομονή, θέλει ηθικό περιβάλλον και όχι περιβάλλον εγκληματιών, γιατί ειδικά στις μικρές πόλεις ο κόσμος και η υγιής κοινωνία πολύ εύκολα σου γυρίζουν την πλάτη και μένεις μόνος σου με τον Αγγελή και με τους άλλους.

Πάντα με την ...καλή κουβέντα στο στόμα βλέπω ο Κου σαν μας θυμάται, που το κάνει συχνά...
Εμείς, όπως πάντα και πάλι ...άχνα εμείς;

Υ.Γ: Μαυρονάσιος λέει... Αλλο μπουμπούκι αυτό. Πράματα και θάματα έγιναν λέει και λέει στο Πύργος-Βύζας, άντε να βγάλεις άκρη...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 16:39 »
O Mαυρονασιος μεγαλη λερα στην Κορινθο..

10 χρονια ειχε την ομαδα στην Γ,αλλα το πιο παραδοξο ειναι οτι την ομαδα μεχρι φλεβαρη παντα καθε χρονια ηταν πρωτη στην βαθμολογια και υστερα την εβλεπες σε καθε αγωνα να χανει,ειτε επαιζε και με την τελευταια ακομα.....

Στανταρακι παιζει να εχει στησει ο τζες 3ψηφιο αριθμο αγωνων!!Ο ανθρωπος δεν εχει τον θεο του,ανελαβε τωρα τον Βυζα τον ριχνει Γ και τις ιδιες μαλακιες κανει

Τοτε μαλιστα που στηνονταν  αγωνες στην Κορινθο ειχε εθεαθει μαζι Μπεος και ο δικος μας ως τοτε προεδρος του Ηλυσιακου...

Εχω πει πως ο Κουγιας στις 10 κουβεντες που θα πει,μπορει οι 8 να ειναι παπαντζες αλλα στις αλλες δυο λεει μεγαλες αληθειες

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Φεβ 2014 16:57 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 20 Φεβ 2014 14:06 »
Να και τα βίντεο με τους 2 πρωταγωνιστές και τους 3 φίλους του κυρ Βαγγέλη  8)

Κου

Τσόμπα

Υ.Γ: Πιό γουστόζικο το βιντεάκι "Τσόμπα"- αποθέωση το κόλλημα με τη φωτο  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 23:20 »
Παράθεση
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Κούγιας: «Αποχωρεί η Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα!»

Βόμβα έριξε ο Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο. Το αφεντικό των Πατρινών με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε ότι οι «κοκκινόμαυροι» αποχωρούν από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η εγκληματική οργάνωση που αποτελείται από συγκεκριμένους υπαλλήλους της ΕΠΟ και από συγκεκριμένους Προέδρους Ενώσεων, που χρόνια μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΠΟ αναδεικνύουν πρωταθλητές τις πιο βρώμικες ομάδες των ελληνικών πρωταθλημάτων και εξαφανίζουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες έχουν ιδιοκτήτες καθαρούς ανθρώπους που δεν τους πληρώνουν, έδρασε και πάλι.

Ευτυχώς όλη η Ελλάδα είδε το διάδοχο του Χέλη και του Βαλλιάνου, τον ύψους 1,60 διαιτητή Φουκάκη από το Ηράκλειο, να ακυρώνει το ωραιότερο γκολ που μπήκε αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League, να γεμίζει με κάρτες τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μας και κατακρεουργημένους από το άγριο ξύλο, να μετατρέπει το πέναλτι πάνω στον 16χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Παίδων Κώστα Πλέγα που έχασε από το δολοφονικό χτύπημα τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και νοσηλεύεται, σε επιθετικό φάουλ, και αυτά μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κατακρεουργείται τα τελευταία πεντέμισι χρόνια από τους διαιτητές που ανακαλύπτει, προωθεί και διορίζει σαν«εκτελεστές» η εγκληματική οργάνωση. Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα της Football League, όπως κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, και ούτε πρόκειται να συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε τον Κουρίδη, τον Υφαντή, τον Παπανικολάου, τον επαγγελματία Πρόεδρο Καλογιάννη και όλους αυτούς που γέμισαν τη Super League με όλα τα χωριά και με ομάδες κακοποιών προέδρων και έστειλαν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τη Λάρισα, τον Άρη, τον Πανσερραϊκό και θέλουν τώρα να στείλουν και την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα.

Το σημερινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Δεν θα συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε την εγκληματική δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ελπίζουμε ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Κουτζαμάνη, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κυρία Φάκου, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Λακαφώσης και Κορέας θα σώσουν τους Έλληνες φιλάθλους από αυτή την εγκληματική οργάνωση και τους οπαδούς των χωριών που χθες το βράδυ, την ώρα που ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μπουγαΐδης έκλαιγε απ' τα «εγκλήματα» που τελέστηκαν υπέρ του Πλατανιά, φώναζαν στους παίκτες και στους οπαδούς του ιστορικού ΑΡΗ «εκεί εκεί στη Γ΄ Εθνική» υπό το χαμόγελο του γνωστού απ' τις κασέτες της ΕΥΠ Μάνταλου.

Κύριοι «ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς» θα χάσετε την ευκαιρία να μας ασκήσετε άλλη μία πειθαρχική δίωξη».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 01:10 »
Αυτή την ώρα μιλάει στον Θωμαϊδη στον Σκαϊ ενώ πριν μίλησε και στον γνωστό πια φίλο κι αδερφό του κυρ Βαγγέλη τον Γεωργούντζο(αναμένουμε τα βίντεο)

Παράθεση από: sportstonoto.gr
Τηλεφωνική παρέμβαση πραγματοποίησε πριν λίγο ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή "Όλα στη Φόρα" της τηλεόρασης BEST. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε στον Σωτήρη Γεωργούντζο σχετικά με τα επεισόδια και τη διαιτησία στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο.

Οι δηλώσεις Κούγια αναλυτικά:

Δεν υπάρχει κανένα 4-0, στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαμε μόνο εμείς μέχρι να μας ακυρώσουνε ένα πεντακάθαρο γκολ και να στείλουνε ένα 16χρονο παιδί στο νοσοκομείο. Είχαμε κανονίσει με την Αστυνομική Διεύθυνση να είμαστε 1,5 ώρα πριν τη σέντρα στο γήπεδο και αντί αυτού επί τρία τέταρτα μας έκαναν βόλτες στα περίχωρα του Αιγίου και άλλα τρία τέταρτα μας είχανε ακινητοποιημένους έξω από το γήπεδο λόγω χημικών. Επιτέθηκαν στην αποστολή με πέτρες και άλλα αντικείμενα, μπήκαν στα αποδυτήρια μας. Έχουν καταγραφεί όλα αυτά. Έξι παίκτες μας αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο και μας έβγαλαν να παίξουμε με το ζόρι γιατί μας απειλούσαν πως θα μας μηδενίσουν!

Ο διαιτητής ήταν προκλητικός σε όλο τον αγώνα και έβριζε τους παίκτες μας. Εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο, αν δεν είχε χτυπήσει ο μικρός και δεν είχα πάει στο νοσοκομείο μαζί του θα είχα δώσει εντολή να αποχωρήσει η ομάδα στο ημίχρονο. Παίξαμε σε μία ζούγκλα, αυτό είναι το πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Καλογιάννης που πρέπει αύριο το πρωί να παραιτηθεί. Δέχθηκα επίθεση πριν μία εβδομάδα από ανθρώπους του υπόκοσμου και δεν αξίωσε να βγάλει μία ανακοίνωση! Είναι οριστικό, η Παναχαϊκή θα αποχωρήσει. Τόσα χρόνια ταλαιπωρούμαι, αφήνω στην άκρη το οικονομικό και τα πόσα λεφτά έχω επενδύσει. Δεν αντέχω πλέον αυτή την ψυχολογική δοκιμασία.

Το κατεστημένο του ποδοσφαίρου θέλει την ΑΕΚ, τη Λάρισα, τον Πανσερραϊκό, την Παναχαϊκή και την Καλαμάτα στα τοπικά και ομάδες σαν τον Πλατανιά, την καλλονή, τη Βέροια, το Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο στη Σούπερ Λίγκα. Είμαι σίγουρος πως θα ανέβουν και τα Ψαχνά, ενώ προ των πυλών είναι και ο Αιγινιακός!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 02:55 »
skai.gr

Λύγισε ο Κούγιας:"Mε εξοντώσατε λαμόγια"

Η συναισθημαική φόρτιση απο όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, λύγισε τον Αλέξη Κούγια κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ". Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Δίκη» ο γνωστός ποινικολόγος. Ο πρόεδρος της Παναχαίκής, που αποφάσισε την απόσυρση της ομ'αδας απο το επαγγελματικό πρωτάθλημα, προς το τέλος της εκπομπής δάκρυσε και παρακάλεσε τον παρουσιαστή να πάρει διαφημισικό διάλειμα. Όταν η εικόνα επέστρεψε στο στούντιο, ο κ.Κούγιας είχε αποχωρήσει μη αντέχοντας το συναισθηματικο φορτίο

Απίστευτες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια που έκανε λόγω για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να θεωρούνται καταξιωμένοι πρόεδροι τα λαμόγια –

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «ΔIKH στον ΣΚΑΪ», υποστήριξε πως δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό αποσύρει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα την Παναχαϊκή και αποχωρεί ο ίδιος.

«Εξοντώθηκα. Δεν αντέχεται αυτό. Άλλο λόγο είχα προγραμματίσει και για άλλο λόγο βρίσκομαι εδώ. Είναι μια πολύ άσχημη ημέρα για εμένα σήμερα. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, δεν το αντέχει κανείς. Ούτε ο απλός οπαδός, ούτε ένας έντιμος ιδιοκτήτης ομάδας, ούτε έντιμος δημοσιογράφος. Δεν το αντέχει κανείς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανέβαλα συνεχώς αυτή τη στιγμή», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια

Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος, ανέφερε: «Δεν σας κρύβω ότι την πρώτη φορά που λύγισα στη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο, ήταν μετά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά, με το υποκείμενο τον Αμπάρκιολη. Εκείνο το βράδυ συνέλαβα τον εαυτό μου να είναι έτοιμος να κάνει ακραία πράγματα. Ταξιδεύοντας ξημερώματα, αφού είχα πάει στο σπίτι του Δούρου και μου αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που είχε κανονίσει το ποιος θα διαιτητεύσει τον αγώνα ήταν ο Κουρίδης, είπα πως πρέπει να φύγω από το ποδόσφαιρο. Μετά με έπιασε το πείσμα μου, αυτό το Πετροπουλιώτικο. Γιατί αν έχεις κάνει φτωχός, είναι αλλιώς. Και είπα δεν θα φύγω. Όλα αυτά τα παιχνίδια ήταν μια δοκιμασία. Όπως στο παιχνίδι στον Πλατανιά, με διαιτητή τον Κάμπαξη, τον ανιψιό του Πριόνα, που είναι πρόεδρος στο σύνδεσμο διαιτητών Εύβοιας. Δεν μας δώσανε πέναλτι έξι δευτερολέπτων, ανέβηκε ο Πλατανιάς και όχι η Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα. Τότε είπα δεν θα φύγω, και θα προσπαθήσω να αποκαλύψω αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε εκθειάσει τον Κουρίδη και αρκετούς από αυτούς που αναφέρει, απάντησε: «Στη ζωή μου δεν ξεχνάω ούτε αυτούς που μου έκαναν καλό, ούτε αυτούς που μου έκαναν κακό. Δεν πειράζω κανέναν, αλλά όταν με πειράξεις, χάνω τον ύπνο μου. Αποφάσισα να γίνω φίλος τους. Είχα ήδη καταλάβει τί γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. όταν κατήγγειλα τον Μπέο και τον Τσακογιάννη στην κα Παπανδρέου, πίστευα πως αυτοί είναι η συμμορία στο ποδόσφαιρο. πίστευα πως όταν αυτοί θα συλληφθούν και θα είναι εκτός κέντρων και αποφάσεων, είχα βγάλει το συμπέρασμα από τις κασέτες που μιλούσε ο Μπέος με κάποιον άλλον που είπε πως ήταν ο Νίκος Πατέρας, αποκάλυπτε έναν μηχανισμό. Μπορούσε να βάλει τον οποιοδήποτε, οπουδήποτε. Είχα την εντύπωση πως αυτό γινόταν για το στοίχημα, γιατί μιλούσε για Ρώσους και Τσετσένους που θα έρθουν εδώ να με τρομοκρατήσουν».

Στη συνέχεια αναφορικά με τις καταγγελίες του για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε: «Τη χρονιά που απεκαλύφθη η εγκληματική οργάνωση η Παναχαϊκή ανέβηκε στη Β’. Την προηγούμενη χρονιά η Παναχαϊκή ήταν στη Γ’ και έγινε ο ορυμαγδός με τα στημένα. Τότε είχα δημιουργήσει την εντύπωση πως αυτή είναι η οργάνωση που στήνει τα ματς. Όμως όταν έλεγα ο Μπέος θα βάλουμε, σκεφτόμουν ποιος ορίζει τους διαιτητές; Έλεγα ότι θα ήταν στενοί του συνεργάτες. Έτσι σκεφτόμουν. Όμως μετά τις συλλήψεις έλεγα ότι αυτά θα εκλείψουν και εκείνη τη χρονιά η Παναχαϊκή έπαιξε πλέι οφ. Δικαιολογημένα πίστευα ότι αφού αυτοί είχαν εξοντωθεί από το ποδόσφαιρο οι διαιτησίες θα ήταν σωστές. Όμως στο τέλος της επόμενης σεζόν κι ενώ η Παναχαϊκή είχε ξεκινήσει με -7 βαθμούς, ξαφνικά γίνονται τα πλέι οφ. Και τότε αποφάσισα να κάνω πράγματα που δεν είχα διανοηθεί ότι θα κάνω. Στην κυριολεξία ντρέπομαι που συμμετείχα στον τρόπο ζωής αυτών των ανθρώπων. Έγινε φίλος με τον Κουρίδη. Άρχισα να γυρίζω μαζί του στα μπαρ του Πειραιά με τις πληρωμένες πόρνες. Έγινα φίλος με τον Παπακωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ) στις συζητήσεις για το πώς θα εξοντώσουν τους αντιπάλους τους, πώς θα κερδίσουν τις εκλογές. Με τους διαιτητές, με τους παρατηρητές. Έτσι γίνονταν οι συναλλαγές. Μου τα έλεγε ο Παπακωνσταντίνου μπροστά στον Κουρίδη. Γνώρισα τον κύριο Προύντζο. Μαζί τους πήγα σε μια ταβέρνα, ποτέ μου δεν φαντάστηκα μετά από μια τέτοια πορεία στον δικηγορικό χώρο, θα έφτανα να συναγελάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Αν ένας οπαδός είχε μια προσωπική άποψη γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν θα πήγαινε κανείς στο γήπεδο. Εκεί έμαθα ότι η Βέροια δεν θα υποβιβαστεί. Εκεί έμαθα ότι ο Πανιώνιος και ο Εργοτέλης δεν έχουν ιδιοκτήτη. Η Βέροια δεν θα υποβιβάζονταν γιατί Κουρίδης και Προύντζος είναι φίλοι και ο γιος του δεύτερου είναι διευθυντικό στέλεχος στις επιχειρήσεις του Αρβανιτίδη γι’ αυτό και η Βέροια έχει διαιτητική εύνοια. Γι’ αυτό στα κρίσιμα ματς της παίζουν διαιτητές εκτελεστές της Σούπερ Λίγκας. Επίσης έμαθα ότι η Βέροια είχε πλαστή ενημερότητα, ότι ο Αρβανιτίδης έχει μεγάλα προβλήματα και εξαιτίας του Προύντζου σώθηκε η Βέροια».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα γνώρισα τον κύριο Σταθόπουλο και από συζητήσεις κατάλαβα τι γινόταν με τις ενημερότητες και αυτό που εμφανίστηκε ως δήθεν έκπληξη με τη δήθεν καταγγελία της Καλλιθέας ήταν μεθόδευση. Αυτή η ιστορία με τις πλαστές ενημερότητες ήταν καθεστώς στην ΕΠΟ. Ο κύριος Σταθόπουλος ποτέ δεν μου το είπε. Κανείς δεν μπορούσε ευθέως να το πει. Όταν χάσαμε την άνοδο από την Ηλιούπολη έμαθα ότι η ενημερότητά της ήταν πλαστή και πήρα τηλέφωνο τον Γρηγορίου που μου είπε ότι ήταν κανονική η ενημερότητα. Για πολλά χρόνια μεγάλες ΠΑΕ δεν είχαν ενημερότητα. Εκεί υπήρχε ένα μαγαζί που συμμετείχαν ο υπάλληλος της ΕΠΟ, ο Καραγκιόζης που όλα αυτά τα χρόνια προστατεύεται. Τότε έκανα ένα συνειρμό και σκέφτηκα ότι μου είπε ψέματα ο κύριος Γρηγορίου».

Για τον αριθμό των ομάδων με πλαστή ενημερότητα, ανέφερε: «Δεν έχω ακριβή αριθμό. Η άποψή μου είναι πως όχι απλώς το γνώριζαν αλλά ήταν και μια χρυσοτόκος όρνιθα αυτή η ιστορία. Η υγιής ομάδα πληρώνει ΙΚΑ και εφορία και δεν κάνει μεταγραφές, οι άλλες πλήρωναν τους ανθρώπους της ΕΠΟ και δεν πλήρωναν το ΙΚΑ και την εφορία. Εκεί είναι όλη η ουσία. Γινόταν και αθέμιτος ο ανταγωνισμός. Για εμένα είναι σοβαρή παράβαση του νόμου. Συμμετείχαν στην απάτη κατά του δημοσίου και το νομικό πρόσωπο της ΕΠΟ και οι υπάλληλοί της. Η ΕΠΟ έχει κατάσταση με τους ασφαλισμένους ποδοσφαιριστές. Με ένα τηλέφωνο, θα φαινόταν αν έχει ασφαλίσει δυο από τους τριάντα. Σήμερα, εγώ πληρώνω ακόμα στην Παναχαϊκή από αυτούς που δεν ασφάλιζαν οι προηγούμενοι».

Για αυτά που έγιναν στο Αίγιο τη Δευτέρα (24/02), είπε: «Δεν υπάρχει πια ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγιναν συγκλονιστικά πράγματα στο Αίγιο. Υπεύθυνος είναι απόλυτα ο κ. Καλογιάννης αποκλειστικά»!

Στο σημείο αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή στιγμιότυπο με το ακυρωθέν γκολ της Παναχαϊκής στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, λανθασμένα, με τον κ. Κούγια να αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έβριζε και τους παίκτες. Ο άνθρωπος είναι 1.60 και έβριζε τους διαιτητές».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ότι έκανα το έκανα μέχρι την ημέρα που με πρότειναν μάρτυρα υπερασπίσεως οι κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Υφαντής, Προύντζος, Σταθόπουλος. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Μιλάμε για ανθρώπους χωρίς αγωγή, χωρίς ήθος, χωρίς παιδεία. Δεν έχουν σύστημα αξιών μέσα τους. κρατάω μια επιφύλαξη, με κάλεσε στο σπίτι του στη Χίο, γνώρισα τη σύζυγό του και την οικογένειά του που είναι εξαίρετοι άνθρωποι, αλλά είναι επικίνδυνος ο κ. Σαρρής. Όλοι αυτοί, έκαναν το σχέδιο εξόντωσης του Πιλάβιου. Αυτό έγινε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον, παρουσία του κ. Μαρινάκη. Οι κουμπάροι του Πιλάβιου, καθόρισαν την καρατόμησή του. οι άνθρωποι αυτοί, καθορίζουν ποιοι θα βγουν πρωταθλητές, ποιοι θα υποβιβαστούν, ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Υποτίθεται πως ήμασταν φίλοι μέχρι τότε που σφύριξε ο Κάμπαξης και ο Αμπάρκιολης. Όταν πήγα στον Δούρο, Σαρρής και Κουρίδης ήταν στην Ελβετία για το Euro. Απελπισμένος πήγα στον Δούρο, με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, έχει ένα μικρό καθαριστήριο, επιβιώνει με δυσκολία. Μου φωτογράφισε αυτούς τους ανθρώπους. Κατάλαβα αμέσως τι συνέβαινε, απλά δεν μπόρεσα να το πω και ήθελα να μαζέψω στοιχεία».

Για να προσθέσει ότι: «Το καλοκαίρι που έγιναν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά και την Καλλιθέα, είχα τη διαβεβαίωση από τον Πιλάβιο που ήταν ακόμα πρόεδρος, πως θα εξαφανιστούν αυτοί οι διαιτητές. Είχα δώσει στον κ. Λακαφώση και τον κ. Κορρέα τα δημοσιεύματα για τους αγώνες αυτούς. Οι τρεις διαιτητές αυτοί, έγιναν διαιτητές Σούπερ Λίγκας. Ένιωσα έκπληκτος, καθώς ο κ. Σαρρής ήταν πρόεδρος στην ΚΕΔ, μαζί με τον Δούρο και τον Μπριάκο. Όταν είδα αυτούς τους διαιτητές στους πίνακες, ήταν μια γροθιά στο στομάχι για εμένα. Θεωρούσα πως ήταν αυτονόητο πως θα διαγραφούν. Ο Κάμπαξης είχε κάνει το προκλητικό με το πέναλτι που κράτησε έξι δευτερόλεπτα και δεν δόθηκε. Υπήρχαν εκλογές, γίνονταν συμμαχίες, πίεζαν άλλες Ενώσεις. Το ίδιο χρονικό διάστημα για τις δηλώσεις που είχα κάνει για Κάμπαξη, Αμπάρκιολη και Ευαγγέλου μου είχαν επιβάλει εξοντωτικές ποινές. Ο τότε εισαγγελέας είχε προτείνει να υποβιβαστεί η Παναχαϊκή και να ξεκινήσει με -7! Μου πούλησαν κι εκδούλευση πως δεν υποβιβάστηκα και γλίτωσα με τα πρόστιμα. Έκανα πως τους πιστεύω, υποκρινόμουν. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εξοντωτικές διαιτησίες με αποκορύφωμα το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός. Ενώ εμείς δεν κάναμε τίποτα, μετά τα όργια του Δημητρόπουλου, πέφτει ένα μπουκαλάκι στο γήπεδο και διεκόπη το ματς στο 90’. Μας αφαίρεσαν βαθμούς. Έμεινα έκπληκτος γιατί ο Δημητρόπουλος σφύριζε τα ματς της Παναχαϊκής ενώ εγώ ήμουν βασικός μάρτυρας κατά του Δημητρόπουλου στη δίκη των στημένων».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Έχω καταλάβει ότι πιθανώς έχω κάνει λάθος που πίστευα ότι η οργάνωση που στήνει τα ματς είναι μόνο οι Μπέος, Τσακογιάννης. Όταν έλεγε ο Μπέος «θα βάλουμε» γινόταν σε συνεργασία με όσους έπαιρναν πραγματικά τις αποφάσεις. Στις κασέτες του 2002 υποτίθεται ότι το αφεντικό ήταν ο Σπάθας, ο Θ. Μητρόπουλος. Οι διαιτητικές αποφάσεις παρά τις αλλαγές στις μεγάλες ομάδες (πχ Πατέρας, Μαρινάκης) ήταν ίδιες. Τότε σκέφτηκα μήπως τα μεγάλα κεφάλια είναι άλλα; Μήπως τα μεγάλα κεφάλια που επιλέγουν τους διαιτητές κι αποφασίζουν την εξέλιξή τους είναι άλλοι; Τότε σε ένα τραπέζι άκουσα έκπληκτος ότι τα θέματα στις εξετάσεις των διαιτητών τα έβαζαν οι Σαρρής και Κουρίδης. Έμεινα έκπληκτος γιατί κατάλαβα τι συμβαίνει. Εδώ είναι όλη η ιστορία. Τότε άρχισα να ψάχνω ποια είναι αυτή η ομάδα. Υπήρχε μια ομάδα που ήταν καθημερινά μαζί. Ο Κουρίδης είχε πάρει σύνταξη αλλά ήταν καθημερινά στην ΕΠΟ και το γραφείο του ήταν δίπλα στον πραγματικά ισχυρό άντρα τον Παυσανία Παπανικολάου».
Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ, ανέφερε: «Υπήρχε μια εταιρεία που έδινε ρούχα στην ΕΠΟ και στην οποία συμμετείχε μια κυρία που βρήκε ότι είναι πρόσωπο που συνδέεται με τον Αιγινιακό και τον πρόεδρό του. Παλαιότερα βλέπαμε τον Ακράτητο, τη Χαλκηδόνα, ομάδες που κάθε χρόνο έπαιρναν πρωταθλήματα, ομάδες-τορπίλες, όπως ο Θρασύβουλος. Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και τώρα για παράδειγμα με τον Αιγινιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.Σιγά σιγά κάνεις συνειρμούς σκέψεων και παίρνεις απαντήσεις. Αυτό το ένιωσα στο πετσί μου όταν ήμουν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, συνάντησα τον Αστέρα Τρίπολης πχ.».

Επιστρέφοντας ξανά στο θέμα της νέας οργάνωσης που υποστηρίζει ότι ελέγχει πλέον το ποδόσφαιρο, σημείωσε: «Ξαφνικά το καλοκαίρι έβλεπα τους Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλο Μάνταλο να μην έχουν προβλήματα και να προβάλλονται συνεχώς. Το θέμα είναι πως είχα αρχίσει να έχω μια άλλη προσέγγιση. Η άποψή μου είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτεξούσιοι. Δεν χρειάζονται βοήθεια για να κάνουν αυτό που κάνουν. Κάθε φορά πουλάνε αυτή την υπηρεσία. Συναντήθηκα με τον Χατζηαποστόλου (πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς) και τον Σάββα (πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης). Φρόντισα να τα κατοχυρώσω αυτά που λέχθηκαν εκεί έχω τη δυνατότητα να τα αποδείξω. Επί μια ώρα μου εξηγούσε τι ακριβώς γίνεται στην ΕΠΟ. Μου είπε ότι ο Κουρίδης είναι ο Σπάθας της ΕΠΟ. Αυτός (Κουρίδης) συντονίζει την όλη ιστορία. Μου είπε αρκεί να ακούσεις μια συζήτηση στη ΔΣ της ΕΠΟ για να καταλάβεις ποιος είναι το αφεντικό στην ΕΠΟ. Αυτός έκανε τις αμοιβές των διαιτητών σε αυτό το ύψος για να μην αντιδράσουν».

Σε ερώτηση για το από πού αντλείται η δύναμη του κ. Κουρίδη, απάντησε: «Δεν θέλησα να ρωτήσω, για να μην πονηρευτούν. Ήθελα να φτάσω στην άκρη. Ο κ. Χατζηαποστόλου ήταν με τον Γκαγκάτση, ήταν αντίπαλος. Ο κ. Σάββας όμως ήταν μαζί τους. Ήταν και στο ραντεβού που σας είπα πριν στο Χίλτον. Μου ζήτησε ο Χατζηαποστόλου να βοηθήσω την κίνηση Γκαγκάτση. Έψαχναν συμμάχους. Μετά από δυο ώρες, στον δρόμο από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, συναντήθηκα με τον κ. Σάββα. Λες και είχαν συνεννοηθεί, μου είπε την ίδια ιστορία για τον Κουρίδη και παράλληλα κάτι συγκλονιστικό. Μου είπε πως σ’ αυτή την κίνηση αυτών των ανθρώπων, υπάρχει ένας χορός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Μου είπε πως τη χρονιά που έπεσε ο Αρβανιτίδης, έπεσε γιατί δεν έδωσε 200.000 ευρώ στον κ. Υφαντή (σ.σ. διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ). Εγώ τρελάθηκα! Αυτά τα κατέθεσα και στον εισαγγελέα. Το κατοχύρωσα κι αυτό το ραντεβού. Έκανα κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν ήθελα να το δεχθώ».

Ο Αλέξης Κούγιας, πρόσθεσε ακόμα ότι: «Εδώ και χρόνια με κατηγορούν γιατί πάω με το σταυρό στο χέρι. Μου λένε δεν θα ανέβω ποτέ, γιατί δεν μπορώ να πάρω εγώ 3 εκατ. ευρώ με την άνοδο και να μην πάρουν άλλοι χρήματα. Εγώ 40 χρόνια εργάζομαι πολύ σκληρά, έχω κάνει χιλιάδες δίκες, με το όποιο ταλέντο έχω πήρα τις πιο δύσκολες δίκες στην Ελλάδα. Έχω χαλάσει την περιουσία μου όλη γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο, θέλω υγιείς ομάδες, με τα δικά τους αθλητικά τους κέντρα, χωρίς προσφυγές, χωρίς τέτοια πράγματα. Απόψε, προσπαθώ να κινητοποιήσουμε κάποιους σοβαρούς ανθρώπους. Ακόμα και τον πρωθυπουργό ή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάθε Κυριακή τα 9/10 των οπαδών είναι δυστυχισμένοι με αυτά που βλέπουν. Δεν μπορούν να τους εξηγήσουν τι είναι παράνομα στοίχημα, γιατί σφυρίζει έτσι ο Αμπάρκιολης και ο Δημητρόπουλος»

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι: «Για εμένα ήταν σκληρό αυτό που μου είπαν ότι έριξαν μια ομάδα για τα χρήματα. Την άλλη μέρα πήγα στην ΕΠΟ. Βρήκα τον κ. Υφαντή και μπροστά του πήρα τον κ. Σάββα, σε ανοικτή ακρόαση μου είπε τα ίδια πράγματα. Μου έκανε εντύπωση, ότι τα άκουσε πως δεν έχει καμία αντίδραση. Δεν βούτηξε το τηλέφωνο να του πει τι είναι αυτά που λες για εμένα. Δεν έκανε τίποτα, το μόνο που έκανε ήταν πως είπε ότι θα κάνει μήνυση. Τα έχω καταθέσει αυτά, σε 39 σελίδες στον εισαγγελέα».

Για το «κυνηγητό» που δέχθηκε η Παναχαϊκή και ο ίδιος, όπως υποστηρίζει, σχολίασε: «Έβλεπα τον Δημητρόπουλο να κάνει όργια σε βάρος της Παναχαϊκής και να μην τιμωρείται. Ήταν οργανωμένη αυτή η εγκληματική οργάνωση. Είμαι νομικός και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Όταν έβλεπα τα ακραία των διαιτητών εναντίον των ομάδων και να βγάζουμε ανακοίνωση, και αντί να καρατομούνται να προάγονται οι διαιτητές, στην Παναχαϊκή επιβάλλονταν 15000 πρόστιμα, αντί να αίρονται με μια ανάκληση δηλώσεων, όπως γινόταν με άλλες ΠΑΕ.. Στην Παναχαϊκή έφτασαν 170.000 ευρώ τα πρόστιμα. Όταν έβγαζα ανακοινώσεις, δεχόμουν δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Όταν ο Μαρινάκης έλεγε τα σκουπίδια του ποδοσφαίρου ο Κούγιας κι ο Αλαφούζος, δεν γινόταν τίποτα. Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του με χαρακτήρισε «εθνικό καραγκιόζη». Για εμένα που έχω διαγράψει μια πορεία στη ζωή μου, με την επαγγελματική μου καριέρα, ερχόταν ο Καραπαπάς και ο Θεοδωρίδης και με έλεγαν καραγκιόζη. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, κολλητός του Παπακωνσταντίνου, με χυδαίες εκφράσεις έβγαλε ανακοίνωση εις βάρος μου. ο Ολυμπιακός έλεγε μανιοκαταθλιπτικό τον κ. Αλαφούζο, που τον γνωρίζουμε κι εκτός ποδοσφαίρου».

Για όσους αντιτέθηκαν στο «σύστημα», όπως το χαρακτηρίζει, επεσήμανε: «Όποιος κινήθηκε ενάντια στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, εξοντώθηκε. Η ΑΕΚ είναι στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο Ηρακλής είναι εκεί που είναι. Ο Άρης θα παίζει στη Γ’ Εθνική του χρόνου, η Λάρισα να παίζει με τη δεξιά βουνοπλαγιά, τον Πανσερραϊκό εκεί που βρίσκεται, την Καλαμάτα εκεί που βρίσκεται και από σήμερα και την Παναχαϊκή και να είναι στη Σούπερ Λίγκα, ο Πλατανιάς, του Στέλιου, που ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ. Ο Στέλιος Βαρουξάκης, που ακούγεται στις συζητήσεις του Μπέου και του Τσακογιάννη. Να είναι στη Σούπερ Λίγκα η Καλλονή με τον καπετάνιο. Σε πέντε χρόνια ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα; Να έρχονται οι οπαδοί του Πλατανιά που πριν τέσσερα χρόνια έπαιζαν με τον Κισσαμικό ντέρμπι ζωής ή θανάτου και να φωνάζουν στον Άρη εκεί – εκεί στη Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουνε.

Σχετικά με την περίοδο που εκπροσωπούσε νομικά τον Αχιλλέα Μπέο επεσήμανε: «Τότε ο Μπέος προσπαθούσε να αναδείξει την παράγκα του Μητρόπουλου. Γι’ αυτό είχε πρωτοστατήσει για τη Σούπερ Λίγκα ώστε να διαλυθεί η ΕΠΑΕ του Μητρόπουλου».

Σχετικά με την απόφασή του να αποσύρει την Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα, τόνισε: «Σήμερα στις 14.30 κατέβαλα την εγγυητική της Παναχαϊκής για να συνεχίσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα, να έχουμε το Παμπελοποννησιακό κτλ. Όμως η απόφασή μου είναι αμετάκλητη. Την Κυριακή δεν παίζει η Παναχαϊκή. Θα παραδώσω τα συμβόλαια και… (δακρύζει όντας συναισθηματικά φορτισμένος)… φτάσαμε στο σημείο αυτά τα καθάρματα να διώχνουν εμένα και τον Βελλή από το ποδόσφαιρο. Να με χτυπάνε οι μπράβοι του προέδρου του Πανηλειακού. Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν παίχτηκε ούτε στη Μαλαισία. Η Παναχαϊκή και τα Γιάννενα ήταν κομμάτι μου, δεν με άφησε ο Γκαγκάτσης να ανέβω με τα Γιάννενα. Γιατί εμείς πληρώνουμε τους παίκτες, το ΙΚΑ, την Εφορία κι όχι τα λαμόγια. Είμαι σκληρός άνθρωπος στη ζωή μου. Με σκληρή διαδρομή. Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει ώστε να ξαναγυρίσουν οικογένειες στα γήπεδα που γέμισαν κακοποιούς. Πάνε στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με 50 μπράβους ο καθένας. Πρόεδρος είναι το λαμόγιο πια κι όχι ο έντιμος άνθρωπος. Ότι έχουν να μου προσάψουν είναι από αυτό το καταραμένο πράγμα που το αγάπησα πιο πολύ από καθετί. Έχεις στην πλάτη του μια πόλη με 120.000 κατοίκους. Ο Άρης το ίδιο δεν ήτα; Η Λάρισα; Η ΑΕΚ; Πώς έφτασε η ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση;».

Σε αυτό ακριβώς το σημείο ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη να κάνει ένα διάλειμμα στην εκπομπή προκειμένου να αποφορτιστεί. Ωστόσο, μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής της εκπομπής εξήγησε πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε, με συνέπεια να ολοκληρωθεί και η εκπομπή περίπου ένα τέταρτο μετά τις 02.00.

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 09:08 »
Περα από τα σοβαρά, τα οποια είναι πολύ σοβαρά, μου εκανε εντυπωση το

"Ο άνθρωπος είναι 1.60 και έβριζε "
Εχει πρόβλημα τελικά....  :P :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 15:06 »
onsports.gr

Παναχαϊκή: Εξώδικο οριστικής απόσυρσης!

Οριστική είναι η απόφαση του Αλέξη Κούγια και της Παναχαϊκής για την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League.

Με εξώδικό η αχαϊκή ΠΑΕ ενημέρωσε τον Σπύρο Καλογιάννη ότι η Παναχαϊκή αποχωρεί από τη Football League και ότι ξεκινά η εκκαθάρισή της. Σημειώνεται πως αυτή η απόφαση ελήφθη λόγω «εγκληματικών συμπεριφορών εγκληματιών διαιτητών και λόγω μεροληπτικών αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης».

Αναλυτικά η εξώδικη δήλωση:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΔΗΛΩΣΗ της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005» που εδρεύει στην Πάτρα, επί της Λεωφόρου Πατρών – Κλάους, και εκπροσωπείται νομίμως υπό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, Αλέξιου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αριθμ.55.

ΠΡΟΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Θεμιστοκλέους, αριθμ.42 και εκπροσωπείται νομίμως υπό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, Σπύρου Καλογιάννη.

Κύριε Πρόεδρε,
Όπως σας είναι γνωστό, η ποδοσφαιρική μας εταιρία, λόγω εγκληματικών συμπεριφορών εγκληματιών διαιτητών και λόγω μεροληπτικών αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης, έχει εξαναγκαστεί να αγωνίζεται επί της προεδρίας σας, επί 3 χρόνια στην football league 2 και επί 3 χρόνια στην Football league 1, σημερινή football league, με καμία ελπίδα, να αγωνιστεί οποτεδήποτε στην Super league.

Επειδή οι εγκληματικές συμπεριφορές, όλων όσων συμμετέχουν σ’ αυτήν την διαδικασία, μας έχουν οδηγήσει σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ (Δημόσιο, ΙΚΑ, προπονητές, ποδοσφαιριστές, τρίτα πρόσωπα) και συγχρόνως να κατασκευάζουμε ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο.

Επειδή μετά την απουσία της οποιασδήποτε επίσημης αντίδρασης τόσο από εσάς, όσο και από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, τους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς και τους αθλητικούς δικαστές, στην δολοφονική επίθεση, την οποία δέχθηκε ο ιδιοκτήτης μας Αλέξιος Κούγιας, από μπράβους της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, με τους οποίους καθημερινά συνεργάζεστε, αλλά και μετά τον χθεσινό εξαναγκασμό μας, τόσο από τον παρατηρητή, τον οποίο εσείς ορίζετε, όσο και από την δική σας εντολή, ν’ αγωνιστούμε στο χθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΙΟΣ, παρά το ότι ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν λιπόθυμοι μέσα στο πούλμαν από την χρήση χημικών, που οι δύστυχοι αστυνομικοί έριχναν για να επιτρέψουν την είσοδο μας στο στάδιο του Αιγίου, αντιμετωπίζοντας οργανωμένο σχέδιο κατατρομοκράτησης των ποδοσφαιριστών μας, από την διοίκηση και τους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΙΟΣ, διότι διαφορετικά, όπως ο παρατηρητής και ο διαιτητής τους αγώνα μας έκαναν γνωστό, θα μηδενιζόμασταν,

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE KAI THN ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται, όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα εις αυτόν, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στο κείμενο επιδόσεώς του.

Αθήνα, 25.2.2014
Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005
ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 16:29 »
Καλά που υπαρχει και ο καρναβαλος κούγιας και χαμογελαμε λίγο.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 17:08 »
Χαμός γίνεται στα σάϊτς μετά τα χτεσινά από Κούγια.

Στο μεταξύ βγήκε και ο Αρβανιτίδης και δήλωσε ότι κάνει πόλεμο στην Βέροια με παραμύθια ο Κούγιας, τώρα που δίνει τον τίμιο αγώνα για παραμονή και τέτοια.

Νάχε κάναν δάσκαλο φίλο άραγε ο μπακάλης, νάχε κάναν φίλο πούχε φίλο δάσκαλο... 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 26 Φεβ 2014 22:30 »
Σωστά Αλέξη, εσύ πας πάντα με τον σταυρό στο χέρι και με το........ τακούνι στο κεφάλι!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 10 Μάρ 2014 16:47 »
Για να μη ανοίγουμε νέο θέμα κι επειδή αφορά έμμεσα τον Κου που έλεγε για λαμογιές Μαυρονάσιο και Βύζαντα Μεγάρων, το βάζω εδώ

skygoal.gr

Απίστευτο περιστατικό στον Βύζαντα Μεγάρων

Απίστευτο και όμως...ελληνικό το περιστατικό που συνέβη χθες (9/3) στο ματς του Βύζαντα Μεγάρων με τα Χανιά.

Η ομάδα των Μεγάρων είχε πλαστοπροσωπίσει τα στοιχεία ενός άλλου ποδοσφαιριστή, δίνοντας τους το όνομα του Φάνη Ζάρκου και το δελτίο του, την ίδια ώρα που εκείνος ήταν στην Κόρινθο.

Αυτο τουλάχιστον καταγγέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στο Facebook. Επίσης γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την ομάδα επειδή κάποιοι παίζουν με το όνομα του.

Αναλυτικά: «Ντροπή... Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει, για αυτούς που κατέστρεψαν μια ιστορική ομάδα που κάποτε πριν από αυτούς ήταν μαγαζί γωνια. Ο λόγος για την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων... Εγώ επειδή εχω αξιοπρέπεια πήρα την απόφαση να σταματήσω από την ομαδα για τα επομενα 4 παιχνίδια και καποιοι "κυριοι" παίζουν με το όνομά μου.

Σήμερα ο Βύζας έπαιζε με τα Χανιά στην Κρήτη, ενώ εγώ ήμουν στην Κόρινθο, και το ράδιο και όλα τα site στο ίντερνετ έγραφαν ότι ήμουν στην Κρήτη και είχα συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό... Να παίζει με την δικιά μου φανέλα και το δικό μου δελτίο άλλος ποδοσφαιριστής... ΝΤΡΟΠΗ...».

Η ανάρτηση του

ο skygoal.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Φάνη Ζάρκο του Βύζαντα Μεγάρων για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας στον χθεσινό (9/3) αγώνα με τον ΑΟΧ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ανέφερε οτι θα προσπαθήσει να βρει κάποια άκρη με τον δικηγόρο του και τόνισε οτι οι διοικούντες του Βύζα έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για τέτοιου είδους περιστατικά αλλά και την κακή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά

Για το τι προτίθεται να κάνει: «Θα προσπαθήσω να βρω αν γίνεται κάποια άκρη με τον δικηγόρο μου»

Για το ποιος έχει την μεγαλύτερη εύθυνη για το περιστατικό και την κακή πορεία του Βύζα: «Την μεγαλύτερη ευθύνη πιστεύω ότι την έχει η διοίκηση και λιγότερο οι ποδοσφαιριστές. Από την αρχή της χρονιάς έχουν περάσει πολλά. Είναι απλήρωτοι και χωρίς μασέρ ενώ κάνουν προπόνηση σε γήπεδα που μπορείς να τραυματιστείς για πλάκα.»

Για το αν το μέλλον του είναι στον Βύζα εφόσον το πρόβλημα λυθεί: «Όχι δεν πιστεύω οτι θα ξαναγύρισω στον Βύζαντα»

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 10 Μάρ 2014 21:40 »
Λαβρακι εβγαλες dreven....

Το καλοκαιρι δεν ακουστηκε οτι θα παρουμε 2 πιτσιρικαδες και ειχαν συμφωνησει αλλα στην τελικη χαλασε......Ε ο Ζαρκος ειναι ο ενας,που ελεγα πως το παλικαρακι δεν το εχει αθλημα,καλο παιδι αλλα δεν!!!Αλλα τι του μελλε να παθει ο μαγκας,παντως καλα θα κανει και θα το παει δικαστικως του πουστ τον μαυρονασιο........

Αναθεμα καημενο ποδοσφαιρακι να πουμε...Ολοι κομπιναδωροι μαζεμενοι ειναι

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 14:13 »
Παράθεση
Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι εντός της εβδομάδος ο απερχόμενος πρόεδρος και ιδιοκτήτης κ. Αλέξιος Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί σε όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της   Football  League  από τα Χριστούγεννα κα μετά.

Για την ώρα συγχαρητήρια στον ιστορικό Παναιγιάλειο και στον ιστορικό Πανηλειακό που τιμούν κάθε Κυριακή την ιστορία τους σε καλή μεριά και συγχαρητήρια για το ήθος σας.

Θα τα πούμε από βδομάδα.

Ευτυχώς που είμαστε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
panachaikifc.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 17:07 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/597138/koygias-mpaino-ston-ari-ypo-proypotheseis

Παράθεση
Κούγιας: «Μπαίνω στον Άρη, υπό προϋποθέσεις»
Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του υποστήριξε πως του ζητήθηκε από ανθρώπους του Άρη να ηγηθεί μιας προσπάθειας. Ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται πως είναι κοντά να πει το «ναι», αλλά δεν μπορεί ν’ αναλάβει τα χρέη.   

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 17:30 »
"Γυρολόγοι" παίκτες υπάρχουν πολλοί, "γυρολόγοι" προπονητές επίσης,
"γυρολόγος" πρόεδρος μόνο εσύ Αλέξη...

This is Kougias...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 11:14 »
Παράθεση
Πωλητήριο στην Παναχαϊκή!

Ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε ότι η Παναχαϊκή πωλείται έναντι 1 εκ ευρώ.

Ο ισχυρός άντρας των Αχαιών, στην συνέντευξή Τύπου που έδωσε χθες  (20/3) αναφέρθηκε στο μέλλον της Παναχαϊκής  και έκανε γνωστές τις προθέσεις του.

Αναλυτικά

«Από την απόφαση των παικτών θα κριθεί το αύριο της ομάδας. Εάν συμφωνήσουν σε μειώσεις, κι αυτοί φταίνε ανεξαρτήτως των αρχών φταίνε και εκείνοι. Αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις. Αμέσως μετά θα πάω να μιλήσω μαζί τους. Η θέση μου είναι απόλυτη: Δεν θέλω να μείνω άλλο στην Πάτρα, δεν θέλω να είμαι πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Έχω δώσει 6 εκατομμύρια ευρώ, θέλω να πάρω το 1/7 των χρημάτων, δεν την δίνω τσάμπα. 380.000 ευρώ είναι τα χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία κανονισμένα σε δόσεις.

Υπάρχει συμφωνία με τον κ. Φυντάνη και εάν δεν υπάρξει αγοραστής και οι παίκτες δείξουν ότι στηρίζουν την ομάδα, τότε θα παραμείνει ο κ. Φυντάνης. Μία ακόμη λύση είναι να εκχωρήσω τις μετοχές μου, να δώσω την διαχείριση, σε πρόσωπο που θα καλύψει προϋπολογισμό, την λειτουργία της ομάδας και τις δόσεις. Αν δεν υπάρξει αγορά και αξιόπιστο πρόσωπο που να συνεχίσει με τον κ. Φυντάνη και τους συνεργάτες του, και τους παίκτες που θα μείνουν να είναι διασφαλισμένοι. Όλα θα πρέπει να γίνουν ακριβώς μετά τα play off. Εάν δεν έχει βρεθεί αξιόπιστο πρόσωπο θα λύσω και θα καθαρίσω την εταιρία.

Αυτοί που λένε ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και γωνιακό μαγαζί, έχουν την χρυσή ευκαιρία, με ελάχιστα χρέη και ελάχιστο ποσό, να κάνουν αυτό που πρέπει. Ανοιχτή πρόσκληση στον Δήμο Πατρέων. Από σήμερα μπορούν να έχουν πραγματικά ένα ελεύθερο πεδίο. Όπως παλιότερα ο κ. Φούρας είχε φέρει τον κ. Καϋμενάκη.

Στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ελεύθερα από αύριο, να πάνε να βρουν αγοραστή. Ο κ. Κύζας στους παλαίμαχους και το Δ.Σ. μπορούν να την πάρουν και έχουν κάνει ανακοινώσεις. Οι οργανωμένοι να πάρουν επίσης την ομάδα. Θα εκπροσωπήσω εν λευκώ, να εισηγηθούν μαζί με τους αγοραστές, τον κ. Τσαρτώλια και Παπαθωμά.

Εύχομαι να γίνει κάτι, εγώ από σήμερα σταματάω να πληρώνω οτιδήποτε. Ούτε ένα ευρώ δεν θα δώσω από την περιουσία μου για την Παναχαϊκή. Θα προσπαθήσω να συντηρήσω αν υπάρχει λογική τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν, θα πληρώνω το ποσό που θα συμφωνήσουμε, το ΙΚΑ τους και τα σπίτια τους.

Εκβιασμός από Πατρινούς παίκτες δεν μπορεί να συνεχιστεί... Πληρώνω Βλασσόπουλο, τον Κύργιο, τον Κυβελίδη, τον Ατματσίδη και δεν θέλω να πω ποιους πλήρωσα τα προηγούμενα 5μιση χρόνια.

Έχουν υποχρέωση και οι δημοσιογράφοι. Σήκωσα αυτή την μεγάλη ομάδα χωρίς καμία βοήθεια. Ωραίες οι συγκεντρώσεις, όμως έφτασε η ώρα που πληρώνουν. Το κορόιδο σταματάει να πληρώνει. Επιτέλους να βρουν έναν αντάξιο προπονητή της Παναχαϊκής.»

Κλείνοντας, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Παναιγιάλειο και ευχήθηκε να μην ανέβει στην Super League: «Την αλητεία που έχω γνωρίσει από πλευράς Παναιγιάλειο δεν την έχω γνωρίσει διαχρονικά στο ποδόσφαιρο. Τους έχω βοηθήσει πολύ, τον Χελάκη που του έδωσα τον Κούσκουνα τσάμπα, είχαμε συμφωνήσει να πάρω τον Μητρόπουλο αλλά τον έδωσε στον Μπέο και πέρσι το καλοκαίρι έδωσα τσάμπα τον Μπουρλάκη. Ο πολιτισμός της Πάτρας δεν έχει σχέση με την αλητεία αυτής της πόλης και αυτά που συναντήσαμε στο Αίγιο δεν τα έχω συναντήσει πουθενά. Εύχομαι να μην ανέβει ο Παναιγιάλειος και εύχομαι να μην ξανασυναντηθούμε».

από PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 19:34 »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σαβ 22 Μάρ 2014 14:36 »
-Μου το'στειλε Σύνταυρος αγαπητός
και με έκανε να γελάω όλη νύχτα ....

-Και αφου δεν ανέβηκε να το διαβάσουμε , ας το δούμε ;)

-Εξώδικο Κούγια σε δημοσιογράφο λοιπόν...

-Δε με νοιάζουν τα υπόλοιπα
ας σταθούμε στα περι ΠΑΣ...

-Προσέξτε τα bolds ... :'(

-Αν κάποιος απο εσάς μου αποδείξει
οτι παίξαμε Δ' Εθνική και πήραμε το Πρωτάθλημα
καθώς επίσης και οτι πήραμε το Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής επι Αλέξη

ευγενής χορηγία απο τον astralon- όλα πληρωμένα

10ημερη Πασχαλινή απόδραση (ελεύθερη επιλογή ημερονηνίας)
σε πολυτελέστατο παραδοσιακό ξενώνα στα Ζαγοροχώρια
3 γεύματα - τζακούζι + οι βενζίνες πηγαινε-ελα,
σε Βίτσα ή Τσεπέλοβο (επίσης ελεύθερη η επιλογή προορισμού)...

-A ρε astralon κουβαρντά...

Παράθεση
Εξώδικο Κούγια στον Αντώνη Πανούτσο!

Ο Αλέξης Κούγιας απέστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο με αφορμή δημοσίευμα του τελευταίου στην εφημερίδα "Sportday"...

Aναλυτικά το εξώδικο:

Εξώδικη δήλωση κατά του Αντώνη Πανούτσου απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας, μετά από δημοσίευμα στην εφημερίδα «SportDay». Η εξώδικος δήλωση:
«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΠΡΟΣ

Αντώνιο Πανούτσο, δημοσιογράφο της αθλητικής εφημερίδας SPORTDAY, κάτοικο Καλλιθέας Αττικής, οδός Δαβάκη, αρ. 58

Σε σημερινό ολοσέλιδο δημοσίευμά σου στην εφημερίδα SPORTDAY χρησιμοποιείς ψευδείς, ιταμούς και ειρωνικούς ισχυρισμούς για εμένα, με σκοπό να με συκοφαντήσεις και να με γελοιοποιήσεις, σε κάθε δε περίπτωση να με δυσφημήσεις.

Ψεύδεσαι όταν δημοσιοποιείς ότι δήθεν ήμουν Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ για επτά ημέρες, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι υπήρξα Πρόεδρος από το Μάιο του 1997 μέχρι το Φεβρουάριο του 1998, όταν και η ΑΕΚ επωλήθη από το μεγαλομέτοχό της Τροχανά στην ENIC. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η ΑΕΚ ήταν πρώτη και αήττητη στην Ελλάδα και είχε έξι νίκες στην Ευρώπη, παρά το ότι ήταν τα χρόνια της κυριαρχίας του Σωκράτη Κόκκαλη και του Θωμά Μητρόπουλου. Μεταξύ των νικών ήταν και η εκτός έδρας νίκη της στο Ολυμπιακό Στάδιο επί της αγαπημένης σου ομάδας, του Ολυμπιακού Πειραιώς, παρά τη σκανδαλώδη διαιτησία του διαιτητή της «παράγκας» Κεχαγιά, με τέταρτο διαιτητή τον Τεδεκέλη, ο οποίος και με απέβαλε, γιατί πανηγύρισα από τον πάγκο της ΑΕΚ το γκολ του Ντέμη Νικολαΐδη και γιατί διαμαρτυρήθηκα στις προκλητικές αποφάσεις του Κεχαγιά που έκανε τα πάντα, για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

Επί προεδρίας μου η ΑΕΚ δεν απέκτησε μόνο τον Αλέξη και τον Κεφαλά, όπως ψευδώς αναφέρεις, αλλά κέρδισε στα δικαστήρια τον Κατσαβό από τον Ολυμπιακό και απέκτησε τον Καλλιτζάκη και τον Ντόμπος. Συγχρόνως κράτησε τόσο τον Σαβέφσκι όσο και τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και το Χρήστο Κωστή, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έδινε 500 εκατομμύρια δραχμές. Για να αποκτηθούν αυτοί οι παίκτες και για να παραμείνουν οι υπόλοιποι, διέθεσα 120 εκατομμύρια δραχμές, τα οποία χάρισα στην ΑΕΚ επί εποχής Ψωμιάδη.

Όσον αφορά στο ειρωνικό σου σχόλιο, ότι αν γίνω Πρόεδρος του ΑΡΗ, ο ΑΡΗΣ θα πάρει το πρωτάθλημα της «ηθικής λίγκας», αλλά στο κανονικό πρωτάθλημα θα είναι τελευταίος, θέλω να σου υπενθυμίσω ότι επί της συνιδιοκτησίας μου ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχασε δύο φορές το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη για έναν πόντο, βγήκε τρεις φορές στην Ευρώπη, δεν πούλησε ποτέ κανέναν από τους μεγάλους παίκτες που είχε, εκτός από τον Κωφίδη, στις δε ομάδες που ήμουν ιδιοκτήτης και είμαι ιδιοκτήτης, δηλαδή τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ο μεν ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρισκόταν στη Δ΄ Εθνική, όταν τον αγόρασα το 2004 με 12 εκατομμύρια ευρώ χρέη, κατέκτησε τα πρωταθλήματα της Δ΄ και της Γ΄ Εθνικής και τα δύο τελευταία χρόνια 2007-2008 έχασε την άνοδο στη Super League για ένα βαθμό, ενώ συγχρόνως εξυγιάνθηκε οικονομικά μη οφείλοντας ούτε ένα ευρώ και, όταν τον πούλησα το 2008, είχε και ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα όπως το παρέδωσα.
  Τη δε ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ την αγόρασα τον Ιανουάριο 2009 με χρέη τριάμισι εκατομμύρια ευρώ, ενώ αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική, με 46 προσφυγές και χρέη σε ΙΚΑ και ΔΟΥ ενός και ενός εκατομμυρίου ευρώ και σήμερα την παραδίδω με χρέη στο ΙΚΑ και στη ΔΟΥ περί τα 350.000 ευρώ ρυθμισμένα, χωρίς καμία προσφυγή, με ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, το οποίο είναι υπό κατασκευή, με τρεις παίκτες στις Εθνικές Ομάδες και όταν τα δύο προηγούμενα χρόνια οι σκανδαλώδεις αποφάσεις των διαιτητών τής στέρησαν την άνοδο υπέρ του Πλατανιά και υπέρ των ομάδων της νέας «παράγκας», ξεκινώντας πάντα το πρωτάθλημα με μείον βαθμούς.

Λησμόνησα να αναφέρω ότι και οι δύο ομάδες, των οποίων ήμουν ιδιοκτήτης, ο μεν ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ ήταν Β΄ Εθνική το 2008, απέκλεισε τον Ολυμπιακό του Ριβάλντο σε διπλούς αγώνες στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος και αποκλείστηκε τελικά από τη Λάρισα που κατέκτησε εντέλει το Κύπελλο Ελλάδος, η δε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ την προηγούμενη περίοδο αντιμετώπισε στα ίσια την εργοδότρια ομάδα σου, τον Ολυμπιακό, και θα την απέκλειε, αν ο διαιτητής Δημητρόπουλος δεν έκανε τα γνωστά όργια που όλη η Ελλάδα είδε.

Δεν γνωρίζω αν θα αναλάβω τον ΑΡΗ, αλλά αν έχεις στοιχειώδη ανδρισμό επάνω σου και δεν φοβάσαι μη χάσεις τη δουλειά σου στη SPORTDAY και στη NOVA, ΖΗΤΩ να δημοσιεύσεις τα ως άνω υποχρεωτικώς, αφού τα διασταυρώσεις, ΑΛΛΩΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩ ότι θα προσφύγω εις βάρος σου τόσο στα ποινικά όσο και στα πολιτικά Δικαστήρια.

Υστερόγραφο 1: Σε όποια ομάδα έγινα Πρόεδρος και ιδιοκτήτης, όχι απλά με παρακάλεσαν, μου έστρωσαν κόκκινα χαλιά και μου το ζήτησαν από Πρωθυπουργοί μέχρι και οι πιο αγνοί φίλαθλοι.

Υστερόγραφο 2: Αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελες εσύ και τα αφεντικά σου ο ΑΡΗΣ να παραμείνει όπως είναι, να παίρνει δανεικούς από τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης και να φυτοζωεί, αντί να είναι ο περήφανος ΑΡΗΣ του παρελθόντος, με τον οποίο η ομάδα σου ο Ολυμπιακός προσευχόταν μία εβδομάδα, για να αποσπάσει ισοπαλία.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεσή επίδοσής του, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα, 19 Μαρτίου 2014
Ο εξωδίκως δηλών».
www.sportdog.gr

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 22 Μάρ 2014 17:26 »
Κάποιος να του πει άλλο η ΑΕ Γιάννενα και άλλο ο ΠΑΣ Γιάννενα. :P :P :P
Κερδίζω τίποτα; :P :P

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 23 Μάρ 2014 10:26 »
Παράθεση
είχε και ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα όπως το παρέδωσα
.

Το ΠΕΑΚΙ ανήκει στον ΠΑΣ??? %-| %-| %-|
Και γιατί πληρωνουμε λεφτα να το συντηρούμε τότε???   :P :P :P