Αποστολέας Θέμα: Νικολιάς Αλέξανδρος  (Αναγνώστηκε 31434 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Νικολιάς Αλέξανδρος
« στις: Δευ 28 Δεκ 2015 18:20 »

Παράθεση
"Έκλεισε" Νικολιά ο ΠΑΣ

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να μην έχει ακόμα ξεκινήσει επίσημα, στον ΠΑΣ ωστόσο φρόντισαν ήδη να προχωρήσουν στην πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή με τον 21χρονο Αλέξανδρο Νικολιά να είναι έτοιμος να φορέσει τα "κυανόλευκα" του 'Άγιαξ της Ηπείρου".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PASsports.gr η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κινούμενη με πλήρη μυστικότητα τις προηγούμενες ημέρες, κατάφερε να αποσπάσει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΣ

Αλέξανδρος Νικολιάς
Ομάδα: Ολυμπιακός Βόλου
Θέση: Κεντρικός Μέσος
21 ετών
1,72 ύψος
Προηγούμενες ομάδες: AEK (1 εμφ.), ΑΟ Γλυφάδας (10 εμφ.)

Στην καριέρα του έχει 70 εμφανίσεις, 7 γκολ, 8 ασσίστ
Φέτος έχει 12 εμφανίσεις (10 πρωτάθλημα-2 κύπελλο)

www.youtube.com/watch?v=LopzhGtqAaE

www.youtube.com/watch?v=Q4fp_79KKNs

Άιντε με το καλό
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:46 από ΛΟΚΟ »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Νικολιάς Αλέξανδρος
« Απάντηση #1 στις: Τρι 29 Δεκ 2015 09:56 »
Παράθεση
Παραμένει στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολιάς
Επιμέλεια: Δημήτρης ΣαμόληςΔημοσίευση: 28 Δεκ. 2015 21:37

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να παρακολουθεί "στενά" την περίπτωση του Αλέξανδρου Νικολιά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό Βόλου. Τρεις οι απόντες στην προπόνηση.
ShareTweet0 σχόλια
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς είναι παίκτης που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου από το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 και εφέτος έχει παίξει σε 12 παιχνίδια (10 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Κύμη είναι στη λίστα της ομάδας της Ηπείρου και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε μεταγραφή. Το "κόλλημα" στην παρούσα φάση φέρεται να είναι το γεγονός ότι ο βραχύσωμος άσος δεν είναι ελεύθερος. Βέβαια δεν αποκλείεται να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και το deal να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή, έχοντας κιόλας δώσει τα χέρια. Το σίγουρο είναι πως ο Νικολιάς ενδιαφέρει και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Στο παρελθόν ο Ευβοιώτης ποδοσφαιριστής πέρασε ακόμα από ΑΕΚ (2012-2013) και Γλυφάδα (2013-2014 {1}).
sport24.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 29 Δεκ 2015 16:33 »
Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του ποδοσφαιριστή-γιατρού
http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/h-apisteyth-istoria-toy-podosfairisth-giatrou-nikolia.1879273.html

«Τον έβλεπα να κάνει αυτά τα φοβερά κόλπα με τη μπάλα, να πασάρει καλά, να ντριπλάρει, αλλά όταν έκανε σουτ ήταν όλα τζούφια. Δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί και κάποια στιγμή πρόσεξα ότι τα παπούτσια του ζάρωναν. Τον πλησίασα και του είπα “αγόρι μου τι νούμερο παπούτσι φοράς;”. “43”, μου λέει. “Και αυτά τι είναι;”. “Αυτά είναι 45” κόουτς»...

http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/h-apisteyth-istoria-toy-podosfairisth-giatrou-nikolia.1879273.html
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 09:47 »
Mαλλον απο Δευτερα περνουμε και ενα  Νικολια απο τον γαυρο βολου.
Εγω ενα Νικολια ξερω που περασε απο την αεκ ενα φεγγαρι, τωρα αν ειναι αυτος ή καποιος αλλος ας ενημερωσει καποιος, οπως και τι καπνο φουμαρει

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 09:54 »
Διάβασε τον New!
Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του ποδοσφαιριστή-γιατρού

«Τον έβλεπα να κάνει αυτά τα φοβερά κόλπα με τη μπάλα, να πασάρει καλά, να ντριπλάρει, αλλά όταν έκανε σουτ ήταν όλα τζούφια. Δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί και κάποια στιγμή πρόσεξα ότι τα παπούτσια του ζάρωναν. Τον πλησίασα και του είπα “αγόρι μου τι νούμερο παπούτσι φοράς;”. “43”, μου λέει. “Και αυτά τι είναι;”. “Αυτά είναι 45” κόουτς»...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 11:56 »
Mαλλον απο Δευτερα περνουμε και ενα  Νικολια απο τον γαυρο βολου.
Εγω ενα Νικολια ξερω που περασε απο την αεκ ενα φεγγαρι, τωρα αν ειναι αυτος ή καποιος αλλος ας ενημερωσει καποιος, οπως και τι καπνο φουμαρει
Aυτός είναι. Λίγα πράγματα βέβαια εκεί. Περισσότερο συγκινητικό ήταν η ζωή του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του παρά η αξία του. Έφυγε από εκεί και πήγε στον Βόλο. Στο μπαράζ με την Ξάνθη (το έβλεπα), έπαθα πλάκα γιατί τελικά ήξερε μπάλα. Χάθηκε πάλι από τότε και επανέρχεται τώρα ξανά με εμάς.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 14:35 »
Λογω  μαλλιου μαιραιου που ειναι και το αγαπημενο μου,γινεται αυτοματα το πουλεν μου

viva νικολιας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 15:33 »
https://youtu.be/oLLuaoWu4CU

https://youtu.be/Q4fp_79KKNs

Ενταξει βιντεακια ειναι και δεν μπορεις να κρινεις ευκολα.αλλα πρεπει να εχει πολυ καλος στο τεχνικο τομεα

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 17:33 »
Λιγο ''παλιακο'' δεκαρι μου μοιαζει , αλλα σε καθε περιπτωση ενας τοσο νεαρος και - φαινομενικα - πολυ καλος τεχνιτης παντα ειναι ευπροσδεκτος  :)

Ερωτηση : Ξερει καποιος εαν εκεινος ο Λεον που διαβασα πιο πανω ειναι ο Ισπανος πρωην παικτης της Κερκυρας ? Εαν ναι , προκειται για εναν απο τους ξενους που ειχα ξεχωρισει πριν καποια χρονια , μαζι με τον Περεζ της Βεροιας ...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 18:11 »
Ο Νικολιάς είναι σε θέση να βοηθήσει και καλώς να έρθει στην ομάδα μας.

@ christos:
Αυτός ο Λεόν είναι, αλλά μεγάλωσε πια.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 05 Ιαν 2016 22:06 »
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Ιαν 2016 23:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 06 Ιαν 2016 21:42 »
Τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις του...

Δευτέρα 04 Ιανουαρίου
Ο. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (10/01/2016)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου
ΠΑΣ-ΑΕΚ  15:00

Και ΠΑΣ παίζοντας...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Ιαν 2016 22:37 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 07 Ιαν 2016 20:41 »
Παράθεση
(...)
Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Μοράν, Λεόν, Νικολόπουλος, Χιντζίδης, Καραμανλής, Λεόν, Γουόρντεν, Τσιλιγκίρης, Ντάσιος και Πολύζος ενώ ακολουθεί ο Νικολιάς που θα παραχωρηθεί στα Γιάννινα.

http://www.magnesiasports.gr/index.php/football-menu/lorem-ipsum/football-league/item/36375-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD,-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%AF

Αποσυνδεδεμένος Aristomaniacos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 22:03 »
Παιδιά μήπως ξέρετε πότε έρχεται ο Νικολιάς;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 22:09 »
Λογικά θα βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ.Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 22:22 »
Παιδιά μήπως ξέρετε πότε έρχεται ο Νικολιάς;

Έπαιξε το τελευταίο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή* (80') και αύριο απογευματάκι αφικνείται Γιάννινα... να υπογράψει.
Αύριο θα δώσει προφορικά και Ιούνιο γραπτά... με τους άλλους.

* προηγήθηκαν τα μπεοζαλισμένα 2-0 και μοντελοσαλεμένα το έκαναν 2-2

Όχι επειδή το γράφει η Κα http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/apo-twra-ston-pas-giannina-o-nikolias.3851743.html ... αλλά το γνωρίζω φρέσκο   ::)

Aristomaniacos   ::)

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 10 Ιαν 2016 22:26 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 12:46 »
Επίσημα πλέον

Παράθεση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".
http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_57

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 12:54 »
Καλώς ήρθες παλικάρι μου στην οικογένεια του ΠΑΣ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 13:22 »
Παράθεση
04.08.2012 - 19:24
Οι κόποι του ανταμείφθηκαν, αφού με την έξτρα μοριοδότηση ως αθλητής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα συγκέντρωσε 19.400 μόρια. «Μόνο Ιατρική θέλει και φυσικά Αθήνα. Αν δεν την πιάσει, θα ξαναδώσει του χρόνου, δεν τον ενδιαφέρει Πολυτεχνείο ή κάποια άλλη σχολή. Θέλει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με την Ιατρική. Στο βάθος του μυαλού έχει την αθλητιατρική», λέει ο πατέρας του, που θυμάται ότι ο Αλέξανδρος ήταν διάνοια από μικρός στα μαθηματικά. «Είχε φτάσει να συμμετάσχει με τη Μαθηματική Εταιρεία μέχρι και σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες».
«Η φυσική κατάσταση ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Τώρα που δουλεύει καθημερινά πιστεύω πως θα βελτιωθεί εκεί. Μετά το τρίτο φιλικό με τη Ρέξαμ τον ρώτησα γιατί δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει. ‘Ήμουν πιασμένος’, μου απάντησε. Του Αλέξανδρου του αρέσει να φτιάχνει παιχνίδι. Έχει ντρίμπλα, έχει κάθετη πάσα και κυρίως έχει το ξεπέταγμα. Ο Μπέριος μου λέει ότι ακόμα δεν έχει βγάλει ούτε το 30%...».
http://www.sportdog.gr/article/118750/o-neos-giatros-tis-aek

Μυαλό ο μικρός.Μετράει.Αν βγάλει και τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που αναφέρει και τα έχουμε ανάγκη άμεσα στον ΠΑΣ τότε γιατί όχι.Καλή επιτυχία και μακάρι να φτάσει ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 13:38 »
Και ΠΑΣ παίζοντας...

Στον Λιαπάκη σε κούρεψαν ή στον Βενέτη?  :P :pashat: :mono:

ΣΙΔΕΡΟ(ΕΓ)ΚΕΦΑΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 17:10 »
Στον από πάνω, από δίπλα?  :P ... του κουρέα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 18:17 »
Παικτούρα μου καλώς όρισες!!
Και γαμώ τα στυλάκια έχεις.  :)
Άστα τα μαλλάκια σου...να μεγαλώσουν.
"Αργεντινός" στη θέση Αργεντινού!  ;)
Σε πάω τρελλά!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 11:51 »
δε λέω....

καλώς όρισε το παλικάρι και να βγάλει μάτια θέλουμε και να τιμήσει τον ταύρο στο στήθος του θέλουμε και και και....

αλλά στη φωτό γιατί μου φαίνεται μουδιασμένο????

...προφορικά ....υπογράφει???? :-?
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 14:28 »
Επίσημα πλέον

Παράθεση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".
http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_57

Ωρε καντε ενα κοντινο στην φωτο με το συμβολαιο....Την εχει βαλει την υπογραφη του?ξερω εγω, γιατι μπορει να τον κοροιδεψει τον ερμο και κατατρεγμενο προεδρο και αντε μετα να βρει το δικιο του ο καημενος με τον Δημητριου

p.s Kαλωσηρθες μικρε

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 23:08 »
Τι μαλλί ειν' αυτό; Γιεγιές είναι;

Welcome, υγεία  :pas:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -