Oxi sta greeklish!
"Έκλεισε" Νικολιά ο ΠΑΣΜπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να μην έχει ακόμα ξεκινήσει επίσημα, στον ΠΑΣ ωστόσο φρόντισαν ήδη να προχωρήσουν στην πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή με τον 21χρονο Αλέξανδρο Νικολιά να είναι έτοιμος να φορέσει τα "κυανόλευκα" του 'Άγιαξ της Ηπείρου".Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PASsports.gr η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κινούμενη με πλήρη μυστικότητα τις προηγούμενες ημέρες, κατάφερε να αποσπάσει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΣ
Παραμένει στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο ΝικολιάςΕπιμέλεια: Δημήτρης ΣαμόληςΔημοσίευση: 28 Δεκ. 2015 21:37Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να παρακολουθεί "στενά" την περίπτωση του Αλέξανδρου Νικολιά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό Βόλου. Τρεις οι απόντες στην προπόνηση.ShareTweet0 σχόλιαΟ Αλέξανδρος Νικολιάς είναι παίκτης που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου από το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 και εφέτος έχει παίξει σε 12 παιχνίδια (10 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο).Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Κύμη είναι στη λίστα της ομάδας της Ηπείρου και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε μεταγραφή. Το "κόλλημα" στην παρούσα φάση φέρεται να είναι το γεγονός ότι ο βραχύσωμος άσος δεν είναι ελεύθερος. Βέβαια δεν αποκλείεται να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και το deal να ολοκληρωθεί.Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή, έχοντας κιόλας δώσει τα χέρια. Το σίγουρο είναι πως ο Νικολιάς ενδιαφέρει και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Στο παρελθόν ο Ευβοιώτης ποδοσφαιριστής πέρασε ακόμα από ΑΕΚ (2012-2013) και Γλυφάδα (2013-2014 {1}).
Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του ποδοσφαιριστή-γιατρούhttp://www.sport24.gr/football/omades/Aek/h-apisteyth-istoria-toy-podosfairisth-giatrou-nikolia.1879273.html«Τον έβλεπα να κάνει αυτά τα φοβερά κόλπα με τη μπάλα, να πασάρει καλά, να ντριπλάρει, αλλά όταν έκανε σουτ ήταν όλα τζούφια. Δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί και κάποια στιγμή πρόσεξα ότι τα παπούτσια του ζάρωναν. Τον πλησίασα και του είπα “αγόρι μου τι νούμερο παπούτσι φοράς;”. “43”, μου λέει. “Και αυτά τι είναι;”. “Αυτά είναι 45” κόουτς»...http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/h-apisteyth-istoria-toy-podosfairisth-giatrou-nikolia.1879273.html
Mαλλον απο Δευτερα περνουμε και ενα Νικολια απο τον γαυρο βολου.Εγω ενα Νικολια ξερω που περασε απο την αεκ ενα φεγγαρι, τωρα αν ειναι αυτος ή καποιος αλλος ας ενημερωσει καποιος, οπως και τι καπνο φουμαρει
(...)Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Μοράν, Λεόν, Νικολόπουλος, Χιντζίδης, Καραμανλής, Λεόν, Γουόρντεν, Τσιλιγκίρης, Ντάσιος και Πολύζος ενώ ακολουθεί ο Νικολιάς που θα παραχωρηθεί στα Γιάννινα. http://www.magnesiasports.gr/index.php/football-menu/lorem-ipsum/football-league/item/36375-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD,-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%AF
Παιδιά μήπως ξέρετε πότε έρχεται ο Νικολιάς;
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".
04.08.2012 - 19:24Οι κόποι του ανταμείφθηκαν, αφού με την έξτρα μοριοδότηση ως αθλητής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα συγκέντρωσε 19.400 μόρια. «Μόνο Ιατρική θέλει και φυσικά Αθήνα. Αν δεν την πιάσει, θα ξαναδώσει του χρόνου, δεν τον ενδιαφέρει Πολυτεχνείο ή κάποια άλλη σχολή. Θέλει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με την Ιατρική. Στο βάθος του μυαλού έχει την αθλητιατρική», λέει ο πατέρας του, που θυμάται ότι ο Αλέξανδρος ήταν διάνοια από μικρός στα μαθηματικά. «Είχε φτάσει να συμμετάσχει με τη Μαθηματική Εταιρεία μέχρι και σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες».«Η φυσική κατάσταση ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Τώρα που δουλεύει καθημερινά πιστεύω πως θα βελτιωθεί εκεί. Μετά το τρίτο φιλικό με τη Ρέξαμ τον ρώτησα γιατί δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει. ‘Ήμουν πιασμένος’, μου απάντησε. Του Αλέξανδρου του αρέσει να φτιάχνει παιχνίδι. Έχει ντρίμπλα, έχει κάθετη πάσα και κυρίως έχει το ξεπέταγμα. Ο Μπέριος μου λέει ότι ακόμα δεν έχει βγάλει ούτε το 30%...».http://www.sportdog.gr/article/118750/o-neos-giatros-tis-aek
Και ΠΑΣ παίζοντας...
Επίσημα πλέονΠαράθεσηΗ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_57