Αποστολέας Θέμα: Νικολιάς Αλέξανδρος  (Αναγνώστηκε 31430 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νικολιάς Αλέξανδρος
« Απάντηση #25 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 13:34 »
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:46 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 21:38 »
 Τι θέση αγωνίζεται δεξιός,αριστερός μεσοεπιθετικός ή δεκάρι? Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια?
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 21:39 »
Παράθεση
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς θα αγωνίζεται με τον αριθμό "88" στη φανέλα.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 22:28 »
Τι θέση αγωνίζεται δεξιός,αριστερός μεσοεπιθετικός ή δεκάρι? Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια?

Νομίζω είναι δεκάρι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 22:42 »
Ο Μέγας Αλέξανδρος αριστερόχειρας και αριστεροπόδαρος... ο Νικολιάς τα δουλεύει και τα 4.

Ο Αλέξανδρος παίζει το ίδιο άνετα δεξιά, όσο και αριστερά.
Εδώ θα παίξει δεξής εξτρεμιστής.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Ιαν 2016 22:49 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 22:43 »
Μ' αυτόν που μπλέξαμε, εγώ νομίζω οτι είναι τριάρι.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 22:52 »
Ο Μέγας Αλέξανδρος αριστερόχειρας και αριστεροπόδαρος... ο Νικολιάς τα δουλεύει και τα 4.

Ο Αλέξανδρος παίζει το ίδιο άνετα δεξιά, όσο και αριστερά.
Εδώ θα παίξει δεξής εξτρεμιστής.
Εκπληκτική ΦΩΤΟ, New!
Φτου σου γιατρέ μου, κακά μάτια να μη σε δουν!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 23:01 »
Τι μαλλί ειν' αυτό; Γιεγιές είναι;  :P

οου γιες :P ...
καλωσηρθες μικρε...να χεις

στον ΠΑΣ μακροημερευση
 θεληση σαν ατσαλι
νικες ,πολλες συμμετοχες
και ταυρος στο κεφαλι
 :pas:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 13 Ιαν 2016 23:53 »

Εκδόθηκε το Δελτίο του από την ΕΠΟ. Εντάξει και η περόνη... μια γρατζουνιά ήταν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Ιαν 2016 23:57 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 26 Ιούλ 2016 21:04 »
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Νικολιά

http://www.joinsports.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC/

πολυ κριμα...αυτο φοβομουν με αυτον τον παιχτη

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 26 Ιούλ 2016 22:22 »
Περαστικά  ρε παιχτόυρα! Σιδερένιος!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 01 Μάι 2017 12:29 »
Εκπληκτική η χτεσινή εμφάνιση του Αλέξανδρου.
Κακώς δεν έπαιζε τόσο καιρό.
Μέ όρεξη, με άπειρο τρέξιμο, με μπαλιές

Θεωρώ οτι ειναι η πρωτη μας μεταγραφή για την νέα σαιζόν.

Μπράβο και πάλι

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 02 Μάι 2017 13:08 »
εκπληκτικη εμφανιση

δεν ξερω αν σωματικα(τραυματισμοι) αντεχει το σωμα του για σουπερ λιγκ....εχει βγαλει αρκετους τραυματισμους

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 19 Ιούλ 2017 17:34 »
Παράθεση
Νικολιάς: «Μακάρι να παίξω περισσότερο»

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Νικολιάς, μίλησε στο SDNA και τον Βασίλη Ασημακόπουλο για την παρουσία του στην ομάδα της Ηπείρου, τους στόχους του για τη νέα σεζόν αλλά και το όνειρο της μεταγραφής στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA και τον Βασίλη Ασημακόπουλο ο Αλέξανδρος Νικολιάς:
Πως πάει μέχρι στιγμής το πρόγραμμά σας στο Καρπενήσι;

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Και οι πρωινές έχουν αρκετό τρέξιμο και δύναμη και στις απογευματινές αρχίζουμε να βρίσκουμε αυτό που λέμε «τα πατήματά» μας. Ο προπονητής προσθέτει τα συστήματα τακτικής και δουλεύουμε και το 3-5-2 και το 4-4-2 και κάποια ακόμα πράγματα».

Σε είδαμε σε διπλό ρόλο και δεξί μπακ χαφ στο 3-5-2 και αριστερό μπακ στο 4-4-2. Τι σου ταιριάζει καλύτερα;

«Δεν έχω συνηθίσει να παίζω δεξιά όλη την πλευρά, είναι λίγο περίεργη η αίσθηση, γιατί πρώτα πρέπει να κοιτάς την άμυνα. Μέχρι τώρα έπαιζα με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, όποια πλευρά κι αν με έβαζε ο προπονητής. Ο κόουτς μου δίνει οδηγίες, όμως, για να βελτιωθώ».

Σε σχέση με την περσινή σεζόν που είχες λίγες συμμετοχές, φέτος ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

«Πρώτα ο Θεός να είμαστε υγιείς και αν δείξω στον προπονητή ότι μπορώ να βοηθήσω, μακάρι να παίξω περισσότερο. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει εμπιστοσύνη σε νέα ταλέντα».

Κατά πόσο σε βοήθησαν να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση οι συμμετοχές που έκανες προς το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος, οι οποίες συνοδεύτηκαν και από εξαιρετικές εμφανίσεις;

«Η ψυχολογία χτίζεται με την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ο προπονητής. Αν σου δείχνει ότι σ’ εμπιστεύεται, σου δίνει αγώνες, σε υπολογίζει, σε βοηθάει στην προπόνηση και στους αγώνες, τότε είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αρπάξεις την ευκαιρία. Σίγουρα, όμως, αισθάνομαι κι εγώ πολύ καλύτερα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν».

Υπάρχει «χημεία» ανάμεσα σε μικρούς, νεοαποκτηθέντες, δοκιμαζόμενους και πιο έμπειρους ή χρειάζεται ακόμα χρόνος;

«Είναι καλό που η ομάδα βλέπει νέα παιδιά, σίγουρα χρειάζονται και οι πιο έμπειροι και προφανώς θα έρθουν και τέτοιοι παίκτες στην ομάδα. Όλοι μεταξύ μας βοηθάμε ο ένας τον άλλον στην πιο γρήγορη προσαρμογή».

Από το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ τι εντυπώσεις αποκομίσατε;

«Αυτά τα φιλικά είναι για να ξεφεύγεις λιγάκι από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να βγάζεις μέσα στο γήπεδο αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση. Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Υπάρχει κούραση, τα πόδια είναι ακόμα βαριά από τις διπλές προπονήσεις, δεν είναι πάντα εύκολο να βγάλεις όλα τα καλά σου στοιχεία και τις δυνατότητες που έχεις. Ειδικά για τα παιδιά που δοκιμάζονται χρειάζεται και περισσότερη υπομονή μέχρι να δείξουν στον προπονητή τι μπορούν να προσφέρουν. Ωστόσο, με την Λάρισα είχαμε κατά διαστήματα πράγματα που βγήκαν στο παιχνίδι μας και ήταν κάτι που μας προκάλεσε ικανοποίηση για τα δεδομένα αυτής της εποχής».

Τι άλλαξε στις προπονήσεις σας με την προσθήκη των γιλέκων της statsports που φοράτε;

«Είναι κάτι καινούργιο για την ομάδα μας. Αυτό το σύστημα δεν το έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Μας έχουν επισημάνει από την ομάδα ότι είναι πολύ σημαντικό, μετράει τα χιλιόμετρα που κάνεις, τη μέγιστη ταχύτητα, πόσο κουρασμένος είσαι, με ποιο τρόπο σουτάρεις ή πατάς και πολλά ακόμα που δεν μας τα έχουν εξηγήσει όλα. Μας δείχνουν και κάποια πράγματα ο κ. Αλεξίου και ο νέος συνεργάτης του που έχει έρθει στην ομάδα. Σίγουρα ανεβαίνει και ο μεταξύ μας ανταγωνισμός και φυσικά δεν μπορείς να «λουφάρεις» σε κάτι, γιατί εκείνη κιόλας τη στιγμή αποτυπώνεται στον υπολογιστή».

Το γεγονός ότι πάρα πολλοί παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν κάνει μεταγραφή τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα ή εξωτερικό, σου δίνει επιπλέον κίνητρο να παλέψεις για την ενδεκάδα ή δεν σε απασχολεί το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής;

«Σίγουρα μία μεταγραφή στο εξωτερικό είναι κίνητρο για τον καθένα μας. Είναι τακτική του ΠΑΣ Γιάννινα να προωθεί νέα παιδιά στην ενδεκάδα, αλλά και να μην τους κόβει το δρόμο, όταν υπάρχουν προοπτικές για το κάτι καλύτερο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και τα επόμενα χρόνια».

Στόχος της ομάδας φέτος;

«Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Να έχουμε υγεία και μακάρι να επαναλάβουμε αυτό που ζήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Προσωπικός σου στόχος;

«Πάντα οι προσωπικοί στόχοι συμβαδίζουν μ’ εκείνους της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Το γήπεδο νομίζω είναι ο «καθρέφτης» για όλους μας κι εκεί θα επιδιώξω να δείξω αυτά που μπορώ»
Πηγή: SDNA
super-fm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 13 Αύγ 2017 18:05 »
Το μοναδικό ....εξτρεμ που έχουμε παίζει δυστυχώς κεντρικός μέσος!

Άτιμο Transfermarkt! https://www.transfermarkt.com/alexandros-nikolias/profil/spieler/230968

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 25 Φεβ 2018 15:46 »
Παράθεση
     Νικολιάς: «Κάθε ματς θα είναι τελικός»

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς επανακάμπτει στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις απανωτές ατυχίες του και κατέγραψε δύο συμμετοχές ως αλλαγή με Πλατανιά την προηγούμενη εβδομάδα και Λεβαδειακό σήμερα. Παρά το γεγονός ότι αναστάτωσε πολλές φορές τους αντιπάλους σήμερα, τελικά δεν ήρθε ούτε από δική του προσπάθεια κάποιο γκολ. Πάντως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν χάνει την αισιοδοξία του και δηλώνει ότι ακόμα η πεντάδα είναι ορατός στόχος.

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα και φάνηκε αυτό στο παιχνίδι μας, όπου βγάλαμε πάθος. Δυστυχώς δεν ήρθε η τελική ευκαιρία να τη μετουσιώσουμε σε γκολ. Είμαστε στενοχωρημένοι. Στο τέλος βιαζόμασταν λιγάκι στην τελική πάσα, λόγω του άγχους να πάρουμε το ματς, αλλά αν δουλέψουμε με την ίδια προσπάθεια και θέληση στα επόμενα ματς θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Ερχόμασταν από επιτυχή αποτελέσματα, έχουμε βάλει στόχο την πεντάδα και προς τα εκεί κινούμαστε. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω στο τέλος ότι θα τα καταφέρουμε, παρά το σημερινό αποτέλεσμα».

Για τις ατυχίες του και την επιστροφή του στα γήπεδα: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν είμαι τόσο τυχερός, αλλά δεν το βάζω κάτω. Με στηρίζει όλο το προπονητικό τιμ και ευχαριστώ πολύ και όλον τον κόσμο. Πιστεύω να ήταν η τελευταία μου περιπέτεια».

Για το πώς εξηγεί τις πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα: «Οι ισοπαλίες ήταν πολλές κυρίως στην αρχή. Δείχνουν ότι έχουμε μια καλή άμυνα και δεν δεχόμαστε πολλά γκολ. Στην αρχή είχαμε κάποιες ατυχίες, όπως η απώλεια του Κόντε που έλειψε από αγώνες. Στην άμυνα ήμασταν φανταστικοί στα πρώτα ματς, στην επίθεση είχαμε πρόβλημα στην τελική γι’ αυτό και δεν ερχόταν το γκολ, αλλά το πρόβλημα αυτό το έχουμε εξαλείψει πλέον στα περισσότερα ματς».

Για το αν θα αναπληρώσει ο ΠΑΣ τους σημερινούς χαμένους βαθμούς στην Κέρκυρα: «Σίγουρα κοιτάμε τώρα το ματς με την Κέρκυρα, το οποίο θα είναι σαν τελικός, όπως και όλα μέχρι το τέλος. Απομένουν άλλα 7 παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας».

http://super-fm.gr/30411/nikolias-kathe-mats-tha-ine-telikos/

Ξεκάθαρος πλέον ο στόχος της Ομάδας.
Μαζί σας παικταράδες μου "και όπου μας βγάλει!"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 14 Μάι 2018 22:06 »
Παράθεση
Να "δέσει" τον Νικολιά
Να "δέσουν" τον Αλέξανδρο Νικολιά θα επιχειρήσουν οι διοικούντες του ΠΑΣ καθότι αναμένεται να του προταθεί πρόωρη ανανέωση συμβολαίου.

Ο μεσοεπιθετικος του ΠΑΣ παρότι ήταν εξαιρετικά άτυχος την τρέχουσα σεζόν κατάφερε να διακριθεί στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και να δείξει ότι αξίζει και με το παραπάνω θέση στο ρόστερ των επόμενων χρόνων.

Άλλωστε ήταν εξ αρχής ένας εκ των ποδοσφαιριστών που... πίστευαν στο στρατόπεδο του ΠΑΣ λόγω των χαρακτηριστικών καθότι είναι εξαιρετικά γρήγορος με καλή τεχνική κάτι που ταιριάζει στο παιχνίδι που αρέσκεται να παίζει ο Γιάννης Πετράκης.
sportsioannina.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 09:36 »
Παράθεση
Τα τυπικά για Νικολιά

Ο 24χρονος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ

Στις «εκκρεμότητες» του ΠΑΣ συγκαταλέγονταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς, καθώς ο 24χρονος μένει ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου του 2019. Ομως μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν πλέον προχωρημένες επαφές για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους και επί της ουσίας απομένουν τα τυπικά. Κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές και ο νεαρός θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων ως το καλοκαίρι του 2020.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 10:13 »
Ἀσε μας ρὲ ΛΑΜΙΑ FANS μὲ τὰ σαπάκι, μία παίζει καὶ δέκα τραυματίας.
Ἄμ τὸ ἄλλο,δὲν ἀνακοινώθηκε τίποτε ἀκόμη καὶ τρέχεις νὰ ἀβαντάρεις τὸν πρόεδρο.

Ἐγὼ ἁπλῶς γράφω τὶς σκέψεις ὁρισμένων.
 :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 20:00 »
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΙΑΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020.

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά την υπογραφή της ανανέωσης:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά.»
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 20:26 »

Οταν ο λατρης του Καιαδα και ο Μπαμπινιωτης του Δομοκου συμφωνουνε,εμεις πρεπει να σωπαμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 20:43 »
Αντε να δουμε ποτε θα βαλει κανα γκολ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 21:05 »

Οταν ο λατρης του Καιαδα και ο Μπαμπινιωτης του Δομοκου συμφωνουνε,εμεις πρεπει να σωπαμε

.....και να σιωπούμε

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 21:29 »
Να έχει την τύχη που του έλειψε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο καλός μας παίκτης.
Συγχαρητήρια στη διοίκηση που φαίνεται να στέκεται-κατά το δυνατόν-στο ύψος των περιστάσεων.

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 12:02 »
παντα υγεια , και θα μας δωσει πολλες χαρες