Αποστολέας Θέμα: Νικολιάς Αλέξανδρος  (Αναγνώστηκε 31431 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νικολιάς Αλέξανδρος
« Απάντηση #50 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 19:07 »
Η καλυτερη μεταγραφη. Το παιδι ειναι απο τα καλυτερα ταλεντα που ειχαμε και που εχω δει. Ειναι κριμα  να μην μπορεσει να παιξει μπαλλα και να φτασει εκει που αξιζει. Αλεξ ,σου ευχομαι πανω απ ολα υγεια και τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους. Εισαι για πολυ μεγαλα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 02 Αύγ 2018 20:46 »
Ματιές σε Νικολιά η Σεντ Ετιέν
Πότε τον τσέκαρε και πώς την... πρόλαβε ο Γιώργος Χριστοβασίλης
Έχει ξεκινήσει στη φετινή προετοιμασία δυναμικά. Ήταν και πέρυσι εξαιρετικός στις αρχές, αλλά η σεζόν δεν του πήγε λόγω διάφορων αναποδιών που του έτυχαν.

Είχε προλάβει, πάντως, να ακουστεί το όνομά του προς τα έξω. Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Κακίες» της έντυπης έκδοσης του Sportime, η Σεντ Ετιέν είχε αρχίσει να ψάχνεται για τον Αλέξανδρο Νικολιά.

Άνθρωπος της ομάδας τον είχε δει, είχε ενθουσιαστεί και παρακολουθούσε τις εξελίξεις γνωρίζοντας πως ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος στο τέλος του έτους.

Τους τα… χάλασε, όμως, ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ενήργησε έγκαιρα και κατάφερε να επεκτείνει το συμβόλαιο του 24χρονου. Η πρώτη συζήτηση, μάλιστα, για το νέο συμβόλαιο είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβρη.

http://www.sportime.gr/parafootball/115234/maties-se-nikolia-i-sent-etien/

Με την πρωτη ευκαιρια τον δινεις

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 02 Αύγ 2018 21:58 »
Έχει ξεκινήσει στη φετινή προετοιμασία δυναμικά. Ήταν και πέρυσι εξαιρετικός στις αρχές, αλλά η σεζόν δεν του πήγε λόγω διάφορων αναποδιών που του έτυχαν.

Είχε προλάβει, πάντως, να ακουστεί το όνομά του προς τα έξω. Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Κακίες» της έντυπης έκδοσης του Sportime, η Σεντ Ετιέν είχε αρχίσει να ψάχνεται για τον Αλέξανδρο Νικολιά.

Άνθρωπος της ομάδας τον είχε δει, είχε ενθουσιαστεί και παρακολουθούσε τις εξελίξεις γνωρίζοντας πως ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος στο τέλος του έτους.

Τους τα… χάλασε, όμως, ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ενήργησε έγκαιρα και κατάφερε να επεκτείνει το συμβόλαιο του 24χρονου. Η πρώτη συζήτηση, μάλιστα, για το νέο συμβόλαιο είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβρη.

Κανονικότατα.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 02 Αύγ 2018 23:40 »

Κανονικότατα.

Α βεβαια , με τοσους ισαξιους η και καλυτερους μεσο-επιθετικους που εχουμε φετος , ας τον δωσουμε αμεσα !
Τι ; Ποιους εχουμε ; Ισα με ...κανεναν  :))

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 02 Αύγ 2018 23:49 »
0 γκολ 0 ασιστ.Αυτα.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 03 Αύγ 2018 00:49 »
0 γκολ 0 ασιστ.Αυτα.

Ενταξει τοτε ! Να πουληθει παραυτα !!!

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 03 Αύγ 2018 08:31 »
κάνε πλάκα να μη συμμετείχε χθες στην κανονική προπόνηση γι αυτό το λόγο, να τρελαθούμε δηλαδή τελείως

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 03 Αύγ 2018 12:51 »
και ο pasas εφκε νωρις χθες....λες?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 03 Αύγ 2018 12:58 »
Ελπιζω να μεινει...  Πολυ ποιοτικος αλλα ατυχος οαιχτης. Μακαρι φετος να ειναι η χρονια του.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 14 Αύγ 2018 14:33 »
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο Sportsioannina.gr

Είναι από τους ποδοσφαιριστές όπου ο ΠΑΣ ευελπιστεί μελλοντικά να... γεμίσει τα ταμεία του και να διογκώσει και άλλο τον... μύθο του ως εκκολαπτήριο ταλέντων.

Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξανδρο Νικολιά , τον οποίο συνάντησε το Sportsioannina.gr και πέρασε από κόσκινο...

Μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος μεσο επιθετικός μιλάει για τα “σενάρια” περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό , το ρόλο που έπαιξε η οικογένεια Μπέριου στην εξέλιξη του αλλά και που οφείλονται κατά τον ίδιο οι συχνοί τραυματισμοί.

Συνέντευξη: Άκης Λιούτας

- Αλέξανδρε παρότι φέτος... πάτησες τα 24 , το ποδοσφαιρικό σου ταξίδι , επαγγελματικά , ξεκίνησε πριν έξι χρόνια και συγκεκριμένα από την ΑΕΚ..

Eίμαι ευλογημένος όπου είμαι υγιείς και βρίσκομαι στο επίπεδο να αγωνίζομαι στην Σούπερ Λιγκ. Είναι σημαντικές οι εμπειρίες και... οδηγός για το μέλλον. Βρέθηκα στην ΑΕΚ σε μία “περίεργη” φάση ωστόσο κοιτάζω μόνο μπροστά.

- Ένα χρόνο αργότερα όμως η ΑΕΚ σε αποδεσμεύει και ο ΟΦΗ βρίσκεται να εξετάζει την απόκτηση σου..

Είχα διαβάσει κ γώ τα εν λόγω δημοσιεύματα ωστόσο επίσημα δεν ήρθε κάτι.

- Και τελικά Γλυφάδα και εν συνεχεία... Ολυμπιακού Βόλου...

Ακριβώς. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ.Γκώνια και συμφώνησα να “μετακομίσω” στην Γλυφάδα. Έξι μήνες αργότερα πήρα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου.

- Το ενδιαφέρον του ΠΑΣ πως προέκυψε , σε μία περίοδο όπου άρχιζες να ανεβάζεις τις... μετοχές σου;

Υπήρξε κάποιο κρούση ένα χρόνο πριν υπογράψω. Ωστόσο δεσμευόμουν με συμβόλαιο και ως εκ τούτου “πάγωσαν” τα πάντα. Γνώριζα ωστόσο για το ενδιαφέρον και ότι ο σύλλογος εμπιστεύεται νέα παιδια. Ηταν καλή προοπτική για την εξέλιξη μου

- Ήδη , θέλοντας και μη , έχει αποκτήσει το παρατσούκλι "γιατρός"... ωστόσο έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση πάνω σε αυτό το θέμα!

Υπάρχει όντως παρεξήγηση. Κατά την προετοιμασία μου με την ΑΕΚ στην Αγγλία είχα δηλώσει πως στόχος μου είναι να περάσω Ιατρική. Κάτι το οποίο δεν συνέβη. Πέρασα φαρμακευτική με την δεύτερη προσπάθεια.

- Είσαι επίμονος δηλαδή στους στόχους σου...

Ακριβώς. Ήταν τόσο δική μου η επιμονή όσο και της οικογένειας μου η οποία με στήριξε πολύ και έχει βάλει πολλά... λιθαράκια σε αυτό που είμαι τώρα.

- Επίμονος όμως να κερδίσεις... το στοίχημα και στο ποδόσφαιρο εξού και έκανες το ταξίδι... Εύβοια - Αθήνα δύο φορές την εβδομάδα για να βρίσκεσαι στην προπόνηση της ομάδας Νέων της ΑΕΚ.

Πιο πολύ επίμονος θα έλεγα ο πατέρας μου ο οποίος έκανε ταξίδι 6 ωρών (τρεις να πάμε και τρεις να επιστρέψουμε). Αυτό όμως δεν συνέβαινε μόνο με την ΑΕΚ. Ξεκίνησα στον Ηνίοχο , ακαδημία σάλας στην Αθήνα, και αυτή την διαδρομή την κάναμε περίπου για οχτώ χρόνια. Ηταν η πιο δύσκολη περίοδο. Έδωσε “μεγάλο” αγώνα ο πατέρας μου , και ολόκληρη η οικοφένεια μου , καθότι επί οχτώ χρόνια “παρατούσε” την οικογένεια του αλλά και την δουλειά του ώστε να με πηγαινοφέρνει στην Αθήνα.

- Και κάπου εκεί... ξεκινάει η γνωριμία με την Οικογένεια Μπέριου.

Ναι ναι. Προπονητής μου και μέντορας μου ηταν ο θείος του Θοδωρή, αδερφός του μπαμπά του , με τον οποίον η ζωή τα έφερε έτσι να είμαστε συμπαίκτες.

- Και έρχεται η στιγμή να κόψεις το μακρύ μαλλί μετά από 10 χρόνια...

Συνέβη κάπου στο πρώτο δεκαήμερο αφού μετακόμισα στον Βόλο. Ηδη είχε γίνει... viral στην ΑΕΚ με τον κ.Βλάχο (γέλια). Το είχα συνηθίσει 10 χρόνια και στην αρχή αισθανόμουν κάπως...παράξενα.

- Ας έρθουμε στο κεφάλαιο "ΠΑΣ Γιάννινα" , του οποίου οι άνθρωποι σε "off the record" συζητήσεις κάνουν λόγο για παίκτη με μέλλον...

Σίγουρα το γεγονός ότι βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο μου δίνει μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια. Υγεία να έχουμε και το μέλλον θα δείξει τι θα μας φέρει... Σίγουρα κάποιοι τραυματισμοί με φέρνουν πίσω ωστόσο με σωστή διαχείριση θα λυθεί και αυτό.

- Ήρθε στο κατάλληλο taiming κατά την άποψη σου η πρόταση του ΠΑΣ;

Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι το κατάλληλο taiming. Εγώ ένιωθα έτοιμος , ίσως και από τον ενθουσιασμό της ηλικίας. Βρήκα μία ... οικογένεια εδω και αυτό με βοήθησε πολύ. Είχε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις και εξαιρετικούς χαρακτήρες.

- Όσοι σε γνωρίζουν εντός αλλά και εκτός ομάδας αναφέρουν ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα από το ταλέντο σου..

Καθρέφτης όλων μας είναι το γήπεδο. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Ολη η πόλη ασχολούνται με την ομάδα και αυτό με γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Είναι συνδυασμός αρκετών πραγμάτων για να εξελιχθείς και να αποκτήσεις διάρκεια.
Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που με πιστεύουν μου δίνει κίνητρο όπως και το να δικαιώσω την οικογένεια μου η οποία με στηρίζει πάρα πολύ και έχει δώσει μεγάλο αγώνα.

- Το καλοκαίρι υπήρξαν ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος από σύλλογο της Γαλλίας. Είχαν βάση;

Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Από δημοσιεύματα... τα έμαθα κ εγώ.

- Πίστευες οτι θα έρθει η στιγμή όπου θα σου ζητούσε την φανέλα ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ...; Φυσικά αναφέρομαι στον κολλητό σου , Ντίνο Μαυροπάνο

Η αλήθεια είναι πως όχι. Το σκέφτομαι βέβαια αν θα την δώσω (Γέλια). Με τον Ντίνο είμαστε κολλητοί και έγινε στα πλαίσια του... τρολαρίσματος που κάνουμε μεταξύ μας.

- Πως "δέσατε" με τους Μαυροπάνο και Κολιοφούκα;

Και ηλικιακά αλλά και σαν χαρακτήρας “δέσαμε” αμέσως. Μαζί και με τους Μασούρα και Παππά κάναμε αρκετή παρέας ως πιο... μικροί.

- Σε ανησυχεί το γεγονός των συχνών τραυματισμών οι οποίοι φαίνεται... να σε κρατάνε πίσω;

Σίγουρα με ανησυχεί αλλά υπάρχει μία λογική εξήγηση. Όπως σας είπα έκανα το ταξίδι... Εύβοια – Αθήνα μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα για οχτώ χρόνια . Όταν τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν έξι προπονήσεις. Έδινα αρκετές φορές περισσότερο από όσα άντεχε ο εαυτός μου... ωστόσο ήταν επιλογή μου καθώς ήθελα να περάσω ιατρική. Νιώθω ότι σε κάποιες στιγμές βρίσκομαι σε καλό επίπεδο και με γυρίζουν... πίσω , όπως κάποιες στιγμές την περσινή χρονιά . Θα το ξεπεράσουμε όμως και αυτό...

- Μέχρι στιγμής το δείγμα του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα είναι γλυκόπικρο. Τι να περιμένουμε ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς;

Το γεγονός οτι κρατήθηκε ένα μεγάλο μέρος του κορμού είναι σημαντικό. Ηρθαν νέοι παίκτες , ταλαντούχοι που θα μας βοηθήσουν πολύ. Χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής ωστόσο πιστεύω θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από την περσινή.

- Αν ήταν στο χέρι σου να αλλάξεις κάτι σε εσένα , είτε στο παιχνίδι σου είτε σε χαρακτήρα , τι θα ήταν αυτό...;

Δεν μπορείς να είσαι τέλειος σε όλα. Από τα λάθη άλλωστε μαθαίνουμε οπότε έχουν την...σημασία τους. Υπήρχαν όπως σας είπα δύσκολες συνθήκες και πιεστικοί περίοδοι αλλά όλα αυτά με διαμόρφωσαν...

- Ο μπαμπάς... Νικολιάς εργάζεται ως γιατρός ενώ είχε και την ιδιότητα του φαρμακοποιού . Είναι περήφανος περισσότερο για τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο ή τον φαρμακοποιό Αλέξανδρο...;

Πιστεύω ακόμη δεν έχει επιλέξει (γέλια). Σαφώς και για τα δύο. Από νεαρή ηλικία θυμάμαι να μου λέει να τα συνδυάσω και τα δύο. Ακόμη και σήμερα αυτό που λέει. Δίνω τα μαθήματα μου και ευελπιστώ να πάρω πτυχίο. Δεν ξέρεις πως στα φέρνει το μέλλον αλλά σκοπός μου ειναι να πάρω το πτυχίο μου. Οπως και να έχει θέλω να τον δικαιώσω και στους δύο τομείς και την οικογένεια μου για όσα μου πρόσφεραν.

- Μπορεί να ανδρώθηκες στην ακαδημίας της ΑΕΚ ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που σε προσέγγισε ώστε να σε εντάξει στα τμήματα υποδομής του..

Είναι γενονός. Οταν τελείωσα από τον Ηνίοχο και έπρεπε να αφήσω το ποδόσφαιρο Σάλας έπρεπε να επιλέξω τον επόμενο σταθμό μου. Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε αρχικά. Πήγαμε στο Ρέντη και μας ξενάγησαν ενώ είχαμε και συζητήσεις με τον κ.Ζελενίτσα. Μας έδειξαν που θα έμενα και τα γήπεδα. Μετά ήρθε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ την οποία και επέλεξα και αγωνίστηκα σε όλα τα τμήματα υποδομής , παρότι ίσως η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν πιο “συμφέρουσα” .

http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/65996-nikoliassportsioannina-gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 12:46 »
Με το Νικολιά έχεις πάθει ψύχωση να τον πουλήσεις OV1950.
Ας γυρίσει ο Κούζικ με το καλό, ας αποδείξει ότι μπορεί να φοράει τη φανέλα με τον ταύρο και τότε ας συζητήσουμε την πώληση Νικολιά.
Αυτή τη στιγμή όχι μόνο καλύτερο χαφ δεν έχεις, αλλά ούτε κάποιον απλά καλό.......
Για μένα ο Νικολιάς δεν πρέπει να πουληθεί με τίποτε αυτή τη στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 13:27 »
To έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Ο Νικολιάς θεωρώ πως είναι soft παίκτης. Ένας παίχτης με καλή τεχνική, καλή ταχύτητα αλλά χωρίς μεγάλη αντοχή-δύναμη, κακός σε αμυντικά καθήκοντα και χωρίς φοβερή σέντρα. Σε μια ομάδα Α εθνικής όπου θα είχε κάποια σκυλιά πίσω του και έναν αποτελεσματικό φορ στην επίθεση, ο Νικολιάς θα μπορούσε να είναι καλός ως βασικός. Ή θα μπορούσε να προσφέρει ως αλλαγή στο 55'-60' σε μια ομάδα όπως ο παναθηναϊκός ή ο περυσινός Ατρόμητος. Στη Β, με χειρότερα γήπεδα και πιο δυναμικά μαρκαρίσματα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιούν 2019 13:32 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 13:40 »
Βαλτος εισαι απο το λιγδα για να αλλαξεις μυαλα οτι ο Νικολιας δεν κανει και ειναι για πουλημα?
Πες μσς ποιον θα φερει στη θεση του...
Αγορασε τους παιιχτες πρωτα που χρειαζεται η ομσδα κι αν περισσευει τον πουλας

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 14:10 »
Βαλτος εισαι απο το λιγδα για να αλλαξεις μυαλα οτι ο Νικολιας δεν κανει και ειναι για πουλημα?
Πες μσς ποιον θα φερει στη θεση του...
Αγορασε τους παιιχτες πρωτα που χρειαζεται η ομσδα κι αν περισσευει τον πουλας
Ναι είμαι βαλτός. Ικανοποιήθηκες;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 14:24 »
To έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Ο Νικολιάς θεωρώ πως είναι soft παίκτης. Ένας παίχτης με καλή τεχνική, καλή ταχύτητα αλλά χωρίς μεγάλη αντοχή-δύναμη, κακός σε αμυντικά καθήκοντα και χωρίς φοβερή σέντρα. Σε μια ομάδα Α εθνικής όπου θα είχε κάποια σκυλιά πίσω του και έναν αποτελεσματικό φορ στην επίθεση, ο Νικολιάς θα μπορούσε να είναι καλός ως βασικός. Ή θα μπορούσε να προσφέρει ως αλλαγή στο 55'-60' σε μια ομάδα όπως ο παναθηναϊκός ή ο περυσινός Ατρόμητος. Στη Β, με χειρότερα γήπεδα και πιο δυναμικά μαρκαρίσματα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Διαφωνώ. Δεν είναι καθόλου σοφτ και θα παίρνει τις κίτρινες/κόκκινες από τους αντιπάλους στη β' σαν στραγάλια.
Για το αμυντικό κομμάτι, συμφωνώ είναι μέτριος, αλλά δεν κρίνεται από εκεί η όλη παρουσία του.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 14:44 »
Δεν μας καίγεται καρφί για τα αμυντικά καθήκοντα του Νικολιά στη Β' Εθνική όπου θα μπορεί να παίζει καθαρά σαν επιθετικό χαφ και να κάνει παπάδες.

Είπαμε να δώσουμε τους μεγάλους σε ηλικία αλλά όχι και το Νικολιά ρε παιδιά έλεος.

Χρειαζόμαστε και κανέναν ποιοτικό παίχτη για να δούμε μπάλα και με το ζόρι τους μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού ξυλουργού.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 14:46 »
Ομαδα χωρις ταχυτητα με τα λεφτα- τα ποια???- που δινει ο λιγδας δεν υπαρχει.

Εχουμε γεμισει αθλητες που τους βαφτισαμε ποδοσφαιριστες!

Παιχτης γρηγορος που να ξερει μπαλα περα του Νικολια δεν υπαρχει και ο αλλος μας ζαλισε τα ουμπαλα σε 30 ποτς να πουληθει ο Νικολιας!! Ουτε ο υιος χβ νασουν μεγαλε....

Το ζητημα ειναι να ξερεις και να τον χρησιμοποιησεις! Παρτον απο τα πλαγια που τον ειχε ο μπαρμπαγιαννς,βαθτον πισω απο το φορ,οπως φορτουνης,πελκας,μανταλος και θα δεις διαφορα.

Ο μεγας Αγγελαρας πηρε το Ντεβι απο τα πλαγια,τον εβαλε 6αρι,αμυντικο χαφ - μπαλαδορο και τον απογειωσε!

Πουλα τον,πουλα τον,πουλα τον,.....τι εισαι συ ρε παλικαρι??? :stop:

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 16:52 »
O Νικολιας για να παιξει πισω απο το φορ θα επρεπε να ειχε κατι απο τα ακολουθα:
Καθετη πασα-δεν εχει
Σουτ-δεν εχει
Δυνατοτητα να πρεσαρει συνεχως και ψηλα (οπως πχ κανει ο Πελκας) ωστε η ομαδα να κερδιζει γρηγορα κατοχη-δε μπορει να το κανει.

Ο Ντεβι που αναφερατε ειχε και καθετη, και σουτ και καλη σεντρα. Ο Νικολιας δεν τα εχει-στον ΠΑΣ την καλυτερη σεντρα την ειχε ο Σεργκελασβιλι γι' αυτο και μολις ηρθε πηρε επανω του τα στημενα.

Ο Νικολιας μονο πλαγια μπορει να παιξει εκει μπορει να εκμεταλλευτει την ταχυτητα του και την ικανοτητα του στο ενας μ' εναν ωστε να πλαγιοκοπηθει ο αντιπαλος. Στη Β ομως Εθνικη οι αντιπαλοι θα μας περιμενουν με κλειστη αμυνα και τα γηπεδα θα ειναι χειροτερα. Το κυριοτερο οπλο του, την ταχυτητα για να εκμεταλλευτει τον κενο χωρο, δε θα μπορει να το αξιοποιησει το ιδιο καλα οπως στην Α Εθνικη.

Πρεπει λοιπον να πωληθει. Δε βλεπω παντως οτι θα γινει αυτο. Οχι γιατι θα το εμποδισει καποιος, αλλα επειδη μαλλον δε θα ερθει αξιολογη προταση (πχ 200 χιλιαδες ευρω).

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 17:30 »
Διαφωνουμε ,φιλος,αλλα πραγματικα θα ηθελα να του δοθεί  μια φορα η δυνατοτητα να παιξει επιθετικο χαφ,πισω απο το σεντερφορ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 17:36 »
Και εγω θα ηθελα να με διαψευσει ως προς την κριση μου

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 18:38 »
Ο Νικολιας καταρχήν εχει πολύ καλο σουτ και το χει αποδειξει αφου τα περισσοτερα γκολ που εχει βαλει (και σε φιλικα) είναι με σουτ εξω απ την περιοχη

Τις κλειστες αμυνες αν δεν μπορεσει να τις ανοιξει ο νικολιας με τη δυνατοτητα που εχει να ελυσεται μεσα σε τηλεφωνικο θαλαμο δεν θα τις ανοιξει κανενας

Τωρα για τη μανια σου να τον πουλησει τι να πω δεν ξερω και δεν θελω να τη σχολιασω, παντως βλέπεις ότι δεν εχει απηχηση

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 18:40 »
Να σας ρωτήσω κάτι: Γιατί συζητάτε για τον Νικολιά στο τόπικ για τον Κιούζικ;

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 18:42 »

Να σας ρωτήσω κάτι: Γιατί συζητάτε για τον Νικολιά στο τόπικ για τον Κιούζικ;

Γιατι μπορουμε!!! :dab: :dab: :dab:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 18:48 »
Μεταφέρθηκε εδώ.

Πλάκα κάνετε; Λουκούμι είναι ο Νικολιάς για τη Β΄. Σαν τη μύγα μέσα στο γάλα θα ξεχωρίζει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 19:04 »
Τρια γκολ εβαλε φετος (με Απολλωνα, Πανιωνιο και Λεβαδειακο), κανενα με σουτ εξω απο την περιοχη. Σε χρονια που θα βολευε το να σουταρουμε μιας και στη θεση του φορ ειχαμε προβληματα.  Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ο Γιακος κι ο Τζημοπουλος ειναι καλυτεροι σουτερ.

Το αν εχουν απηχηση ή οχι αυτα οου γραφω δε με ενδιαφερει. Γραφω αυτα που σκεφτομαι δε με νοιαζει να γραφω συμφωνα με αυτα που πιθανον σκεφτον ται οι περισσοτεροι.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιούν 2019 19:14 από ΛΑΜΙΑ FANS »