Αποστολέας Θέμα: Προσφυγή Τσάβεζ (by Serpents)  (Αναγνώστηκε 1759 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Προσφυγή Τσάβεζ (by Serpents)
« στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 14:11 »
Εκεί π σκεφτόμαν τι ερωτήξεις να βάλω για να σιάξω γκάλοπ με πρόφτακε ο Σερ Πεντς με σοβαρές σοβαρές.
Σγά μη κάτσω να σΠΑΣω το κεφάλι μ να βρω άλλες, μαναχά μία πρόστεσα!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Προσφυγή Τσάβεζ (by Serpents)
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 14:30 »
Τη χάνει και μετά τον πουλάμε. Ούτως ή άλλως αυτό ήταν το πλάνο.

Πιστεύω πως πάλι ο τσετσενίδης θα ψωνίσει από τα Γιάννενα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 23:33 »
Το 2ο....λέω......
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 23:42 »
Άλλο, πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο!

O   Ο Τσάβες θα επισκεφτεί 1 ΚΕ.ΤΑΥ.Μ., να δηλώσει άλλα ατομικά στοιχεία και θα πάει στην Ευρώπη να τους πει ξέρω μπάλα έπαιζα Συρία δοκιμάστε με...

Καθόλου αστεία υπόθεση με 1 μωρό στη γύρα χειμωνιάτικα, αλλά μου 1 πουλάκι Αμαζονίου ότι δεν τον παίρνει και για Αργεντινή. Το εκεί νοικοκυριό... για μπάλα (δεν μπορώ να τα πω πιο ελληνικά, θα μας καταλάβουν...)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 09:36 »
Ο Τσαβεζ χάνει την προσφυγή αλλά η προεδρας τον αφήνει ελεύθερο, παιρνοντας ενα μικρο κατι τις

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 10:24 »
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει η υποσημείωση: Πως πιστεύετε οτι θα το παρουσιάσει η κομματική τηλεόραση-ραδιοφωνία-ιντερνετ της Pyongyang?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΤΣΑΒΕΖ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 11:44 »
Κανονικά στην προπόνηση ο Τσάβεζ, όπως αναφέρει αυτή την στιγμή το άτυπο Γραφείο Τύπου του προέδρα στους 104.3.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 11 Ιαν 2016 12:49 »
Εγω λεω να σπρωχτουμε όλοι μαζι κ όπως πέσουμε. :mono:

ΥΓ Ο Τσαβεζ η θα μεινει η θα φυγει,ενα απ τα δυο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #8 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 01:00 »
Πάντα υπάρχει κάτι άλλο, αλλά αυτό δεν θα το σκεφτότανε κανένας!
Κερδίζει την προσφυγή την κάνει γι' άλλες πολιτείες και το καλοκαίρι πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΣ!

Να επέμβει ο Κουβαδένκος και να μας πει πως θα τόλεγε ο γνωστός πρόεδρας του Εδεσσαίκού άμεσα!

Από sport24.gr (υπάρχει το λινκ από Ντρέβεν και στο θέμα Τσάβεζ)

Παράθεση
Και να φύγει, πρέπει να γυρίσει στον ΠΑΣ ο Τσάβες!

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Κριστιάν Τσάβες κατά του ΠΑΣ Γιάννινα. Τι ζήτησε ο Αργεντινός, οι αποδείξεις των Ηπειρωτών, το συμβόλαιο μέχρι το 2018, ο "κίνδυνος" αποζημίωσης και τα "καυτά" tweets του "Negro"!

Τη Δευτέρα (11/1) εκδικάστηκε η προσφυγή που έκανε κατά του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κριστιάν Τσάβες. Ο Αργεντινός κινήθηκε νομικά σε βάρος της ΠΑΕ την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, με φαξ που απέστειλε στην ΕΠΟ. Αιτία; Ότι δεν εμφανίστηκε στον λογαριασμό του μέρος των χρημάτων που του όφειλε η γιαννιώτικη ομάδα.

Η διοίκηση του ΠΑΣ, σύμφωνα με την ΠΑΕ, έδωσε εντολή να καταβληθούν τα χρήματα παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν από τις 14.00, αλλά η εντολή εκτελέστηκε τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, δηλαδή την επόμενη εργάσιμη. Ενώπιον του δικαστηρίου ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός επικαλέστηκε, ακόμα, ότι δεν έλαβε χρήματα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου για το 2015, ενώ ζητά χρήματα διπλάσια του υπολειπόμενου συμβολαίου του.

Η πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα προσκόμισε τις αποδείξεις πληρωμής του παίκτη για Οκτώβρη και Νοέμβρη. Ο Τσάβες επί της ουσίας κατήγγειλε το υπάρχον συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Διότι υπάρχει ένα ακόμα, που υπεγράφη στις 20 Αυγούστου 2015 και το οποίο τον δεσμεύει με την ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018!

Με άλλα λόγια, αν ο Τσάβες δικαιωθεί και κερδίσει την προσφυγή, θα είναι ελεύθερος μόνο μέχρι το τέλος Ιουνίου, καθώς από τον Ιούλιο αρχίζει το νέο συμβόλαιο, το οποίο ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής παραδέχτηκε τη Δευτέρα (11/1) ότι έχει υπογράψει. Δεν αμφισβητήθηκε δηλαδή από τον ίδιο. Συνομολόγησε, αντίθετα, ότι υφίσταται.

Σε περίπτωση λοιπόν που κερδίσει την προσφυγή και υπογράψει σε άλλη ομάδα για περισσότερο από έξι μήνες (καθώς από τον Ιούλιο ξεκινά νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ), σύμφωνα με το άρθρο 14 του Κανονισμού ιδιότητας και μετεγγραφών ποδοσφαιριστών 2015-2016, προκύπτει "διάρρηξη του υφιστάμενου συμβολαίου με οποιονδήποτε τρόπο, με σκοπό την υπογραφή νέου συμβολαίου με άλλη ομάδα".

Αν γίνει αυτό, τότε είτε ο παίκτης είτε η νέα του ομάδα θα πρέπει να αποζημιώσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πόσο; Θα πρόκειται για ποσό που κυμαίνεται από 120.000 ευρώ έως 170.000 ευρώ. Αν δικαιωθεί ο Τσάβες, σύμφωνα με τον Κανονισμό ισχύουν τα εξής:

Σύμφωνα με τον ΠΑΣ, όταν στις 20 Αυγούστου 2015 υπέγραψε ο Τσάβες το νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018, αυτό δεν κατατέθηκεστην ΕΠΟ, αφού δεν είχε εξασφαλίσει αδειοδότηση η ΠΑΕ. Τώρα, ωστόσο, που καταγράφηκε στα πρακτικά και προκύπτει από δικαστική ενέργεια, έχει ισχύ. Έχει γνωστοποιηθεί δηλαδή στην ΕΠΟ το νέο συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές, τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Τσάβες, πήραν προθεσμία έως την επόμενη Δευτέρα (18/1), προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα. Δόθηκε τόσο μεγάλη προθεσμία (δεν συνηθίζεται αυτό εν μέσω μεταγραφικών περιόδων) διότι το θέμα θεωρήθηκε σύνθετο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάβες προπονήθηκε τη Δευτέρα (11/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι έχει καταθέσει προσφυγή. Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας (11/1) πέρασε στην αντεπίθεση και με αναρτήσεις του στο twitter θέλησε να καταστήσει σαφές τι ισχύει με την περίπτωσή του και τι όχι. Διαβάστε όσα έγραψε ο 28χρονος Αργεντινός στο λογαριασμό του στο twitter:

"Γράφω αυτές τις γραμμές για να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα, από τη στιγμή που γράφουν πολλά ψέμματα για εμένα και το άτομό μου. Πρώτα ξεκαθαρίζω ότι ποτέ δεν ταξίδεψα Αθήνα και δεν μίλησα ποτέ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια ότι κατήγγειλα τον πρόεδρο και το διευθυντή, οι οποίοι με κούρασαν με τόσα ψέμματα και υποσχέσεις που μου είπαν κατά τη διάρκεια της παραμονής μου. Για να ζητήσω τα δικαιώματά μου, ξέρω ότι κρίνομαι με κακό τρόπο, χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά συνέβη.

Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ αλλά κουράστηκα από τόσα ψέμματα και ψεύτικες υποσχέσεις του προέδρου και του διευθυντή μας. Ίσως πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη στάση μου, αλλά είναι δύσκολο να είμαι μακριά από τη χώρα μου και κυρίως την οικογένειά μου. Έκανα πολλές θυσίες να είμαι μακριά και το να μην εκπληρώνουν αυτά που μου αντιστοιχούν με αφήνει πολύ λυπημένο. Λαχταρώ και θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου".

Ποιά θρίλερ και ποιές ταινίες δράσης τώρα...
Συμβόλαια made in Greece κι όποιος αντέξει λέμεεεε

Υ.Γ.
Και που να σκάσει και κάνα προφορικό ...Χίτσκοκ!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 01:30 »
Προφορικό δεν ήταν και το συμβόλαιο αυτό που το καλοκαίρι μας είπαν οι παπαγάλοι
ότι το νέο συμβόλαιο του Τσάβες έπιασε θέση μιας μεταγραφής-ανανέωσης άνω των 24;
Αν το έσιαξαν και το καλοκαίρι και δεν τόσιαξαν τώρα κοντά, γιατί κιτσιομπιλάρα είναι αυτή κι
εμπιστοσύνη δεν έχει, από ψέμα, υποκρισία και αδηφαγία για την παντελόνα ξέρει μοναχά.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 01:52 »
Ανοργάνωτη ΠΑΕ σε όλα τα θέματα.Προετοιμασία και πρωτάθλημα δεν παίζουν μόνο ο Πετράκης και οι παίχτες.Παίζει και το επιτελείο της ΠΑΕ. Προετοιμασία όλο τον χρόνο και 31Μαρτίου όλα στην πένα.Με μεταγραφές όμως από Γ τοπικό προκοπή δεν βλέπεις.Ο μπεχόλακας σε κενή εστία το στέλνει άουτ.Έτσι είναι αυτά με μοτό ΠΑΣ μπέχον άριστον.
Να δούμε τι θα δούμε και φέτος τον Απρίλιο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 01:55 »
Προφορικό δεν ήταν και το συμβόλαιο αυτό που το καλοκαίρι μας είπαν οι παπαγάλοι
ότι το νέο συμβόλαιο του Τσάβες έπιασε θέση μιας μεταγραφής-ανανέωσης άνω των 24;
Αν το έσιαξαν και το καλοκαίρι και δεν τόσιαξαν τώρα κοντά, γιατί κιτσιομπιλάρα είναι αυτή κι
εμπιστοσύνη δεν έχει, από ψέμα, υποκρισία και αδηφαγία για την παντελόνα ξέρει μοναχά.
Να θυμίσουμε εδώ ο Τζημόπουλος έλυσε το συμβόλαιο πρώτα και υπέγραψε καινούριο.Κανονικά έληγε φέτος.Εδώ τι ακριβώς έκαναν;;;Τι να πεις...

http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=46031&NewsType=21
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2016 02:08 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 02:07 »
Αμα συνδυάσεις το λινκ από το σπορτ24 παραπάνω και το λινκ από το πασπορτς,
δεν είναι να απορείς γιατί δεν θέλουν αφεντικό και δουλικά να μαθαίνει ποτέ κανένας τπτ.....
Ολο τέτοια και χειρότερα κάνουν χρόνια ολόκληρα. ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 23 Φεβ 2018 15:56 »
Και η προσφυγή Τσάβεζ ακόμα μας απασχολεί, δύο χρόνια μετά.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!