... αρκεί παίξουν κανονικά οι Επόπτες.
Υ.Γ.2
Να τα χέσω ...
Και όχι μόνο, αλλά ο κόρακας έπαιρνε γνώμες από αυτές τις κουρούνες…
Θυμάμαι που… δεν θυμάμαι, ποιος ήταν εκείνος ο συγγραφέας που τις προάλλες, μου είχε σφίξει 1 μπιφτέκι στο κεφάλι…
«Η διαιτησία είναι το τελευταίο πράγμα που…» και κάτι άλλα πιτόγυρα γαυροβαζελαπόλα μέσα στο κωλλόχαρτο που ως συνήθως τα τυλίγει.
Βγες απ' την παράγκα... δεν θα χαλάσει ο κόσμος.
Ο Ίλιτς στη μικρή Ε ρε παιδιά… πιο ντου περίπτωση... λόγος για να μπουκάρει η "παλιανέα" στο χορτάρι από αυτήν που ο γαυραμυντικός βουτάει τον Σέρβο από τον σβέρκο μέσα στη μ. περιοχή, δεν έχω ξαναδεί στα γηπεδικά μου χρονικά (σ.σ. το ματς το είδα στην nostra και είναι το 3
ο ματς που χάνω με Γαύρο εντός έδρας)… ας μου πει κάποιος παλιός αν έχω άδικο!
Τέλος… αν είναι να εσωστραφούμε επειδή ο Λαμπρόπουλος και η παρέα μας κανόνισε 3 γκολ και αν αυτό είναι λόγος να αλληλοβγάλουμε τα μάτια μας με τα ποστ μας, μπορώ άνετα να το κάνω λέγοντας μόνο 5 λέξεις... Αλέξης γιομίζει και Θέμης αδειάζει...
Δεν είναι έτσι όμως…
Στο ματς…
Κατά τη γνώμη μου Μπότιας ήταν όλος ο Γαύρος… αυτό ήταν το αντικλείδι του γαυροπροπονητή (πως τον λένε…) στην κλειδαρότρυπα του ΠΑΣ που λέγεται Ίλιτς, γεγονός που δεν καθιστά υπεύθυνο τον ίδιο, τον κοντό παίκτη μας.
Τσόγλανε Μπουχάν, χάχα Ντεβινσέντι, λεγεωνάριοι Μπεσέρα και Τσάβες, μας διαλύσατε με τον τρόπο σας... και ο νοών νοείτω.