Αποστολέας Θέμα: Λεονάρντο Κούτρης  (Αναγνώστηκε 13481 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Λεονάρντο Κούτρης
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 23:27 »
Ουτε καν σαν ιδεα να μην το σκεφτει

Αντε με τις γυφτιες να πουμε.............
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 01 Μάι 2017 11:17 »
passports.gr
Παράθεση
Κούτρης:«Θα έχω τον ΠΑΣ πάντα στην καρδιά μου» (video)

Ο Λεονάρντο Κούτρης στις δηλώσεις του στο PASsports.gr μίλησε για την συμφωνία με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι είναι κοντά στο να γίνει η μεταγραφή, είπε αναφερόμενος στον ΠΑΣ ότι θα τον έχει πάντα στην καρδιά του διότι στα Γιάννενα είχε μόνο χαρές, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΣ για την στήριξη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούτρη:

«Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Είμαστε κοντά, δεν έχει λήξει το θέμα ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω αν είναι το τελευταίο μου παιχνίδι το σημερινό, την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ήταν υπέροχος. Μόνο χαρές έχω να θυμάμαι, εδώ έκανα μόνο φίλους και θα έχω τον ΠΑΣ πάντα στην καρδιά μου, όπου και να πάω, όπου και να είμαι».

Για το μυστικό της καθιέρωσης στον ΠΑΣ: «Ήρθα στον ΠΑΣ με μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο. Ήρθα σε μια ομάδα που είναι μια οικογένεια, δέθηκα με τα παιδιά, ήξερα και τον κ. Πετράκη που με βοήθησε από την αρχή. Προσαρμόστηκα εύκολα, αν και δεν έπαιξα όσο θα ήθελα στο πρώτο εξάμηνο, στη συνέχεια με δουλειά και υπομονή κατάφερα να μονιμοποιήσω την παρουσία μου στην βασική ενδεκάδα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους οπαδούς του ΠΑΣ: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με αγκάλιασαν, με στήριξαν και αυτό που ζήσαμε το καλοκαίρι ήταν ανεπανάληπτο. Τους ευχαριστώ για όλα, για την στήριξη τους και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου όπου και να πάω».

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 14 Ιούν 2017 17:55 »
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη».

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη είπε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».
http://www.a-sports.gr/articles-150697/anakoinwse-sise-kai-koutrh-o-olumpiako.htm#.WUFN-oyLTIU

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 14 Ιούν 2017 18:06 »
Αυτον το μετεφερες, τον Δωνη γιατι τον εχεις αφησει ακομα στον ΠΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 14 Ιούν 2017 18:30 »
Ducks μεταφέρθηκε.Έχουμε άλλους 4 για μεταφορά.Τους αφήνουμε για αργότερα όμως.Μπορεί να μας κάνει καμιά έκπληξη ο πρόεδρας. :P

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 14 Ιούν 2017 20:03 »
Leonardo , θα θυμομαστε παντα πως υπηρξες το εκτελεστικο οργανο του γκολ που σκοραρε ο chilly στη Νορβηγια και μας εξωθησε σε ανευ προηγουμενου ξεβρακωμα και ψυχικη διαταραχη.

Ευχομαι καθε ατομικη διακριση με την πιο σιχαμενη ομαδα του πλανητη και να προσεχεις το λυκο που τρωει οσους φευγουν απ' το μαντρι...

https://youtu.be/iT_gWL-BR-o
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 16 Ιούν 2017 21:47 »
Παράθεση

1.5 χρόνος πρόλαβα και έζησα ανεπανάληπτες στιγμές .. Στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω .. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για όλα αυτά που μου προσέφερε απο την πρώτη μου μέρα .. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον απίθανο κόσμο που ήταν δίπλα μας παντού και πάντα , στα ωραία αλλά και στα άσχημα .. Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας και της εύχομαι τα καλύτερα γιατι αξίζει να ειναι ψηλά !

http://super-fm.gr/20667/to-antio-tou-koutri-ezisa-anepanaliptes-stigmes-sas-efcharisto/

Καλή σου συνέχεια ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!  ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 30 Ιαν 2018 20:57 »
Παράθεση
Ευχαριστίες Κούτρη στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Λεονάρντο Κούτρης ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ελληνικά πρωταθλήματα μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα της Super League για την προηγούμενη σεζόν 2016-2017 και σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ.

Δείτε την ανάρτηση του «ερυθρόλευκου» πλέον αριστερού μπακ

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αποτελώ μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους ! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κυρία δίπλα μου που είναι πάντα εκεί για μένα ! 😃
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 01 Απρ 2019 11:15 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Όνομα χρήστη

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 20:02 »
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και το 15% του ποσοστού μεταπώλησης του Λεονάρντο Κούτρη από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας το ανάλογο αντίτιμο για τον Έλληνα διεθνή μπακ.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έδωσαν ένα ποσό άνω των 700.000 ευρώ για το 15% του ποσοστού μεταπώλησης του Κούτρη, που είχε κρατήσει ο ΠΑΣ. Έτσι ο Ολυμπιακός έχει πλέον όλα τα δικαιώματα του διεθνούς αρ. μπακ.

gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 00:51 »
Τέρμα... Πρέπει να πουλήσει τον εαυτό του ο Κίτσος.. Με τέτοιο φάρδος θα τον ζητήσει η ρεαλ σιγουρα

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 11:32 »
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και το 15% του ποσοστού μεταπώλησης του Λεονάρντο Κούτρη από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας το ανάλογο αντίτιμο για τον Έλληνα διεθνή μπακ.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έδωσαν ένα ποσό άνω των 700.000 ευρώ για το 15% του ποσοστού μεταπώλησης του Κούτρη, που είχε κρατήσει ο ΠΑΣ. Έτσι ο Ολυμπιακός έχει πλέον όλα τα δικαιώματα του διεθνούς αρ. μπακ.

gazzetta.gr

Δεν μπορω να βρω καμια λογικη για ΑΥΤΗ την ειδηση.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 12:04 »
Τέρμα... Πρέπει να πουλήσει τον εαυτό του ο Κίτσος.. Με τέτοιο φάρδος θα τον ζητήσει η ρεαλ σιγουρα

gazzetta.gr

Τα λεφτά τα έχει πάρει εδώ και μήνες, οπότε μην περιμένετε κάτι. Φυσικά εξαφανίστηκαν τα λεφτά από τότε και κανείς δημοσιογράφος δεν το είχε βγάλει. Κάποιος τους απειλούσε να μην το αναφέρουν. Γιατί βγήκε τώρα αυτή η είδηση, μεγάλα παιδιά είστε και μπορείτε να καταλάβετε. Φεύγει το πουλάκι και άρχισε να κελαηδάει.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 12:22 »
Δηλαδη τωρα που ο Κουτρης δεν θα παρει μεταγραφη ο Χριστοβασιλης θα επιστρεψει τα 700000€ πισω;Αστεια πραγματα!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 13:32 »
Γιατί να τα γυρίσει; το 15% αγόρασε... Δεν παίρνει ο Κίτσος ποσοστό μεταπώλησης... Πουλάει το ποσοστό μεταπωλησης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 13:43 »
Έχει πουλήσει το σύμπαν. Καμιά μετοχή θα πουλήσει;  :)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 15:53 »

gazzetta.gr

Τα λεφτά τα έχει πάρει εδώ και μήνες, οπότε μην περιμένετε κάτι. Φυσικά εξαφανίστηκαν τα λεφτά από τότε και κανείς δημοσιογράφος δεν το είχε βγάλει. Κάποιος τους απειλούσε να μην το αναφέρουν. Γιατί βγήκε τώρα αυτή η είδηση, μεγάλα παιδιά είστε και μπορείτε να καταλάβετε. Φεύγει το πουλάκι και άρχισε να κελαηδάει.

Ε ρε τι έχει να βγει απο την  επομένη- μεθεπομενη εβδομαδα που θα βρισκεται και εκτος πόλης το πουλάκι...
Οταν το δεξι χερι σου για χρονια αναφερει οτι λογοι αξιοπρεπειας οδηγησαν σε παραιτηση, σημαινει οτι δε εφυγε και με τις καλυτερες εντυπωσεις...
Η "ΛΑΜΨΗ" στον ΠΑΣ, μολις ξεκινησε και ο "Γιαγκος Δρακος" θα χασει τον υπνο του.... Αλήθεια ο "Αλεξης" που εχει εξαφανιστει????

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 20 Σεπ 2019 21:03 »
για γελια και για κλαματα