Πασχαλάκης: "Θέμα ψυχολογίας"
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη νίκη: "Το μόνο που σκεφτόμασταν σαν ομάδα ήταν πως θα πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα. Τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι μας και μας έμεινε μία γλυκιά γεύση".
Για τις συνθήκες του αγώνα: "Δεν νιώθαμε τίποτα, δεν υπήρχε καμία αίσθηση, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά βγάλαμε πάθος στο παιχνίδι μας κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος".
Για το αν το σκορ είναι πλασματικό: "Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που είναι κυρίαρχη στο γήπεδο της. Μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε νωχελικά, ωστόσο είχαμε πλάνο και μας βγήκε".
Για τη δική του εμφάνιση: "Το ποδόσφαιρο είναι θέμα ψυχολογίας, άλλα σου βγαίνουν στο γήπεδο κι άλλα όχι".
http://www.sport24.gr
Πασχαλάκης: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/306836/pashalakis-katathesame-tin-psuhi-mas-video/#.WHK0sVOLTIUΑναλυτικά όσα δήλωσε ο
τερματοφύλακας του ΠΑΣ:
«Για όλους τους παίκτες ήταν ένας πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος με πολικές θερμοκρασίες. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά που καταφέραμε και βγάλαμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς.
Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει γίνει. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα κρατούσα το μηδέν γιατί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Προσωπικά για εμένα η καλύτερη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Προσπάθησα να κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο ζεστή την ομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε κάποιον βαθμό, όπως και έγινε.
Δεν θυμάμαι τίποτα. Έχει πέσει κουρτίνα αυτή τη στιγμή. Έχω μεγάλη ένταση.
Αυτό που έχω να πω είναι
ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου γιατί κατέθεσαν την ψυχή τους σήμερα.
Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της σεζόν.
Πρώτος ήρθε ο Βαρέλα, μου έδωσε συγχαρητήρια και στη συνέχεια ήρθαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τους ευχαριστώ.
Ο Μάρκος Βελλίδης είχε θητεία στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ένας επιτυχημένος τερματοφύλακας. Μόνο τα καλύτερα μου είπε. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και πάνω από όλα ένας καταπληκτικός άνθρωπος».
Από την πλευρά του, ο
Λεονάρντο Κούτρης, υποστήριξε: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν καταπληκτικοί όλοι. Δώσαμε την ψυχή μας. Για να πάρεις νίκη εδώ μέσα θες και τύχη και την είχαμε σήμερα μαζί μας, αλλά θεωρώ ότι προσπαθήσαμε, παίξαμε με πάθος και για αυτό μας βοήθησε και η τύχη και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.
Για τον Πασχαλάκη, είπε: «Σίγουρα ο Αλέξανδρος έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Είναι τρομερός τερματοφύλακας. Είμαστε τυχεροί που στην ομάδα έχουμε δύο καταπληκτικούς τερματοφύλακες και θεωρώ ότι για να πάρεις αποτέλεσμα σε μία τέτοια έδρα παίζουν ρόλο όλα, αλλά και ο τερματοφύλακας. Του δίνω πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν καταπληκτικός σήμερα. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και ήμασταν σίγουροι για την απόδοση του».
Στη συνέχεια, δήλωσε: «Όπως είπα για να πάρεις εδώ αποτέλεσμα θες και τύχη. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το γήπεδο δεν βοήθησε κανέναν γιατί ήταν λίγο παγωμένο και σκληρό. Έκαναν πολλές ευκαιρίες, σταθήκαμε τυχεροί, αλλά θεωρώ ότι και εμείς είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι. Ευτυχώς προηγηθήκαμε νωρίς σχετικά, απειληθήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε και πήγαμε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτερα οργανωμένοι πίσω, δεν μας απείλησαν πολύ και όλα πήγαν καλά. Εμείς έχουμε δουλέψει πολλά συστήματα. Σήμερα πιέσαμε τον ΠΑΟΚ διότι ξέρουμε ότι αν τον αφήναμε να παίξει πιο ελεύθερα θα είχαμε πρόβλημα».