Πολύ μπερδεμένα όλα.....Φέρθηκε ύπουλα και μη παντελονάτα ο Πασχαλακης από όποια πλευρά και αν το δεις.
Εντάξει αν όντος έγινε για 2.300 μπορώ να τον δικαιολογήσω μόνο εάν θέλει να βάψει ρίζα και να πάει καμιά χαζοβιόλα για μπάνιο το ΣΚ σε κανένα καγκουρομερος που συχνάζουν "άνθρωποι" του είδους του.
Κοροϊδία προς τον κόσμο είτε κανόνισε με άλλη ομάδα για να φύγει είτε κανόνισε κάτι με την δική μας ομάδα για να φύγει με πλάγιο τρόπο (
διπλή κοροϊδία).
Αν τον χαλούσε το μικρό συμβόλαιο, ας μην το υπέγραφε και ας καθόταν στα αυγά του να φύγει το επόμενο καλοκαίρι αν δεν υπήρχε ικανοποιητική πρόταση. (υπάρχει το σενάριο από την άλλη ομάδα. Κάνε τα κουμάντα σου να φύγεις ελεύθερος και αντί να πάρει λεφτά η ομάδα αν γινόταν μεταγραφή θα πάρεις εσύ τα μισά πχ).
Εμένα δεν θα μου λείψει. Ήταν αρκετά μπούφος ποδοσφαιριστής για τα γούστα μου. Πως να πάρεις σοβαρά άνθρωπο που στα 28!!! του δεν είναι 20, κάνοντας 5 καλά παιχνίδια έχει στο μυαλό του(που λέει ο λόγος) να βάψει μαλλιά και να την δει φίρμα. Προτιμούσα Περιστεριδη μιας και φαίνεται να έχει πιο πολύ μυαλό για μπάλα και ας έχει λιγότερο ζωώδεις μαιμουδοεκτιναξεις.
Το οπαδιλικι κλπ μπορεί να λειτούργησε κοροϊδευτικά όχι μόνο στους φιλάθλους αλλά και στη διοίκηση για την αποπληρωμή των δόσεων. Δηλαδή μπορεί να είχε συμφωνήσει η διοίκηση, παιδια δεν μπορώ να σας πληρώσω όλους στην ώρα σας, να έχω πληρωμένο στο ακέραιο τον Μαμπουλου που είναι επίφοβος μην σκάσει αυτός προσφυγή και εσάς σας πληρώνω όταν πληρώσει και εμένα η νόβα.
Με την τωρινή του συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του φαίνονται λιγότερο τρελές οι δηλώσεις του ψηλού για το πως έτρωγε τα γκολ έτσι ξαφνικά (με την Βέροια αν θυμάμαι καλά) ένας τερματοφύλακας που είναι στο κατώφλι της εθνικής ομάδας....
Από την άλλη η ανακοίνωση της διοίκησης είναι ύποπτη....Γενικόλογα και ότι αποτελεί παρελθόν. Κάτσε γιατί αποτελεί παρελθόν;;; Κερδίζεις προσφυγή και τον έχεις για να σκουπίζει πάγκο μια σεζόν, και αυτό μπορείς να το κάνεις γιατί από ότι φαίνετε έχει μικρό συμβόλαιο. Καμένο χαρτί είναι. Λεφτά δεν πρόκειται να πάρεις πολλά από μεταγραφή.
Σε εξέθεσε; Άλλαξε του τα φώτα. Δικαστήρια, αποδυτήρια, οτιδήποτε μπορείς να του κάνεις τον βίο αβίωτο. Δε μπορεί από τη μια να είσαι τέρμα θιγμένη ως διοίκηση και μετά να λες απλά αποτελεί παρελθόν. Και αυτό είναι το ύποπτο στην όλη υπόθεση. Για μένα αν δεν τον κυνηγήσουν όσο πάει κάτι άλλο βρωμάει στην όλη υπόθεση.
Το ότι δεν έχει διευκρινιστεί από την διοίκηση επ ακριβώς ακόμη τι έχει γίνει με Τσαβεζ, Τσουκαλά μεγαλώνει την υποψία μου μίας υποβόσκουσας βρωμας στην ομάδα και κοροιδιας προς τους φιλαθλους.
Μου φαίνετε αστείο αυτό που λέγετε ως οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Κειτα, Λιλα, Τσαβεζ, Τσουκαλας, Μαμπουλου, Πασχαλακης, και δεν θυμάμαι ποιοι άλλοι ακόμη είναι δείγμα του οικογενειακού κλίματος της ομάδας ε; Δηλαδή αν δεν υπήρχε οικογενειακό κλίμα τι θα γινόταν;;;
Τελειώνοντας κάτι σχετικό άσχετο. Οι υποτιθέμενες διαβεβαιώσεις που ήθελε ο Πετρακης μήπως δεν ήταν τελικά για μεταγραφές, αλλά για αποπληρωμή χρεών και έγκαιρη καταβολή δόσεων στους παίχτες;;;, κάτι που αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε αναφερθεί - υπονοηθεί - ζητηθεί και από τον Αναστασιάδη;