Αποστολέας Θέμα: Αλέξανδρος Πασχαλάκης  (Αναγνώστηκε 46522 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αλέξανδρος Πασχαλάκης
« Απάντηση #50 στις: Τετ 26 Απρ 2017 16:24 »
O τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Συνταυρε αυτο το γραφαμε την εποχη του Κολεμπα και Χρηστιδη, υπαρχει τιποτα σχετικο με αυτο τουτη την περιοδο...
Ο Πασχαλακης φευγει απο την ομαδα με λεφτα ισως και καλυτερα απο τον Κουτρη...Ο Πασχαλακης που ηρθε σχεδον τσαμπα απο τον διαλυμενο Πανθρακικο, πριν ενα χρονο... Εαν αυτο δε ειναι επιτυχια της ομαδας, του προπονητη (που δε κανει και πρεπει να φυγει) και του προεδρου (που ειναι απο τους χειροτερους προεδρους, που παντελονιαζει και πουλα-φυγε) τοτε ζουμε σε ενα παραλληλο συμπαν με καποιους...
Στη θεση του εχεις ηδη εναν πολυ καλο τερμα (που οταν επαιζε εκανε πολυ καλες εμφανισεις) ενα δικο σου παιδι πολλα υποσχομενο που περιμενει την ευκαιρια του και που μπορεις πολυ ευκολα να παρεις ενα τερμα που ειχες, με την ομαδα εφτασε μεχρι εθνικη και που τον πουλησες κανενα 500αρικο αν δε κανω λαθος.
Πες μου λοιπον που ειναι το λαθος της ομαδας και γιατι εισαι τοσο αρνητικος με τις πωλησεις και ειρωνικος....
Δεν υπάρχει καμία ειρωνεία.Καλές οι πωλήσεις αλλά να συνοδεύονται και από αγορές.Μην ξαναφτάσουμε στο σημείο να παίζουμε με το γάβρο και να κατεβαίνουμε με 17 άδα.Και στην τελική δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη.Έχει δώσει άπειρες αφορμές αναξιοπιστίας και συνεχίζει να το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 26 Απρ 2017 19:28 »
Ο Κύριος Πασχαλάκης είναι ίσως ο καλύτερος παίχτης απο αυτό το φετινό συνονθύλευμα,αντε μαζί και τον Ισπανό.
Επίσης μη ξεχνάμε οτι χωρίς ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ τώρα θα μιλάγαμε για τη ποιο ντροπιαστική ήττα στην ιστορία της ομάδας μας απο τον Πάοκ :stop:..Αλλά έπιασε φέτος σχεδόν τα πάντα,τώρα για κάποια λάθη που αν έκανε μπροστά στη προσφορά που προσέφερε είναι πολύ λίγα απλά....Μακάρι να πάει να τρελάνει και τους Τούρκους!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 01 Μάι 2017 11:26 »
passports.gr
Παράθεση
Πασχαλάκης: «Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΣ» (video)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα του PASsports.gr με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να λέει ότι η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο.

Όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΣ είπε ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και ήταν τιμή του που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ, αλλά όπως είπε ότι γίνει θα είναι από πλευρά της ομάδας.

Τέλος τόνισε την άψογη συνεργασία που είχε με όλο το προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

«Νομίζω ότι η τελευταία εικόνα η σημερινή είναι γλυκιά, αν και νομίζω ότι στα 2/3 του πρωταθλήματος παρουσιάσαμε καλή εικόνα, εκτός από κάποια παιχνίδι που μας βγήκε η κούραση, νομίζω ότι κλείνουμε θετικά τη σεζόν. Με ευρωπαικά παιχνίδια, με καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με καλά παιχνίδια στο κύπελλο και νομίζω ότι το πρόσημο είναι θετικό».

Για το δικό του μέλλον στον ΠΑΣ: «Να πω ότι είναι τιμή μου που φόρεσα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλο το βάρος να φοράς αυτή την ιστορική φανέλα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στον ΠΑΣ, έκανα το καλύτερο δυνατό που μπορούσα να κάνω, το μυαλό μου είναι εδώ και οτιδήποτε γίνει θα είναι από την πλευρά της ομάδας».

Για την συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη: «Ήταν άριστη η συνεργασία μας. Με αγκάλιασε από την αρχή, από το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι που αγωνίστηκα, όπως και ο κ. Τσελιόπουλος και ο κ. Αλεξίου και όλο το προπονητικό τιμ και τους ευχαριστώ πολύ που κατάφερα να πετύχω , όσα πέτυχα τη χρονιά που μας πέρασε».

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #53 στις: Δευ 01 Μάι 2017 12:46 »
Φύγει δεν φύγει ο γίγαντας, βρήκαμε οργανωτή για την κερκίδα

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 01 Μάι 2017 16:00 »
...αυθεντικός διάλογος μεταξύ σεσημασμένων ΠΑΣολέδων....

Τι τον τάιζε η μάνα του...ρε τι παλίκαρος  είναι τούτος....

Ευτυχώς που είμαστε επιβεβαιωμένοι άντρες γιατί αλλιώς θάχαμαν πρόβλημα.... ::) ::) ::)

Αυτάάααα....

Να σε καλά αγόρι μου και καλά τύχη όπου κι αν ΠΑΣ... :)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 04 Μάι 2017 09:50 »

Θέλει κίπερ από τη... Super League η Ρόμα!

Δεν πρόκειται για διεθνή, δεν παίζει καν στην ελληνική Big 4 αλλά είναι υποψήφιος για να γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στην Serie A΄! Οι "τζαλορόσι" ψάχνουν για δεύτερο πορτιέρε ενόψει της νέας σεζόν και στο μεταγραφικό τους στόχαστρο βρίσκεται Σουπερλιγκάτος άσος. Με την επιβεβαίωση να έρχεται μάλιστα από δηλώσεις του μάνατζερ του σε ιταλική ιστοσελίδα.

Με τον Βόιτσιεχ Στσέσνι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς λήγει ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, όλα δείχνουν πως η Ρόμα θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση κίπερ, ο οποίος ως δεύτερος θα πλαισιώσει τον Άλισον. Ένα, λοιπόν, από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα είναι και αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!!

Παρεμπιπτόντως ο 27χρονος τερματοφύλακας, που τον Γενάρη του 2016 πήγε από τον Πανθρακικό στον ΠΑΣ Γιάννινα και προέρχεται από μια σούπερ σεζόν η οποία τον έφερε μέχρι τα... πρόθυρα της Εθνικής Ελλάδας, έχει ακουστεί ενόψει καλοκαιριού σε όλες τις ομάδες της ελληνικής Big 4.

Σύμφωνα μάλιστα με τον μάνατζερ του Πασχαλάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, το ενδιαφέρον από πλευράς "τζαλορόσι" για τον πελάτη του είναι υπαρκτό ενώ και  η ομάδα της Ηπείρου είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

"Υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι που έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους για τον Αλέξανδρο από τη στιγμή που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Ρόμα; Προτιμώ να μη δώσω ονόματα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον για τον πελάτη μου στην Ιταλία και τους είπα να έρθουν σε επαφή με το σύλλογο.

Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι με τις σωστές συνθήκες και εκείνος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να πάει να παίξει στη Serie A.

Έχουμε εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση και αν έρθει μία επίσημη πρόταση θα τη συζητήσουμε για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο agent Γιάννης Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα calciomercato.

Σύμφωνα πάντως με την μανατζερική πιάτσα για τον γκολκίπερ του ΠΑΣ (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018) υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και από ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου.

http://www.contra.gr/

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 08 Μάι 2017 22:10 »
http://www.novasports.gr/thesmoi/epathlo-novasports-superleague-/article/324376/i-kaluteri-apokrousi-tis-sezon-video-/

Η καλύτερη απόκρουση της χρονιάς.

Ομορφόπαιδο έσκισες!!!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 08 Μάι 2017 23:00 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/1081617/o-pas-giannina-ton-proto-logo

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον πρώτο λόγο»
Για την καλύτερη επέμβαση της σεζόν στη Super League βραβεύτηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας «πορτιέρε» φιλοξενήθηκε στα κανάλια της Nova, όπου αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη απόκρουση χαρακτηρίζοντάς την ενστικτώδη και συνάμα εντυπωσιακή.
Περιγράφοντας τη φάση ανέφερε πως παρακολουθούσε συνεχώς την μπάλα και παρότι σε μια εξ επαφής κεφαλιά, υπήρξε και κόντρα σε σώμα αμυντικού, ο ίδιος με ένστικτο και αυτοπεποίθηση κατάφερε να αποτρέψει το γκολ. Αυτό βέβαια που του έμεινε είναι ο πολύτιμος βαθμός που πήρε η ομάδα του στη Λάρισα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό που προέχει για τον ίδιο σε κάθε αγώνα είναι τα οφέλη της ομάδας και λιγότερο τα μεμονωμένα επιτεύγματα.

Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως στις ομάδες των υποδομών είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως επιθετικός αφού του άρεσε να σκοράρει. Όμως σε ένα παιχνίδι χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία - τότε - τερματοφύλακα με πολύ καλή απόδοση καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία του αποκρούοντας κι ένα πέναλτι! Έκτοτε άκουσε την προτροπή του τότε προπονητή του και συνέχισε να αγωνίζεται ως γκολκίπερ αγαπώντας ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο στη νέα του θέση.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε και για το πιο δύσκολο ματς στη σεζόν, όπως το βίωσε ο ίδιος, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Θεωρεί πως ένιωσε αφόρητη πίεση από τον ΠΑΟΚ όμως παρότι κάπου τον εκνεύρισε αυτή η πίεση, κρατάει τους βαθμούς της νίκης (0-1) ως μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις του πρωταθλήματος για τον ίδιο και την ομάδα του.

Τέλος αναφορικά με το μέλλον του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και με αφορμή τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού, απάντησε πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" και για ό,τι προκύψει θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα του. Θέλει να δει τον ΠΑΣ Γιάννινα πιο ανταγωνιστικό στην επόμενη σεζόν και στο μέλλον έτσι ώστε να μπορεί με περισσότερη διάρκεια καλής απόδοσης να διεκδικήσει υψηλότερες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 09 Μάι 2017 10:26 »
"Ουδέν κακό αμιγές καλού και ουδέν καλό αμιγές κακού", έλεγαν οι Στωϊκοί φιλόσοφοι
που σημαίνει ότι κάθε κακό φέρνει και καλά και κάθε καλό φέρνει και κακά.
Στην περίπτωση του ΠΑΣχαλάκη ίσχυσε το πρώτο σκέλο της ρήσης.

Λίγο πριν το Ευρωματς με την Οντ, τα άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Περιστερίδη ήλθαν
και μας γέμισαν προβληματισμό, αφού μέχρι τότε δεν είχαμε δει τον ΠΑΣχαλάκη αγωνιζόμενο.
Από 2ος τερματοφύλακας του Πανθρακικού ήρθε να καλύψει τη θέση του 2ου τερματοφύλακα του ΠΑΣ
και όσο να ναι όλοι είχαμε κάποιες επιφυλάξεις για το πρώτο crash test,
το οποίο ήταν και σημαντικό ιστορικά για την ομάδα.
Οι πραγματικές αξίες, κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να φανερώσουν την ποιότητά τους
κι έτσι ο ΠΑΣχαλάκης με την εξαιρετική απόδοση που είχε στο επιβλητικό ΠΑΣ- Οντ 3-0,
έδιωξε τις αμφιβολίες και του προβληματισμούς.
Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων και στη συνέχεια όλα είχαν μια φυσιολογική εξέλιξη.

Μπράβο στον Αλέξανδρο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τέτοιους παίκτες θέλει ο ΠΑΣ.
Παίκτες που διψούν για πρόοδο και διάκριση.
Παίκτες των οποίων τα ατομικά ωφέλη είναι αλληλένδετα και αλληλεπιδρούν με τα ωφέλη της ομάδας.
Παίκτες που βλέπουν την ομάδα και ως οικογένειά τους και όχι μόνο σαν σκαλοπάτι για τους ίδιους.
Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετοί παίκτες  τέτοιας ιδιοσυγκρασίας στον ΠΑΣ.
Δικαίως ότι καλό είναι να έρθει ας έρθει για τον παίκτη μας.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 09 Μάι 2017 10:48 »
Παίζεις σερί 13ς Αγωνιστικές…

16η – 26η … φάγαμε 11 γκολ σε 10 Αγ.  (βάλαμε… 11)
27η και 28η …  φάγαμε 5 γκολ σε 2 Αγ.  (βάλαμε… 1)

Σίγουρα και φταίνε οι αμυντικοί, δηλ., ο Πετράκης ... και οι επιθετικοί, δηλ., ο Πετράκης.

29η και 30η …  φάγαμε 6 γκολ σε 2 Αγ.  (βάλαμε… 1)

Γιατί εδώ (9η)... με 1 τόσο καλό τερματοφύλακα (19 ματς)?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 09 Μάι 2017 11:36 »
μακαρι να μεινει.
θα ειναι ενα τεραστιο αβανταζ για την ομαδα του χρονου..
αλλα ακομη και αν αποφασισουν να πωληθει
καλο θα ηταν αυτο να γινει ετσι ωστε να εξασφαλιστει η ομαδα οικονομικα απο αυτη τη συναλλαγη
γιατι μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους τερματοφυλακες αυτη τη στιγμη

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 18 Μάι 2017 15:01 »
Για το «μυστικό» του φετινού ΠΑΣ αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην ΕΡΑ Σπορ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1085273/pashalakis-den-eheis-kala-apodytiria

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

-Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη δική του παρουσία στο εφετινό Πρωτάθλημα.
«Η σεζόν ήταν θετική για την ομάδα και για μένα. Ξεκινώντας από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και συνεχίζοντας με την καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα λειτουργεί άψογα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο προπονητής μας ο Γιάννης Πετράκης, μας έχει κάνει οικογένεια. Όσα χρήματα κι αν διαθέσει μια ομάδα, το να έχεις σωστά αποδυτήρια δεν είναι εύκολο».

-Για τους μελλοντικούς στόχους του:
«Θέλω να είμαι προσγειωμένος. Η σεζόν ήταν πολύ καλή για μένα. Η ομάδα και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν και αυτό με βοήθησε πολύ. Δεν το κρύβω ότι στο μυαλό μου είναι η Εθνική ομάδα. Πρώτος στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην αποστολή για το ματς με τη Βοσνία, στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ξεκινάω από εκεί και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

-Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού:
«Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το τι θα γίνει στην πορεία δεν το ξέρουμε ακόμη».

-Για το πώς βρέθηκε στα…γκολπόστ:
«Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο ήμουν επιθετικός και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να βάζω γκολ. Έπαιξα τερματοφύλακας στην Τερψιθέα όταν τραυματίστηκε ο συμπαίκτης μου και καθιερώθηκα. Μου άρεσε εξαρχής. Πλέον με ενδιαφέρει να μη δέχομαι γκολ».

-Για την εμπειρία που είχε στη Γαλατάσαραϊ:
«Μετά το πέρασμά μου από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ήρθε στα 17 ήρθε η πρόσκληση να δοκιμαστώ από τη Γαλατά. Με είχαν παρακολουθήσει και με κάλεσαν στην Τουρκία. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Πήρα πολλές εμπειρίες εκεί και θετικά σχόλια για να μείνω στην ομάδα. Όμως έπιανα θέση ξένου και ήταν δύσκολο».

-Για τα πρότυπα του στη θέση του τερματοφύλακα:
«Από μικρός θαύμαζα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στο διεθνές ποδόσφαιρο θεωρώ ότι κορυφαίος όλων είναι ο Μπουφόν. Μακάρι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη σπουδαία καριέρα του».

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 20:22 »
Τραυματίστηκε ο Γλύκος ...
Λέτε να ήρθε η ευκαιρία του Πασχαλάκη καθώς αναμένονται οι κλήσεις του Σκίμπε για το Βοσνία- Ελλάδα; Μακάρι ... έστω και έμμεσα να αποδοθεί δικαιοσύνη . 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 20:35 »
Τραυματίστηκε ο Γλύκος ...
Λέτε να ήρθε η ευκαιρία του Πασχαλάκη καθώς αναμένονται οι κλήσεις του Σκίμπε για το Βοσνία- Ελλάδα; Μακάρι ... έστω και έμμεσα να αποδοθεί δικαιοσύνη .

Ηρθε η ευκαιρια του Αλεξανδρου οχι μονο για την εθνικη αλλα και για να υπερασπιστει τα γκολποστ του Παοκ μαλλον...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 31 Μάι 2017 13:46 »

Η επίσκεψη Πασχαλάκη στο ΟΑΚΑ και η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στον «άσο»

Πολλά κυκλοφορούν, λέγονται και γράφονται αυτή την περίοδο για το μέλλον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα γάντια του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία φιλοδοξεί να…εξαργυρώσει με την μεταγραφή του σε μία μεγαλύτερη ομάδα.

Εντός ή ακόμη και εκτός Ελλάδας, δεδομένου πως ο εκπρόσωπός του φέρεται να΄χει τάξει στους Ηπειρώτες πρόταση από κλαμπ εκτός συνόρων.

Μια φορά την Κυριακή (28/5) ο Πασχαλάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι των Δικεφάλων (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ).

Παρεμπιπτόντως, οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων στο παζάρι του καλοκαιριού, από την στιγμή που ο Γλύκος υπέστη ρήξη χιαστών και ο Μπρκιτς μετράει ημέρες στην Τούμπα. Μμμμμ…

http://www.marca-sl.gr/news/informant/6579-2017-05-31-10-06-55

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 09:07 »
Γράφουμε για να γεμιζουμε σελιδες. Μπορει, ισως κλπ...

Σύμφωνα με κύκλους που πρόσκεινται στον ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε μία πρόταση που συζητήθηκε τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν «περπάτησε». Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, ο ΠΑΣ είναι διατεθειμένος να δώσει τον γκολκίπερ Αλέξανδρο Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ (έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς της Τούμπας όταν κατέβασε τα «ρολά») και ζητά τους Χαρίση και Ζάϊρο ως δανεικούς.

Από τον ΠΑΟΚ, που είναι δεδομένο πως θέλουν να αποκτήσουν τερματοφύλακα, «πάγωσαν» το θέμα. Μάλιστα όπως επεσήμανε σε ανύποπτη στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, ο ΠΑΟΚ θέλει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Εάν αποφασιστεί από τον Δικέφαλο να αποκτηθούν δύο γκολκίπερ, τότε ο ένας μπορεί να είναι ο Πασχαλάκης.

http://www.metrosport.gr/article/trampa-pou-zitise-pas-apo-ton-paok-gia-paschalaki

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 10:32 »
Δηλαδή θα πουλήσουμε τον ΠΑσχαλάκη για να πάρουμε δανεικούς???????????
....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 12:36 »
Δηλαδή θα πουλήσουμε τον ΠΑσχαλάκη για να πάρουμε δανεικούς???????????

Μαζί με πακτωλό χρημάτων...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 13:57 »
Παράθεση
  Προτίμησε Γιαννιώτη αντί Πασχαλάκη ο Σκίμπε

http://super-fm.gr/20237/protimise-giannioti-anti-paschalaki-o-skibe/

Το ξεφτιλίσατε ρε μ@λ@κες...  :stop:

Δεν πειράζει παίδαρε, να ξέρεις ότι έχεις τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 06 Ιούν 2017 14:46 »
ΠΑΣ Γιάννινα: «Όχι» σε ιταλική πρόταση για Πασχαλάκη

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/336494/pas-giannina-oxi-se-italiki-protasi-gia-pasxalaki

Κρούση από ιταλικό σύλλογο φέρεται να δέχτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, απαντώντας όμως αρνητικά.

Ο 28χρονος πορτιέρο προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στους Ηπειρώτες, οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι σε πιθανή πώλησή του, αλλά... στη σωστή τιμή.

Ιταλικός σύλλογος εμφανίζεται να έκανε πρόταση ύψους 200.000 ευρώ στον ΠΑΣ για τον Πασχαλάκη, η οποία όμως απορρίφθηκε σύμφωνα με τη "Live Sport", καθώς το "πωλητήριο" που έχει μπει στον παίκτη φτάνει τις 600.000 ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 06 Ιούν 2017 19:41 »
«Δεν έχουμε το παραμικρό για τον Πασχαλάκη»

Καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον 28χρονο

Μπορεί να γράφονται και να ακούγονται διάφορα γύρω από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μπορεί τα σενάρια για ομάδες από το εξωτερικό συνεχώς να πληθαίνουν, όμως, έως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενόχληση στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι άνθρωποί του εκτιμούσαν πως με τη χρονιά που έκανε ο 28χρονος τερματοφύλακας θα μπορούσε να φέρει κάποια πρόταση, ωστόσο, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει συμβεί όπως ξεκαθαρίζεται από την ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ηπειρώτες έλεγαν ότι «δεν έχουμε το παραμικρό για τον Πασχαλάκη, κανείς δεν μας έχει ενοχλήσει». Ωστόσο, είναι κι εκείνοι στην αναμονή και αναγκάζονται να κάνουν διπλό προγραμματισμό για τη θέση του τερματοφύλακα.

Όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, από τη στιγμή που ο Κώστας Περιστερίδης τραυματίστηκε ο Πασχαλάκης είναι ρυθμιστής στη μεταγραφή του τερματοφύλακα. Σε περίπτωση που μείνει θα αποκτηθεί ένας νεαρός, ενώ διαφορετικά θα γίνει κίνηση για πρωτοκλασάτο.
http://www.a-sports.gr/articles-149868/den-exoume-to-paramikro-gia-ton-pasxalakh.htm#.WTbZx4yLTIU

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 14 Ιούν 2017 14:10 »

Πασχαλάκης: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τιμητική ενδεχόμενη πρόταση από τον "Δικέφαλο".

Ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89.4"

"Είμαι στην Αθήνα κάνω διακοπές και παίρνω δυνάμεις για την επόμενη δύσκολη χρονιά. Έχω ακούσει και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι επαγγελματίας και αν προκύψει κάτι τον πρώτο λόγο θα έχει ο ΠΑΣ αφού το συμβόλαιό μου ισχύει μέχρι το 2018.

Θα είναι πολύ τιμητικό να έρθει μια τέτοια πρόταση από μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πρώτη φορά υπάρχει ενδιαφέρον. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που με εμπνέει, με μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θέλεις να δείξεις τι αξίζεις. Είναι η αύρα της Τούμπας, είναι κάτι μαγικό. Πήραμε τρεις βαθμούς και βγήκα και MVP εκείνης της αγωνιστικής.

Είχε γλυκόπικρη γεύση η χρονιά για τον ΠΑΣ. Δεν τελειώσαμε με τον τρόπο που θέλαμε, αν και κάναμε ιστορικά την καλύτερη χρονιά της ομάδας. Μείναμε πάρα πολύ νωρίς στην κατηγορία και μετά κυνηγήσαμε την πεντάδα κι ας μην τα καταφέραμε", υποστήριξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/pasxalakhs-gnwrizw-gia-to-endiaferon-toy-paok.4720828.html

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 15 Ιούν 2017 13:03 »
Περισοτρερο ενδιαφερον εχει ένα κομματακι που γραφει κατω

''Ο Χριστοβασιλης στο Εδωλιο''

Τι είναι αυτό παλι?
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 15 Ιούν 2017 13:11 »
Περισοτρερο ενδιαφερον εχει ένα κομματακι που γραφει κατω

''Ο Χριστοβασιλης στο Εδωλιο''

Τι είναι αυτό παλι?

Έλα ρε πασιά μου:
Ανεστάλη η ποινική δίωξη στον κ.Χριστοβασίλη για χρέη του ΠΑΣ. Στο εφετείο των Ιωαννίνων εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση για μη απόδοση Φ.Π.Α.

Κατηγορούμενοι εκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και παλαιότερα στελέχη της ΠΑΕ (Χριστόγλου,Γκλίναβος,Καραγιάννης)

Η ποινική δίωξη ανεστάλη λόγω του ότι τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται σε ρύθμιση και έτσι η δίωξη δεν έχει κανένα νόημα.

Στο τέλος οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήταν χαρούμενοι για την εξέλιξη της υπόθεσης.

http://www.olaballa.gr/pas-giannina/pas-giannina-pas-giannina/anestali-i-poiniki-dioksi-ston-k-xristovasi/

Μα είναι δυνατόν εσύ να τα χάνεις αυτά???
Βάλε ρε πάλι το πιστόλι στη θήκη...  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Ιούν 2017 13:15 από Crimson Glory »