Αποστολέας Θέμα: Αλέξανδρος Πασχαλάκης  (Αναγνώστηκε 46502 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αλέξανδρος Πασχαλάκης
« Απάντηση #300 στις: Τετ 09 Αύγ 2017 19:28 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Τετ 09 Αύγ 2017 21:59 »
Σε βρίσαν, σε υποτίμησαν αγόρι μου και τώρα κάθονται και συζητάν και φωτογραφίζονται μαζί σου, σαν να μη τρέχει τίποτε...κατάντια για τη διοίκηση που προσπάθησε να σε συκοφαντήσει για να δικαιολογήσει τη μαλακία της.
Καλή καριέρα ρε ομορφόπαιδο!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Πεμ 10 Αύγ 2017 18:44 »
αλλοι κανουν θυγατρικες στο εξωτερικο και κανουν κολπακια για να γλυτωσουν τη μεγαλη φορολογια στην ελλαδα....αλλοι κανουν αλλα....ενταξ....το καταλαβαμε....ολοι στο κολπο ηταν...γι αυτο κι ο πασχαλακης δεν εβγαλε κουβεντα...

ενταξ ρε καλοπαιδα....τουλαχιστο κλειστε λιγο το ματι να καταλαβουμε τι παιζει να μην ασχολουμαστε ενα μηνα

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Παρ 11 Αύγ 2017 16:39 »
Εμμεσως τα λεφτα που κερδισε ο ιβαν απο την
υποθεση πασχαλακη θα τα χασει απο την αλλαγη προπονητη, (εφοσον τελικα γινει),στην οποια ο ΠΑΣ συνεβαλλε με το 1-1
και την αποδομηση των επιθετικων συστηματων
του Στανογεβιτς απο τη σφιχτη αμυντικη στρατηγικη
του Πετρακη.
Κατα τα αλλα ωραια συνενοηση εκανες ρε χβ τον αφησες ελευθερο τον πασχα
χωρις ανταλλαγμα,δηλ.οποιος στραβωνει με τον ΠΑΣ σκιζει το συμβολαιο σαν κουρελοχαρτο.
Στην καλυτερη να ρθει κανας παικτης στυλ Αποστολοπουλου
τελη Αυγουστου. ;)

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 23:40 »
O πασχα ούτε στη 18αδα στο κύπελλο με τον παοκ. Αντε και εις ανώτερα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Σαβ 20 Ιαν 2018 00:04 »
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Γιαννιώτης Ανδρέας (Πανιώνιος)
Κυριακίδης Δημήτρης (Παναιτωλικός)
Πασχαλάκης Αλέξανδρος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Εκτός του Πετράκη υποψήφιος είναι και ο Πασχαλάκης.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 08:58 »
Μετά από 9 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχει φάει γκολ. 810 λεπτά. Μπορεί να έφυγε με τον τρόπο που έφυγε αλλά του βγάζω το καπέλο. Ο Σκιμπε πρέπει να ξεκινάει απ'αυτόν την ενδεκάδα της εθνικής. Και είναι ο μόνος λόγος που δέχομαι για την αποχώρηση του. Βέβαια μέχρι τα 900 κατι θα φτάσει. Μετά έρχεται Γιαννενα.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 10:46 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Παρ 17 Δεκ 2021 22:54 »
Πασχαλάκης στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Έχω να θυμάμαι μόνο όμορφες στιγμές από τον ΠΑΣ Γιάννινα» (audio)

Ο “Ευρωπαίος” τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, γράφει εδώ και 4,5 χρόνια ένα διαφορετικό κεφάλαιο στην προσωπική του ποδοσφαιρική ιστορία με τον ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει κύπελλο, πρωτάθλημα και έχοντας πάρει και τη “γεύση” ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο διεθνής “πορτιέρε” μίλησε στην εκπομπή “Στη Λακούβα” και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη με αφορμή τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στα Γιάννενα με 0-4.

Αναλυτικά:

Για τους φίλους που έχει κάνει στα Γιάννενα: «Είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που έχω ζήσει σ’ αυτήν την πόλη, την αγαπάω και όταν βρίσκω ευκαιρία έρχομαι και βλέπω πολύ καλούς φίλους και απολαμβάνω την πόλη».

Για το αν τον ενόχλησαν κάποιες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν: «Όχι, δεν έχω καμία άσχημη εντύπωση, έχω να θυμάμαι μόνο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει σε αυτήν την ομάδα, γράψαμε ιστορία και πέρασα φανταστικά χρόνια στα Γιάννενα. Δεν μου το χαλάει αυτό το πράγμα τίποτα».

Για τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη σήμερα, όπως ήταν και πριν 3 μέρες. Δεν έχουμε χρόνο να μένουμε στις νίκες που κάνουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και πάμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά».

Για το πώς βλέπεις τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι καλή ομάδα, άξια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και θεωρώ ότι θα πάει καλά και στη συνέχεια. Δεν είναι ξέσπασμα, αλλά είναι η ικανότητα των παικτών του που τον έφερε εδώ».

Για την Εθνική ομάδα που περνάει μια μεταβατική περίοδο: «Η Εθνική είναι μια οικογένεια. Παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και παιδιά που μας έρχονται από τις ομάδες του εξωτερικού μαζεύονται όλοι μαζί και περνάνε υπέροχα. Αυτό πρέπει να συνδυαστεί και με νίκες, αν συνδυαστεί θα είναι μια φανταστική περίοδος και όλοι θα θέλουν να καλούνται στην Εθνική».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Η συνεχόμενη προσωπική βελτίωση. Εκεί δίνω βαρύτητα».

Για το πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση της πίεσης και ως ποδοσφαιριστής και ως τερματοφύλακας: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί, που οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο πρωταθλητισμός σίγουρα έχει πίεση. Αλλά αν δεν μάθεις στην πίεση, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Άρα ή μαθαίνεις στην πίεση και μένεις, ή δεν την αντέχεις και δεν μπορείς να παίξεις σε μεγάλες ομάδες».

Για το πώς βλέπει τον Γιούρι Λοντίγκιν: «Καλός τερματοφύλακας, σταθερός, έχει βοηθήσει πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχει κάνει πολύ καλή πορεία και πέρυσι και φέτος με τον ΠΑΣ, του δίνω συγχαρητήρια. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις Έλληνες τερματοφύλακες να πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα».

https://www.dailymotion.com/video/x86d7nr
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Πεμ 14 Ιούλ 2022 18:58 »
Απάντηση για το "πώς" έφυγε από τον ΠΑΣ. Η πραγματική αλήθεια; 54:14

&t=11s

Άσχετο: 1ον. Όποιος κάτσει και το δει ολόκληρο το βίντεο και το part1 είναι ήρωας. Τον ακούς να μιλάει και λες ότι πρέπει για μπαοκ και μπαοκτζίδες, ταμάμ.

2ον. Όταν χαμογελάει μου θυμίζει την πρωινατζού την Καινούργιου.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Πεμ 14 Ιούλ 2022 20:39 »
Μιλάμε για φοβερό επίπεδο!!