Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες-Video-Χρόνοι Ποσταρίσματος  (Αναγνώστηκε 9443 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Από Λόκο (sorry King πρέπει να είναι στο πρώτο ποστ):

Τα μαζεύω, γιατί πολλές φορές δημιουργήθηκαν απορίες και θα δημιουργηθούν.

Οδηγίες προς Καφενόβιους

• Φωτογραφίες: Δεν μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες κατευθείαν από το σκληρό σας.
    Πρέπει πρώτα να τις ανεβάσετε κάπου (π.χ. www.tinypic.com). μετά πατάτε το εικονίδιο και ανάμεσα στα brackets επικολλάτε το url της φωτογραφίας.
    Η ίδια διαδικασία περίπου αν θέλετε να βάλετε μια ήδη υπάρχουσα στον ιστό φωτογραφία. Κάντε δεξί κλικ πάνω της, μετά αντιγραφή διεύθυνσης εικόνας, μετά το  και επικόλληση.

• Videos: Ομοίως από το σκληρό σας δεν μπορείτε να ανεβάσετε. Αν δεν είναι ήδη online, πρέπει πρώτα να ανεβούν κάπου (youtube, dailymotion, vimeo κλπ). Μετά απλά αντιγράφετε τη διεύθυνσή τους και την επικολλάτε εδώ.
    Αν από το url τους https://blabla, σβήσετε το s, θα είναι και άμεσα ορατά μέσα στο ποστ, χωρίς να κάνουν ανακατεύθυνση στο σάιτ που τα φιλοξενεί.

• Χρόνος μεταξύ διαδοχικών ποστς: Για να αποφύγουμε διάφορα bots, ηλίθια τρολ κλπ, πρέπει να περάσουν 2 λεπτά, για να απαντήσετε (δημιουργήσετε) σε δύο διαφορετικά θέματα.
    Στην τελευταία επίθεση που δεχτήκαμε, από ένα τέτοιο πράμα, ποστάριζε με ρυθμό 1 ποστ το λεπτό. Θα δούμε πως θα πάει και ίσως ο χρόνος αυξηθεί λίγο.
    Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός κι έτσι τα 2 λεπτά, αφορούν και τα ΠΜ σας.

• Χρόνος επεξεργασίας κειμένου: Και αυτό όπως και το προηγούμενο είχαν μέινει στις default τιμές. Το κάναμε 5 λεπτά. Δηλαδή από τη στιγμή που δημοσιευθεί κάτι, υπάρχει ένα περιθώριο 5 λεπτών για διορθώσεις (ήταν 1 ώρα...).
    Το σκεπτικό είναι ότι μπορεί να υπάρξει απάντηση και ΜΕΤΑ την απάντηση, το αρχικό κείμενο να έχει διορθωθεί σε τέτοιο βαθμό, που η απάντηση να μην στέκει. Και αυτός ο χρόνος παίζει να μεγαλώσει λίγο, θα δούμε.

Μία βοήθεια, όποιος μπορεί:
Προσπαθώ να στείλω πμ εδώ και 10 λεπτά
και μου βγάζει το παρακάτω:
Παράθεση
   Το τελευταίο προσωπικό μήνυμα από τη διεύθυνση IP σας ήταν λιγότερο από 120 δευτερόλεπτα πριν. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Φεβ 2016 12:18 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφίες-Video-Χρόνοι Ποσταρίσματος
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 00:52 »
Περιμένεις 2 λεπτά και το στέλνεις.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 01:01 »
Οκ(έικ).

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 09:27 »
Οκ(έικ).

Ούτε κέικ ούτε μπομπότα.

Στις όποιες αλλαγές προειδοποιούν... π.χ., μείωση χρόνου απόθεσης
Αλλά μαγαζί είναι. 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 09:53 »
Οκ(έικ).

Ούτε κέικ ούτε μπομπότα.

Στις όποιες αλλαγές προειδοποιούν... π.χ., μείωση χρόνου απόθεσης
Αλλά μαγαζί είναι.

Από "ρουκ ζουκ"...
Ελάχιστα τα περιθώρια για μικροεπισκευές και επιμέλειες.
Αν και είχα εισηγηθεί τη μείωση χρόνου απόθεσης συζητώντας δια ζώσης πάλαι ποτέ με τον (!!!).
Ο λόγος ήταν ο εξής, πχ., αν κάποιος θα είχε γράψει τη λέξη "μαλάκας" να μην έχει περιθώρια επανόρθωσης π.χ., με τη λέξη "μέλος"
Διεστραμμένα μυαλά... δες, μου έτυχε εφαρμογής χτες.
Όλα εδώ πληρώνονται... με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως... δεν αλληλοχρωστάμε.

Βρε αδερφέ, δεν είπαμε μείωση χρόνου απόθεσης και εντελώς στο  "ρουκ ζουκ"   

Από τούδε ο "χρόνος" προνόμιο μόνο των Συντονιστών, αντικειμενικά και καμία αντίρρηση.

Υ.Γ.: Συντονιστές... αναφέρομαι σε Συντονιστές και όχι σε Αποσυντονιστές... έχει διαφορά.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 10:25 »
1. Οι αλλαγές είναι πολλές. Ακόμα και η χρονική απόσταση ανάμεσα στα μην. Δεν είναι μόνο αυτή.
2. Δεν είδα κάποιον να διαμαρτύρεται.
3. Αν έπρεπε να ενημερωθούν οι φορουμίτες; ΝΑΙ για τυπικούς λόγους και βοήθειας. αλλά ΟΧΙ γιατί δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό στη λειτουργία του φόρουμ.
4. Δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα να θέλει κάποιος 1 ώρα να τροποποιήσει το μην. Αν έκανε ένα ορθογραφικό λάθος, μια λάθος διατύπωση τα 5 λεπτά είναι υπεράρκετα. Ειδάλλως ένα δεύτερο πόστ και το διευκρινίζεις. Το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν με λάθος διατύπωση, που την κατάλαβα 2 ημέρες μετά.
5. Παντού σε όλα τα φόρουμ και σε όλα τα σαϊτ οι συντονιστές λαμβάνουν άλλων προνομίων - δικαιωμάτων.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 10:36 »
1. Οι αλλαγές είναι πολλές. Ακόμα και η χρονική απόσταση ανάμεσα στα μην. Δεν είναι μόνο αυτή.
2. Δεν είδα κάποιον να διαμαρτύρεται.
3. Αν έπρεπε να ενημερωθούν οι φορουμίτες; ΝΑΙ για τυπικούς λόγους και βοήθειας. αλλά ΟΧΙ γιατί δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό στη λειτουργία του φόρουμ.
4. Δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα να θέλει κάποιος 1 ώρα να τροποποιήσει το μην. Αν έκανε ένα ορθογραφικό λάθος, μια λάθος διατύπωση τα 5 λεπτά είναι υπεράρκετα. Ειδάλλως ένα δεύτερο πόστ και το διευκρινίζεις. Το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν με λάθος διατύπωση, που την κατάλαβα 2 ημέρες μετά.
5. Παντού σε όλα τα φόρουμ και σε όλα τα σαϊτ οι συντονιστές λαμβάνουν άλλων προνομίων - δικαιωμάτων.

Πασιά μου δεν ζήτησα εξηγήσεις... και πώς το λένε...
Δεν έχω καμία απολύτως απορία... και για καμία διαδικασία.
Το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαδικασίες... μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

Ακόμη και αν πούμε ότι διαμαρτύρομαι... δεν νομίζω πως είσαι εσύ ο αποδέκτης.
Δεν είναι δική σου η απόφαση και το γνωρίζεις καλά...
Μην παίρνετε πάντα το λόγο... δεν τον γράφω σε σας πάντα.
Υπάρχουν και άλλοι αναγνώστες / συγγραφείς.

Και στο κάτω κάτω αφήστε να συζητηθεί το θέμα... αν ήταν αυτό και μετά αναδιπλωθείτε.

Μια διαπίστωση έκανα στην επιβεβαίωση και εφαρμογή της πρότασής μου για μείωση χρόνου απόθεσης και όπως τα διατύπωσα ανωτέρω.
Δεν ζήτησα εξηγήσεις.

Το λόγο θα παίρνετε ακαριαία όταν με αποκαλού(ν)σαν "Ψυχασθενή και Μαλάκα" όταν οι ιθύνοντες στρουθοκαμήλιζαν και οι συντονιστές το διασκέδαζαν.
Τότε θα δίνετε εξηγήσεις... ήθους και δεοντολογίας.

Εριστικός ο New... θα πει άλλος.
Ντροπή μου να μην κάθομαι να βρίζουν.

Υ.Γ.: Τα 1 - 5 σου, καλά για προχτές... νομίζω, αν σου έλεγαν.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Φεβ 2016 10:43 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 17:20 »
Δεν καταφέρνω να στείλω π.μ., 

Παράθεση
Συνέβη ένα σφάλμα!
Το τελευταίο προσωπικό μήνυμα από τη διεύθυνση IP σας ήταν λιγότερο από 120 δευτερόλεπτα πριν. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 17:23 »
Περιμένεις 2 λεπτά και μετά μπορείς να το στείλεις.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 17:26 »
Περιμένεις 2 λεπτά και μετά μπορείς να το στείλεις.
Περίμενα 5΄, αλλά τίποτε.
Τώρα που μόλις σε 1 άλλο που έστειλα, δεν εμποδίστηκα καθόλου.
Τι καλά!

Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Φεβ 2016 17:35 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 28 Νοέ 2018 21:59 »
Προσπαθώ να "ανεβάσω" φωτογραφία από το imgur στο προφίλ μου αλλά δυστυχώς "δεν ανεβαίνει"  :'( πηγαίνω από το προφίλ φόρουμ στη προσωπική εικόνα επιλέγω το δηλώστε πορτραίτο με URL κ δεν εμφανίζεται εκεί που πρέπει.Κάνω κάποιο λάθος βήμα? Θέλω να ανέβει το https://i.imgur.com/EQnpEJp.jpg στο προφίλ μου.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 28 Νοέ 2018 22:09 »
Λογικά πρέπει να αντιγράψεις μόνο το παρακάτω i.imgur.com/EQnpEJp.jpg .Το http:// το έχει από μόνο του.Πρόσεξε και με τα κενά πριν η μετά.

Άλλη λύση που προτείνω αν δεν πιάσει η παραπάνω είναι να κατεβάσεις την φωτό στον υπολογιστή σου.Διαλέγεις αποστολή αρχείου.Από εκεί επιλογή αρχείου.Βρίσκεις που το αποθήκευσες και το βάζεις.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #12 στις: Τετ 28 Νοέ 2018 22:47 »
Τοκανα εγω.
Να προσεχετε να μην ειναι τεραστιες οι φωτογραφιες, τραβαει ζόρια ο καφενές.
Σιάχτε τις περίπου όσο και οι διαστασεις του αβαταρ ;)

Μεγειές Πανούργε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 15 Οκτ 2020 18:42 »
Μιας και οι φωτογραφίες έπεσαν, ας το ξαναβάλουμε.

Ανέβασμα με το imgur.com.Βέβαια για καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να έχετε έναν λογαριασμό.Σε αντίθετη περίπτωση αργά ή γρήγορα οι φωτογραφίες θα πέσουν και δεν θα φαίνονται.Στο παρακάτω παράδειγμα έγινε χωρίς λογαριασμό.Δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία.

Πατάμε πάνω στο new post.Κατεβαίνει το μενού και πατάμε upload images

Αφού πατήσουμε upload images θα μας πετάξει το συγκεκριμένο παράθυρο.Πατάμε browse or drag images here

Πλέον βρίσκουμε την εικόνα που θέλουμε να ανεβάσουμε από τον υπολογιστή μας.Μπορούμε να ανεβάσουμε και περισσότερες φωτογραφίες με την μια.Στο συγκεκριμένο παράδειγμα έχουμε μια φωτογραφία.Αφού επιλέξουμε την φωτογραφία ή τις φωτογραφίες πατάμε άνοιγμα και περιμένουμε να ανεβούν.

Η φωτογραφία μας έχει ανέβει πλέον και επόμενο βήμα είναι να την ανεβάσουμε στο φόρουμ.Δεξί κλικ πάνω στην φωτογραφία.Μας πετάει το μενού που βλέπετε και επιλέγουμε αντιγραφή της διεύθυνσης της εικόνας.Πάμε τώρα να το ποστάρουμε στο φόρουμ.

Πατάτε το κουμπάκι κάτω από το Β.Θα σας βγάλει τις αγκύλες img και θα φαίνεται κάπως έτσι

Τώρα απλά πρέπει να κάνετε επικόλληση το λινκ της φωτογραφίας ανάμεσα στις αγκύλες.Θα φαίνεται κάπως έτσι δηλαδή

Πλέον όλα είναι έτοιμα.Πατάς αποστολή και είσαι έτοιμος.

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: