Απορω σε 1 μηνα παιζουμε ευρωπαικο παιχνιδι και δν κινειται φυλλο.
Ατρομητος παιρνει ζησοπουλο, νιωνιος καλτσα αλλες ομαδες ξεκινανε κλεινουν παιχτες και ο κιτσος τρωει κοντοσουβλι! Μυριζω 2 ευρωπαικα ματσακια, αποκλεισμος αποθεωση και ολοι χαρουμενοι και κοσμος και κιτσος
Συγγνώμη αλλά κάποια πράγματα δεν έχουν λογική.
Συμφωνώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ξεκινήσει ήδη τις μεταγραφές (αν και δεν κανείς δεν ξέρει αν έχει γίνει κάτι).
Συμφωνώ ότι χάσαμε 3 σημαντικούς παίχτες που πρέπει να αντικατασταθούν το γρηγορότερο.
ΑΛΛΑ,
Να αρχίσουμε κράξιμο στο ΧΒ φέτος που η ομάδα πήγε αγωνιστικά καλά, που κατάφερε και πήρε άδεια και συμμάζεψε τα οικονομικά της ομάδας μετά από χρόνια που δικαίως τον κράζαμε, που είχε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να κυνηγήσει τον Νιόνιο και τον σάπιο φάκελο τους εως την ΟΥΕΦΑ, ενάντια σε όλο το συμφερτό με Γκαγκατση, με Γκιριτζικη, με Φαταουλ και χίλιους δύο, λίγες μέρες πριν επιβεβαιωθεί η έξοδος μας στην Ευρώπη από την ΟΥΕΦΑ (που πρέπει να του πιστωθεί) και ειδικά αν κυνηγήσει για διαφυγόντα κέρδη την ΓΑΜΩΕΠΟ είναι εντελώς άστοχο να τον κράζουμε τώρα.
Και το λέω εγώ που τον έχω κράξει άπειρες φορές αυτά τα χρόνια.
Υ.Γ. Για εμένα και τους περισσότερους ΠΑΣολέδες πανηγυρι θα είναι αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν τα έχω ξαναζήσει και είναι αμφίβολο αν πότε θα τα ξαναζήσω.
Υ..Γ 2 Ας κάτσει ο Ατρόμητος και Νιονιος να μας βλέπουν από το καναπέ τους, να παίζουμε Ευρώπη.
Υ.Γ.3 Και αμά λάχει του κερνάω του ΧΒ και το κοντοσούβλι που θα φάει! Χαλάλι του!