Ειμαστε ηδη στις 29 Ιουνιου , με φευγατους 5 παικτες ( 4 βασικοι εκ των οποιων ο Τσουκαλας αναντικαταστατος κατ' εμε ) και τερματοφυλακα τραυματια .
Και οι μεταγραφικες κουβεντες των τελευταιων ημερων περιστρεφονται γυρω απο το ( ευτυχως αναιμακτο ) ατυχημα του Δωνη , ορμωμενοι απο την ενημερωση που ειχαμε μεσω μιας φωτογραφιας της ...Porsche %-|απο το ...instagram
!
Μια νεα εποχη ξημερωσε πραγματικα
Αστειευομαι . Παρ'ολα αυτα η ανησυχια μου αρχιζει να γινεται εντονη πια .
Ομολογω με μεγαλη λυπη οτι εχω σταματησει να κλικαρω και την ευρωπαικη θεματολογια , ...
Δεν θα ''γκρινιαξω'' αλλο . Ισως ειναι λιγο ατοπο και ακαιρο . Μεχρι και αδικο .
Αλλα μια ματια στο εναπομειναν ροστερ θεωρω οτι φτανει για να φερει ( εστω λιγα ) συννεφα στο οποιονδηποτε .Ειδικα εν οψει και της χρονιας που ερχεται ...
Και κατι τελευταιο . Προσωπικα , τα 180 λεπτα δυο ευρωπαικων παιχνιδιων δεν ηταν αυτοσκοπος , ουτε τελειωνουν εκει τα ονειρα μου για την ομαδα . Ηθελα καλη εμφανιση . Και προκριση . Και δευτερη προκριση εαν ηταν εφικτο .
Οποτε ζητω συγγνωμη απο την ομηγυρη αλλα δεν θα μου αρεσει εαν παιξουμε με ελλιπεστατο ροστερ απλα για την ''συμμετοχη '' , την ''γιορτη '' , η το ''ονειρο '' .
Αυτα ...
Ελπιζω σε μια εβδομαδα απο τωρα το μηνυμα μου να ειναι τελειως ακυρο