Αποστολέας Θέμα: Θερινή μεταγραφική περίοδος '16  (Αναγνώστηκε 222830 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινή μεταγραφική περίοδος '16
« Απάντηση #450 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:15 »
Παράθεση
Πριν μούβγαζε πάνες ακράτειας.

αυτο θα πει τεχνητη νοημοσυνη....κοιτα ρε που εφτασε η προοδος

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:15 »
Είμαι κατά των δανεικων.  Αλλά νομίζω ότι αυτός θέλει να φύγει από εκεί.  ΑΣ παίξει μπάλα στο γήπεδο και τότε όλα καλα
....

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:19 »
Ο Δώνης ειναι καλή μεταγραφή.γουφ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #453 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:20 »
Παράθεση
Πριν μούβγαζε πάνες ακράτειας.

αυτο θα πει τεχνητη νοημοσυνη....κοιτα ρε που εφτασε η προοδος
Για τνακρίβεια...

Έχετε φίλους καταπταλαυκίσιους;
Προσφορά!
2 συσκευασίες στην τιμή της μάς, να τους την κάνετε δώρο!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:38 »
Ποτέ και ουδείς "δώνης", ήταν καλός για "θωμαΐδες και θωμάδες" της κερκίδας (προπονητών και βοηθών)..
Για τα γούρια προφανώς, αυτή πάγια προκατάληψη σε κάθε new... 

π.χ.,  Κούτρης.. "Που το ΠΑΣ αυτόν!" έλεγαν οι θθ..

Υ.Γ.: Για Φερφέλη και "Γαρουφαλια,Κοζορωνη,Μασουρα" Kε pastakis... το χόρτο δεν φεύγει από το γήπεδο, μόνο τα κουρέματα. Εδώ είμαστε...

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 28 Ιούν 2016 15:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:51 »
Με την κουβέντα ανταλασουμε γνώμες απόψεις και πολλά άλλα , ήμουν και εγώ ένας από τους θωμαιδες και θωμαιδες που είπαν ότι ο φωνής για ρεζέρβα είναι καλός , βλέπω ότι με την πολιτισμενη κουβέντα μπορώ να αλλάξω γνώμη και θα το κάνω , άντε να το δούμε λοιπών το παιδί και μακάρι να γίνει σαν τον μπαμπά του

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 15:54 »
δεν τον ξερω δεν τον εχω δει τον παιχτη.....
φετος ο πετρακης περναει σε αλλο επιπεδο....πρεπει να φτιαξει "σπιτι" απ την αρχη και οχι να διορθωσει να σιγυρισει....αντε να δυναμωση τα θεμελια μην τυχον και πεσει

καθε επιλογη θαναι η δαφνη η καρφι γι αυτον....

για να μην παρεξηγηθω....αυτο που μεχρι τωρα εκανε δεν ηταν ευκολο....ηταν παρα πολυ δυσκολο γιατι επρεπε να ανορθωσει την ομαδα με μειονεκτημα μεταγραφων ........επρεπε να κρατησει στο ιδιο επιπεδο την ομαδα με ταυτοχρονες διαροες παιχτων

για να δουμε λοιπον σε αυτο το κομματι πως θα τα παει

υ.γ....
Παράθεση
Για τνακρίβεια...

Έχετε φίλους καταπταλαυκίσιους;
Προσφορά!
2 συσκευασίες στην τιμή της μάς, να τους την κάνετε δώρο!

οταν κατεβω κατω σε κανα μηνα....μια για τον γαμπρο τον "πανθηρα" και μια για τον φιλο σου τον σταυρο τον τσουκαλα   :P :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 16:02 »
Με την κουβέντα ανταλασουμε γνώμες απόψεις και πολλά άλλα , ήμουν και εγώ ένας από τους θωμαιδες και θωμαιδες που είπαν ότι ο φωνής για ρεζέρβα είναι καλός , βλέπω ότι με την πολιτισμενη κουβέντα μπορώ να αλλάξω γνώμη και θα το κάνω , άντε να το δούμε λοιπών το παιδί και μακάρι να γίνει σαν τον μπαμπά του

"θωμαΐδες και θωμάδες"

Καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν (σε μένα) .. ως νοοτροπία.
Κι αν έχω δει ματς... ευτυχής που δεν είμαι από εκείνους που βρίζουν τον "x" παίκτη στο α' για τον επευφημήσουν στο β'  ημίχρονο.

Ο Χρήστος Δώνης, δεν έτυχε της τύχης Τάσου Δώνη.
Πήγε Λουγκάνο με ίδιους όρους που ήρθε τώρα εδώ (Σοφία εδώ?... δεν γνωρίζω).
Μάνατζερ τους, ο οικογενειακός τους φίλος Κος Αποστολόπουλος.

Τα παιδιά των ποδοσφαιριστών δεν είναι σαν τον πολιτικών.
Για παίξεις τόπι πρέπει να ξέρεις από τόπι, στην πολιτική απλά το πετάς.. 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 16:30 »
Εμενα Παντος μου αρεσε το αστειο με την ρητρα των 150000€

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 17:43 »
Ο Δώνης είναι καλή μεταγραφή μονο εαν δεν πουλάει εισ διαρκείας ο περίεργος.
Αλλιως δεν ειναι καλή μεταγραφή.

Αποψή μου.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 18:05 »
Αν σου πω σε εχασα

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 18:27 »
Ρε σερπεντς ελεος καθε ποστ σου μεσα στην ειρωνια ειναι.Γιορτη εχουμε μην τρωγομαστε με τα ρουχα μας.
ΑΜΑΝ πια σ αυτη την πολη παντα θα βρισκουμε κατι να τσακωνομαστε.
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #462 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 18:55 »
Ὅταν ἐγὼ λέω ὅτι πολλοὶ ἐδῶ μέσα δὲν εἶναι ΠΑΣ εἶμαι κακὸς. >:(
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 19:35 »
  φερτε ρε ενα Iceλανδο,εναν οποιονδηποτε κι ας μην εχει μουσι  :P και πληρωστε οσο οσο,(αν διαβαζαταν εδω μεσα και κινιοσασταν νωρις τον παιρνατε κοψοχρονια).
  μονο που θα δινει το συνθημα ζτνγκερκιδα φτανει... :P :pas: :joker:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 10:24 »
Ο πιτσιρικάς είναι τούρμπο...ταχυδύναμη σούπερ...τεχνική θέλει λίγο σιάξιμο, αλλά...
...πάρτε τον... χθες!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Tlaloc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 11:33 »
Έτσι χαλαρά..... :P :P

Ο Θωμάς Ναζλίδης φεύγει από την Βέροια και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εχει προταθεί σε πολλές ομάδες της σούπερ λίγκα και μέσα σε αυτές και από τις τελευταίες κατα χρονολογική σειρά είναι  και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Βέροια οι Ηπειρώτες και η Λάρισα θα δώσουν κατα κύριο λόγο την μάχη για την απόκτησή του 28χρονου επιθετικού.

http://www.joinsports.gr/%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%83/
Ποτέ δε ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι να έρθει η στιμή, που το να έισαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή ........
Bob Marley....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 11:41 »

πιες χαλαρα κι ενα γαλα κακαο και απολαυσε το   :P :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 11:53 »
Παράθεση
Θωμάς Ναζλίδης

Ωραίος με τη Βέροια 2-0, με τη διαφορά όμως ότι ο ΠΑΣ ψάχνει για παίκτες (νομίζω) και όχι παρέα... 

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 12:30 »
O μικρός ο Αλβανός ακούγεται ότι είναι πολύ καλός παίκτης.Γνωστός που τον παρακολούθησε σε προπόνηση στο Καρπενήσι εντυπωσιάστηκε.Το transfermarkt τον κοστολογεί 175.000 με ανοδική πορεία στην αξία του.Στην σεζόν που πέρασε είχε 31 συμμετοχές με 7 γκολ στο πρωτάθλημα.Νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο να αποκτηθεί καθώς είναι και μόνο 21 ετών.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 12:52 »
μακαρι να βρουμε τετοιους παιχτες....20-21-22  που να μπορουν να σηκωσουν φανελα και το κασε ναναι μικρο

ας περιμενουμε βεβαια να γεμισει και το ροστερ γιατι με 10 κ20 πανω σκεφτομαι και γω να του τη φερω του πετραν  :P :P

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 12:53 »
Ειμαστε ηδη στις 29 Ιουνιου , με φευγατους 5 παικτες ( 4 βασικοι εκ των οποιων ο Τσουκαλας αναντικαταστατος κατ' εμε ) και τερματοφυλακα τραυματια .
Και οι μεταγραφικες κουβεντες των τελευταιων ημερων περιστρεφονται γυρω απο το ( ευτυχως αναιμακτο ) ατυχημα του Δωνη , ορμωμενοι απο την ενημερωση που ειχαμε μεσω μιας φωτογραφιας της ...Porsche  %-|απο το ...instagram  %-|!
Μια νεα εποχη ξημερωσε πραγματικα  :P

Αστειευομαι . Παρ'ολα αυτα η ανησυχια μου αρχιζει να γινεται εντονη πια .
Ομολογω με μεγαλη λυπη οτι εχω σταματησει να κλικαρω και την ευρωπαικη θεματολογια , ...

Δεν θα ''γκρινιαξω'' αλλο . Ισως ειναι λιγο ατοπο και ακαιρο . Μεχρι και αδικο .

Αλλα μια ματια στο εναπομειναν ροστερ θεωρω οτι φτανει για να φερει ( εστω λιγα ) συννεφα στο οποιονδηποτε .Ειδικα εν οψει και της χρονιας που ερχεται ...

Και κατι τελευταιο . Προσωπικα , τα 180 λεπτα δυο ευρωπαικων παιχνιδιων δεν ηταν αυτοσκοπος , ουτε τελειωνουν εκει τα ονειρα μου για την ομαδα  . Ηθελα καλη εμφανιση . Και προκριση . Και δευτερη προκριση εαν ηταν εφικτο .
Οποτε ζητω συγγνωμη απο την ομηγυρη αλλα δεν θα μου αρεσει εαν παιξουμε με ελλιπεστατο ροστερ απλα για την ''συμμετοχη '' , την ''γιορτη '' , η το ''ονειρο '' .

Αυτα ...

Ελπιζω σε μια εβδομαδα απο τωρα το μηνυμα μου να ειναι τελειως ακυρο  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Tlaloc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 13:11 »
Ένα σημείο θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να τονίσω. Ακούγωντας τον Γιαννάκη το πρωί, έκανε ένα ενδιαφέρον σχόλιο το οποίο πραγματικά, το είχα αμελήσει εντελώς. Είπε λοιπόν οτι δεν είναι καθόλου απίθανο αι μανατζαρέοι να έχουν μυρίσει οτι η ομάδα καιγεται για παιχτες και να προσπαθούν να βαρέσουν στο ψαχνό τον Χριστομπίλ....

Παιδιά προσωπικά για 2 παιγνίδια δεν αξίζει να φεσωθείς ποσοστά επι ποσοστών στα σκυλιά....

Υ.Γ. Προφανώς και θα έπρεπε να ήταν η ομάδα σβέλτη και να έχει ετοιμο το πλάνο της απο τον Μαιο-Ιουνιο, αλλά......
Όπως και να έχει  :mono:
Ποτέ δε ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι να έρθει η στιμή, που το να έισαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή ........
Bob Marley....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 13:19 »
Δεν ειναι κακος ποδοσφαιριστης ο Ναζλιδης,και κοντρολ εχει,και σουτ εχει,και καλες θεσεςι πιανει,αλλα το βασικο του μειονεκτημα ειναι οτι ειναι πιο αργος απο τον ισκιο

Πολυ slow motion ωρε αδερφακι μου

Ένα σημείο θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να τονίσω. Ακούγωντας τον Γιαννάκη το πρωί, έκανε ένα ενδιαφέρον σχόλιο το οποίο πραγματικά, το είχα αμελήσει εντελώς. Είπε λοιπόν οτι δεν είναι καθόλου απίθανο αι μανατζαρέοι να έχουν μυρίσει οτι η ομάδα καιγεται για παιχτες και να προσπαθούν να βαρέσουν στο ψαχνό τον Χριστομπίλ....

Παιδιά προσωπικά για 2 παιγνίδια δεν αξίζει να φεσωθείς ποσοστά επι ποσοστών στα σκυλιά....

Υ.Γ. Προφανώς και θα έπρεπε να ήταν η ομάδα σβέλτη και να έχει ετοιμο το πλάνο της απο τον Μαιο-Ιουνιο, αλλά......
Όπως και να έχει  :mono:

Παιζει και αυτο,αλλα παιζει και αντιστοιχα απο την αλλη πλευρα πως ο ΠΑΣ πλεον εχει φτιαξει ενα μπραντ νειμ σαν ομαδα αγωνιστικα και οτι κανενας ποδοσφαιριστης δνε παει χαμενος και εκτος του αλλου ο ΠΑΣ  πλεον ειναι Ευρωπαικη ομαδα ας μην το ξεχναμε αυτο :)

Δεν ειναι ολα κατα μας περι μεταγραφων...Μην τρελαθουμε

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Ιούν 2016 13:23 από ΛΟΚΟ »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 13:36 »
Εξαρταται ποιον "χτυπας".....αν υπαρχει και αλλος που τον χτυπαει κτλ......

επισης μεχρι τους 2 αγωνες ευρωπης εχεις ντεζαβανταζ στο οικονομικο στις διαπραγματευσεις

καποιες φυλαδες εγραψαν οτι ο χβ ειναι καθετος με τους μανατζερ....ξερει τι θα κανουν και στις διαπραγματευσεις δεν κανει πισω....ετσι λενε.....

ακομα καποιες αλλες γραφουν οτι ο ιβιτς μετα τον τσουκαλα σπρωχνει και ιλιτς στον αστερα

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Τετ 29 Ιούν 2016 14:21 »
O ηπιος χρονια τωρα τις καλες του κινησεις τις κανει απο Ιουλιο και μετα.Ακομη και Σεπτεμβρη.
Ο λογος απλος...Εχει συγκεκριμενο budget που κινειται και περιμενει είτε παικτες σε αυτο το budget που κανουν και αγωνιστικα ή παικτες που ξερει οτι κανουν αγωνιστικα να πεσει η τιμη τους.
Μια χρονια μονο ειχε κλεισει ο ΠΑΣ με τις μεταγραφες αρχεις Ιουλη με τα περα δωθε στο αεροδρομιο και το αγωνιστικο αποτελεσμα ειναι γνωστο σε ολους...Υποβιβασμος
Η ελλειψη μεταγραφων ως τωρα οφειλεται στα παρακατω:
Το ταβανι που εχει βαλει ο ηπιος στα συμβολαια που μπορει να δωσει σε παικτες.
Στο γεγονος οτι εχει ανεβει επιπεδο η ομαδα και χτυπαει πραγματικα καλους παικτες που οπως ειναι φυσικο τους θελουν και αλλοι.
Στο γεγονος οτι κανεις ξενος απο την Νοτια Αμερικη δε θα ξεκινησει να ερθει στην Ελλαδα απο τον Ιουνιο. Θα περιμενει να δει τι προτασεις θα εχει και μετα θα ζυγισει αν τον περνει να ξενιτευτει στην αλλη ακρη ή οχι.
Το γεγονος οτι οι μανταζερ μυριστηκαν φραγκα μιας και πωλησεις εγιναν και καποια χρηματα πλεον υπαρχουν για μεταγραφες. Και καθε μανατζερ θελει να πουλησει ακριβα για να παρει και μεγαλυτερη προμηθεια.
Το γεγονος οτι ο ηπιος εχει χτυπησει την πορτα των μεγαλων για παικτες με συγκεκριμενη προταση. Μου τον δινεις ελευθερο με ποσοστο μεταπωλησης ή δανεικο με option αγορας.Οι μεγαλοι δε εχουν θεμα να δωσουν και να απαλαγουν απο συμβολαια παικτων που δεν υπολογιζουν. Αλλα τωρα αρχισαν να διαμορφωνουν τα ροστερ τους. Οποτε και εκει θα υπαρξει καθυστερηση για τις αποδεσμευσεις.

Τα παιχνιδια στην Ευρωπη ειναι η παγιδα που πεφτει ο κοσμος, λογω της μεγαλης του χαρας και ανυπομονεσιας που ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα, με αποτελεσμα να αγχωνεται δικαιολογημενα γιατι το ροστερ εχει πολλες ελλειψεις. Απο οτι φαινεται η διοικηση δε πεφτει στην ιδια παγιδα. Θα θυσιασει τα 2 παιχνιδια της Ευρωπης για να φτιαξει ομαδα για τα επομενα χρονια και να διεκδικησει παλι την Ευρωπη (με βαση το ιστορικο ως τωρα εχει την δυνατοτητα και ξερει τον τροπο να το κανει). Αν κυνηγησει να κλεισει ροστερ τωρα, θα αγορασει 20-30% ακριβοτερα, χωρις να μειωνει το ρισκο οτι θα περασει στον επομενο γυρο του Europa. Αν τωρα οι πιθανοτητες ειναι στο 30%, το πολυ πολυ να εφταναν στο 40%. Στα διπλα παιχνιδια με Οντ ειμαστε το αουτσαιντερ και καλο ειναι να το αποδεχτουμε.

Οποτε υπομονη και αναμενουμε τι θα γινει.
Αν καποιος θελει να ετοιμασει μια ομαδα για να περασει ανετα την Οντ σε 15 μερες ας βρει και τα φραγκα να βοηθησει τον ηπιο. Ο ανθρωπος δε ειναι Μπακος-Καυμενακης. Εχει περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες και ως εκει παει. Η ως τωρα πορεια του αγωνιστικα κρινεται επιτυχημενη και το συγκεκριμενο μοντελο εμενα μου κανει τηρουμενων των οικονομικων δυνατοτητων.... Κοινως αυτον εχω με τα καλα του και τα κακα του, φως για αλλαγη σοβαρη δεν υπαρχει, κανω υπομονη και αναμενω τι θα βγει στο τελος της σεζον