Και δεν με λες ΠΑτΣα____, ο μικρός ο Ντόλοβατς, υπάρχει στις προπονήσεις, ή αγνοείται η τύχη του;
Αυτό που μας έλειπε στο δημιουργικο-εκτελεστικό κομμάτι νομίζω ότι έχει ήδη βρεθείΚατάλαβες νομίζω ότι με 13 λεξούλες, έκανες τα σάλια μας να τρέχουν, μακάρι να βγεις αληθινός Χ2
Αυτό που μας έλειπε στο ανασταλτικομποξ2μποξ κοματάκι πως το γλιέπς; Εκτός κι αν πάμε σ' άλλο σύστημα βεβαίως βεβαίως.
Ο ΑγιοΧριστοφοράκος που παίζει;
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, μία - δυό μεταγραφές 18άδας και σχολάσαμαν δηλαδή, μια χαρά.
έχω την αίσθηση ότι μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα ως προς το δέσιμο της ομάδαςΕγώ πάλι με όλο τον σεβασμό ανησυχώ για το παρατεταμένο της προετοιμασίας μας και για την extended σεζόν που ως Ευρωπαϊκή Ομάς διανύουμε, σε συνδυασμό με το ήδη βεβαρυμένο παρελθόν των περισσότερων παιχτών μας.
Αλλά έχει γνώση ο φύλακας πιστεύω (λέγε με Αλεξίου).
Προς Φανάτικ, δεν ξέρω αν το είπες (περί διοίκησης) ειρωνικά και στην πλάκα, ή αλλιώς.
Να προσέχεις όμως, όταν απευθύνεσαι σε πρόσωπα, που, όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις.
Προς Κρίμσον, μπορεί να απάντησες στον Φανάτικ, αλλά το σας βούλωσα έστω ότι μπορεί να εκληφθεί σαν πληθυντικός ευγενείας (σας βούλωσα κύριε Φανάτικ) - τα στόματα όμως δεν δένουν και φαίνονται να απευθύνονται εν γένει σε όλους εδώ μέσα και όχι αποκλειστικά σε έναν (σας βούλωσα το στόμα κ.Φανάτικ ίσως).
Περί διοικητικών...
Θα απαντούσα όπως ο γέρο Τζημ.
Το ξανασκέφτηκα.
Γιατί να αποτελεί βρισιά ή κόλαφο, να είσαι στη διοίκηση;
Ειδικά φέτο μια χαρά το πήγανε.
Για το μεταγραφικό που μας απασχολεί εδώ, σωστά ...μας έχουν βγάλει το λάδι στο περίμενε και μπορούν να τ' ακούν.
Αλλά, ας πούμε στη διοίκηση λίγο πολύ ανήκει και η κοπελιά που σηκώνει τα τηλέφωνα, φταίει αυτή για την καθυστέρηση;
Ή ξέρω γω ο Λυσσάνδρου;
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, έλεγε ο σοφός ΝτιςΠλην.