Αποστολέας Θέμα: Θερινή μεταγραφική περίοδος '16  (Αναγνώστηκε 222715 φορές)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινή μεταγραφική περίοδος '16
« Απάντηση #875 στις: Παρ 19 Αύγ 2016 01:56 »
Κύπριος, εγχρωμος, διεθνής με το Σεντ Κιτς και Νεηβις της Καραβαϊκής, κορμί μασίφ, χοντροκώλης, με κορνρόους και ντρεντλοκς σαν του Λατρέλ του Σπριούελ με προηγούμενη ομάδα την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Και τον δοκιμάζεις.

ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ? %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 19 Αύγ 2016 02:01 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Παρ 19 Αύγ 2016 09:09 »
Δεν παίρνουμε εκεινον τον παικταρά που ηταν στην Γουιμπλετον, να μας κανει και η 3ΧL φανέλα του;

Tον Adebayo Akinfenwa (102 κιλά στα καλά του  :P :P)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Αύγ 2016 12:05 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Παρ 19 Αύγ 2016 11:32 »
Πληρώνει για νάρθει; Αν πληρώνει..  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 00:56 »
Φαινεται οτι ο Τζιολης μενει ελευθερος .
Ιδια χαρακτηριστικα και παικτικο στυλ με τον Τσουκαλα . Και συγκρισιμη ικανοτητα .
Ο ιδανικος αντικαταστατης του κατ'εμε .
Για το κασε του δεν ξερω ...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 05:32 »
Φαινεται οτι ο Τζιολης μενει ελευθερος .
O Τζιόλης που αναφέρεται αν και δεν είναι αρεστός στην πλειοψηφία, είναι πολύ μεγαλύτερης κλάσης και στόχων παίκτης. Με ένα σωρό συμμετοχές στην εθνική Ελλάδας και στα μισά παιχνίδια του ΠΑΟΚ από τους διακριθέντες (σε όσους χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα καθότι πολύ αργός) . Αν σκεφτεί κανείς και την τεράστια εμπειρία του και το ότι ποτέ δεν είχε και θέματα συμπεριφοράς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναζητήσει συνέχεια της καριέρας σε ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΣ. Εκτιμώ ότι ΑΝ δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ θα έχει προσφορά από το εξωτερικό (ενδεχομένως με μεγάλο συμβόλαιο από Ανατολή).
Από την άλλη ακόμα και αν το σκεφτόταν πώς θα ερχόταν ρε παιδιά στο μπέχο; Αφού οι βλέψεις του προέδρου φθάνουν σε παίκτες που ... πρέπει "να τσοντάρουν και κάτι τις για να υπογράψουν μαζί μας" ας μην γράφουμε ό,τι μας κατέβει! 

:mono:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 10:15 »
O Τζιόλης είναι έμπειρος,έχει συμμετοχές και πολλά άλλα.Έχει όμως και ένα τεράστιο μειονέκτημα για ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ.Είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 12:07 »
Λένε για ΑΕΚ.  (ο Τζιόλης)
Τον Κάτσε περιμενα απο Μπάοκ, αλλά την εκανε για εξω.
Περιμένουμε το ξεσκαρταρισμα ειπαμε.

Επίσης ο Γαυρος θα ξανακανει ομαδα απο την αρχή.  ;)  Αλλο ξεσκαρταρισμα εκει  ;)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #882 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 12:27 »
Παράθεση
Από την άλλη ακόμα και αν το σκεφτόταν πώς θα ερχόταν ρε παιδιά στο μπέχο; Αφού οι βλέψεις του προέδρου φθάνουν σε παίκτες που ... πρέπει "να τσοντάρουν και κάτι τις για να υπογράψουν μαζί μας"
Εντάξει, ας μη τσοντάρουν το κατιτίς τους, ας δεχτούν να παίξουν μπέχο 1-2 χρόνια κι αν αξίζουν, κανείς δεν θα τς πει όχι,
ας πάρουν μεταγραφή να κερδίσουν κι αυτοί κι οι μανατζαραίοι κι ο ΑΜΠης η ομάδα που τς ανέδειξε το κατιτίς τς  ::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 13:56 »
Παράθεση
Από την άλλη ακόμα και αν το σκεφτόταν πώς θα ερχόταν ρε παιδιά στο μπέχο; Αφού οι βλέψεις του προέδρου φθάνουν σε παίκτες που ... πρέπει "να τσοντάρουν και κάτι τις για να υπογράψουν μαζί μας"
Εντάξει, ας μη τσοντάρουν το κατιτίς τους, ας δεχτούν να παίξουν μπέχο 1-2 χρόνια κι αν αξίζουν, κανείς δεν θα τς πει όχι,
ας πάρουν μεταγραφή να κερδίσουν κι αυτοί κι οι μανατζαραίοι κι ο ΑΜΠης η ομάδα που τς ανέδειξε το κατιτίς τς  ::)
Υπάρχει ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ που παίζει μπέχο???
Υπάρχει ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ που πληρώνει για να παίζει???
Πολύ σοβαρά πράγματα αυτά!
Και είμαστε σίγουροι ότι αν τα διαβάσουν αυτά από την ΠΑΕ, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τους διαχειριστές???
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Αύγ 2016 14:00 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 21:04 »
H γκρινια ειναι απαραιτητη για την ομαδα.....

Τωρα στα γεραματα θα αλλαξουμε,σε παρακαλω πολυ βρε crimson :)

Φερε κανα παιχτη ρε χοντρεεεεεεεεεε :P :P :P :P :P :P :P

Mα αρεσει που ειμαστε σε τετοια νιρβανα μετα τα ευρωπαικα παιχνιδια που δεν μας απασχολει καν το αν θα αρχισει το πρωταθλημα

Και γαμω!!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Σαβ 20 Αύγ 2016 23:42 »
Αυτος ο crimson παιζει νανε απ την ΠΑΕ δεν εξηγειται αλλιως
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 00:23 »

Όχι ρε σεις...

Είναι η ΠΑΕ . ... :P :P :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 00:32 »
Ο γιος του φραγκοκιλΜπιλ είναι ρε...άσχετοι όλοι εδώ μέσα...!!!!!!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 00:49 »
Δεν παίζει απλά, είμε ο ίδιος ο Πρόεδρας της ΠΑΕ που ενίοτε μεταμορφώνομαι σε Πρόεδρα των Blue Vayeros! Γι' αυτό προσοχή και να κυκλοφορείτε με αγιασμό και σταυρούς.  ;)
Φέτος πάντως, καλά τα κατάφερα και σας βούλωσα τα στόματα για ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Υ.Γ.:
Παράθεση
σας βούλωσα τα στόματα   
αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Ξάνθη...  8)
Ο πολύς και ο δήθεν fanati(c)σμός δεν κάνει καλό.
Σε παρασύρει σε απίστευτες απρέπειες.
Ακόμη δεν το εμπέδωσες?

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 01:45 »
Παράθεση
Υπάρχει ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ που παίζει μπέχο???
Υπάρχει ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ που πληρώνει για να παίζει???
Πολύ σοβαρά πράγματα αυτά!
Και είμαστε σίγουροι ότι αν τα διαβάσουν αυτά από την ΠΑΕ, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τους διαχειριστές???

Ήλπιζα ότι θα αντιλαμβανόμασταν ΟΛΟΙ την ειρωνία  καθώς αυτό που έγραψα  αποτυπώνει την ουσία μιας και είμαστε μία επαγγελματική ομάδα α΄κατηγορίας με υψηλές βλέψεις αλλά πενιχρές απολαβές οι οποίες δυνάμει σχήματος λόγου είναι έως και μηδενικές. Θέλω να υποθέτω ότι και εσύ το αντιλαμβάνεσαι αλλιώς αδίκως σπαταλάω φαιά ουσία να απαντήσω.

όσο για το:
Φέτος πάντως, καλά τα κατάφερα και σας βούλωσα τα στόματα για ένα ολόκληρο καλοκαίρι.
ενημερωτικά αναφέρω ότι δεν μου βούλωσες κανένα στόμα ολόκληρο το καλοκαίρι. Το ότι βγήκαμε στην Ευρώπη και έγινε το minimum των αυτονόητων για τα οποία πήρε τα δέοντα συγχαρητήρια η διοίκηση, δεν διαγράφει τα πολύ περισσότερα τα οποία έχουν προηγηθεί τα οποία αποδεικνύουν ότι η διοίκηση  της ομάδας δεν έχει το ίδιο όραμα που έχουμε πολλοί από όσους γράφουμε για την ομάδα μας 

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Αύγ 2016 01:49 από dk »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 02:20 »
Για το δεύτερο σκέλος της απάντησής σου,
θα πω απλά ότι αναφέρομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον fanatic, ως άνθρωπος της ΠΑΕ, όπως ο ίδιος με αποκαλεί...
Τί ακριβώς συμβαίνει?
Είναι δυσάρεστη η απάντηση που έδωσα και ευχάριστος ο χαρακτηρισμός "άνθρωπος της ΠΑΕ"???
Δεν καταλαβαίνω, δεν δίνω συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 08:05 »
Είναι δυσάρεστη η απάντηση που έδωσα και ευχάριστος ο χαρακτηρισμός "άνθρωπος της ΠΑΕ"???
Δεν καταλαβαίνω, δεν δίνω συνέχεια...
Ο χαρακτηρισμός είναι λανθασμένος εξ ορισμού ... Σε κάθε περίπτωση οι απόψεις πρέπει να σχολιάζονται και όχι αυτοί οι οποίοι τις διατυπώνουν... 
 8)

και για να επαναφέρω και λίγο την τάξη - προφανώς δεν είμαι καλός σε αυτό! - υπενθυμίζω ότι το νήμα της συζήτησης είναι η μεταγραφική περίοδος και η ενίσχυση μας... Ελπίζω η άσχετη θεματολογία  των τελευταίων μηνυμάτων ... να μην είναι ενδεικτική της ποιότητας - ποσότητάς της, αλλά  της μυστικότητας των κινήσεων μας.

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Αύγ 2016 09:59 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 11:16 »
Ας επανέλθει λοιπόν η συζήτηση στο θέμα μας.
Έχοντας παρακολουθήσει τις προπονήσεις των 10 τελευταίων ημερών από κοντά θεωρώ πως, μετά το σημερινό φιλικό, η συζήτηση μεταξύ μας θα φύγει από το "φέρε επιτέλους κανένα παίχτη" και θα πάει στο "για να δούμε πόσο θα τους πουλήσει". Βέβαια κάτσε πρώτα να τους υπογράψει... Και δεν αναφέρομαι σε κάποιο όνομα που δεν είναι ήδη γνωστό.

Αυτό που μας έλειπε στο δημιουργικο-εκτελεστικό κομμάτι (όσο μπορεί να πει κανείς ότι τελειώνουν ποτέ οι ανάγκες βελτίωσης μιας ομάδας) νομίζω ότι έχει ήδη βρεθεί και μάλιστα x2.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 11:22 »
Ο Βραζιλιάνος είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα?
Νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 11:30 »
Πέστε τίποτα και για τα παιδιά από Κ-20

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 11:39 »

Το σημαντικό σε κάθε μεταγραφή είναι να παίρνεις καλό παίχτη. Όχι το πόσο γρήγορα θα σου προσφέρει, ειδικά σε μια ομάδα σαν εμάς που δεν αρχίζει να χτίζεται τώρα. Και αυτός φαίνεται υπερβολικά καλός παίχτης. Όπως και ο Κυπρο-Αγγλο-ΑγιοΧριστοφορικός.
Δεν ξέρω πότε θα προσφέρει και δεν έχω τις προπονητικές γνώσεις για να το πω εγώ. Τώρα αν θες μια καθαρά φίλαθλο-καφενειακή άποψη, ειδικά για τον Βραζιλιάνο το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι του και όχι το αντίστροφο. Γιατί ώρες-ώρες δείχνουν να μπλοκάρουν στην ταχύτητα κίνησης-πάσας-τρίπλας και γενικώς ρυθμού του παιχνιδιού του.

ΥΓ. Τα 3 παιδιά της Κ20 που προπονούνται με την πρώτη ομάδα τα δίνουν όλα και νομίζω περιμένουν την ευκαιρία να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Πιο κοντά νομίζω στο να τα καταφέρει είναι αυτός με το πλουσιότερο μαλλί...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #896 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 11:41 »
Πέστε τίποτα και για τα παιδιά από Κ-20
Τους υπολογιζει  ο Πετρακης και τους στελνει ολους να παιξουν στο της Κ-20 φιλικο με τον Θεσπρωτο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 11:52 »

Το σημαντικό σε κάθε μεταγραφή είναι να παίρνεις καλό παίχτη. Όχι το πόσο γρήγορα θα σου προσφέρει, ειδικά σε μια ομάδα σαν εμάς που δεν αρχίζει να χτίζεται τώρα. Και αυτός φαίνεται υπερβολικά καλός παίχτης. Όπως και ο Κυπρο-Αγγλο-ΑγιοΧριστοφορικός.
Δεν ξέρω πότε θα προσφέρει και δεν έχω τις προπονητικές γνώσεις για να το πω εγώ. Τώρα αν θες μια καθαρά φίλαθλο-καφενειακή άποψη, ειδικά για τον Βραζιλιάνο το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι του και όχι το αντίστροφο. Γιατί ώρες-ώρες δείχνουν να μπλοκάρουν στην ταχύτητα κίνησης-πάσας-τρίπλας και γενικώς ρυθμού του παιχνιδιού του.

ΥΓ. Τα 3 παιδιά της Κ20 που προπονούνται με την πρώτη ομάδα τα δίνουν όλα και νομίζω περιμένουν την ευκαιρία να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Πιο κοντά νομίζω στο να τα καταφέρει είναι αυτός με το πλουσιότερο μαλλί...
Καλά τα λες και ελπιδοφόρα. Και εννοείται ότι σε καφενειακό επίπεδο κουβεντιάζουμε.
Απλά φαίνεται ότι καθυστερήσαμε λίγο γι' αυτό και η όποια ανησυχία. Βέβαια, εδώ δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα...
Στην πρασινάδα φυσικά θα φανούν όλα.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 12:34 »
Η αναβολή πάντως, έχω την αίσθηση ότι μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα  ως προς το δέσιμο της ομάδας....
Εξ ου και οι φωνές ορισμένων ότι η αναβολή έχει χαρακτηριστικά ανισότητας. ..δεν τους ενδιαφέρει το πόκ αλλά εμείς που κερδίζουμε χρόνο, άλλωωστε εμάς κυνηγάνε να φτάσουν καθότι στα μάτια τους εμείς φαντάζουμε ο πιο αδύναμος κρίκος εκ των 5 ευρωπαϊκών ομάδων...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #899 στις: Κυρ 21 Αύγ 2016 13:04 »
Και δεν με λες ΠΑτΣα____, ο μικρός ο Ντόλοβατς, υπάρχει στις προπονήσεις, ή αγνοείται η τύχη του;

Αυτό που μας έλειπε στο δημιουργικο-εκτελεστικό κομμάτι  νομίζω ότι έχει ήδη βρεθεί

Κατάλαβες νομίζω ότι με 13 λεξούλες, έκανες τα σάλια μας να τρέχουν, μακάρι να βγεις αληθινός Χ2  ;)

Αυτό που μας έλειπε στο ανασταλτικομποξ2μποξ κοματάκι πως το γλιέπς; Εκτός κι αν πάμε σ' άλλο σύστημα βεβαίως βεβαίως.

Ο ΑγιοΧριστοφοράκος που παίζει;

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, μία - δυό μεταγραφές 18άδας και σχολάσαμαν δηλαδή, μια χαρά.

έχω την αίσθηση ότι μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα  ως προς το δέσιμο της ομάδας

Εγώ πάλι με όλο τον σεβασμό ανησυχώ για το παρατεταμένο της προετοιμασίας μας και για την extended σεζόν που ως Ευρωπαϊκή Ομάς διανύουμε, σε συνδυασμό με το ήδη βεβαρυμένο παρελθόν των περισσότερων παιχτών μας.
Αλλά έχει γνώση ο φύλακας πιστεύω (λέγε με Αλεξίου).

Προς Φανάτικ, δεν ξέρω αν το είπες (περί διοίκησης) ειρωνικά και στην πλάκα, ή αλλιώς.
Να προσέχεις όμως, όταν απευθύνεσαι σε πρόσωπα, που, όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις.

Προς Κρίμσον, μπορεί να απάντησες στον Φανάτικ, αλλά το σας βούλωσα έστω ότι μπορεί να εκληφθεί σαν πληθυντικός ευγενείας (σας βούλωσα κύριε Φανάτικ) - τα στόματα όμως δεν δένουν και φαίνονται να απευθύνονται εν γένει σε όλους εδώ μέσα και όχι αποκλειστικά σε έναν (σας βούλωσα το στόμα κ.Φανάτικ ίσως).

Περί διοικητικών...
Θα απαντούσα όπως ο γέρο Τζημ.
Το ξανασκέφτηκα.
Γιατί να αποτελεί βρισιά ή κόλαφο, να είσαι στη διοίκηση;
Ειδικά φέτο μια χαρά το πήγανε.

Για το μεταγραφικό που μας απασχολεί εδώ, σωστά ...μας έχουν βγάλει το λάδι στο περίμενε και μπορούν να τ' ακούν.
Αλλά, ας πούμε στη διοίκηση λίγο πολύ ανήκει και η κοπελιά που σηκώνει τα τηλέφωνα, φταίει αυτή για την καθυστέρηση;
Ή ξέρω γω ο Λυσσάνδρου;
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, έλεγε ο σοφός ΝτιςΠλην.