Λοιπον πηγα σε παιχνιδι μετα απο καιρο
Εχω δει εκδρομες και εκδρομες αλλα σαν την σημερινη δεν πρεπει να εχω ξαναδει.........Αμα εβαζα τιτλο θα εβαζα ''το οτι να ναι''....Οχι οτι ητανε χαλια αλλα τετοια αδιαφορια που ειχαμε για τον αγωνα αλλα και τετοιο χαβαλε αδιαφοριας που ριξαμε ηταν ανεπαναναληπτο
Πλακωμενοι στα τσιπουρα σε ενα στεκι με ηπειρωτικο κλαρινα,τωρα μην ρωτησετε πως το βρηκαμε,κανεις ακομα δεν το καταλαβε.......Φευγοντας πιωμενοι αργοτερα τραγουδουσαμε στο κεντρο της Τριπολης
Συνεχεια στο γηπεδο με περα δωθε για την θυρα μας.......Τελικα μπηκαμε διπλα απο τους τριπολιτσιωτες,ορεξη μετα τα τσιπουρα μηδεν αλλα απο το θεμα χαβαλε πιασαμε ζενιθ
Ατακες
Ελα ρε Μανια,ανοβεραρα ρε
Στρουνα μια πασα σωστη ωρε και θα σε κανουμε αγαλμα στα Γιαννινα
Ο αλλος να πιανει κουβεντα με σεκιουριτι μπας και του βρει κανενα τσιπουρα
Ζητημα αμα κανεις παρακολουθησε πανω απο 5 λεπτα παιχνιδιιου εκαστος ολοι....Σε φαση να πιστευω πως αμα ρωτησεις κανεναν ποσο ηρθε το ματς δεν θα ξερει να σου απαντησει κανεις
Γυρω στο 70 ανοιξαν οι ουρανοι και σαν κλασικοι Γιαννιωτες και εφοσον μας εφυγε και η σουρα αντραλευτηκαμε ολοι,και που στο μεταξυ ολοι οι Τριπολιτσιωτες αρχιζαν να αδειαζουνε το γηπεδο
Τελειωνοντας ο αγωνας
Μας χειροκροτησαν ολοι οι ποδοσφαριστες με εξαιρεση τον Τσουκαλα που μου εκανε τρομερη εντυπωση,νομιζω πως δεν το εχω ξαναδει ετσι...........Γιακος,Ναδαλες,Λιλα και Μιχαηλ δωσανε και τις φανελες
Οσο για τον γυρισμο μας τι να πω
Συνεννοηση μηδεν
Η εθνικη οδος ηταν κλειστη απο τους αγροτες.....Εμεις απο την Κορινθο πηραμε το ρισκο και περασαμε τους κωνους και κατευθυνθηκαμε προς το μπλοκο,φτανοντας στο σημειο αρχισαμε τα τριαρια οπου και στο τελος περασαμε......Αγιο ειχαμε,αλλα τουλαχιστον το ρισκαραμε
Δυστυχως οι υπολοιποι ειμαι σιγουρος πως ειναι ακομα στον δρομο..........Μιας και περασανε απο τον Κωλοσουρτη μεσα απο χωρια...........Βλεπω να γυριζουνε ρεταλια Αθηνα!!!!!Μονο στην σκεψη γαμησετααααααα
Και οπως φωναζαμε στον αγωνα
''ΠΑΣ με μπλοκα σε βλεπω σαν την μποκα''
Δυστυχως οι αλλοι 8 τους βλεπω να γυρνανε Αθηνα ρελια τελειως
p.s Xριστοβασιλη εξαφανισου
p.s 1)Bασιλη 4.700 ειναι πολλα