Παοκ μόνος του, με βοήθεια και με τα δυό, θα τον είναι μέσα, δεν τον μετράω, αεκ δεν βλέπω κάποιος να κοντράρει γκανγκστεράκο άμα παίζει λαδιά
Νιόνιος ότι ήταν να κάνει στο πρωτάθλημα τόκανε, άντε να κάνει και κάτι ακόμα, so?,στην άδεια θα δείξει τι έργο έκανε και φυσικά προθέσεις,
Η Τρίπολη δεν τραβάει, άσε το πρόγραμμα, δεν είχε(ούτε έχει) και προπονητή, δύσκολα θα παίξει και στη συγκυρία σπρώξιμο
Αμα ήθελε ο Κομπότης να βγει ευρώπη(και να μπει στο μάτι) τώρα θα ήταν ισόβαθμος καμιάς αεκ, απλά φυλάγεται για να έχει
Ο Ηρακλής εμπίπτει στην κατηγορία νιόνιος, δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση, οκ ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δύσκολα παίρνει και τς βαθμοί
Ο Αγρίνιος έχει κλατάρει, δεν έφτιαξε οϋτε ο μπάρμπα Γιάννης ομάδα εκεί, μπορεί και νάχει αρχίσει να τα χάνει, αχταρμάς
Η Ξάνθη έδειξε ότι δεν έχει ομάδα για κάτι παραπάνω από Χ, δεν είναι και ο "περίεργος" ζεστός να τραβήξει, να φύγει θέλει
Αδύνατο για την Βέροια πια, όχι γιατί δεν μπορεί να κάνει το 4 στα 4 ως Μπάρτσα, ή δεν μπορούσε το 10 στα 10, έχει άλλα κι αδιαφορεί
Ο κιτσιομπίλης ευθεία η γραμμή πάρει δεν πάρει άδεια, να κι αν πάρει να κι αν δεν πάρει δλδ, 0 μεγάλη-μικρή πίεση, άρα
Εμείς κι αφού τέλειωσαν τα πειράματά μας με τα συστήματα και τις δοκιμαστικές ενδεκάδες για απόκτηση εμπειριών, το νου μας 1ον σε αυτόν
2ον στον Πλατανιά που ο Σάϊκ νοιώθει περηφάνεια για τον λατρευτό του κυρ Γιώργο που τον οδηγεί πανάξια στην ευρώπη λέει
(περηφάνια δε νοιώθει, ούτε να τον δει δεν ήθελε, πλάτη έβαλε να φαγωθεί, απλά από μίσος για τον Χριστόπουλο τα λέει)
και που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκέφτεται πάνω στην παντοδυναμία του ο Βαγγέλας για να γελάει με τς άλλοι
και 3ον στον Σπανό που βλέπει τα χάλια τς Τρίπολης, κάποιους.. μόνιμους να μην παίρνουν άδεια και σ λέει 4 πόντοι είναι, κοντά είμαι, καλό πρόγραμμα έχω, οι άλλοι έτσι-αλλιώς δεν, γιατί όχι εγώ;
Υ.Γ: Οντως κάτι γίνεται μ αυτά τα κομπιουτεράκια... Εγώ τούβαλα τα δεδομένα 22 ματς 24 βαθμοί + 8 ματς 22 βαθμοί κι όσο περίμενα να κάνει ανάλυση τα ντάτα, μούπαιζε στην αναμονή... βιολί !