Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο  (Αναγνώστηκε 10229 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Αντετοκούνμπο
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2021 22:52 »
Αυτό το πράγμα σε όλα να βάζουμε μέσα το πολιτικό με ξεπερνάει!
Μα όλα στην ζωή μας πολιτικά είναι.

Απλά τεράστιος.Που ήταν και που έφτασε.Πόσα παιδάκια θα πιάσουν την σπυριάρα εξαιτίας του.Αν συγκρίνουμε την κοκκινοπράσινη αρρώστια γίνεται ακόμα πιο σπουδαίος.

Εμείς τα κάνουμε όλα πολιτικά!

Οσο για το 2ο, οχι απλά τεράστιος, αλλά δεν ξέρω και εγώ τι είναι το παιδί. Αυτό δε που έκανε στο εκτο παιχνίδι είναι ανεπανάληπτο...Μέχρι να κάνει κάτι καλύτερο..
Φύσει μέν ἐστιν ἄνθρωπος ζῷον πολιτικόν.

Ο άνθρωπος μπορεί να είναι από τη φύση του ζώο πολιτικό, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ανάγονται τα πάντα στην πολιτική.
Ξεκολλήστε λίγο όσοι αυτοπροσδιορίζεστε ως "αριστεροί".

Αυτό το πράγμα σε όλα να βάζουμε μέσα το πολιτικό, όχι μόνο με ξεπερνάει apnea73, αλλά μου ΄ρχεται να βάλω δάχτυλο και να αρχίσω να ξερνάω....σόρυ κιόλας....
Υπάρχει και το no politica από τους γνωστούς που το έχουν για φερετζέ.Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε πιο ξεκάθαρα από ποτέ τι κάνουν μερικοί.Πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσαν να αναφέρουν το ονομά του,αφρικανό τον έλεγαν υποτιμητικά,για την ιθαγένεια ψήφιζαν όχι και του την έδωσαν μόνο όταν έγινε ντραφτ.Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι πανηγυρίζουν σαν τρελοί από τα σόσιαλ.Όταν την ίδια ώρα έχουν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά σε πόσα άλλα παιδάκια σαν τον Αντετοκούμπο.

Πολλοί μικροί Αντετοκούμπο.

Όσο για τον άλλον τον φασίστα τον Πλεύρη δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα με την ρητορική του.Λες και περιμέναμε ένα τουίτ για να μάθουμε τι είναι.Άλλωστε το τουίτ μια χαρά μπορεί να διαγραφεί.Όμως τόσες άλλες συνεντεύξεις δεν διαγράφονται.Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 22 Ιούλ 2021 22:57 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Παρ 23 Ιούλ 2021 08:48 »
Και εδώ γ@μηθ@κε θέμα..
Άντε πάμε γι αλλά..

Φίλε pextempalla,  τι να πω..
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Παρ 23 Ιούλ 2021 10:00 »
Όσο για τον άλλον τον φασίστα τον Πλεύρη δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα με την ρητορική του.Λες και περιμέναμε ένα τουίτ για να μάθουμε τι είναι.Άλλωστε το τουίτ μια χαρά μπορεί να διαγραφεί.Όμως τόσες άλλες συνεντεύξεις δεν διαγράφονται.Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Φυσικά και είναι φασίστας. Προσωπικά δεν τον χωνεύω. Όμως μη δικαιολογούμε κάποιες 'πρακτικές' που τις βλέπουμε από συγκεκριμένο χώρο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Παρ 23 Ιούλ 2021 17:53 »

Φυσικά και είναι φασίστας. Προσωπικά δεν τον χωνεύω. Όμως μη δικαιολογούμε κάποιες 'πρακτικές' που τις βλέπουμε από συγκεκριμένο χώρο.
Προς το παρόν πάντως βγαίνουν λάδι μισάνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο και όχι μόνο.Δεν αναφέρομαι απαραίτητα εδώ αλλά σε γενικότερο πλαίσιο.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Παρ 23 Ιούλ 2021 21:38 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 03 Αύγ 2021 17:31 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 16:50 »
«Γιατί πρέπει να τον κάνω Έλληνα;» – Γιάννη, αυτός υπέγραψε

Βορίδης: «Όταν κάποιος λέει “Είμαι Έλληνας” από αυτούς, τι ακριβώς εννοεί; Γιατί πρέπει να τον κάνω Έλληνα; Γιατί πρέπει να του δώσω το δικαίωμα να είναι Έλληνας; »

«18 χρονών, ένα έγχρωμο κορίτσι απ΄τη Νιγηρία, σε μία συζήτηση που είχαμε και ήταν και ο Θάνος ο Πλεύρης ο συνάδελφος. Κι έλεγε το κορίτσι αυτό, μιλώντας Ελληνικά ότι “εγώ έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα, μιλάω Ελληνικά, δεν έχω γνωρίσει άλλη πατρίδα, δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία, είμαι Ελληνίδα”. Αναρωτήθηκα εκείνη την ώρα τι ακριβώς εννοεί αυτό το κορίτσι ότι είναι Ελληνίδα; Δηλαδή κοιτάζοντας πίσω, σκέφτεται τον παππού της να πολεμάει στους αγώνες του ΄12-΄13; (…)

Όταν κάποιος λέει “Είμαι Έλληνας” από αυτούς, τι ακριβώς εννοεί; Γιατί πρέπει να τον κάνω Έλληνα; Γιατί πρέπει να του δώσω το δικαίωμα να είναι Έλληνας; (…) Ο δικός μας ο πατριωτισμός είναι άλλος. Ο δικός μας ο πατριωτισμός είναι εκείνος που λέει ότι εμείς είμαστε απόγονοι του Πλάτωνα, είμαστε απόγονοι του Σωκράτη, είμαστε απόγονοι του Αριστοτέλη των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, είμαστε κληρονόμοι μίας χιλιετούς ιστορίας. Αυτός είναι ο δικός μας πατριωτισμός».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον κύριο Μάκη Βορίδη, υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω στο βίντεο. Τότε, βέβαια, δεν ήταν υπουργός.

Μιλάμε για τον Βορίδη

– οποίος στα νεανικά του χρόνια έκανε «βόλτες» με τσεκούρι και διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο, τον αρχιναζί της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ (το χουντικό κόμμα που ίδρυσε από τον Κορυδαλλό ο δικτάτορας Παπαδόπουλος)
– τον πρώην «εκπρόσωπο» στην Ελλάδα του Ζαν Μαρί Λεπέν (του μπαμπά της Λεπέν και ιδρυτή του κόμματος που η ίδια τώρα είναι επικεφαλής, γνωστός ρατσιστής και θαυμαστής των ναζί)
– τον πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς άνοιξε την πολιτική αγκαλιά και τον υποδέχτηκε στη Νέα Δημοκρατία, για να γίνει μετά υπουργός του Μητσοτάκη.

Αυτός, λοιπόν, εμφανίστηκε, χτες ως υπουργός Εσωτερικών της χώρας, δίπλα δίπλα στη μητέρα, Βερόνικα Νκεμ Αντετοκούνμπ, και τον αδελφό, Εμέκα Αντετοκούνμπο, του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ήταν αυτός που υπέγραψε την τιμητική πολιτογράφηση τους.

https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1438797637189263366

https://www.imerodromos.gr/giati-prepei-na-ton-kano-ellina-gianni-aytos-ypegrapse/