Αποστολέας Θέμα: Κρεμάει τα γάντια ο Μπουφόν  (Αναγνώστηκε 1356 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Κρεμάει τα γάντια ο Μπουφόν
« στις: Πεμ 03 Μάρ 2016 15:35 »
Μετά από μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα και κυρίως στις καρδιές μας, ο ηρωικός keeper ΒαγγεΛάκης Μπουφόν με μια λιτή ανάρτηση στο facebook ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα γάντια του και αποχωρεί από την ενεργό δράση σκορπίζοντας θλίψη στους χιλλιάδες θαυμαστές του απανταχού της γης (και όχι μόνο!).

Παράθεση
Με μεγαλη μου λύπη, κρεμαω τα ποδοσφαιρικά μου παπουτσια και γάντια διότι, η υγεια της μεσης μου δεν μου επιτρέπει να ειμαι σε ενεργο δράση.
Οι στιγμες που εζησα, ειναι ανεξητιλες, μοναδικες χαρες και λυπες, θελω μεσα απ εδω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που επαιξα στα Γιαννενα και Καρδιτσα καθως και αντιπαλους νιώθοντας ότι κερδισα τον σεβασμό αυτών.
Το ονειρο απο τν ερασιτεχνική ΠΑΣ Γιάννινα μεχρι το εξωτερικο στην ομαδα του Vaihingen/Enz τελειώνει. Η αγαπη μου ομως για αυτο το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο δεν τελειώνει θα προσπαθησω να μείνω και να βοηθαω απ εξω ως προπονητής προσπαθώντας να βγαλω καποιο δίπλωμα.
Σε αυτη την πορεια που μονο φιλους απέκτησα θελω να ευχηθω σε ολους σας ΥΓΕΙΑ πανω απ ολα, και να προσέχετε γιατί το χόμπι είναι αυτο που ασκείτε και προσοχη σε οτι κ να κάνετε.
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιας για τις στιγμες (χαρες και λυπες) που μου χαρίσατε και δεν πρόκειται να τις ξεχασω ποτέ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Κρεμάει τα γάντια ο Μπουφόν
« Απάντηση #1 στις: Τρι 08 Μάρ 2016 20:57 »
Ελα ρε Βαγγελάκη ΨΥΧΑΡΑ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Leontes Club banner