Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Ντάσιος  (Αναγνώστηκε 32067 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Γιώργος Ντάσιος
« Απάντηση #175 στις: Δευ 01 Ιούν 2015 19:15 »

Παράθεση
Sport24

Ο Γιώργος Ντάσιος μίλησε στην ιστοσελίδα "joinsports" για το "διαζύγιο" με τον ΠΑΣ, την καριέρα του στον ΠΑΣ, για την εφετινή πορεία της ομάδας και τη σωστή δουλειά, που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο. Διαβάστε αποσπάσματα.

"Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου με άλλη φανέλα. Θα γίνει τώρα λογικά. Νιώθω πολύ περίεργα. Έχω απομακρυνθεί λίγο από την ομάδα. Δεν μου έχει γίνει πρόταση. Έχω κάποιες προτάσεις. Περιμένω αυτή την εβδομάδα. Είμαι πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή.

Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και αμοιβαία ενώ παράλληλα συντηρείται και μια φημολογία για το αν θα μείνω ή θα φύγω. Με προτρέπουν να μείνω. Δεν είναι στο χέρι μου. Οι τελευταίες 20 μέρες είναι οι πιο δύσκολες της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Δυστυχώς στην ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Θα ήθελα έναν τίτλο με την ομάδα. Δεν μου δόθηκε δυστυχώς η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Στεναχωριέμαι που δεν έχω πανηγυρίσει έναν τίτλο".

Σχετικά με τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Με τον Άριαν Μπελά ως παρτενέρ έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια. Ο Λουτσιάνο επίσης ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής τεχνικά όπως κι ο Γιάννης Τάτσης. Με βοηθούσε πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μου. Υπήρξαν βέβαια κι άλλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές".

Ποια είναι η καλύτερη και χειρότερη στιγμή σου στον ΠΑΣ; "Η χειρότερη στιγμή μου στην ομάδα ηταν όταν η ομάδα έπεσε στην Δ’ Εθνική,φθάνοντας στα πρόθυρα της διάλυσης. Η καλύτερη στιγμή μου είναι φυσικά την σεζόν 2012-2013 όταν η ομάδα έκανε ένα ονειρικό ταξίδι καταλήγοντας στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης .

Ο καλύτερος προπονητής που είχα ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος με βοήθησε πολύ στην εξελιξή μου λόγω του ότι ήμουν πιτσιρικάς. Έκανα πολλούς φίλους στην ομάδα ενώ τα τελευταία χρόνια ήμουν πιο δεμένος με τον Αλέξη Μιχαήλ και παλιότερα με τον Κοντογουλίδη,τον Ηλία τον Μιχαλόπουλο, τον Νίκο Γεωργιάδη". Ο Ντάσιος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2001!

Σκληρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου...
Θα μπορούσε να πει κάποιος "ουδείς αναντικατάστατος",
αλλά με σένα δεν μου βγαίνει ρε αρχηγέ...
Σίγουρα δικαιούσαι κάτι παραπάνω με τον ΠΑΣ...
Καλή σου συνέχεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Ιαν 2018 19:45 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 01 Ιούν 2015 21:49 »
Επειδη αρνουμαι να πιστεψω οτι ο Γιωργος υπεπεσε σε τετοιο ''φάουλ''...

joinsports ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εφτασε στα προθυρα της διαλυσης,αλλα

Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 01 Ιούν 2015 22:18 »
Κάτι ανάλογο έλεγε και ο Κούγιας πριν κάτι χρόνια και ίσως το λέει ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #178 στις: Τρι 02 Ιούν 2015 10:33 »
Σημερινό δημοσίευμα της ΓΑΤΑΣ λεει οτι απο Τρίπολη γίνεται προταση σε Ντασιο.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 02 Ιούν 2015 19:28 »
Σε λάθος timing η "συνέντευξη" που ...έδωσαν στον Ντάσιο.

Εσείς που κάνετε ρεπορτάζ... άλλοι λέτε δεν του έγινε καν πρόταση, άλλοι ότι του ζήτησαν λίγο χρόνο και άλλοι ότι τον  παρακαλάνε ακόμα...
Αποφασίστε, για να αποφασίσει και ο άνθρωπος.

Αυτήν την Τρίπολη ποιος την επινόησε?
Κάνει μωρέ τσακάλια μου ο Ντάσιος για τον Αστέρα και δεν κάνει για τον ΠΑΣ ή δεν κάνει για τον ΠΑΣ και κάνει για τον Αστέρα (ακούγεται καλύτερα στο ή ...)?  %-| 

Η ΦΩΤΟ δεν σχετίζεται με τα παραπάνω... απλά μου άρεσε ο Κάπταιν καθώς βλέπει τους Νέους...

http://www.sportsioannina.gr/images/proxeira/pas_giannina/sezon_2014-15/k-17/k17-apothewsh.jpg
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Ιούν 2015 20:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 02 Ιούν 2015 21:27 »
Δηλωση στηριξης στον Χρηστοβασιλη δεν περιειχε η συνεντευξη...

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τετ 10 Ιούν 2015 22:52 »
Αυτήν την Τρίπολη ποιος την επινόησε?

Παράθεση
Ντάσιος για αντι-Λούι
10/06/2015, 09:26
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ntasios-gia-adi-loui/3091635

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τους Αρκάδες να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του Αργεντινού μπακ, με τον Γιώργο Ντάσιο του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Ρε μΠΑΣ και χτυπάμε τριπλέτα 2015-2016?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τετ 17 Ιούν 2015 15:15 »
Kρίμα ρε Γιώργο που σαλιάρισες εκείνο το βράδυ του Μαϊου. Είμαι σίγουρος οτι μετάνιωσες για το γλείψιμο στον γελοίο. Όπως και να έχει, απ' την καρδιά μας και τις αναμνήσεις μας δεν φεύγεις.
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ 15-6-2015
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τετ 17 Ιούν 2015 16:00 »

ΠΑΕ ½  ΧΒ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

Υ.Γ.: ΑΡΧΗΓΕ... τους πρόλαβες. Τους έφτυσες..

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Παρ 19 Ιούν 2015 15:55 »
Αρχηγέ μη κωλλλώνεις... με τον ΧΒ είναι οι διαφορές όχι με τη Φανέλα.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20090929/low/assets_LARGE_t_420_5881263.JPG

Γκρέμιστα...

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 20:43 »
Πάντως ο χοντρός είναι χρόνια μπροστά. Διώχνει τον αρχηγό τη χρονιά που φεύγουν Τζέραρντ, Τσάβι, Πίρλο!!!!

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 21:24 »
 Ντασιο εγλυφες καλα τον ΧΒ;
Λουσου τα
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 21:42 »
Ντασιο εγλυφες καλα τον ΧΒ;
Λουσου τα

Δηλαδή το γνώριζες ότι συνέβαινε και το λες τώρα, αν κατάλαβα καλά...

Πάντως ότι και να συνέβαινε ή συνέβηκε... σε πληροφορώ πως 1000δες εργαζόμενοι γλύφουν τα αφεντικά τους, ως υποτελείς - εξαρτώμενοι.
Το χειρότερο όταν κρατάς επιταγές... ως ελευθέριος.

Και μην ξεχνάς ότι τουλάχιστον στον δημόσιο - ιδιωτικό τομέα η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εφαρμόσει 1 ιδιότυπο των ημερών μας ιδιώνυμο, που έκοβε κεφάλια.

Είναι αργά να μιλάμε για Ντάσιο.
Δεν ταιριάζει και ούτε αλλάζει... κάτι.
Άλλωστε ντεφορμέ... μια ζωή τον ανέβαζαν, τον κατέβαζαν...

Που ήσουν στις 4 Μάη, όταν έλεγα για Ντάσιο-Μιχαήλ?

Υ.Γ.: Καλός ο Αρχηγός... μακάρι να μείνει (μέγας εμψυχωτής και δεσπότης των αποδυτηρίων),  αλλά η λογική της αγωνιστικής προοπτικής του ΠΑΣ λέει ότι... θέλει παίκτες έμπειρους μεν ζωηρούς δε και μάλιστα στην γαμάτη μεταγραφική κάσα που μας έχωσε ο ΧΒ... "Άδειοδότηση".
Ο ΠΑΣ είναι μηχανή δεν είναι γκόμενα... τα συναισθήματα και οι fan hayvan βλάπτουν την κερκίδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Ιούν 2015 22:02 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 20:34 »
Ευχαριστουμε που ματωσες για την ομαδα. Το μεγαλυτερο λαθος σου το εκανες στο τελος.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 22:33 »
Ηeaps matches Captain... σας διέλαθαν 1...2 ή εγώ λανθάνω much? ... αν αυτά αφορούν στο Πρωτάθλημα που μετράει Siatrovouni...

Υ.Γ.:
(...)
O Nτάσιος θα παίξει ακόμα 1 χρόνο στον ΠΑΣ δηλ., φέτος και τον επόμενο (υποθέτω) ... ανανέωσε (του ανανέωσαν) για  xyz  αυτονόητους λόγους  (γνωστούς σε όλους όλους μας).
(...) … δεν χρωστάει σε κανέναν, απλώς του χρωστάνε …
4.΄Ελεος … και μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Ιούν 2015 22:45 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 00:15 »

Όνομα: Γεώργιος Ντάσιος
Ημερομηνία Γέννησης: 12/05/1983
Τόπος γέννησης: Ιωάννινα 
Τόπος καταγωγής: Λίππα Ιωαννίνων
Ύψος: 1,75
Εθνικότητα: Ελλάδα
Θέση: Αρχηγός
Πόδι: Δεξί 
Τρέχουσα ομάδα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Ένταξη: 2001
Συμμετοχές: 335
Διάρκεια συμβολαίου: Επ’ αόριστον
Προηγούμενες ομάδες: Υποδομές ΠΑΣ από 7 ετών

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 09:13 »
Με τιποτα 335, μαλλον με τα φιλικα και τα ματς κυπελλου. Ή 292 ή 293 (wikipedia) .
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 10:50 »
Με τιποτα 335, μαλλον με τα φιλικα και τα ματς κυπελλου. Ή 292 ή 293 (wikipedia) .

Π.χ., 306 είχε στις 14/02/2014 λέει ο σεβαστικός Βαγγέλτης

335… όλα πρωτάθλημα – κυπελο, εκτός φιλικά (αν είναι σωστά)…  είναι  κάπου στο παλιό.
292… των αγωνιστικών πρωταθλήματος (εκτός play off και μπαράζ?)

Απαιτείται έλεγχος σύντροφοι… διαφορετικά πρόκειται για μονομερή ενέργεια.
π.χ.,  2014-15   Α   16   συμμετοχές
          2014-15   Α   19   συμμετοχές… το ορθόν.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 11:54 »

Π.χ., 306 είχε στις 14/02/2014 λέει ο σεβαστικός Βαγγέλτης

335… Wiki, όλα πρωτάθλημα – κυπελο, εκτός φιλικά (αν είναι σωστά)…  είναι  κάπου στο παλιό.
292… (293 Wiki?) των αγωνιστικών πρωταθλήματος (εκτός play off και μπαράζ?)

Απαιτείται έλεγχος σύντροφοι… διαφορετικά πρόκειται για μονομερή ενέργεια.
π.χ.,  2014-15   Α   16   συμμετοχές
          2014-15   Α   19   συμμετοχές… το ορθόν.

Ψιθυρίζεται παραμονή Ντάσιου... η συνέντευξη στη ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM νομίζω πως ήταν πρώιμη (κατά 4-5 μέρες).
Σε άλλη περίπτωση θα παίζει αντίπαλος στα φιλικά. 

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Ιαν 2018 19:46 από ΛΟΚΟ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 14:14 »
292 δηλαδη χωρις τα πλει οφ.Υπαρχει ενα μικρο λαθακι δηλαδη.

Τα πλει οφ-μπαραζ-κυπελλα δεν μετριουνται σε κανενα πρωταθλημα ως συμμετοχες. Μονο τα ματς της κανονικης σεζον.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 14:21 »
Παρά δύο 300 στο πρωτάθλημα (με τα πλέι όφια)

Πέραν του ότι η συλλογή πληροφοριών και τεκμηρίων της "αγωνο"εργοβιογραφίας κάποιου παίκτη είναι έργο ψυχάκηδων και μαλάκων αποκλειστικά...  θέλεις και 5 τέρμινα να ψυχομαλακιστείς για να τα μαζέψεις... και πάνω απ'  όλα να είσαι  :mono:
Διαφορετικά ποιο το κίνητρο να σκοτώνεις την φαιά σου???

Δυστυχώς... πρέπει να αρχίσω πάλι από την αρχή τον Ντάσιο, καθότι σύμφωνα με "Νούμερο" ΛΟΚΟ μου λείπει 1 ματς.

Εκτός και αν μας βοηθήσει εις εκ των... http://ecx.images-amazon.com/images/I/61TGGWFWY8L._SS500_.jpg 

Υ.Γ.: Συμμετοχές παίκτη (όπως τις διακρίνω - αγγλοσαξονικό μοντέλο):

1. Συμμετοχές συνολικά (πρωτάθλημα, κύπελλα, φιλικά, μπαράζ, play off, φιλανθρωπικά) όταν πρόκειται για τα ατομικά του στοιχεία (εργοβιογραφία) ως μη ενεργού παίκτη.
2. Συμμετοχές καθαρές σε πρωτάθλημα και play off που είναι πάγιες και αδιάκοπες διοργανώσεις με (αριθμός Αγωνιστικών)  όταν πρόκειται για ενεργό παίκτη (να μη πω και σε ποιες αποστολές ήταν η δεν ήταν).

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Ιούν 2015 14:35 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #196 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 14:57 »
Αυτό, αν μετράνε ή όχι οι συμμετοχές στα μπαράζ, πλέι οφς, μας έχουν σΠΑΣει τα νεύρα.
Τέλος πάντων ο Αρχηγός έχει 292 στο πρωτάθλημα + 6 πλέι όφια.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 15:37 »
Αυτό, αν μετράνε ή όχι οι συμμετοχές στα μπαράζ, πλέι οφς, μας έχουν σΠΑΣει τα νεύρα.
Τέλος πάντων ο Αρχηγός έχει 292 στο πρωτάθλημα + 6 πλέι όφια.

Εντάξει ρε φίλε, μια άποψη όλη κι όλη (διευκρινιστική - διερευνητική -διαφωτιστική)... προς Θεού, δεν υπάρχει θέμα!

Θα ψάξω το σφάλμα μου...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τετ 24 Ιούν 2015 15:46 »
Αμ εδώ δεν βγάζουμε άκρη για τωρινούς παίχτες,που να πάμε παλιότερα.Κατακαημένα Γιάννενα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Πεμ 25 Ιούν 2015 14:38 »
Για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες, τα ματς του πρώην παίκτη είναι 299!
Αν αναλάβει να τα μετρήσει το αναρχοφασιστάκι που νταβατζιλικώνει*** το forum... τόσα θα τα βγάλει.

Που ζωσμένο την ποδιά της μητέρας καθαρίζει φρέσκα μακαρόνια
***Στη ακροδεξιά κερκόπορτα. Το ξέρουμε.
(Γ. Ρίτσος)

Που?? Δείξε μου διάλογο. Εδώ είμαι... αναμένω.
(...)
ΠΕΡΙΜΕΝΩ... δεν μασάω από ignore  posts και άλλα σχετικά... εξάρτησης ή ομηρίας ταυτότητας.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Ιούν 2015 14:58 από New Pas. Pas »