Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Ντάσιος  (Αναγνώστηκε 32247 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γιώργος Ντάσιος
« Απάντηση #50 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 17:41 »

Στα πετρινα χρονια της Γ ΄Εθνικης και της αμεσως προηγουμενη χρονια με την διοικηση πρωτοδικειου κ=πρειν την ελευση του Κουγια, ο Γιωργος ηταν απο τους λιγους που δεν πηδηξαν απο το καραβι. Τοτε απεδειξε ποσο πολυ αγαπαει την ομαδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Ιαν 2018 20:01 από ΛΟΚΟ »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 19:29 »
Στα πετρινα χρονια της Γ ΄Εθνικης και της αμεσως προηγουμενη χρονια με την διοικηση πρωτοδικειου κ=πρειν την ελευση του Κουγια, ο Γιωργος ηταν απο τους λιγους που δεν πηδηξαν απο το καραβι. Τοτε απεδειξε ποσο πολυ αγαπαει την ομαδα.

σωστότατος

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 19:56 »
Ουτε για πλακα δεν λεγονται αυτα.Μπορει ο Γιωργαρος να μην εχει συνελθει πληρως μετα τους τραυματισμους των τελευταιων ετων,αλλα σε καμια περιπτωση δεν αφηνεις τον αρχηγο να φυγει.Πολλοι οι λογοι που πρεπει να μεινει

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 20:00 »
ο μονος και σημαντικος λογος που πρεπει να μεινει ειναι τα αποδυτηρια.
αγωνιστικα τα τελευταια χρονια ειναι χαλι μαυρο αλλα σαν αρχηγος εχει να προσφερει πολλα και ισως πιο σημαντικα αποτι μεσα στο γηπεδο.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 20:32 »
Καθηστε να δουμε τι γινεται με την αδεια γιατι χωρις αυτη δεν μπορει να του ανανεωσει το συμβολαιο. Ενα ενα με την σειρα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 20:36 »
Καθηστε να δουμε τι γινεται με την αδεια γιατι χωρις αυτη δεν μπορει να του ανανεωσει το συμβολαιο. Ενα ενα με την σειρα.

Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές ασχέτως με το πόρισμα της ΟΥΕΦΑ. Χωρίς να είμαι σίγουρος, η ΟΥΕΦΑ κοιτάει μόνο για την ευρωπαϊκή συμμετοχή πια.
Και αν κάνω λάθος, έτσι κι αλλιώς μπορεί να ανανεώσει συμβόλαιο προτού βγει κάποιο πόρισμα αφού επί του παρόντος υποτίθεται ότι έχουμε αδειοδότηση ;)

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 20:40 »
νομίζω ότι η αδειοδότηση από την ουεφα δεν έχει σχέση με την αδειοδότηση για το ελληνικό πρωτάθλημα....
την αδειοδότηση για την ελλάδα, δεν την πειράζει κανένας.....
η  αδειοδότηση από την ουεφα, έχει σχέση μόνο για την ευρώπη....
(αν δεν κάνω λάθος)

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 20:45 »

Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές ασχέτως με το πόρισμα της ΟΥΕΦΑ. Χωρίς να είμαι σίγουρος, η ΟΥΕΦΑ κοιτάει μόνο για την ευρωπαϊκή συμμετοχή πια.
Και αν κάνω λάθος, έτσι κι αλλιώς μπορεί να ανανεώσει συμβόλαιο προτού βγει κάποιο πόρισμα αφού επί του παρόντος υποτίθεται ότι έχουμε αδειοδότηση ;)

Μακαρι να ναι οπως τα λες. Εγω ενα ξερω. Τον αρχηγο σου και σημαια σου δεν τον διωχνεις ποτέ. Μεχρι να θελησει μονος του να σταματησει, τον εχεις εκει, εστω και αν δεν μπορει να παιξει πανω απο 5 λεπτα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 14 Ιούν 2013 22:28 »

νομίζω ότι η αδειοδότηση από την ουεφα δεν έχει σχέση με την αδειοδότηση για το ελληνικό πρωτάθλημα....
την αδειοδότηση για την ελλάδα, δεν την πειράζει κανένας.....
η  αδειοδότηση από την ουεφα, έχει σχέση μόνο για την ευρώπη....
(αν δεν κάνω λάθος)

lol! Το διάβασα και το ματαδιάβασα και λέω, καλά δυο φορές έκανα ποστ; Και μετά βλέπω PASpartoo.
Δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον PASpartoo. Χαχαχα!
Φίλε πιάσε κόκκινο.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 15 Ιούν 2013 13:49 »
Τωρα που δεν θα μεινει κανενας παιχτης στην ομαδα κανει ο ντασιος για αλλαγη τουλαχιστον?
Για μενα εκανε και προ διαλυσης
Ειχαμε πολλα καλυτερα κλασσικα δεξια-μπακ φετος που βγαζανε μια σωστη μπαλια και μια σωστη σεντρα?
Δηλαδη ποιον θελετε στον ΠΑΣ φετος που θα παλευει για παραμονη?
Αμα διωχνεις και την σημαια απο την ομαδα που ΠΑΣ μετα?

:pas: :joker: :pashat:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 15 Ιούν 2013 15:14 »
Παράθεση
Οι εκλεκτοί του Ντάσιου

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, καταθέτει στο gazzetta.gr τις προτιμήσεις του για τις αγαπημένες του ομάδες! 

Ο Ντάσιος φοράει για 12 χρόνια τη φανέλα του ΠΑΣ και ψηφίζει στη μεγάλη οπαδική ψηφοφορία του gazzetta.gr. Ο έμπειρος μπακ επιλέγει φυσικά τον «Άγιαξ της Ηπείρου» από Ελλάδα, έχει αγαπημένη ομάδα και στην Κύπρο, ενώ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο και το NBA!

Οι επιλογές του Γιώργου Ντάσιου στην ψηφοφορία του gazzetta:

Ελλάδα: ΠΑΣ Γιάννινα

Ιταλία: Γιουβέντους

Αγγλία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ισπανία: Μπαρτσελόνα

Κύπρος Ανόρθωση

ΝΒΑ: Σικάγο Μπουλς

απο gazzetta.gr

Τα bold δικα μου!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 16 Ιούν 2013 06:41 »
Παράθεση
Οι εκλεκτοί του Ντάσιου

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, καταθέτει στο gazzetta.gr τις προτιμήσεις του για τις αγαπημένες του ομάδες!

Ο Ντάσιος φοράει για 12 χρόνια τη φανέλα του ΠΑΣ και ψηφίζει στη μεγάλη οπαδική ψηφοφορία του gazzetta.gr. Ο έμπειρος μπακ επιλέγει φυσικά τον «Άγιαξ της Ηπείρου» από Ελλάδα, έχει αγαπημένη ομάδα και στην Κύπρο, ενώ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο και το NBA!

Οι επιλογές του Γιώργου Ντάσιου στην ψηφοφορία του gazzetta:

Ιταλία: Γιουβέντους

Αγγλία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ισπανία: Μπαρτσελόνα

Κύπρος Ανόρθωση

ΝΒΑ: Σικάγο Μπουλς

Τα bold δικα μου...  8)
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 16 Ιούν 2013 10:06 »

Παράθεση
Οι εκλεκτοί του Ντάσιου

Παλιά Ελλάδα: ? :P
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 16 Ιούν 2013 23:24 »
Παράθεση από: gazetta.gr
Το μέλλον του Γιώργου Ντάσιου στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αβέβαιο και ο Άκης Μάντζιος παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Θέλουν Ντάσιο στο Πανθρακικό

Ο αρχηγός των Γιαννιωτών, στους οποίους βρίσκεται για 12 χρόνια, δεν έχει κληθεί ακόμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος του Ιουνίου.

Στον Πανθρακικό παρακολουθούν την περίπτωσή του, με τον Μάντζιο να τον βλέπει ως μια πολύ καλή λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, από όπου αποχώρησε ο Στάθης.

Ο Ντάσιος προέρχεται από γεμάτη χρονιά και η ομάδα της Κομοτηνής είναι πιθανόν να κινηθεί για την απόκτησή του.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:08 »
Παράθεση από: gazetta.gr
Το μέλλον του Γιώργου Ντάσιου στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αβέβαιο και ο Άκης Μάντζιος παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Θέλουν Ντάσιο στο Πανθρακικό

Ο αρχηγός των Γιαννιωτών, στους οποίους βρίσκεται για 12 χρόνια, δεν έχει κληθεί ακόμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος του Ιουνίου.

Στον Πανθρακικό παρακολουθούν την περίπτωσή του, με τον Μάντζιο να τον βλέπει ως μια πολύ καλή λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, από όπου αποχώρησε ο Στάθης.
Ο Ντάσιος προέρχεται από γεμάτη χρονιά και η ομάδα της Κομοτηνής είναι πιθανόν να κινηθεί για την απόκτησή του.
ενταξει αν καταφερεις να φυγει και ο ΑΡΧΗΓΟΣ μετα απο 12 χρονια, ο οποιος δεν εφυγε ουτε στα πετρινα χρονια, εγω σηκωνω τα χερια ψηλα........... :(

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:20 »
Οχι απλα να φυγει αλλα να παει στον πανθρακικο ο οποιος δεν υπαρχει στο χαρτη που ελεγε και  ο αλεφαντος
Οταν στην ομαδα αυτη τη στιγμη δεν εχουμε ενδεκαδα να κατεβασουμε αν παιξουμε ευρωπη
Δεν ξερεις αν πρεπει να κλαψεις ή να γελασεις

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:22 »
λεω εγω, αξιζει ο ντασιος αγωνιστικα συμβολαιο με την ομαδα?βγαλτε το συναισθηματικο απεξω.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:27 »
λεω εγω, αξιζει ο ντασιος αγωνιστικα συμβολαιο με την ομαδα?βγαλτε το συναισθηματικο απεξω.

για δευτερο μπακ σιγουρα..αξιζει ομως και για αυτα που πρεσβευει και για την πιστη που εδειξε σε αυτη την ομαδα......

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:28 »

Οχι, αλλα δεν γινεται να βγαλουμε το συναισθημα απο το ποδοσφαιρο.

Κια ο 31 μια χαρα παιχτης ηταν, αλλα στις αντοδρασεις (δικαιολογημενες και μη) της κερκιδας επαιξε ρολο και το συναισθημα γυρω απο το ατομο του. Μηπως κανω λαθος;

Για αυτο ειμαστε οπαδοι, για να εχουμε συνασθηματα και αδυναμιες σε ποδοσφαιριστες, αλλιως θα ημασταν μανατζερ και σκαουτερ.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Ιαν 2018 20:02 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:31 »
καταλαβαινεις την ερωτηση?το τι πρεσβεβει ολοι ξερουν.μιλησα αγωνιστηκα.
και ομως ουτε για 2ο μπακ δεν κανει.....
ετσι για το τυπικο.επιβαλεται να ανανεωσει για πολλους λογους.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:36 »
στο ελληνικο πρωταθλημα αν βρει τα πατηματα του μη σου πω και για πρωτο κανει...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 00:37 »
αυτα τα πατηματα 3 χρονια περιμενουμε να τα δουμε ομως.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 01:40 »
για μενα η θεση του ντασιου επρεπε να ειναι χαφ
οχι μπακ

θα ειχε κανει τεραστια καριερα

απο εκει και περα ανανεωση αυριο το πρωι
ο γιωργος ειναι η ψυχη της ομαδας

και το λεω εγω που αγωνιστηκα τον εχω κρινει πολλες φορες

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 12:55 »

Φίλε pas1966 να σου πω κατι, ναι το αξιζει!!!
Εχουν υπάρξει πολυ χειρότεροι παιχτες που έχουν συμβόλαια σε ομάδες α εθνικής, και στην τελική ο Πανθρακικός που τον θέλει και αυτός στην Α παίζει  ;)
Ο Γιώργος είναι 12 χρόνια στην ομάδα, είναι η σημαία μας, έχει μείνει στα δύσκολα.
Κανονικά πρέπει να μείνει και να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΣ.
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 13:08 »
Όντως αν βρει τα πατήματά του κάνει για βασικός (όπως ήταν και το '09-'10 και τα πήγε περίφημα).Το αν αξίζει όμως να το δούμε  και σε συνάρτηση με το ποιος θα έρθει ως αντικαταστάτης του.Ο Στάθης? Χίλιες φορές Ντάσιος.Κάποιος άλλος από τα χαμηλότερα ράφια?

Πληροφοριακά ο δεξιός μπακ του Πλατανιά που είχε γραφτεί ότι ενδιαφερόμασταν, πήγε στον Απόλλωνα.