"Όλες οι οφειλές πρέπει να εξοφληθούν ή ρυθμιστούν ΜΕΧΡΙ 31 Μαρτίου.
Οτιδήποτε άλλο πέρα από εκεί και μετά θεωρείται εκπρόθεσμο και δεν λαμβάνεται υπόψιν."
Δημητρίου speaking._
Την πάτησε και ο δικός μας έτσι...
Σωστά! να κάνω μια διευκρίνιση.
Όταν κάνεις το 23 μεγαλύτερο του 24, τι πιο εύκολο να προσκομίσεις "αποδεικτικά" με τα οποία να φαίνονται ότι οι ρυθμίσεις έγιναν πριν την 31η Μάρτη άρα δεν είναι εκπρόθεσμες.
Το ζήτημα είναι αν η 2βάθμια επιτροπή δεχθεί τα χαρτιά που θα φέρει ο νιόνιος, παρακάμπτοντας το γράμμα του νόμου για το οποίο εμείς καταδικαστήκαμε.
Ως γνωστόν (γίναμε εξπέρ πιά
) επανεξετάζεται ο φάκελος χωρίς επιπλέον έγγραφα, ακριβώς όπως κατατέθηκε την ημέρα υποβολής του.
Βέβαια Ελλάδα είμαστε όλα γίνονται...Μια πιθανή στιχομυθία:
Νιόνιοι:"Καλημέρα σας να και οι εξοφλήσεις ,να και οι διακανονισμοί που ξεχάσαμε να πάρουμε μαζί.
Μπορούμε να τα βάλουμε τώρα στο φάκελλο που σας φέραμε προχθές?"
2/Βάθμια επιτροπή: "Βεβαίως προς θεού ρε παιδιά φέρτε τα εδώ....μμμμ! πρωτόκολλο πήρατε?"
Νιόνιοι: "Ωχ όχι"
2/Βάθμια επιτροπή: "Πάτε έξω 3ος διάδρομος δεξιά στο παιδί που πίνει φραπέ και πείτε του να σας βάλει ένα πρωτόκολλο με ημερομηνία 31/3/16.
Νιόνιοι: "Ευχαριστούμε πολύ"...(ψιθυριστά) τρέχα Μπάμπη.
Μέλος επιτροπής που δεν πιάστηκε: "Μα συγγνώμη Κύριοι ο νόμος λέει ότι εξετάζουμε το φάκελο που προσκομίσθηκε την 31/3 χωρίς επιπλέον στοιχεία"
Νιόνιοι: " Έλα ρε περίεργε αφού θα έχει το ίδιο πρωτόκολλο τι σε πειράζει εσένα, το είπε κι ο πρόεδρος"
Μέλος επιτροπής που δεν πιάστηκε: "Εγώ δεν υπογράφω Κύριοι. αυτό είναι παράτυπο"
Πρόεδρος: "Βασιλάκη παιδί μου θα περάσει έτσι κι αλλιώς με πλειοψηφία, γιατί θέλεις να στενοχωρήσεις κι εμάς και τους Κυρίους"
Νιόνιοι: " Ναι ρε Βασιλάκη, άλλωστε τι θα καταφέρεις?... τίποτε...το μόνο που θα καταφέρεις είναι να νευριάσεις. Τι θες δηλαδή? να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου
και να πάθεις κανά ατύχημα ρε παιδί μου όπως θα φεύγεις?
Μέλος επιτροπής που δεν πιάστηκε: " Παιδιά πήρατε πρωτόκολλο?"
Νιόνιοι: (σαρκαστικά) "Πήραμε πήραμε".