Αδέρφια φοβάμαι πολύ το Grexit.
Και φαντάσου ότι μια εβδομάδα πριν ήμουν υπέρμαχός του.
Φοβάμαι πολύ τη συνωμοσία της τυχής και τη διαλεχτική της σχέση με τον Π.Α.Σ..
Εμείς πάλι μόνον μπροστά μπορούμε να πάμε. Ότι και να γίνει!
Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και θα εξηγήσω το γιατί.
Θα σταθώ στις δύο τελευταίες προτάσεις.
Ό, τι και να γίνει,
θα ξέρω πως φέτος ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την πραγματοποίηση του ονείρου...
Εκτός φυσικά, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ, από τον μεγάλο όγκο των "φίλων" της Ομάδας...
Είναι "η σειρά μου" να γκρινιάξω!
Θα το χτυπάω αυτό μέχρι να βαρεθώ._
Με βάση τα παραπάνω ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
είμαι απόλυτα καλυμμένος από την Ομάδα και γνωρίζω μέσα μου ότι, σε περίπτωση του όποιου "ατυχήματος", είτε μιλάμε για grexit, είτε για δικαίωση της πλατείας (ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΦΥΣΙΚΑ), ο ΠΑΣ είναι αυτός που δικαιούται να παίξει στην Ευρώπη, ακριβώς επειδή οι ΠΑΝΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) έκαναν τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!
Μεταξύ εμού και του πρόεδρα,
θα χάσκει για πάντα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ του 2013, το οποίο, ομολογώ, άρχισε να κλείνει την τελευταία εβδομάδα...
Θα κλείσει οριστικά, εάν και τυπικά παίξουμε ΕΝΑ ΜΟΝΟ Ευρωπαϊκό ματς.
Και τότε, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, θα είμαι πρόθυμος να γίνει επαναπροσδιορισμός στη "σχέση" μας.
Ό, τι και να γίνει, εμείς ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Ρε τζε...
Πολύ εύκολα θα του δώκεις σχωροχάρτι του μπριζολάκια...
Πρέπει να αδειάσει και να γεμίσει 3 φορές η λίμν' για να του δώκω σχωροχάρτ' εμού προσωπικώς...
Είπαμε...έκανε αυτό που κάνουν 3-4 χρόνια ανελλιπώς ο Πλατανιάς, η Βέροια, ο Σουβλάκιας και λοιποί άλλοι τεταρτοπεμπτοκλασάτοι...
Τπτ περισσότερο...έκανε αυτό που από χρόνια έπρεπε να κάνει. Σίγουρα είναι μια πατούσα μπροστά...
, αλλά για να γίνει βήμα θέλει 3-4 πατούσες ακόμα (εξαρτάται από το Νο θα μ' πεις και θα συμφωνήσω πασιάμ...)
Έχε χάρ' που έχω ακούσει ότι είσαι καλό πδι και γι' αυτό δε στα χώνω παραπάν'...
Η Φ.Ν. αρχίζει και προετοιμάζει τα σπέσιαλ καπουτσίνα της για την παρέα... ερχόμαστε βρε...