Δεν θα ερθω
Γιατί;;;
18.997χιλ
Τα χιλιόμετρα είναι λίγα Λάκη μου...
Για το ματς δε χρειάζονται πολλά. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% και να παίξουμε σφιχτά πίσω - έξυπνα μπροστά. Πρώτα να μην το αρπάξουμε και όλο σε κάποια αντεπίθεση ή ένα στημένο θα το καρφώσουμε. Η Ξάνθη δεν πάει για τίποτα αλλά καλά θα 'ναι να το δει σαν προπόνηση
Για την εκδρομή: Καιρό είχε να παιχτεί τέτοια μπάλα! Όπως περιγράφει ο Lemorsero ο δρόμος στα Γιάννενα "βράζει". Η "καλημέρα - καλησπέρα" αντικαταστάθηκε απ' το "θα ΠΑΣ;" ή "θα πάμε;" Άκουσα και το... "το 'χω" αντί χαιρετισμού, με σαφή αναφορά στο εισιτήριο του ματς.
Λοιπόν κι εγώ το 'χω! Τελείως χαμένο το 'χω με τα θαυμαστή ψυχοσύνθεση των οπαδών αυτής της Ομάδας που -εκτός απ' το ότι θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο μελέτης- δεν μπορείς να τους πιάσεις από πουθενά!
Εκτός απ' αυτό, έχω και το εισιτήριο από public. Εκτός απ' το ότι αν το κλείσεις απ' το σπίτι δεν πληρώνεις το 1€ που ζητάνε, δεν μπορείς να πληρώσεις και με κάρτα (σήμερα τουλάχιστον) γιατί αργεί πολύ το σύστημα και τέτοιες παπαριές. Ρώτησα πάντως την ταμία πόσα έχει δώσει και είπε "κάπου 150 σε μια μέρα".
Αν μπορούσα, θα άλλαζα το γήπεδο διεξαγωγής για το κυριακάτικο. Θα το έκανα στη Βέροια ή την Κέρκυρα που νομίζω δε θα μας έφταναν 5.000 εισιτήρια. Για να μη σου πω οτι στη θέση του Πανόπουλου θα το έκανα στους Ζωσιμάδες με εξασφαλισμένες εισπράξεις για μια μεταγραφή του χρόνου.
Δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσοι θα κάνουν το ταξίδι αλλά όπως και να 'χει θα 'ναι πολλοί για τα δεδομένα της εποχής, της απόστασης, των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στην καθημερινότητά μας. Όπως και να 'χει θα γίνει κερκίδα σε εκτός έδρας που θα θυμάται ο κόσμος για καιρό. Όσοι το κάνουν να γυρίσουν καλά σπίτι και -γιατί όχι- με μια αγωνιστική επιτυχία που θα θυμόμαστε για καιρό και που
πρέπει η διοίκηση να "χτίσει" πάνω της.
Κανονίστε τι γίνεται με εισιτήρια, αυτοκίνητα, λεωφορεία και ποδήλατα. Να μη μείνει κανείς που θέλει να ταξιδέψει πίσω. Στείλτε μηνύματα, πάρτε τηλέφωνα, δεν είναι καιρός για εφησυχασμούς
Άντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε