(...)Σιού
Καμία αμφιβολία ότι πίσω από αυτούς κρύβεται η φυλή Τσάβεζ.
Από Αθήνα καμία εκδρομή παίζει ?
Όπως με για Σουβλάκια, 1 πράμα... τα χιλιόμετρα είναι ίδια.
H 6η θέση νομοτελειακά περνάει από Πηγάδια και Περιβόλια και αν δεν κάνω λάθος είναι η θέση που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ.
Τώρα γιατί αυτή η υπόθεση πέρασε στις siteοπαδοπατερικές μιζέρειες… είναι για γέλια, όταν φέρει κάποιον να έχει αγοράσει το πέταλο του Πανόπουλου.
Αυτός που το σέρβιρε, ας βάλει και την πηγή… το Πηγάδι.
Γιατί δεν αγόρασε ο τζες το πέταλο της Τούμπας και του Κολοκοτρώνη?
κ.κ. Πανόπουλε και Χριστοβασίλη επειδή είστε σοβαροί άνθρωποι μεταξύ των ομοίων σας στο επιθυμητό ποδόσφαιρο του “πρωτοκόλλου” Βιαμάρ…
Δημοσιεύματα (1) σας φέρουν να έχετε συμφωνήσει να "πουλάει" 1ος το πέταλο στον 2ο στην αξία των 20 ευρώ... Πέρα από να μου θυμίσετε τον Λαρισαίο που πουλούσε “volts“ στους πρόσφυγες… αυτό μοιάζει με σύμπραξη αρπαχτής, όταν η αξία εισιτηρίων διαρκείας που διαθέτει η Σκ. Ξάνθη αποκλειστικά για ενήλικες στην Θ Β (επισήμων) είναι 13 ευρώ για τα ματς που αναλογούν στην έδρα… και μου έλεγες προχτές Κε Χριστοβασίλη έλα να γιορτάσουμε στους Ζωσιμάδες με τον Πλατανιά και με στέλενεις 1000 χλμ ορεκτικό στο πέταλο των Πηγαδίων???
Εσύ Γιώργο Σκόντα, δεν ξέρω πώς τα βρήκατε με τον Γιώργο Μπενζαμίν… πάντως κοστολογείς το πέταλο όσο περίπου την Θ επισήμων…
Για το τί προνομιακό γηπεδικά προσφέρει το πέταλο των Πηγαδίων στο ματς της Κυριακής, αυτό είναι κατά τη γνώμη μου … εις αγγελικόν ζήτημα, αν μασίσεις τα 20αρικα.
Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €
ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €
Ως πολίτης θα δω το ματς στην κερκίδα της επιλογής μου με όλα μου τα "φώτα".
Φιλάκια, βιομήχανοι του ποδοσφαίρου και οπαδοπατερά.
Υ.Γ.: Εσύ Κε Χριστοβασίλη αφού το θέλεις το ματς και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας σας και κατά κάποιον τρόπο Ομάδας μου, σου, σας… γιατί από τα μπερεκέτια σου δεν βάζεις τα ναύλα σε 1-2 λεωφορεία έτσι για την… και το διαχέεις το γεγονός στα οπαδοπατερικά τερτίπια ???
(1)
http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19189:%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83&Itemid=138