Αποστολέας Θέμα: 30η Αγωνιστική: Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 79342 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: 30η Αγωνιστική: Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Τετ 13 Απρ 2016 14:21 »
Μην παραπληροφορείτε.

Το πρωί που άνοιξε η Θύρα Δ στο viva, έγιναν διαθέσιμα 140 εισιτήρια.
Μέχρι στιγμής, έχουν πουληθεί 11.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #76 στις: Τετ 13 Απρ 2016 14:24 »
Μην παραπληροφορείτε.

Που το λεει αυτό αδερφέ μου;

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 13 Απρ 2016 14:27 »
Κανονίστε να μείνει κανένας έξω απ' το γήπεδο με τη ζήτηση που αναμένεται να υπάρξει, επειδή πήγε σαν χωρικός στα εκδοτήρια 7 παρά 5.

Με εισιτήρια στο viva.gr απ' τη Τετάρτη το πρωί.
Θα μας κλαίνε οι ρέγγες και δεν θα υπάρχουν και "εχθροί" για κατηγόριες.

Υ.Γ. Τα 12άρια εισιτήρια ενώ μέχρι χθες υπήρχαν κανονικά ονλάιν, σήμερα δεν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμα.
Οπότε δύο τινά συμβαίνουν: Ή τα αγόρασε όλα κάποιος για να τα πουλήσει στη προνομιακή τιμή των €20 ή τα απέσυρε ο Πανόπουλος!
Όπως και να 'χει, δεν υπάρχουν δικαιολογίες!
δεν παιζει να τα κλεισαμ εμεις ;) μιας και δεν ξεραμ απ το πρωι ως τα τωρα τι θα παιξει στο πεταλο τελικα?
αν σκεφτηκαν κι αλλοι ετσι τοτε...θα χω παρεα... :pas: :pas: :pas:  :flag:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 13 Απρ 2016 14:40 »
Μην παραπληροφορείτε.

Που το λεει αυτό αδερφέ μου;

μαλλον εχει δικιο ο PASaris
δεν εβγαλαν πολλα μεσω viva
140 τα βγαζω με προχειρο μετρημα
και εχουν δωθει 12
στα γρηγορα μετρησα μη πεσετε να με φατε :P
το μπλε τετραγβνακι κατω ειναι δικο μου
στα γκρι δεν σε αφηνει να κανεις κρατηση

Για τη θυρα Α δεν σου δινει πλεον επιλογη να κρατησεις εισητηριο
(η τα πηραμε ολα με 12 ευρω ΄η για να μη τα παρουμε τα απεσυρε  :P :P :P :P :P )

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 14:44 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #79 στις: Τετ 13 Απρ 2016 14:49 »
Ρε σε μια κουταλιά νερό...

Δε πα να βγάλανε 200, 2000, 2000000.
Δε πα να δόθκαν ονλάιν 11, 1111, 11111111

Αυτή τη στιγμή διαθέσιμα ονλάιν είναι τα 130τόσα

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 13 Απρ 2016 15:17 »
Ανοίγουνε τμηματικά θέμη,αν εξαντληθούν θα δωθούν κ άλλα.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 13 Απρ 2016 15:36 »
UNIDOS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Παράθεση
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

1) ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 20.00-22.00 ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ. ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

2) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (20 ΕΥΡΩ). ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

3) ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ CAFE PRESIDENT ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

4) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΙΧ Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ PUBLIC Ή viva.gr. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

5) ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ.

Υ.Γ. ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 16:28 από ΛΟΚΟ »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 13 Απρ 2016 15:36 »
Ανάλογα με την ζήτηση βγάζουν εισιτήρια! Αν αυξηθεί η ζήτηση θα βγάλουν περισσότερα! Παρτε τηλέφωνο στην ΠΑΕ Ξάνθη να σας λυθεί η απορία. Το σύστημα είναι αυτόματο γι αυτό ξεκινάει η διαθεση των εισιτηρίων απ το κέντρο του πετάλου που είναι κ καλά οι πιο καλές θέσεις

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 13 Απρ 2016 15:51 »
Τόσα χρόνια ψάχναμε ( ; ) τη λύση στο νταβατζιλίκι, στα καπέλα, στις λίστες προτεραιότητας, στις προεγγραφές και στις προγραφές, για να μας δείξει τη λύση ο Πανόπουλος: Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου! Κι ας στέκεται ο άλλος μοναχός του από τις 4.00 το απόγευμα στα Πηγάδια περιμένοντας να παραδώσει χέρι με χέρι εισιτήρια.
Πάντα τέτοια και μόνο σε χαρές!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 13 Απρ 2016 15:54 »
Δεν είναι θέμα Πανόπουλου.Είναι για όλη την σούπερλίγκα και για όλη την χρονιά.Δεν θυμάμαι αν είναι και από πέρυσι ή πρόπερσι.Έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια αλλά πάντα είμαστε πίσω σε όλα.

http://tickets.public.gr/sports/skoda-xanthi-eisitiria-agwnwn/

Παράθεση
Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - Ανακοίνωση
Όσοι φίλοι της ομάδας μας θέλουν να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους την ερχόμενη Κυριακή στην Ξάνθη, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το ακόλουθο link, καθώς επίσης από τα καταστήματα PUBLIC.

https://www.viva.gr/tickets/sports/skoda-xanthi-eisitiria-agwnwn/

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούνται οι φίλοι μας να επικοινωνούν με τον Υπέυθυνο του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων κ. Ανδρέα Πότση στο 2651070340.
pasgiannina.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 17:02 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 13 Απρ 2016 17:03 »
ΞΕΣΚΩΘΕΙΤΕΙ ΧΟΥΡΙΑΤΑΚΙΑ :pas: :joker: :pashat: :mono:
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #86 στις: Τετ 13 Απρ 2016 17:15 »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 13 Απρ 2016 18:47 »
Παράθεση
Σαϊτιώτης: «Όλοι στην Ξάνθη»
 Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 14:34

Ένας από τους πιο πιστούς και φιλότιμους στρατιώτες που υπηρέτησαν όσο λίγοι τον ΠΑΣ Γιάννινα,ο Γιώργος Σαϊτιώτης, μίλησε στην εκπoμπή του ΔΩΔΩΝΗ Super-fm 104,3, «SUPER-Kλίκα» με τους Πέτρο Σιούλη, Νίκο Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Παππά, σχολιάζοντας το θέμα της αδειοδότησης ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και στα τέσσερα χρόνια που πέρασε στα Γιάννενα.
Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, με την ομάδα των Σημάντρων κόντρα στη Νίκη Πολυγύρου με 2-1 και το γεγονός ότι αγωνίζεται πλέον ως αμυντικός:

«Για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατακτήσαμε το κύπελλο της ΕΠΣ Χαλκιδικής και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το χωρίο. Εδώ και δύο χρόνια έχω γυρίσει στην άμυνα για να ελέγχω τους συμπαίκτες μου και να τους κατευθύνω καλύτερα ωστόσο  επειδή τα πόδια δεν «βαστάνε τόσο πολύ»,  προτιμώ να δίνω την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνίζονται στην επίθεση για να διακρίνω και το ταλέντο τους».
Για τον αν θα καταφέρει ο ΠΑΣ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης:

«O ΠΑΣ έχει ως στόχο τα play off έτσι ώστε να βγεί σε μια ευρωπαϊκή θέση. Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και τόνισε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έχει βέβαια το άγχος όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες αλλά ο ΠΑΣ μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα που μας έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές έως στιγμής».
Για το αν θα πάει ο ίδιος στην Ξάνθη:

«Ακόμη δεν το έχω αποφασίσει. Έχω ζητήσει άδεια από την ομάδα μου  διότι απομένει ακόμη μία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής αλλά επειδή έχω παίξει και στην Ξάνθη, θα ήθελα πολύ να δω αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, ώστε να είμαι δίπλα στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ και στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται».
Για το θέμα της αδειοδότησης:

«Αν η ομάδα μπει στα play off θα υπάρξουν έσοδα και θα μπορέσουν να γίνουν και κάποιες μεταγραφές το καλοκαίρι. Επίσης δήλωσε πως ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές αλλά και την διοίκηση και να είμαστε ενωμένοι για να έχουμε καλή ομάδα και να μας φοβούνται όλοι. O  κόσμος πάντα θα ζητάει πράγματα από την ομάδα. Δέκα  παίκτες να έρθουν το καλοκαίρι ως μεταγραφές ο κόσμος θα ζητήσει και ενδέκατο, γιατί όταν αγαπάς κάτι θέλεις το καλύτερο».
Για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ και για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΣ θα μπει στα play-offs:

«Εδώ και δύο με τρία χρόνια βλέπω τον ΠΑΣ να τον φοβούνται πλέον και οι μεγάλες ομάδες. Πλέον δεν κινδυνεύουμε για υποβιβασμό, αντιθέτως βρισκόμαστε μέσα στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος.
Δεν ξέρω αν τελικά θα μπούμε στα play-offs, γιατί παίζουμε σε πρωτάθλημα της Ελλάδας και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Περιμένουμε τις αποφάσεις που εκκρεμούν για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΣ θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Ξάνθη και να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Από κει και πέρα θα περιμένουμε τις αποφάσεις που αφορούν τις παραπάνω δύο ομάδων».
Για τον Γιάννη Πετράκη:

«Η δουλειά του έχει αποδείξει ότι είναι καλός προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του έχουν συνεισφέρει σ' αυτό. Έχει φτιάξει το κλίμα και η ομάδα είναι δεμένη ενώ δικαίως μπήκε στην άκρη το περιστατικό με τον Λίλα, μιας και μεγαλύτερη σημασία έχει το καλό της ομάδας. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους γιατί βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν».
Όταν ακούς ΠΑΣ Γιάννινα, τι σου έρχεται στο μυαλό:

«Όταν ακούω το όνομα της ομάδας, πραγματικά ανατριχιάζω, μου έρχεται ένα ρίγος πολύ δυνατό γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει πραγματικά μέσα στη ζωή μου, τέσσερα χρόνια πέρασα φανταστικά και είναι μία οικογένεια πραγματική. Όπου κάτσω κι όπου σταθώ, όλοι με γνωρίζουν λόγω του ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν με ρωτάνε πώς με λένε και λέω Σαιτιώτης, αμέσως με ρωτάνε τι σχέση έχω με τον Σαϊτιώτη του ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι με γνωρίζουν σαν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και η καριέρα που έκανα οφείλεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε κανέναν άλλον».
Για το τι κρατάει από τα τέσσερα χρόνια(2006-2010) που ήταν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Το πρώτο που κρατάω είναι το ότι μου πρόσφερε πολλά στην καριέρα μου ποδοσφαιρικά, όμορφες στιγμές, πάρα πολλούς φίλους που πλέον στη ζωή αυτοί μένουν, επικοινωνώ ασταμάτητα στο τηλέφωνο και στο facebook μαζί τους και είναι πάρα πολύ σημαντικό από το ποδόσφαιρο και από τη ζωή σου, να έχεις κάνει φίλους και στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανα πραγματικούς φίλους. Μου έχει λείψει πάρα πολύ ο ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχεια βλέπω βίντεο και φάσεις του ΠΑΣ. Όταν βλέπω η ομάδα να πηγαίνει καλά τα τρία τελευταία χρόνια χαίρομαι το ίδιο της, γιατί έχω ζήσει στην οικογένεια του ΠΑΣ».
Για την πόλη των Ιωαννίνων:

«Τα Γιάννενα είναι η πόλη της καρδιάς μου. Έχω περάσει πραγματικά πάρα πολύ όμορφα και ο κόσμος με στήριξε και με αγάπησε περισσότερο και από τον κόσμο του χωριού μου. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα και πάλεψα για την ομάδα και πιστεύω ότι δικαίωσα τον κόσμο, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ιστορία του ΠΑΣ».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΣ, με αφορμή το ιστορικής σημασίας παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, ο κύριος Πετράκης ζήτησε τη βοήθειά του και είναι η πρώτη φορά που ζητάει βοήθεια. Πρέπει λοιπόν όσοι μπορούμε κι εγώ μαζί να αφήσουμε μία Κυριακή τα όποια προβλήματα έχουμε, γιατί όλος ο κόσμος με αυτά που γίνονται έχει τα προβλήματά του και να αφοσιωθούμε στην ομάδα γιατί για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσοι μπορούμε λοιπόν να πάμε στην Ξάνθη και να δημιουργήσουμε ωραία ατμόσφαιρα».
Κλείνοντας, ο Γιώργος Σαϊτιώτης ανέφερε πως ο ΠΑΣ θα είναι για πάντα στην καρδιά του και ότι πρέπει ο κόσμος να τον αγαπάει  στα θετικά αλλά και στα αρνητικά που έρχονται, ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο του ΠΑΣ για το Κυριακάτικό παιχνίδι με την Ξάνθη. Έκανε λόγο για στήριξη στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ώστε μετά το παιχνίδι, η πόλη των Ιωαννίνων να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας μας.

Επιμέλεια:Πέτρος Σιού
super-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 20:15 από fon7 »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 13 Απρ 2016 21:38 »
(...)Σιού
Καμία αμφιβολία ότι πίσω από αυτούς κρύβεται η φυλή Τσάβεζ.

Από Αθήνα καμία εκδρομή παίζει ?
Όπως με για Σουβλάκια, 1 πράμα... τα χιλιόμετρα είναι ίδια.

H 6η θέση νομοτελειακά περνάει από Πηγάδια και Περιβόλια και αν δεν κάνω  λάθος είναι η θέση που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ.
Τώρα γιατί αυτή η υπόθεση πέρασε  στις siteοπαδοπατερικές μιζέρειες… είναι για γέλια, όταν φέρει κάποιον να έχει αγοράσει το πέταλο του Πανόπουλου.

Αυτός που το σέρβιρε, ας βάλει και την πηγή… το Πηγάδι.
Γιατί δεν αγόρασε ο τζες το πέταλο της Τούμπας και του Κολοκοτρώνη?

κ.κ. Πανόπουλε και Χριστοβασίλη επειδή είστε σοβαροί άνθρωποι μεταξύ των ομοίων σας στο επιθυμητό ποδόσφαιρο του “πρωτοκόλλου” Βιαμάρ…
Δημοσιεύματα (1) σας φέρουν να έχετε συμφωνήσει να "πουλάει" 1ος το πέταλο στον  2ο στην αξία των 20 ευρώ... Πέρα από να μου θυμίσετε τον Λαρισαίο που πουλούσε “volts“ στους πρόσφυγες…  αυτό μοιάζει με σύμπραξη αρπαχτής, όταν η αξία εισιτηρίων διαρκείας που διαθέτει η Σκ. Ξάνθη  αποκλειστικά για ενήλικες στην Θ Β (επισήμων) είναι 13 ευρώ  για τα ματς που αναλογούν στην έδρα… και μου έλεγες προχτές Κε Χριστοβασίλη έλα να γιορτάσουμε στους Ζωσιμάδες με τον Πλατανιά και με στέλενεις 1000 χλμ ορεκτικό στο πέταλο των Πηγαδίων???

Εσύ Γιώργο Σκόντα, δεν ξέρω πώς τα βρήκατε με τον Γιώργο Μπενζαμίν… πάντως κοστολογείς το πέταλο όσο περίπου την Θ επισήμων…

Για το τί προνομιακό γηπεδικά προσφέρει το πέταλο των Πηγαδίων στο ματς της Κυριακής, αυτό είναι κατά τη γνώμη μου … εις αγγελικόν ζήτημα, αν μασίσεις τα 20αρικα.

Παράθεση
Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €
ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €

Ως πολίτης θα δω το ματς στην κερκίδα της επιλογής μου με όλα μου τα "φώτα".

Φιλάκια, βιομήχανοι του ποδοσφαίρου και οπαδοπατερά.

Υ.Γ.: Εσύ Κε Χριστοβασίλη αφού το θέλεις το  ματς και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας σας και κατά κάποιον τρόπο Ομάδας μου, σου, σας… γιατί από τα μπερεκέτια σου δεν βάζεις τα ναύλα σε 1-2 λεωφορεία έτσι για την…  και το διαχέεις το γεγονός στα οπαδοπατερικά τερτίπια ???

(1) http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19189:%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83&Itemid=138
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 22:02 από fon7 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 13 Απρ 2016 21:53 »
Θύρα Δ, σειρά Ι, θέση 59...

εκτυπωμένο και στο τσαντάκι μου!!! :) ;)

Πλήρωσα με κάρτα μεσω βιβα απλό πολύ απλό...

πατάτε το λινκ που έχουν ανεβάσει οι σύνταροι και ακολουθείτε τα βήματα ένα ένα, στο τέλος εκτυπώνετε και ...καλή εκδρομή!

άλλη επιλογή στα παμπλικ πηγαίνετε στα ταμεία, ζητάτε απο τα κορίτσια να σας κλείσουν ένα-δυο -τρια....εισιτήρια
εκεί γίνεται η ίδια διαδικασία με τη διαφορά ότι την κάνουν τα κορίτσια. Απαιτείται ο ΑΜΚΑ

όντως μέχρι το μεσημέρι είχε ανοίξει το σύστημα μόνο 140 θέσεις κεντρικά στην εξέδρα...
πιθανό να ανοίξει κι άλλες θέσεις όταν εξαντληθούν αυτές...

ΥΓ. θέσεις στο αμαξάκι μου 2-(περιμένω μία απάντηση από ασπροβάλτα ;))
      'οποιος ενδιαφέρεται πμ για τα περαιτερω :pas: :pas: :pas: :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:03 »
Ολος ο πλανητης βλεπει ατλετικο-μπαρτσα και εγω με το φον καθομαστε και μετραμε αδεια καθισματα στο viva.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:05 »
Ολος ο πλανητης βλεπει ατλετικο-μπαρτσα και εγω με το φον καθομαστε και μετραμε αδεια καθισματα στο viva.gr

α καλά...είμαστε πολλοί....

ΥΓ.  37 τα βγάζω τα υπόλοιπα
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 22:10 από PAS Giannis »
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:12 »
Οι εγγραφές για την εκδρομή από Αθήνα έχουν ξεκινήσει.
Η εκδρομή κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ και θέσεις ακόμα υπάρχουν
οποίος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με πμ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:20 »
κλείστε τα μεγάλα κενά τουλάχιστον. :P :P :P :P :P :P
Η μια πλευρά σχεδόν έκλεισε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:27 »
Κε Ανδρέα Πότση (26510703400) κρατείστε μου 1 εισιτήριο...  αν δεν σας βαραίνει. 
 :(
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #95 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:30 »
Από το πρωί που είχαμε 130 τόσα διαθέσιμα, αυτή τη στιγμή έχουμε 34 διαθέσιμα για ονλάιν αγορά (εν αναμονή ανοίγματος αριστεροδεξιά  :) )

Έπρεπε να είχε μεριμνήσει ο Οκτάβιας, να βάφονται μπλε όσα κλείνουν

Παράθεση
Αγορά εισιτηρίου Online

Για εκδρομή από Αθήνα στείλτε προσωπικό μήνυμα ΕΔΩ

Για εκδρομή από Γιάννενα στείλτε προσωπικό μήνυμα ΕΔΩ

1) ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 20.00-22.00 ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ. ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

2) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (20 ΕΥΡΩ). ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

3) ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ CAFE PRESIDENT ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

4) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΙΧ Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ PUBLIC Ή viva.gr. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

5) ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ.

Υ.Γ. ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Αυτοκίνητο από Γιάννενα, προσωπικό μήνυμα ΕΔΩ

θέσεις στο αμαξάκι μου 2
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Απρ 2016 00:15 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:48 »
Παράθεση
Ο κος Πανόπουλος, την «λύπη» του ας την κρατήσει για τον εαυτό του και όχι για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους του...

Ίσως σε ένα πρωτάθλημα «χαρτιών» ο κος Πανόπουλος να κατάφερνε να κατακτήσει και το champion league, αλλά προς το παρόν ας αρκεστεί σε αυτό που παίζεται στα γήπεδα και την έβδομη θέση του «πουθενά»...

Όσο για το ποιος παραμυθιάζει του φιλάθλους, ας κάνει την αυτοκριτική του ο συμπαθής κατά τα λοιπά κος Πανόπουλος και ας σκεφτεί άλλους τρόπους ώστε να πείσει για το αγαθό των προθέσεων του σχετικά με το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτά είναι!

Κε Ανδρέα Πότση (26510703400) κρατείστεα μου 1 εισιτήριο...  αν δεν σαςε βαραίνει.
Ας είναι και πρόσκληση, το ίδιο κάνει...

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Απρ 2016 22:52 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τετ 13 Απρ 2016 22:58 »
Ρε αυτα τα κουτακια θυμίζουν τον ναρκαλιευτη το γνωστο σε ολους παιχνιδι.

Αντε με το εισιτήριο :P εχετε κ πιθανότητα για βομβα.... προσοχη στις γωνιες  :P

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 14 Απρ 2016 08:15 »
3+1 για το όνειρο!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 14 Απρ 2016 10:37 »
Άνοιξαν ακόμα 84 θέσεις!

Παράθεση
Αγορά εισιτηρίου Online

Για εκδρομή από Αθήνα στείλτε προσωπικό μήνυμα ΕΔΩ

Για εκδρομή από Γιάννενα στείλτε προσωπικό μήνυμα ΕΔΩ

Unidos ΠΑΣ Γιάννινα

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

1) ΟΛΟΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

2) ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ COREO ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ Δ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ.

3)ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΧ.

4) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΙΧ Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ PUBLIC Ή viva.gr. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΜΕ ΧΕΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

5)ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ.

Υ.Γ. ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕ

Υ.Γ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αυτοκίνητο από Γιάννενα, προσωπικό μήνυμα ΕΔΩ

θέσεις στο αμαξάκι μου 2

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Απρ 2016 10:50 από ΛΟΚΟ »