Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει κάτι ρατσιστικό στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;  (Αναγνώστηκε 6241 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Υπάρχει όμως κάπου κοντά και φως κόντρα στα σκοτάδια

Από dailymail.co.uk

This is the moment one brave woman stepped out in front of the leaders of a 300-strong Nazi march - and raised her fist in defiance.
The photograph was taken in Borlange, Dalarna, in central Sweden, where the militant Nazi organisation Nordiska motståndsrörelsen (Nordic Resistance Movement) was holding a rally on International Workers' Day this weekend.
As hundreds of right-wing extremists, dressed in homemade uniforms of white shirts and dark green ties, marched down the street, 42-year-old Tess Asplund stood in their way and faced the group's leaders with her arm in the air.

Defiant: Tess Asplund, 42, stepped out in front of 300 Nazis marching through the city of Borlange, Sweden, and faced its leaders with her fist in the air
The photograph of her brave and defiant action has been shared by thousands of Scandinavians on Twitter and Facebook, and the snap is already being hailed as an iconic moment in modern Swedish history.
Ms Asplund had been taking part in a counter demonstration, organised by Dalarna Against Racism, to protest the Nazi march in Borlange on Sunday.

Speaking to local media, Ms Asplund, from Stockholm, says she is shocked that the photograph has had such spread online in the past few days.
'I normally stand with a raised fist at demonstrations, this is not new to me,' Ms Asplund, who has been an activist for 26 years, told P4 Dalarna.
'I just felt when they came walking that "you shouldn't be here" and then one of them stared at me and I stared back. He said nothing and I said nothing, and then the police came and removed me.'

Από kollectnews.files.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ἡ κυρία Σουηδέζα ὑποθέτω ;

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
και έρχεται το ίδιο το νήμα συζήτησης να αποδείξει το
Υπάρχει όμως κάπου κοντά και φως κόντρα στα σκοτάδια

όπου φως κατά την άποψή μου, αυτό που πρεσβεύει η δημοσίευση του ΛΟΚΟ και σκοτάδι ή δήθεν καλυμμένη εξυπνακίστικη ερώτηση του δράκου
 :stop:   >:(

https://www.youtube.com/watch?v=Cz_qhlRN0L8

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Σιγά μην δεν απαντούσε ο μισάνθρωπος
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Αφήστε τα μην τα σκαλίζετε, μπορεί να είναι και χειρότερα!
Παίζει να είναι η Tess Asplund και καμιά απόγονος (προφανώς κατόπιν κάποιας επαίσχυντης επιμειξίας) της tanten med väskan, που στο όχι τόσο μακρινό 1985, κάπου εκεί κοντά, δεν άφησε την τσάντα της κρεμασμένη στον ώμο όπως η Tess:

Το χειρότερο όλων;
Η tanten med väskan (η γυναίκα με την τσάντα), κατά κόσμον Danuta Daniellson, δεν ήταν ούτ' αυτή "καθαρή" Σουηδή. Ήταν άκουσον άκουσον Σουηδή, Εβραιοπολωνικής όμως καταγωγής (Θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου).
Με κάτι γελοίες προφάσεις, δεν χώνευε κι αυτή τους ναζήδες (και καλά η μητέρα της ήταν σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης...)

Όπως λέει και η πανύψηλη (1.60) και γεροδεμένη (50 κιλά) Tess:

If one person can do it, anyone can

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Όσο και να αηδιάζει ο ναζισμός εφόσον ήταν ειρηνική παρέλαση, αυτό που έκανε η κυρία, δηλαδή να προκαλεί, είναι μεμπτό.
Όπως θα ήταν μεμπτό να πήγαινε κάποιος να προκαλεί σε γκέι παρέλαση, ή στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, ή σε οποιαδήποτε ειρηνική εκδήλωση που εκφράζει κάποια ιδεολογία όσο και να διαφωνούν άλλοι με αυτή.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png

Μην ξεχνάτε ότι χθές ήταν μέρα νίκης κατά των Ναζιστικών και φασιστικών στρατευμάτων και κάθε είδους φασιστικών ιδεολογιών.

Λογικό είναι να τον τσούζει ο πισινός.

Έλα Δράκο αφιερωμένο. Περάσαμε με τις μπάντες:
https://www.youtube.com/watch?v=BFr5MIx1Tgk
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Eφοσον δεν πιστευουν στην δημοκρατια οι Ναζιστες και επειδη η σκατενια ιδεολογια τους ειναι κατα των διαδηλωσεων,πορειων και οτιδηποτε αλλο δεν ειχανε και δεν εχουνε καμια δουλεια να κανουνε παρελαση,απλα τα πραγματα

Αληθεια στην χουντα θα γινονταν το αντιστοιχο πραγμα απο πορειες αντιχουντικων δεν νομιζω...

Ανοχη μηδεν λοιπον
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Μην ξεχνάτε ότι χθές ήταν μέρα νίκης κατά των Ναζιστικών και φασιστικών στρατευμάτων και κάθε είδους φασιστικών ιδεολογιών.

Λογικό είναι να τον τσούζει ο πισινός.

Έλα Δράκο αφιερωμένο. Περάσαμε με τις μπάντες:
https://www.youtube.com/watch?v=BFr5MIx1Tgk

πριν μερικά χρόνια,στη κεντρική πλατεία της Κοπενχάγης (Strøget),έπινα μπύρες με μια φίλη κ άλλη μια φίλη της φίλης,που λένε....αυτή η δεύτερη,μου έλεγε κάποια στιγμή για τη γενναιότητα του βασιλιά τους,που στο ΒΠΠ,επέλεξε να στείλει το βασιλικό σκήπτρο σε ένα λοχία του Χίτλερ -κ όχι να πάει ο ίδιος μέχρι εκεί-,όταν ο Ναζιστικός στρατός έφτασε στα Δανέζικα σύνορα κ θέλησε να τα περάσει....Δεν ήξερα πως λέγεται ούτε στα αγγλικά ούτε στα Δανέζικα,η φράση "του 'κανε τη μούρη κρέας".....που πάω κ γω ο αγράμματος,να τα βάλω με τους ηλίθιους .....

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Όσο και να αηδιάζει ο ναζισμός εφόσον ήταν ειρηνική παρέλαση, αυτό που έκανε η κυρία, δηλαδή να προκαλεί, είναι μεμπτό.
Όπως θα ήταν μεμπτό να πήγαινε κάποιος να προκαλεί σε γκέι παρέλαση, ή στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, ή σε οποιαδήποτε ειρηνική εκδήλωση που εκφράζει κάποια ιδεολογία όσο και να διαφωνούν άλλοι με αυτή.

Ειρηνη και ναζισμος ειναι δυο λεξεις/εννοιες που δεν μπορουν να μπουν στην ιδια προταση. Ο ναζισμος δεν θελει ειρηνη, θελει ρατσισμο, θελει εθνοκαθαρσεις και πολλα αλλα.

Ο ναζισμος και η εκφραση του δεν επρεπε να ειναι νομιμος σε καμια χωρα. Εκτος και αν λησμονησατε τους φουρνους και τα καμμενα χωρια. Σταματηστε να θεωρειται τον ναζισμο ως μια αποδεκτη πολιτικη αποψη. Καπως ετσι μπηκαν οι ναζι στη Βουλη, και τη δικια μας και αλλων χωρων.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
Eφοσον δεν πιστευουν στην δημοκρατια οι Ναζιστες και επειδη η σκατενια ιδεολογια τους ειναι κατα των διαδηλωσεων,πορειων και οτιδηποτε αλλο δεν ειχανε και δεν εχουνε καμια δουλεια να κανουνε παρελαση,απλα τα πραγματα

Αληθεια στην χουντα θα γινονταν το αντιστοιχο πραγμα απο πορειες αντιχουντικων δεν νομιζω...

Ανοχη μηδεν λοιπον

Με το ίδιο σκεπτικό και ο κουμουνισμός δεν θέλει δημοκρατία (αφού είδαμε πώς ήταν στα σοβιετικά μπλοκ). 'Αρα δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας και όταν κάνουν πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία πρέπει να προκαλούνται όπως έκανε η κυρία;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Αγαπητέ μύθο, νομίζω ότι η συζήτηση γίνεται σε λάθος βάση.

Άποψη όσων αυτοπροσδιορίζονται στα αριστερά του πολιτικού φάσματος, του υπογραφόμενου συμπεριλαμβανομένου είναι ότι Οι Ναζί,οι Φασίστες και τα κάθε είδους ασπόνδυλα φασιστοειδή φανερά ή κρυφά πρέπει να τσακίζονται.

Αυτό θεωρείται όχι απλά υπέρτατο δικαίωμα αλλά ιερή υποχρέωση κάθε λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου μορφωμένου ή λιγότερο μορφωμένου.

Αυτή είναι η βάση της δημοκρατίας και οι Ναζί δεν έχουν θέση σε αυτή με καμία μορφή.

Τώρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μιας και ανέφερες τα ανατολικά καθεστώτα. Είχαν δημοκρατία; Όχι είναι η απάντηση. Είχαν σοσιαλισμό; Ναι είχαν με την έννοια ότι όλοι είχαν δουλειά, στέγη, τροφή, εκπαίδευση, πολιτισμό, πάρκα, αέρα, φως, πράσινο. Είχαν τα βασικά που κάνουν μια ζωή ευτυχισμένη.

Δεν είχαν καταναλωτικά αγαθά, αυτοκίνητα, πολλά ρούχα, πολλά και διαφορετικά φαγητά κτλ.

Δεν υπήρχε επίσης και ελευθερία, με την έννοια ότι αν πολεμούσες την κραταιούσα τάξη πραγμάτων ήταν πολύ πιθανό να σε φάει η μαρμάγκα.

Απο εκεί και πέρα η Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν η αρχή, η ιστορική αφετηρία για τους σοσιαλισμούς του 21ου αιώνα.

Δεν ήταν η ιδανική περίπτωση ούτε ο παράδεισος που έλεγαν οι Κομμουνιστές του 30. Ήταν όμως κάτι απίστευτα ριζοσπαστικό που καλυτέρευσε τις ζωές εκατομμυρίων φτωχών Ρώσων. Και αυτό παρ' όλη τη λυσσαλέα επίθεση εναντίον της από το 1919 έως και το 40-45. Η Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν αυτή που κάρφωσε τα Ναζιστικά αποβράσματα μια για πάντα. Τους υπάνθρωπους Ναζι. Όπως θα καρφώσει και ο Π.Α.Σ. μας τα αποβράσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Πανιώγαυρους κτλ. :P :P :P :mono:.

Αυτά και φιλικά 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Μάι 2016 17:41 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
Κι όμως κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά που γράφεις.

Η δημοκρατία σέβεται τα πιστεύω όλων αλλά εφαρμόζονται τα πιστεύω της πλειοψηφίας και πρέπει να τα σέβεται η μειοψηφία. Τέλος. Αυτή είναι η βάση.

Αφού ο κουμουνισμός δεν σέβεται τη δημοκρατία, τότε για μένα σε μια δημοκρατική χώρα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως και ο ναζισμός.
Άρα αν επικροτείται η πρόκληση της κυρίας αυτής, τότε θα πρέπει να επικροτείται και η πρόκληση σε πορείες κουμουνιστών.

Όσο για το αν με τον κουμουνισμό ήταν ευτυχείς, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Μόνος σου είπες δεν είχαν ελευθερία (το υπέρτατο αγαθό για το οποίο πεθαίνουμε.... ελευθερία ή θάνατος). Έχεις προσωπική εμπειρία από κουμουνιστικό καθεστώς; έστω μέσω γνωστών, συγγενών, κλπ; Εγώ έχω. Αυτοί που ήταν ευτυχείς ήταν μόνο του κόμματος.

• Hero Member
    • Προφίλ
Κι όμως κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά που γράφεις.

Η δημοκρατία σέβεται τα πιστεύω όλων αλλά εφαρμόζονται τα πιστεύω της πλειοψηφίας και πρέπει να τα σέβεται η μειοψηφία. Τέλος. Αυτή είναι η βάση.

Αφού ο κουμουνισμός δεν σέβεται τη δημοκρατία, τότε για μένα σε μια δημοκρατική χώρα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως και ο ναζισμός.
Άρα αν επικροτείται η πρόκληση της κυρίας αυτής, τότε θα πρέπει να επικροτείται και η πρόκληση σε πορείες κουμουνιστών.

Όσο για το αν με τον κουμουνισμό ήταν ευτυχείς, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Μόνος σου είπες δεν είχαν ελευθερία (το υπέρτατο αγαθό για το οποίο πεθαίνουμε.... ελευθερία ή θάνατος). Έχεις προσωπική εμπειρία από κουμουνιστικό καθεστώς; έστω μέσω γνωστών, συγγενών, κλπ; Εγώ έχω. Αυτοί που ήταν ευτυχείς ήταν μόνο του κόμματος.

Οποτε δε ζουμε σε δημοκρατικη χωρα. Και αν θες παραδειγμα προσφατο παρε το γελοιο δημοψηφισμα που σας εβαλε ο Αλεξης να ψηφισετε.

Για το τελευταιο που λες διαφωνω. Ηταν μια χαρα χαρουμενος ο απλος λαος και η πλειοψηφια του απο τον κομμουνισμο. Οσοι ειχαν φιλοδοξιες για προσωπικο κερδος σε σοσιαλιστικο κρατος μαλλον σε λαθος μερος βρισκονταν.
 Δωρεαν υγεια, μηδεν ανεργια, δωρεαν μεσα μαζικης μεταφορας, δωρεαν παιδεια, σπουδες, δωρεαν διακοπες, δωρεαν σπιτια, μεγαλυτερη βιομηχανικη αναπτυξη ακομα και απο την Αμερικη, γαμαγαν και δερναν ΣΕ ΟΛΑ τα αθληματα, διελυσαν τα γαμηδια των Ναζι, εδωσαν ισα δικαιωματα στις γυναικες σε χωρες οπως το Αφγανισταν, Μπομπολες και Μαρινακηδες στα Gulag να σπανε πετρες.
Τι αλλο να θες?

Για το τελευταιο που ειπες σου δινω μια ερευνα που βρηκα με προχειρο google searching:

About 60 percent of Russians see communism as good system

http://rbth.com/news/2013/10/12/about_60_percent_of_russians_see_communism_as_good_system_-_poll_30755.html

(δεν ειναι κομμουνιστικο site αν νομιζεις οτι ειναι προπαγανδα)
Και να ψαξεις κι αλλο θα βρεις οτι ο Σταλιν ειναι ακομη και τωρα ο τριτος πιο δημοφιλης ανθρωπος στη Ρωσια.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Δε θέλω να παρέμβω για να μη σας χαλάσω τα όνειρα  :)

Πάντως, μετά από χρόνια ερευνών, κατέληξα οτι στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο θα είμασταν όλοι ευτυχισμένοι (κι όποιου δεν του άρεσε μπορούσε να πάει Γερμανία, Σουηδία, Αυστραλία...).
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
Οποτε δε ζουμε σε δημοκρατικη χωρα. Και αν θες παραδειγμα προσφατο παρε το γελοιο δημοψηφισμα που σας εβαλε ο Αλεξης να ψηφισετε.
Μα σε δημοκρατική χώρα γίνονται δημοψηφίσματα. Τώρα αν είναι σωστό ως σύστημα είναι άλλη κουβέντα αφού η πλειοψηφία που ψηφίζει χειραγωγείται και βασικά ενδεχομένως δεν είναι σωστά ενημερωμένη.

Παράθεση
Για το τελευταιο που λες διαφωνω. Ηταν μια χαρα χαρουμενος ο απλος λαος και η πλειοψηφια του απο τον κομμουνισμο. Οσοι ειχαν φιλοδοξιες για προσωπικο κερδος σε σοσιαλιστικο κρατος μαλλον σε λαθος μερος βρισκονταν.
 Δωρεαν υγεια, μηδεν ανεργια, δωρεαν μεσα μαζικης μεταφορας, δωρεαν παιδεια, σπουδες, δωρεαν διακοπες, δωρεαν σπιτια, μεγαλυτερη βιομηχανικη αναπτυξη ακομα και απο την Αμερικη, γαμαγαν και δερναν ΣΕ ΟΛΑ τα αθληματα, διελυσαν τα γαμηδια των Ναζι, εδωσαν ισα δικαιωματα στις γυναικες σε χωρες οπως το Αφγανισταν, Μπομπολες και Μαρινακηδες στα Gulag να σπανε πετρες.
Τι αλλο να θες?
Ειδικά για το δωρεάν σπίτι, αυτό θα άρεζε στην προγιαγιά μου θεός σ'χωρέστην που της πήραν το σπίτι, το έδωσαν σε κάποιον του κόμματος, και την πέταξαν σε μια παράγκα χωρίς φως και χωρίς νερό, και έπρεπε να πηγαίνει στο πηγάδι 100 μέτρα πιο πέρα να παίρνει νερό. Ναι πολύ θα γέλαγε με αυτό.
Εγώ στεναχωριέμαι όταν θυμάμαι που ο πατέρας μου έπρεπε να βγάζει τους υαλοκαθαριστήρες από το αμάξι γιατί θα τους έκλεβαν!! Θυμάμαι επίσης μια μέρα που ένας άγνωστος ήθελε το τζην μου προσφέροντάς μου 3 παντελόνια δικά του... Θυμάμαι τις δυο ξαδερφούλες μου που το φουστάνι τους ήταν τόσο κοντό που φαίνονταν το βρακί τους γιατί δεν είχαν λεφτά να πάρουν καινούργιο. Θυμάμαι που η μάνα μου έστελνε στη θεία μου καφέ γιατί δεν είχαν. Κάποιες φορές το δέμα δεν έφτανε στον προορισμό του φυσικά. Όλα αυτά και άλλα πολλά που δεν τα αναφέρω με κάνει να σκεφτώ ότι "ναι πολύ καλά περνούσαν, ήταν πολύ ευτυχισμένοι". LOL!!!
Όσο για τα αθλήματα, γάμαγαν μάλλον γιατί μάλλον τους γαμούσαν από μικρά παιδιά, αλλά εντάξει σε αυτό κάνω ικασίες και δεν έχω προσωπική εμπειρία.
To 99% των κουμουνιστών στην Ελλάδα δεν έχουν ζήσει τον κουμουνισμό. Μόνο βιβλία έχουν διαβάσει και νομίζουν ότι μπορεί να εφαρμοστεί ιδεολογικά. Κούνια που τους κούναγε. Σε όσους έχω μιλήσει τους κάνω αυτή την απλή ερώτηση: 'τον ζήσατε καθόλου από κοντά και τον υποστηρίζετε τόσο σθεναρά;΄και με κοιτάνε με άδεια βλέμματα σκεφτόμενοι τι λέει τούτος...
Φαντάζομαι ακόμα και η Παπαρήγα που έστελνε τα παιδιά της στο Αμερικάνικο κολλέγιο (ή κάτι παρόμοιο) δεν θα τον έζησε από κοντά (και δεν μιλάω για τουριστική επίσκεψη).

Παράθεση
Για το τελευταιο που ειπες σου δινω μια ερευνα που βρηκα με προχειρο google searching:

About 60 percent of Russians see communism as good system

http://rbth.com/news/2013/10/12/about_60_percent_of_russians_see_communism_as_good_system_-_poll_30755.html

(δεν ειναι κομμουνιστικο site αν νομιζεις οτι ειναι προπαγανδα)
Και να ψαξεις κι αλλο θα βρεις οτι ο Σταλιν ειναι ακομη και τωρα ο τριτος πιο δημοφιλης ανθρωπος στη Ρωσια.
Απλά συγκρίνουν την τωρινή τους κατάσταση με παλιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ήταν καλός ο κουμουνισμός. Απλά σημαίνει ότι τώρα είναι χειρότερα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη δημοκρατία (έτσι κι αλλιώς βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο που μπορεί να διαρκέσει δεκαετίες).

• Hero Member
    • Προφίλ
Αγαπητε Μυθε. Σε καθε πολιτικο τοπικ οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα σου αρχιζεις την ιστορια για τους δικους σου  που υπεφεραν σε καποιο κρατος της ΕΣΣΔ. Αληθεια δεν μας ειπες σε ποιο κρατος καταρχην για να ξερουμε τις συνθηκες που επικρατουσαν και σε ποια περιοδο (πριν ή μετα Σταλιν?)
Και αν ψαξει λιγο κανεις τα ποστ σου στα διαφορα τοπικ καταλαβαινει οτι συχνα κανεις ΦΘΗΝΗ προπαγανδα με link απο makeleio.gr (ελεος υπαρχουν ακομα ατομα που διαβαζουν ΧΙΟ?) stoho, κειμενα απο Woodhouse κτλ. Ακομα και φωτο παραθεσες με νεκρους στρατιωτες του ΔΣΕ παρουσιαζοντας τους ως θυματα ανταρτων. 

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=4277.100

Οι δηθεν προσωπικες σου εμπειριες ή της γιαγιας σου που εγινε προγιαγια σου, δε με ενδιαφερουν. Ειναι γνωστη τακτικη για να φερεις το συνομιλητη σου σε αδιεξοδο, επειδη δε γνωριζει στοιχεια και αν ειναι αληθειες ή μπαρουφες, ή υπο ποιες συνθηκες εγιναν. Δηλαδη επιχειρηματα του στυλ "εχω ενα θειο που ζουσε εκει και δεν ηταν ωραια" δεν με συγκινουν ιδιαιτερα. Με καμια ερευνα πχ οικονομικη, ισως κανουμε διαλογο.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Με τις 5 σταγόνες ο Μαυροκορδάτος είναι?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
Πρωτα απο ολα mythos το κκε δεν πρεσβευει τον απολυτο κουμουνισμο του Σταλιν.....Ισως το μοναδικο κομμα που υπααρχει εδω στην ελλαδα και εχει προτυπο τον Σταλινισμο οπως λες ειναι το ΚΚΕ Μ-Λ(Μαρξισμου-Λενινισμου) και αυτο και αν

Κατα δευτερον η αριστερα εχει πολλες εκφασεις ως προς το κοινωνικο μοντελο που θελει να εφαρμοσει το καθε αριστερο κομματι....Π.χ δεν μπορεις να μου τσουβαλιαζεις ως γενικοτητα την αριστερα π.χ το ΚΚΕ με την Ανταρσια,Συριζα(αλλο θεμα εδω) κ.α........Ολοι εχουνε ως κοινο στοιχειο την αριστερα αλλα διαφερουν ως προς τις πολιτικες που θελουνε να εφαρμοσουνε

Κατα τριτον δεν νομιζω να υπαρχει αριστερο κομμα που θελει να παρει με το ετσι θελω την εξουσια εδω στην ελλαδα οπως εκαναν Παγκαλοι,Μεταξαδες,χουντες,ταγματασφαλιτες....Ισα ισα το αντιθετο εγινε και εφαγαν και απιστευτο διωγμο

Κατα τεταρτον η ακροδεξια πρεσβευει το μισος σε συνανθρωπους.σε αντιθεση με την αριστερα που σαν κεντρικη ιδεολογια εχει την ισοτητα των ανθρωπων

Κατα πεμπτων θα μου πεις και η ακροδεξια δεν ειναι ενιαια και συμφωνω χωριζεται στον Ναζισμο,Δικτατορια,και Βασιλεια!!!!!Πιαστο αυγο και κουρευτο δηλαδη

Κατα εκτον εδω στην Ελλαδα μας εχει φαει ο Μαυροκορδατισμος οπως αναφερει και απο πανω.....Εκ γεννησημιου το ελληνικο κρατος υπηρχε αυτη η ολιγαρχια που εκανε και κανει κουμαντο πανω στις πλατες μας

Κατα εβδομον αμα εχεις παρατηρησει ιστορικα,δεν υπαρχει χωρα στην οποια εκανε κουμαντο η αριστερα και δεν εχει φαει κυνηγι απο τις καπιταλιστικες χωρες...Προσφατο φαινομενο η Βενεζουελα με το εμπαργκο εξ ΗΠΑ

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Μάι 2016 10:28 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
δηλαδη δρακε αυτος που σκοτωσε 1 εκατομμυριο κοσμο ειναι καλυτερος απο αυτον που σκοτωσε 70 εκατομμυρια?
δηλαδη επειδη βρεθηκε  καποιος να σκοτωσει 69 εκατομμυρια περισσοτερους απο εμενα που σκοτωσα 1 εκατομμυριο (!!!) αμεσα ειμαι αθωος και παραγραφονται ολα?

τι ακριβως θελει να μας πει το πινακακι?

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Αυτός ο συμπαθέστατος κυριούλης, ο τρίτος απ' αριστερά, ποιός είναι;
Μ θυμίζει ένα πάπ π παίζαμαν τάβλι, φοιτητής, στον Κουραμπά.
Ο ζωγράφος, πρέπει να τούχε ιδιαίτερη αδυναμία, αφού δείχνει ο μόνος έτσι στεναχωρημένος να το πω, αδικημένος, κάπως έτσι.

Μ πέρασε απ' το μυαλό οτι μπορεί να είναι και ο χίτλερ, αλλά κοιτάω και γράφει 17 εκατομύρια από κάτω...
Όπως θυμάμαι, μπορεί να κάνω και λάθος, οι απώλειες μόνο των Σοβιετικών (στρατιώτες και πολίτες) ξεπερνούσαν κατά πολύ τα 20 εκατομύρια.
Άρα ο χίτλερ δεν είναι.

Ποιός είναι ρε παιδιά;
Και τον χίτλερ πως και δεν τον έχουνε στην αντικειμενικότατη αυτή λίστα;
Ίσως γιατί μετράνε ακόμη;
Είναι και οι Εβραίοι, τόσα εκατομύρια, στους φούρνους...

Μπα θα κάνει κανένα update, λέω η αντικειμενική αυτή σελίδα και θα βάλει και τον χίτλερ δεν μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Μάλλον θα ανφέρει μόνο πόσους σκότωσαν στη χώρα τους. Ο χίτλερ τους περισσότερους τους σκότωσε εκτός γερμανιας. Αυτά είναι τα στοιχεία μόνο από τους φούρνους... Και τα στοιχεία δεν αναφέρουν εθνικότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Μάι 2016 12:04 από Tsimendos »

• Hero Member
    • Προφίλ
Και ολως τυχαιως κατι δικτακτορες ειναι εξω απο τον πινακα οπως Πινοσετ,Αμιν Νταντα,τον αλλον της Νικαραγουας και ενα σωρο αλλοι

Μονο και μονο τις δικτακτοριες που εχει φερει η cia σε ολον τον πλανητη Γη και την αιματοχυσια καθε λαου(αναμεσα και τον παπαρι το δικο σας τον Παπαδοπουλο δρακε ) ως σκοπο τα δικα τους συμφεροντα φτανει και περισσευει

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Μάι 2016 12:23 από ayuto1966 »